שייקו בייקו

שייקו_בייקו*
הצטרפות: 29 נובמבר 2015, 18:06
דף אישי: הדף האישי של שייקו_בייקו*

שייקו בייקו

שליחה על ידי שייקו_בייקו* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אהלן,
התעסקתי בהדרכה, בארגון חוגי סיירות, בפנימייה לילדים ונוער בסיכון
בתאטרון בובות ובכתיבה
באקולוגיה וגינון קהילתי

ועכשיו אני בתקופת נדודים עם בנזוגי והג'יפ שלנו
מתכווננים להגיע למקומות מעניינים בארץ בהם נלמד יותר על חיי קהילה, חיים ברי-קיימא, מבנים אלטנרטיבים וסוגים שונים של חינוך...
מציצה ומשתמש בבאופן טבעי כבר שנים, ורק עכשיו הגיע הצורך לעשות דף בית, בעיקר בשביל לפתוח דף בנושא שחלות פוליציסטיות

שיהיה לך יום נהדר!
שייקו_בייקו*
הצטרפות: 29 נובמבר 2015, 18:06
דף אישי: הדף האישי של שייקו_בייקו*

שייקו בייקו

שליחה על ידי שייקו_בייקו* »

היי, לאחרונה רופאת הנשים הסבירה לי שבעקבות הPCO, יכולים להיווצר תאים סרטניים ברחם בגלל עודף של אסטרוגן, לכן אם לא מקבלות וסת מעל לשלושה חודשים מומלץ לקחת גלולות פרוגסטרון, שמאפשרות את הביוץ ואת הוסת, ו"מנקות" את הפרוגטסרון.

שמעתן על זה? מה אתן חושבות?
פרח_בית*
הצטרפות: 12 נובמבר 2015, 23:07
דף אישי: הדף האישי של פרח_בית*

שייקו בייקו

שליחה על ידי פרח_בית* »

ראיתי את השאלה שלך ב כיכר השוק
התחלתי לא מזמן טיפול בדיקור בירושלים, היא משלבת גם שיאצו וצמחי מרפא.
הטיפול לאיזון הורמונלי (כנראה שיש לי שחלות פוליציסטיות, הרופא לא היה ברור במיוחד).
עוד לא יודעת להגיד שזה עובד כי רק התחלתי, אבל מרגישה השפעה טובה והמטפלת מאוד נחמדה לטעמי.
מעניין אותך?
ג'יס_בכיס*
הצטרפות: 22 אפריל 2012, 20:57
דף אישי: הדף האישי של ג'יס_בכיס*

שייקו בייקו

שליחה על ידי ג'יס_בכיס* »

שתי מטפלות מננוסות ומומלצות ביותר בענייני פריון: מיכל קירש ויעל ססלוב, לשתיהן קליניקות במרכז.
בריאות @}
ציל_צול*
הצטרפות: 19 יוני 2008, 11:17

שייקו בייקו

שליחה על ידי ציל_צול* »

אהלן לך,
קודם כל - איחולי בריאות!
מעבר לזה, הדף שבו כתבת את השאלה שלך בסוף נמחק במסגרת איזה סדר וארגון שנערך באתר כבר כמה ימים.
החזרתי לך את השאלה לכאן ואני מקווה שתמצאי לה בעזרת כלי החיפוש מקום מתאים יותר.
בריאות, כבר אמרתי? @}
אישה_במסע*
הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55

שייקו בייקו

שליחה על ידי אישה_במסע* »

במסגרת הסדר שצילי הזכירה עברנו על שני דפים שהיו על שחלות פוליציסטיות, והתברר שהן לא הכילו שום תוכן מועיל. אחד מהם היה דף על טיפול טבעי בשחלות פוליציסטיות. מתברר שאין שום גישה טבעית כללית ומוכרת לטיפול, אבל שלוש נשים שונות הזכירו טיפולים אלטרנטיביים שונים (שיטת אביבה הומופאתיה ודיקור) שעזרו להן.
ניסית טיפול אלטרנטיבי כלשהו? (אני אישית לא מאמינה בהומופאתיה, מתייחסת טוב יותר לצמחי מרפא, ולא יודעת מה זה בכלל שיטת אביבה)

חוץ מזה יש את הדף אני הפסקתי עם הגלולות{{}}. זה לא בדיוק הנושא שאת שואלת עליו, אבל הדף מכיל לא מעט התנסויות אישיות של נשים שמספרות איך גלולות השפיעו עליהן לרעה, ובעיקר איזה שינוי חיובי ההפסקה עם הגלולות עשתה בחייהן. אני אישית הייתי משייכת את ההודעה שלך לשם.
חוץ מזה יש דפים על סרטן, ויש את ככר השוק{{}}, שם יש כל מיני דברים, ביניהן שאלות למיניהן, ומבקרים שם הרבה אנשים.

באופן כללי, הטענה של הרופאה כל כך רחוקה מהשקפת העולם הבסיסית של באופן טבעי שאני לא באמת יודעת איך לענות עליה. שחלות פוליציסטיות זה סוג של שיבוש. אבל לנסות לטפל בו על ידי שיבוש נוסף? אני עדיין זורת את הסיפור עם הורמונים לנשים בגיל המעבר, שאחר כך התבררו כמסרטנות.

באופן כללי, אני לא הייתי מאמינה לרופאה הזו אם היא לא הייתה מביאה לי הוכחות. פשוט כי הניסיון ההיסטורי עם הורמונים מראה שנוטים קודם לדחוף הורמונים (בעיקר לנשים, וזה סיפור בפני עצמו. כנראה כי להיות גבר זה לא מחלה), אחר כך להיתקל בכל מיני בעיות, להודות שיש בעיות לא אחרי תלונות של נשים - כי את מי הן מעניינות בכלל? - אלא רק אחרי שמישהי מתה, וגם אז להמשיך להתעלם בהמון תופעות לוואי.

אז הורמונים כדי למנוע סרטן? גלולות מגדילות סיכון לסרטן (וגם לקרישי דם, שזה מסכן חיים, ולעוד כמה דברים). לי אישית נשמע לא הגיוני לעשות משהו שמסרטן בצורה ידועה, כדי שאולי, אולי, זה יקטין סיכון לסרטן.

בכל מקרה, אם את יודעת מי הרופאה, את יכולה לשאול אותה לגבי מקור המידע. זה ניחוש שלה? מחקר? דעה מקובלת? מקור מידע כזה יאפשר להתייחס לטענה שלה ברצינות, ולא בתור סתם טענה לא מגובה, שרופאים נוטים לטעון בידענות וללא שום ראיות. כרגע זה מה שהיא, בעיניי.
אישה_במסע*
הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55

שייקו בייקו

שליחה על ידי אישה_במסע* »

וכמובן, הכי חשוב, איחולי בריאות! @}
פרח_בית*
הצטרפות: 12 נובמבר 2015, 23:07
דף אישי: הדף האישי של פרח_בית*

שייקו בייקו

שליחה על ידי פרח_בית* »

לכן אם לא מקבלות וסת מעל לשלושה חודשים מומלץ לקחת גלולות פרוגסטרון, שמאפשרות את הביוץ ואת הוסת

לא שמעתי על הטענה שאי קבלת וסת זה מסרטן, אבל כשרוצים להביא וסת שלא מגיעה אפשר ללכת לדיקור וזה עוזר. עוד לא הצלחתי להגיע למצב שזה מסדר לי את המחזור באופן קבוע, אבל בכל פעם שהיה עיכוב, הטיפול בדיקור הביא אותו תוך ימים ספורים.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”