שאלות לבשמת לגבי פעוטות

איך_אפשר_לחזור_להניק_פעוט*
הצטרפות: 27 מרץ 2012, 23:51
דף אישי: הדף האישי של איך_אפשר_לחזור_להניק_פעוט*

שאלות לבשמת לגבי פעוטות

שליחה על ידי איך_אפשר_לחזור_להניק_פעוט* »

אנא עיזרו לי להחזיר את ביתי לינוק שמעתי על סיפורים שבליגת ללצ'ה שבחול יודעים לעשות את זה ופניתי ללגית ללצ'ה בארץ ולא עזרו לי
אילה_בשדה_הדגן*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*

שאלות לבשמת לגבי פעוטות

שליחה על ידי אילה_בשדה_הדגן* »

פעוט בן כמה?
מה הדבר שגרם להפסקת ההנקה,מתי,כמה זמן עבר?

תהליך של שיבה להנקה הוא אפשרי,קורים ניסים(ככה אומרים, לא)
זה תהליך שצריך להשקיע בו אנרגיה רבה , בדרך כלל. לעשות כמה ביקורים אצל יועצת הנקה שיש לה ניסיון בתחום.

לא יודעת כמה אפשר לעזור מהאינטרנט,אולי בכל אופן תכתבי לגבי הפרטים ששאלתי, אולי לחברות פה יהיו הארות מועילות.

שאלות לבשמת לגבי פעוטות

הפסקתי להניק בגלל לחץ סביבתי וכבר עברה שנה הגמילה הייתה סיוט לי ולה ואני מתגעגעת נורא וגם היא רוצה יש לי חלב אבל הילדה לי מנסה לשתותאותו כמו מבקבוק ואז לא קורא כלום והיא מפסיקה התיעצתי עם יועצות הנקה אבל הן לא ידעו את הטכניקה של איך להחזיר את הבת שלי לינוק אני כל כך מתחרטת שלעיתים אני בוכה מזה וכבר עברה שנה מאז.
דנה_בננה*
הצטרפות: 03 יולי 2005, 15:48
דף אישי: הדף האישי של דנה_בננה*

שאלות לבשמת לגבי פעוטות

שליחה על ידי דנה_בננה* »

ממליצה בחום לפנות אל ד"ר ג'ינה וייסמן ממועדון הנקה חלב אם.היא הצילה לי את ההנקה ואם יש מי שיכולה לעזור בזה, זאת היא. ( למיטב ידיעתי והכרתי, כמובן.)

שאלות לבשמת לגבי פעוטות

לדנה בננה בת כמה היתה הבת שלך כשהפסקת להניק אותה ומדוע? האם היא הייתה פעוטה? והיה הפרש של זמן הגמילה לחדוש ההנקה בסביבות של שנה? או שהסיפור שלך לא כמו שלי?
חני*
הצטרפות: 30 מרץ 2004, 20:38

שאלות לבשמת לגבי פעוטות

שליחה על ידי חני* »

שלום בשמת מקווה שזה דף נכון לכתוב בו
ביתי בת השנתיים וחצי הנבונה והמדהימה שהחלה לדבר בגיל מוקדם , מתקשרת נהדר מבינה ועוד
נמצאת איתי בבית ועם אחיה המתוק בן 8 חודשים , האמת שהולך לנו די טוב לרוב נהנים אחד מהשני ומהחיים
לפני כמה ימים היא התחילה סוג של גמגום לפני שהיא מתחילה משפט לרוב היא מגמגמת את המילה הראשונה ואז ממשיכה שוטף באינטואיציה זה מרגיש לי כמו נסיגה או קושי נפשי
לא יודעת איך לעזור לה אשמח אם תיתני לי כיוון
תודה רבה
תפילה_לאם
הצטרפות: 10 אוקטובר 2012, 21:28
דף אישי: הדף האישי של תפילה_לאם

שאלות לבשמת לגבי פעוטות

שליחה על ידי תפילה_לאם »

אני לא בשמת, אבל אולי אוכל לעזור:

קרוב לוודאי שבתך מפגינה מה שמכונה "חוסר שטף התפתחותי".
מדובר ב"גמגום" חולף שמופיע אצל פעוטות בני כשנתיים, כנראה כחלק מהאצה בהתפתחות השפה.
שימי לב שה"גמגום" אינו לחוץ, שהיא חוזרת על המילה הראשונה או על ההברה הראשונה ברכות. הקפידי - כמו שאת בוודאי עושה - להמשיך ליצור אתה קשר עין, לעודד אותה להמשיך ולספר בלי שתאיצי בה או תקטעי אותה, וסביר שהשלב הזה יחלוף תוך כחודשיים.

טוב מאוד שאת ערה לעניין ועוקבת, ואם תראי שהדיבור הופך להיות תקוע, לחוץ או שהתקופה מתארכת - פני לאבחון קלינאית תקשורת.
חני*
הצטרפות: 30 מרץ 2004, 20:38

שאלות לבשמת לגבי פעוטות

שליחה על ידי חני* »

תפילה לאם
תודה רבה לך זה באמת נשמע כמו מה שאת אומרת אני אבדוק לעומק מה זה חוסר שטף התפתחותי
באמת תודה
מעין*
הצטרפות: 22 יולי 2003, 21:52

שאלות לבשמת לגבי פעוטות

שליחה על ידי מעין* »

שלום,
יש לי בת מתוקה בת שנתיים, לצערי היא סובלת מעששת בשיניים העליונות הקדמיות.
כל ערב ציחצוח השיניים הוא מאבק. לעיתים רחוקות היא פשוט פותחת את הפה וגם זה לזמן מוגבל. אנחנו מנסים הכל: עומדים על דרגש מול הכיור, מצחיקים ומדגדגים, רואים סרטונים במחשב, מצחצחים איתה את השיניים ועוד...לפעמים משהו מצליח לזמן מה.
האבא כבר התייאש, הוא חושב שיש לצחצח לה בכוח, מה שגורם לה להיסטרייה (כמובן) ולצרחות של עלבון וכעס. לי זה מרגיש נורא ואיום.
עוד אני רוצה להוסיף שהיא בת ראשונה. היא עדינה ומתחשבת, שומעת בקולי ואוהבת לשתף פעולה, אבל גם ילדה מאד דעתנית, יכולה להיות עקשנית בעלת רצון חזק. אני יודעת כי עלי להקפיד יותר באופן כללי על כך שהיא לא "תנהל" את הבית.
אשמח לשמוע מה יש לכם לומר.
תודה
בהצלחה*
הצטרפות: 26 מרץ 2009, 22:59

שאלות לבשמת לגבי פעוטות

שליחה על ידי בהצלחה* »

רעיונות לצחצוח שיניים לילדים
מה שעבד אצלנו:
  1. הלכנו לרופא שיניים שאמר לה שהשיניים שלה ממש נקיות ומאז כל פעם שאנחנו מצחצחים אנחנו מתבדחים על זה: או שהוא יגיד "כל הכבוד" או שהוא יגיד "או לא!! מה זה???" (בתיאטרליות)
  2. לספר תוך כדי צחצוח מה אכלנו היום ואנחנו מנקים מהשיניים ("יש פה קצת בננה... אני רואה פה אורז...")
בהצלחה
דנדי*
הצטרפות: 26 מאי 2008, 10:34

שאלות לבשמת לגבי פעוטות

שליחה על ידי דנדי* »

כל הרעיונת בדף שבהצלחה רשמה מעולים!
בצחצוח אנחנו נותנים להם לצחצח קודם ואז מצחצחים כדי "לבדוק" ולהגיד איזה יופי מצוחצח כאן, וואוו כאן ממש נקי!
גם קנינו חוט דנטלי על מקל (רק זה עצר את העששת!), ואחרי כל צחצוח אנו משתמשים בו ומשמיעים מנגינה כאילו כל שן זה תו - פי פי פי פי פי (לפי קצב השיניים), הקושי הוא שקשה להם לא לצחוק תוך כדי...
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שאלות לבשמת לגבי פעוטות

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

תודה על העצות, אני אסביר לה יותר על הציחצוח.
שליחת תגובה

חזור אל “טכניקות לעריכה”