כאן אכתוב את החלומות שלי לעתיד וכל מה שהייתי רוצה בעתיד. ובעזרת השם מה שאצליח לממש מהחלום אצטט את החלום שלי ואכתוב: איזה יופי מימשתי את זה!
גם אחרים מוזמנים לכתוב כאן את החלומות שלהם. (וגם לכתוב הערות ותגובות)
החלומות שלי לעתיד
-
שרה_ק*
- הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*
-
שרה_ק*
- הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*
החלומות שלי לעתיד
החלומות שהצלחתי לממש:
ללדת בבית לידה עצמית
לגדל ילדים בריאים באופן טבעי ללא תלות ברופאים וללא תלות בחיסונים
להכיר את בעלי בבית הספר לקראטה. כאשר הייתי בת שלוש עשרה אמרתי להורי: הלוואי שאמצא את הבעל שלי בבית ספר לקראטה. נלמד קראטה בייחד ואתאהב בו ואז נתחתן.
להתחתן עם בערל, בחור מקסים שהייתי בעצם מאוהבת בו מעל 10 שנים
לגור בבית עם חצר
ללמוד קראטה ולהגיע לחגורה חומה - חלומי מהילדות מאז היותי בת עשר
ללמוד לשחות, חלומי מהילדות מאז שהייתי בת חמש. בגיל שמונה למדתי לשחות.
ללדת ילדה בלונדינית כמו שוודית אמיתית עם שיער חלק בלונדיני כמו הילדות הבלונדיניות הנורדיות.
לשמור על מראה צעיר כמו בת עשרה אפילו לתוך העשור הרביעי לחיים שלי
לשמור על זכרונות ילדות מגיל אפס - מאז היותי כמעט תינוקת נשבעתי לעצמי לשמור על הזכרונולת לכל החיים ולא לשכוח אותם
לשמור על גזרה דקה ולא להשמין
ללמוד לדבר בשפת סימנים כמו החרשים ה'קוליים' בהיותי בת עשרה מה זה קינאתי בחרשים שדיברו שפת סימנים שוטפת שהיה נראה לי כמו מוזיקה בתנועות והבעות
ללמוד על רפואה טבעית
להכיר מרפא טבעי אמיתי שילמד אותי איך מרפאים מסרטן, ממחלות לב, מסוכרת, מאוטיזם וכו"ו.
לגדל חתול
ועכשיו אעבור לחלומות שיש לי עכשיו ומאד מאד מקווה שאממש את כולם:
להעביר את החתולה לתזונת בשר נא
להתעשר. להיות בעלת נכסים רבים המכניסים רווח חודשי רב. להיות בעלת בנייני מגורים ולהשכיר אותם. להיות בעלת בנייני עסקים ולהשכיר אותם.
להיות בעלת עסקים עצמאיים:
עסק בשיפוץ בתים
עסק למכירת יינות
עסק למכירת מטפחות וכובעים
עסק למכירת בגדי ילדים
כל העסקים האלו שיהיו בארה"ב ועובדים שכירים שלי יפעילו אותם. ואז לפתוח עסקים כאלו במקביל בארץ.
להמציא המצאות רווחיות ולמכור אותן.
מכירות באי באי EBAY
לפתוח מרכז לידה באזור מגורי. הרבה נשים כאן רוצות את זה ואין. ואז להרוויח משכירת הבניין ומהשירות הקייטרינג ליולדות ולפתוח בית הבראה ליולדות בבית שאנו גרים עכשיו שזה בדיוק מול פארק משחקים ואז לעבור לארץ. (וכמובן אחרי שנשפץ את הבית שאנו גרים בו כדי שיהיה מקצועי)
לגור בארץ
בבית דו משפחתי ולהשכיר דירה אחת למשפחת חינוך ביתי עם ילדים בגילאי הילדים שלי לחיות איתם כמו שבט שהגברים חופשיים ללכת לנפשם למה שהם רוצים. והנשים יוכלו בייחד או בנפרד לפי החשק להיות עסוקות בחינוך ביתי. אם מישהי יולדת האשה השניה תוכל לעזור ולאפשר ליולדת לנוח כמו שנהוג בשבטים.
לא אוהבת את הצורת החיים המודרנית שכל משפחה היא רק משפחה גרעינית של זוגות ושכל החיים המשפחה חיה בהפרדות: הבעל בעבודה, האשה בעבודה הילדים בבית הספר כל ילד בכיתה משלו וכאשר כולם באים הביתה זה רק ארוחת ערב, שיעורי בית והיידה לישון בלי זמן אחד לשני.\
לגדל תוכים וציפור קוקטייל ידידיותיים
לגדל דגים יפים באקווריום ענק שיקשט את כל הקיר של הסלון
לרצף את כל הבית בגרניט כחול נוצץ או בטרצו איכותי (הבית שיהיה לי בארץ)
שהבית יהיה בית עתיק בן מאה שנה חזק עם תקרה גבוהה וחלונות קשתות ובשביל הקטע שיהיה דו משפחתי שיהיה בית נוסף בחצר שבו משפחה נוספת תגור ותשכיר את הבית מאיתנו
לגדל את הילדים בחינוך ביתי חופשי
להגיע לחגורה שחורה בקראטה ואייקידו ונינג'וסטו ואומנות לחימה אביר
לגור באזור פרברי שיש בהם הרבה אנשים נחמדים שאפשר לבקר אותם (ולא להיות בבדידות כמו עכשיו שאף אחד לא מבקר אחד את השני וכל משפחה עסוקים מסביב לעצמם ומסביב לבית הספר והשיעורי בית.)
לצאת ברכב לכל מיני מקומות
למצוא חברותא לילדים שלי כמה פעמים בשבוע
לגדל שיער לבנים שלי ולעשות להם תסקורות יפות של בנים ולא סתם לגלח עם פיאות
לגדל לבת שלי את השיער הבלונדיני שלה ארוווווך עד החוליה התחתונה בגב כדי שהיא תוכל לרוץ עם השיער הבלונדיני שלה הארוך כמו זנב של כוכב שביט
לגדל גם כלב
לגדל גינה בחצר ולקבל את כל מה שצריך בלי צורך לקנות מהחנות (חוץ מכמה לוקסוס שאני מתעצלת להכין לבד)
להרחיב את המשפחה עם עוד ילדים ואת הילדים הנוספים האלו ללדת בבית לידה עצמית בבריאות.
לאכול תזונה נאה כמו with passion
בכל אופן אני יודעת שכאשר בעזרת השם אממש את כל החלומות האלו המשפחה שלי שבארה"ב יתעצבנו אחרי שיראו את התמונות שלנו ואת הילדים עם השיער שהתארך לו כמו היפי. אז אוסיף לחלומות
שבעלי לא יתן למשפחה להחליט לנו.
לרפא את הקוצר הראיה שלי.
לרפא את החרשות שלי
לזכות שהמשיח יבוא ומהר
ועכשיו אעבור לחלומות שיש לי עכשיו ומאד מאד מקווה שאממש את כולם:
לא אוהבת את הצורת החיים המודרנית שכל משפחה היא רק משפחה גרעינית של זוגות ושכל החיים המשפחה חיה בהפרדות: הבעל בעבודה, האשה בעבודה הילדים בבית הספר כל ילד בכיתה משלו וכאשר כולם באים הביתה זה רק ארוחת ערב, שיעורי בית והיידה לישון בלי זמן אחד לשני.\
להרחיב את המשפחה עם עוד ילדים ואת הילדים הנוספים האלו ללדת בבית לידה עצמית בבריאות.
בכל אופן אני יודעת שכאשר בעזרת השם אממש את כל החלומות האלו המשפחה שלי שבארה"ב יתעצבנו אחרי שיראו את התמונות שלנו ואת הילדים עם השיער שהתארך לו כמו היפי. אז אוסיף לחלומות
-
סוסת_פרא*
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
- דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*
החלומות שלי לעתיד
שרה, אני מתפעלת מכל הדברים שכבר מימשת. (זוכרת שקראתי פעם את הסיפור שלך על לידה עצמית בבית, לא חושבת שנתקלתי בדבר כזה פה באתר).
ומאחלת לך שתצליחי לממש גם את כל שאר הדברים.

אולי גם אני אכתוב פה מתישהו...
ומאחלת לך שתצליחי לממש גם את כל שאר הדברים.
אולי גם אני אכתוב פה מתישהו...