פירות וירקות בתוך הקהילה
פירות וירקות בתוך הקהילה
בעקבות המחירים הלא שפויים בארצנו הקטנה, עלה לי רעיון לפתוח דף ובו יוכלו חברי קהילה שמגדלים עצי פרי, עלים ירוקים וירקות- להזמין אותנו לבוא לקנות מהם במחירים מוזלים.
מי שמגדל בחצרו ויש לו שפע של פרי בעונה או מי שמגדל למחייתו ויכול למכור לנו במחיר שהוא מוכר לסיטונאים.
כדי שלדף הזה תהיה אפקטיביות, כדאי לציין בתחילת ההודעה באיזה אזור בארץ מדובר וכן לאיזו תקופה (רק היום, בשבוע הקרוב, לחודש הקרוב וכיוצ"ב).
מי שמגדל בחצרו ויש לו שפע של פרי בעונה או מי שמגדל למחייתו ויכול למכור לנו במחיר שהוא מוכר לסיטונאים.
כדי שלדף הזה תהיה אפקטיביות, כדאי לציין בתחילת ההודעה באיזה אזור בארץ מדובר וכן לאיזו תקופה (רק היום, בשבוע הקרוב, לחודש הקרוב וכיוצ"ב).
-
זרח_הפרח*
- הצטרפות: 20 מרץ 2010, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של זרח_הפרח*
פירות וירקות בתוך הקהילה
מעולה, מצטרפת לקונים אם יהיו 
-
עודד_המחפש*
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
פירות וירקות בתוך הקהילה
באת בדיוק בזמן.
בדיוק רציתי לשאול אם מישהו מכיר מגדלי מנגו אורגניים שאפשר לקנות מהם איזה 50 קילו במחיר טוב, לכל החבר'ה באיזור.
בדיוק נגמרה עונת הליצ'י וצריך לספק את דרישות הסוכר שלנו....
בדיוק רציתי לשאול אם מישהו מכיר מגדלי מנגו אורגניים שאפשר לקנות מהם איזה 50 קילו במחיר טוב, לכל החבר'ה באיזור.
בדיוק נגמרה עונת הליצ'י וצריך לספק את דרישות הסוכר שלנו....
-
עודד_המחפש*
פירות וירקות בתוך הקהילה
וגם - כדאי לפרסם את הדף הזה בככר השוק.
-
טלי_מא*
- הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
- דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*
-
פיל_פילונית*
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2011, 07:06
פירות וירקות בתוך הקהילה
עודד המחפש, האם מנגו מהערבה זה נגיש עבורך? אם כן אני יכולה לבדוק (זה לא בבעלותי... זה "אני מכירה מישהו"...)
-
ע_ע_ע*
- הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
- דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*
פירות וירקות בתוך הקהילה
היה פעם דף כזה. כלומר יש, אם לא נמחק. לא זוכרת שם מדויק. לא עובד לי החיפוש.
פירות וירקות בתוך הקהילה
היה פעם דף כזה
טרם הספיקותי להכירו ו..גם לי הדפים עולים בקושי רב. בכל מקרה, לאור מה שמתגלה (סוף סוף) בזמן האחרון לגבי הגרידיות של המתווכים בין החקלאי לצרכן- נראה לי שזה דף חשוב.
דבר נוסף, נראה לי שזה גם הדף להעלות בקשות מצד מתעניינים ברכישה. אני אעתיק מודעות רלוונטיות מהכיכר.
טרם הספיקותי להכירו ו..גם לי הדפים עולים בקושי רב. בכל מקרה, לאור מה שמתגלה (סוף סוף) בזמן האחרון לגבי הגרידיות של המתווכים בין החקלאי לצרכן- נראה לי שזה דף חשוב.
דבר נוסף, נראה לי שזה גם הדף להעלות בקשות מצד מתעניינים ברכישה. אני אעתיק מודעות רלוונטיות מהכיכר.
פירות וירקות בתוך הקהילה
ענבל מזכרון יעקב שואלת:
אולי למישהו בסביבה יש עצי לימון, שמניבים יותר ממה שהוא צריך לשימושו, ואפשר לקנות ממנו מדי פעם קילו לימונים במחיר שפוי?
אולי למישהו בסביבה יש עצי לימון, שמניבים יותר ממה שהוא צריך לשימושו, ואפשר לקנות ממנו מדי פעם קילו לימונים במחיר שפוי?
פירות וירקות בתוך הקהילה
פלונית מפרדס חנה מודיעה:
אנשים ואנשות יקרים גדלה בגינתינו דלעת ענקית מאחר וזוג אנו אין ביכולתינו להכיל את כולה מוזמנות ומוזמנים לקנות מעימנו את חלקחם בדלעת.....כמו כן עגבניות ובזיליקום הכל אורגני ואהוב והכל במחיר מצחיק כי אין זה מעיסקינו.הדלעת ושאר ירקות ממוקמים בפרדס של חנה והפתיחה החגיגית מיועדת לשישי אך מוזמנים לצלצל מתי שבא לכם ולקחת מתי שבא לכם.0546917767
רק טוב
אנשים ואנשות יקרים גדלה בגינתינו דלעת ענקית מאחר וזוג אנו אין ביכולתינו להכיל את כולה מוזמנות ומוזמנים לקנות מעימנו את חלקחם בדלעת.....כמו כן עגבניות ובזיליקום הכל אורגני ואהוב והכל במחיר מצחיק כי אין זה מעיסקינו.הדלעת ושאר ירקות ממוקמים בפרדס של חנה והפתיחה החגיגית מיועדת לשישי אך מוזמנים לצלצל מתי שבא לכם ולקחת מתי שבא לכם.0546917767
רק טוב
-
יעלי_לה
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
פירות וירקות בתוך הקהילה
כשעץ לימון בחצר מניב כמות שמספיקה לבעליו עם עודף, גם המחירים בחנויות שפויים.
אוגוסט זה בערך החודש היחיד בשנה שבו פשוט אין לימונים על העצים. בגלל זה הם יקרים עכשיו (מוכרים לימונים ישנים מהקפאה, שיש בהם בעיקר אוויר וכמעט שום מיץ, או חדשים שהם בוסר, ירוקים וקשים כאבן)
<גרתי פעם בתוך 15 דונם פרדס לימונים. כל אוגוסט פתאום כל החברים הרחוקים נהיו מה זה אחוקים. באו לשבת אתי ולקשקש אתי, הביאו משהו לגלגל, ותמיד בסוף שאלו: תגידי, אפשר לעשות סיבוב בפרדס, למלא שקית לימונים? ואני הייתי נאלצת לאכזב אותם ולומר שלמרות כל הדונמים מסביב, גם לי אין איך לתבל סלט כרגע>
כשעץ לימון בחצר מניב כמות שמספיקה לבעליו עם עודף, גם המחירים בחנויות שפויים.
אוגוסט זה בערך החודש היחיד בשנה שבו פשוט אין לימונים על העצים. בגלל זה הם יקרים עכשיו (מוכרים לימונים ישנים מהקפאה, שיש בהם בעיקר אוויר וכמעט שום מיץ, או חדשים שהם בוסר, ירוקים וקשים כאבן)
<גרתי פעם בתוך 15 דונם פרדס לימונים. כל אוגוסט פתאום כל החברים הרחוקים נהיו מה זה אחוקים. באו לשבת אתי ולקשקש אתי, הביאו משהו לגלגל, ותמיד בסוף שאלו: תגידי, אפשר לעשות סיבוב בפרדס, למלא שקית לימונים? ואני הייתי נאלצת לאכזב אותם ולומר שלמרות כל הדונמים מסביב, גם לי אין איך לתבל סלט כרגע>
-
יעלי_לה
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
פירות וירקות בתוך הקהילה
לי החיפוש כן עובד. מצאתי שאכן יש כבר דף החלפת פירות
פירות וירקות בתוך הקהילה
תודה יעלי לה, אכן דפים דומים. הדף השני הוא לתת בחינם וכאן-בתשלום. אני חושבת שאולי יש טעם לאחד ולאפשר לכל אחד להחליט אם הוא נותן בחינם או בתשלום. צריך לזכור שגם אם זה גדל בחצר, עדיין זה עולה למגדל כסף ובמיוחד לאחר העלייה המטורפת במחירי המים. אני גם חושבת שאולי כדאי שהוא יהיה אחד מהדפים הקבועים בצד ימין כדי שלא יעלם מהעין בדף מה חדש.
-
מיכל_בז*
- הצטרפות: 14 יוני 2010, 16:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_בז*
פירות וירקות בתוך הקהילה
דף גאוני!
-
יונת_שרון*
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
פירות וירקות בתוך הקהילה
דף מבורך.
פירות וירקות בתוך הקהילה
דף מבורך.
ועכשיו תכל'ס - יש מגדלים בסביבות ירושלים?
ועכשיו תכל'ס - יש מגדלים בסביבות ירושלים?
-
עודד_המחפש*
פירות וירקות בתוך הקהילה
פיל פילונית, אם יש אפשרות שהמנגו יגיע מהערבה לשרון, אז כן. אפשר לכתוב לי לדף הבית אם זה רלוונטי.
פירות וירקות בתוך הקהילה
מחפשת לקטוף זיתים להכנה בבית.
אם יש למישהו בחצר באזור נהריה והסביבה הקרובה אשמח לקטוף כמה ק"ג וגם לדעת באיזה מחיר.
אפשר להשאיר הודעה כאן או ליצור איתי קשר לנייד 052-5783629
תודה ושנה טובה
אם יש למישהו בחצר באזור נהריה והסביבה הקרובה אשמח לקטוף כמה ק"ג וגם לדעת באיזה מחיר.
אפשר להשאיר הודעה כאן או ליצור איתי קשר לנייד 052-5783629
תודה ושנה טובה