עמי מעודד

עמי_מעודד*
הצטרפות: 08 אפריל 2005, 14:57
דף אישי: הדף האישי של עמי_מעודד*

עמי מעודד

שליחה על ידי עמי_מעודד* »

ברגעים אלה אני משול לאדם הולך יחף על אדמת חוואר מדברית. צועד ומגשש הכי טבעי שאני יכול באתר הזה.
אין לי ספק - אני מרגיש כאן אורח אך התחושה המיידית חמימה, מקבלת ומסבירת פנים.
מי אני?
WOW שאלה קשה אבל ניסיתי לענות על השאלה הזאת בספר שכתבתי: " מפגשים בים המלח - טיוטה ראשונה"
(מן הסתם אני ממליץ לכולם לקרוא אותו...)
מה המסקנה המרכזית שלי? הכרזתי עליה כבר בשם הספר - מדובר בטיוטה והיא רק הראשונה. מטבע הדברים כל אחד צריך לכתוב את הטיוטה שלו.
מסקנה נוספת? הפרויקט שנקרא "מפגשים בים המלח" מזמין את הקורא להגיע למקום הכי נמוך בעולם... הכי ממולח בעולם ומן הסתם גם המקום הכי יפה בעולם ( לפחות לדעתי...). הפרויקט מזמין את הקורא לבוא ולכתוב את הטיוטה שלו.. וזה גם מה שנמכר לאחר מכן בחנויות. הכתיבה מזככת ואף יותר מזה..
בכל מקרה, הפרויקט הזה מלמד אותי כל פעם מחדש את המשמעות המלאה והמעמיקה של המשפט הקצר: " שכל אדם הוא עולם ומלואו.." אבל אני כבר מתחיל לשעמם..
זהו,
אני חייב לציין שמצאתי כאן כותבים מעניינים ואני מאמין שיהיה מעניין
עמי_מעודד*
הצטרפות: 08 אפריל 2005, 14:57
דף אישי: הדף האישי של עמי_מעודד*

עמי מעודד

שליחה על ידי עמי_מעודד* »

אני נולדתי לתוך השם הזה לפני כ 39 שנים. שם מחייב ואני נהנה לצקת לתוכו תוכן.
בחיי, אני טייל - שאוהב לטייל במדבר ובמחשבות שלי כאחד...
על מנת להתקיים אני בדרך כלל גם יזם ואיש עסקים שמנהל פרויקטים שונים. עוסק באמון אישי ועיסקי ואני גם Motivator . לצערי בארץ עדיין מודעות לחשיבות של המקצוע הזה ואולי טוב שכך.
עיקר הפעילות שלי מבוססת על כתיבה. בדרך כלל במרבית ימי חיי כתבתי עבור עצמי. לימים הוצאתי את הספר " מפגשים בים המלח - טיוטה ראשונה" לאור ( בהפצת צומת ספרים)
הספר נושא את השם "טיוטה ראשונה" כי הוא מעודד ( נשמע מוכר, לא?) את הקוראים לכתוב את הספר מחדש. או ליתר דיוק את הטיוטה שלהם...
עמי
חגית_ל*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*

עמי מעודד

שליחה על ידי חגית_ל* »

שלום עמי.
ברוך הבא @}
לוונדר_סגול*
הצטרפות: 24 ספטמבר 2004, 16:05
דף אישי: הדף האישי של לוונדר_סגול*

עמי מעודד