סטרפטוקוק כל כמה חודשים

רפואה וטיפול אלטרנטיבי באופן טבעי
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

מה עושים עם סטרפטוקוק כל כמה חודשים? למרות האנטיביוטיקה , למרות הסטרואידים ,שנלקחו בגלל שהדלקות גרון היו חריפות וקשות מנשוא.
עזרה, טיפ דרך טיפול אחרת שהיא יעילה, משהו?
פלוני_אלמונית*

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

כל עיצה תתקבל בברכה. המצב קשה.
למ*
הצטרפות: 05 מאי 2010, 12:33

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי למ* »

בתור התחלה, מניסיון (דלקות אזניים) ממליצה על הומיאופטיה.
ניסית טיפולים אלטרנטיביים כלשהם?
תזמורת_הים*
הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי תזמורת_הים* »

לצערי גם אנחנו בסרט הזה. אצל הילדים. הם עוברים את זה כל פעם מאד בקלות, אבל כל פעם הוא חוזר שוב והם מדביקים זה את זה. אני חוששת שאחד מהם או שניהם נשאים.
אשמח לשמוע על נסיון של אחרים בהתמודדות עם סטרפטוקוק חוזר אצל ילדים/נשאות, וגם לקבל המלצת נקודתיות על מטפלים.
שולה*
הצטרפות: 03 מאי 2004, 10:32

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי שולה* »

אולי טיפול של אייפק יכול לפתור את הנוזא, עם בדיקה של אנטיביוטיקה מדויקת, וכאן הייתי פונה אל רופאה שעובדת ומשלבת על מנת שתבדוק ותרשום אנטיביוטיקה .
בהצלחה רפואה שלמה
סאלי_תדמור*
הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי סאלי_תדמור* »

מה עושים עם סטרפטוקוק כל כמה חודשים?
לעצמך או לילד?
היתי שם בערך מגיל הצבא, למשך כמה שנים טובות.
עזרו לי הדברים הרגילים שאנחנו מדברים עליהם כאן באתר: לעבור לאורגני ומעט מאוד מזון מהחי, להפסיק לצרוך תרופות (כמו אקמול, סירופ שיעול, נגד כאב ראש) - בטח שבצינונים קלים, ולעשות הרבה יוגה. כבר שנים רבות שאין לי שום דבר כזה.
אם את מדברת על ילדים אז האם ניסית להפסיק מוצרי חלב? מכירה כמה ילדים שאצלם זה עשה פלאים.
קואלה*
הצטרפות: 20 אפריל 2010, 20:58

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי קואלה* »

היו לי גם הרבה דלקות גרון בשנה שעברה.ה
הלכתי לרופא א.א.ג שאמר שכל דלקת פוגעת בשקדים ומשאירה נזקים ולכן אם נכנסים ללופ הזה של דלקות חוזרות ונשנות לעיתים צריך בסוף לעבור ניתוח כריתת שקדים :-(
עוד הוא אמר שרופאי משפחה לא יודעים לאבחן דלקת גרון ושמשטח גרון לא אמין בכלל ושרק לרופאי א.א.ג יש את המכשור המתאים להסתכל עמוק לגרון ולאבחן דלקת- אז כל פעם שחולים ורוצים לקחת אנטביוטיקה רק מרופא א.א.ג
באותה פגישה שבא הוא אמר לי את זה כאב לי הגרון והוא איבחן שלא צריך אנטביוטיקה- שזה גם עזר לי אני משערת- לתת לגוף להלחם וכך לחזק את מערכת החיסון
במקביל לקחתי טיפות הומפטיות מבר אילן לאנגינה- 80 ש"ח לבקבוק,10 טיפות מהולות במים 3 פעמים ביום כל פעם שמתחיל לגדדג בגרון- עובד מעולה!
בנוסף עשיתי סדרת טיפולי רפלקסולוגיה דרך מכבי טבעי שממש חיזקה לי את מערכת החיסון וטפו, טפו, טפו נגמרו לי האנגניות |יש|
אחי שגם סבל מאנגינות כרוניות אמר שברגע שהתחיל לרוץ ולרדת במשקל הבריא אז אני משערת שזה גם יעזור. אנשים רזים שעוסקים בכושר גופני בדרך כלל בריאים מאד
רפואה שלמה!!
תזמורת_הים*
הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי תזמורת_הים* »

מחדדת- מדובר בילדים, שניהם בריאים לגמרי, שניהם עברו כבר 2 סבבי סטרפטוקוק בקלות רבה, בלי שום סימפטום חוץ מכאב גרון, חום (לא נורא גבוה) ותחושה כללית גרועה. כל אחד מהם הספיק להחלים לגמרי לפחות פעם אחת לפני שהספקנו להתחיל אנטיביוטיקה (כלומר עשינו V על ענין הלתת לגוף להלחם- לא עזר, החיידק חזר בכל זאת). בכל אחד מהמקרים נלקח משטח גרון שהראה נוכחות של סטרפטוקוקוס A- אני לא מסתמכת רק על אבחנות קליניות לפי מראה הגרון.
חוץ מהלופ הזה שניהם ממש בריאים. מעולם לא קבלו אנטיביוטיקה לפני כן (הסיפור התחיל לפני חודשיים, הם בני 6 ו-3 בערך). קיבלו אקמולי פעמים ספורות בלבד בחייהם. אוכלים בריא (כולל מוצרי חלב ומוצרים מן החי, במידה), עושים המון פעילות גופנית, מבלים המון המון בחוץ. הגדול ינק עד גיל 4.5 והקטן עדיין יונק (הרבה).

אשמח לחידוד בנושא אייפק- יש רופאים שעוסקים באייפק??
וגם בנושא מומחה א.א.ג, לא הבנתי מה הוא יכול לעשות ואיך בדיקה במכשירים יכולה להיות אמינה יותר ממשטח שמצמיח את החיידק?
קלמנ_טינה*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2007, 12:57
דף אישי: הדף האישי של קלמנ_טינה*

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי קלמנ_טינה* »

בתור ילדה חליתי בסטרפטוקוק הארור כמה פעמים בשנה, גם בחורף וגם בקיץ.
זה היה סיוט ועבר מעצמו בגיל הנעורים ולשמחתי חזר אולי פעם אחת עד היום, כמעט עשרים שנה אחרי.
טופלתי בטיפול סטנדרטי לגמרי (כדורי רפטריצין להקלת הכאב שדווקא אהבתי, כי הם היו תבליות מציצה טעימות).
אולי צריך לנשום עמוק ולחכות שזה יעבור?
(אגב, לקראת גיל 17 נעשיתי טבעונית, וטבעונית עד היום. אולי ההפסקה של מוצרי חלב עזרה? לא יודעת. נדמה לי שזה פסק בסביבות גיל 12).
עננים_בקפה*
הצטרפות: 16 מאי 2009, 21:53
דף אישי: הדף האישי של עננים_בקפה*

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי עננים_בקפה* »

למי שתהה לגבי האייפק.
בשיטת אייפק מתיחסים לכל הגורמים, גם הפיזיים(חידקים,וירוסים,רגישויות שמחלישות את הגוף) וגם הרגשיים והאנרגטיים. לא צריך להיות רופא כדי לעזור כי הטיפול לא כרוך בתרופות אבל גם לא דורש הפסקה בשימוש בתרופות במקרה ויש צורך. אפשר וכדאי לטפל גם כשהגרון בסדר כדי למנוע התפרצות. במקרים שבהם יש התפרצויות חוזרות, נשאר לרוב מספר קטן של חידקיים שברגע שיש החלשות של מערכת החיסון יתפרצו שוב. מי שרוצה מידע נוסף מוזמן לשאול אותי בדף של עננים קוראת בקפה
קואלה*
הצטרפות: 20 אפריל 2010, 20:58

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי קואלה* »

וגם בנושא מומחה א.א.ג, לא הבנתי מה הוא יכול לעשות ואיך בדיקה במכשירים יכולה להיות אמינה יותר ממשטח שמצמיח את החיידק?
יש לו מכישירים לראות עמוק לתוך השקדים וידע לאבחן דלקת בלי משטח. משטח לטענת הרופא לא אמין, יכול להיות בגרון כמות חיידקים שתאבחן דלקת למרות שאין.
כל_מה_שזז*
הצטרפות: 29 אוקטובר 2015, 14:49

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי כל_מה_שזז* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

נכון
מי_שנעשה_לו_נס*
הצטרפות: 29 אוקטובר 2015, 14:50

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי מי_שנעשה_לו_נס* »

צריך להרבות בתרופות
פלוני_אלמונית*

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

גם אם זה סטרפ החידק יעבור ....נותנים אנטיביוטיקה כי פוחדים שיגיע למוח וללב
ישראל_ש*
הצטרפות: 21 פברואר 2020, 00:38

סטרפטוקוק כל כמה חודשים

שליחה על ידי ישראל_ש* »

סטרפ מדוכא לעיתים על ידי אנטיביוטיקה ללא העלמות מוחלטת או כמו שנכתב לעיל חוזר מהסביבה הקרובה, זה יכול להיות על מברשת השיניים, כרית, לאו דווקא אצל בני הבית.
לכן, דבר ראשון יש לחזק את החולה הכרוני שגופו לא יודע (או פשוט חסר אנרגיה מכדי) להתגבר בעצמו על הסטרפ הארור.
ישנן הרבה שיטות אבל מכיוון שהשאלה כאן היא על ילדים ונשאלת על ידי ההורים, אז דבר ראשון אני מציע לבדוק את סביבת הגידול של הילד, האם משהוא חוסם אותו מלבטא את עצמו או שיש משו שהוא מרגיש שאסור לו להגיד? מפניי שזה דבר שגורם להחלשה של האברים שבאזור הגרון על ידי הגוף עצמו.
השיטה הטבעית בעצם אומרת ככה, הגוף הוא מכונה משוכללת והוא יודע לשמר אנרגיה ולא לבזבז איפה שלא צריך, ויודע ללמוד כל הזמן מה נכון ולא נכון לו באופן זמני, אך השכל הוא האחראי על השחרור של אנרגיה שנאצרה מסיבות כלשהן והנסיבות השתנו, הגוף לא תמיד יודע לזהות שהנסיבות השתנו וזה אחד התפקידים של השכל לומר לגוף שמותר לשחרר עכשיו כי הסכנה חלפה לה.

לפי התובנה הזאת:
אנחנו יכולים לשחרר את כוחות הריפוי העצמיים של הגוף על ידי מתן הוראה לעצמנו לשחרר את הסבל.
אנחנו כהורים אחראיים לאפשר לילדינו סביבה חסרת איומים, וכן לזהות איומים אמיתיים או דמיוניים, כאלה שעוד קיימים וכאלה שעבר זמנם, ולאותת לילד שהגיע הזמן שבו מותר לשחרר ולהרפות מן הסבל.

טוב אז מה הקשר?
הסיכום: סטרפ חוזר רומז על קושי באזור הגרון שרומז על קשיים בהתבטאות, לכן אם נעזור לילד בעדינות לבטא את עצמו ונשכנע אותו ביושר שאנחנו תמיד פה בשבילו עם אוזניים פתוחות ולב מקשיב (זה דורש עבודה עצמית גם להורה שמאמין שהוא כבר מקשיב, לפתוח את הלב עוד קצת, ככה שהילד ירגיש את פתיחות הלב הכנה).
אני בטוח שתוך זמן קצר בעיות מהסוג הזה פשוט נעלמות, רק לשחרר ולהרפות והרפואה כבר שם. להאמין.

ישראל
שליחת תגובה

חזור אל “רפואה וטיפול אלטרנטיבי”