ניקוי קשרי העבר

יעל_חזון*
הצטרפות: 03 ספטמבר 2008, 10:20
דף אישי: הדף האישי של יעל_חזון*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי יעל_חזון* »

קודם כל במחילה מהזכרים הנהדרים שפגשנו בדרך...
במהלך חיינו בחברה מודרנית אנחנו מקימות קשרים רבים עם גברים ולא מעט מהם כוללים גם מערכות יחסים ארוכות וסבוכות ומגעים מיניים.
בכל מפגש כזה משהו מהאנרגיה של הגבר מוטמע בתוכנו וממשיך לחיות זמן רב לאחר שהקשר ניתק.
בעזרת אותו "משהו" נקרא לו שרשור, הגבר ממשיך לינוק מאיתנו אנרגיה גם מרחוק. למעשה אנרגטית אנו נשארות מחוברות לכל אותם גברים, וזה מאד מחליש אותנו בהווה.
מי לא מכירה ויודעת שבחלומות גברים מהעבר ממשיכים להגיע, גם אם לא רצויים.
עד שלא ננקה את כל השרשורים הללו, לא נוכל לזרוח.
כדי לנקות אותם יש לעבוד...
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי פלונית* »

מאוד מתחברת לכך שהאנרגיות ממשיכות ללכת שם הרבה אחרי שאנחנו שם, תוהה ביני לבין עצמי האם זה רק עם גברים שממש שכבתי איתם? אולי רק כאלו ששכבתי איתם בלי הגנה,ז"א זה משהו בזרע שיוצר את הקשר הזה?
אני סקרנית לשמוע תשובות...
נחל_לבן*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2008, 22:14
דף אישי: הדף האישי של נחל_לבן*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי נחל_לבן* »

בעזרת אותו "משהו" נקרא לו שרשור, הגבר ממשיך לינוק מאיתנו אנרגיה גם מרחוק. למעשה אנרגטית אנו נשארות מחוברות לכל אותם גברים, וזה מאד מחליש אותנו בהווה.
האם זה משהו שמיוחד לקשרים עם גברים? כי זאת נראית לי נטיה כללית של דברים לא פתורים מהעבר, לקחת אנרגיה בהווה..
וגם - הקשר ממשיך להתקיים גם אם אני ממש שלמה כבר שנים עם הפרדה?
יעל_חזון*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי יעל_חזון* »

האם זה משהו שמיוחד לקשרים עם גברים?
כמובן שכל הדברים הלא פתורים מהעבר נשארים אתנו, ויש לשחרר חסימות מכל הכיוונים.
אבל לנושא הזה יש אופי משלו והיבטים מיוחדים רק לו.
גם כשהקשר "פתור" לכאורה וחסר משקעים, עדיין אם נכנס ונתבונן בו נראה כיצד הוא שואב מאיתנו אנרגיה , שנים אחרי שעבר וניפתר ברמת המודע.
.

תוהה ביני לבין עצמי האם זה רק עם גברים שממש שכבתי איתם?
כמובן שהזרע עצמו משאיר את החותם החזק ביותר, וגברים שחדרו לתוכך , שוכנים בתוכך עמוק יותר, זו מהות האשה , שלוקחת פנימה, ועמוק,
אפשר לתאר את זה כמו בטבע: הזרע טמון באדמה, ויכול לשכב שם חסר תזוזה במשך אלפי שנים. האדמה מזינה אותו ונותנת לו את האפשרות להתפתח ולגדול
ראיתי אשה אחת שהצליחה להחיות זרע שנמצא בחפירות מהתק' הרומית, ולהפוך אותו לעץ חי ונושם.(!!)

יחד עם זאת , גם קשרים שנגעו בנו ללא חדירה, השאירו חותם רגשי , וממשיכים לעצב את האמונות והדעות שלנו על עצמנו ועל העולם , וגם בהם יש לטפל באותו האופן.
אני יודעת שבאופן אישי כשניכנסתי פנימה, עלה בי צורך חזק לנקות את כל ה"רשימה" , אפילו חברי ילדות ראשונים ו"תמימים", שמסתבר שעדיין חיים בתודעה.

זו עבודת קודש
ואנחנו עושות את זה במרחב מוגן, ובעזרתם האדיבה של ארבעת רוחות השמיים, אבא שמיים אמא אדמה, וכמובן הלב שלנו .
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

מה קורה לגברים בקשרים עם נשים רבות ושונות?
האישה_הפראית*
הצטרפות: 18 אוקטובר 2008, 09:12
דף אישי: הדף האישי של האישה_הפראית*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי האישה_הפראית* »

_תוהה ביני לבין עצמי האם זה רק עם גברים שממש שכבתי איתם?
כמובן שהזרע עצמו משאיר את החותם החזק ביותר, וגברים שחדרו לתוכך , שוכנים בתוכך עמוק יותר, זו מהות האשה , שלוקחת פנימה, ועמוק,_

לא בהכרח.

לעיתים, אי מימוש פיזי של קשר, יוצר משהו חזק בהרבה מאשר מימושו הפיזי. כבני אדם חולמים ויוצרים, עיקר הפעילות המשמעותית מתרחשת בנשמתינו, בדמיונינו, בחיי הרוח שלנו. ולכן, אני לא סבורה שהימצאות או חדירת הזרע עצמו משאיר את החותם החזק ביותר, כי אישה היא גם מהות ולא רק גוף. זה מה שהיא מביאה למפגש ולאן שהמפגש הפיזי הזה לוקח אותה רגשית.
קשר נשמתי, שזה משהו רוחני ולא פיזי . ישנם קשרים , שדווקא יוצרים את החותם החזק ביותר, עקב אי מימושם פיזית, כי הם פועלים בתחום הנשמה, הרוח, הדמיון, הצד הקארמתי...

יחד עם זאת , גם קשרים שנגעו בנו ללא חדירה, השאירו חותם רגשי , וממשיכים לעצב את האמונות והדעות שלנו על עצמנו ועל העולם , וגם בהם יש לטפל באותו האופן.
יותר מסכימה עם זה, ואוסיף, לא רק שהשאירו בנו חותם רגשי, אלא ייתכן אף חותם רגשי עמוק ביותר.
|L|
האישה_הפראית*
הצטרפות: 18 אוקטובר 2008, 09:12
דף אישי: הדף האישי של האישה_הפראית*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי האישה_הפראית* »

_במהלך חיינו בחברה מודרנית אנחנו מקימות קשרים רבים עם גברים ולא מעט מהם כוללים גם מערכות יחסים ארוכות וסבוכות ומגעים מיניים.
בכל מפגש כזה משהו מהאנרגיה של הגבר מוטמע בתוכנו וממשיך לחיות זמן רב לאחר שהקשר ניתק.
מי לא מכירה ויודעת שבחלומות גברים מהעבר ממשיכים להגיע, גם אם לא רצויים._

ואוסיף: רוב הקשרים הכי משפיעים שלי, היו דווקא עם גברים איתם לא קיימתי מגע מיני. הרעיון שהגבר ממשיך לינוק מאיתנו מרחוק, נשמע מפחיד ואפילו לא אחראי מבחינת צמיחה אישית,, כיון שהוא משליך את האחריות על ההשתחררות מצד אחר,חיצוני, מיסטי משהו, שאינו אנחנו. אני הייתי ממקדת את השחרור ההכרחי מעצמינו, ומגדירה זאת כך: הם לא ממשיכים לינוק מאיתנו מרחוק, אלא אנחנו ממשיכות להניק אותם. העבודה שלנו היא עצמית ופנימית, וזה תלוי רק בנו, ולא בכוח חיצוני. גם ובעיקר מבחינה אנרגטית, הרצון להשתחרר ולהתנקות, להפסיק להניק את אותם גברים, תלוי רק בנו. בהיערכות אנרגטית חדשה.זהו הבדל משמעותי בגישה ובתפיסה.
היו ברוכות, כול טוב ובהצלחה .@}
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

וואוו. אהבתי !
זה נשמע מדליק. אני נלהבת ממעגל שכזה
ואפרופו "מדליק" מייד נדלקת לי נורת אדומה קטנה של פחד מאיבוד שליטה. אמנם אתן רוצות ליצור מרחב מוגן
אך האם הוא באמת יכול להיות כזה?... אני מדמיינת לעצמי שיתכן שיש כמה מאיתנו שבהחלט זקוקות להתנקות
(ב-רור שגם אני) רק אולי זה יהיה עוצמתי מדי לעבור התנקות בערב אחד...
בכל אופן, מאחלת לכן הצלחה @}
נחל_לבן*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2008, 22:14
דף אישי: הדף האישי של נחל_לבן*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי נחל_לבן* »

אני הייתי ממקדת את השחרור ההכרחי מעצמינו, ומגדירה זאת כך: הם לא ממשיכים לינוק מאיתנו מרחוק, אלא אנחנו ממשיכות להניק אותם. העבודה שלנו היא עצמית ופנימית, וזה תלוי רק בנו, ולא בכוח חיצוני
|Y| |Y| |Y|
גם אני רואה את זה ככה.
יעל_חזון*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי יעל_חזון* »

לעיתים, אי מימוש פיזי של קשר, יוצר משהו חזק בהרבה מאשר מימושו הפיזי
מסכימה מאד מאד
במסע האישי שלי לשיחרור מקשרי העבר, הדמויות שהיו קשות ביותר לשיחרור היו אלה שנישארו בתור פנטזיה לא ממומשת, אלה שהיו חברים ששכבתי אתם ופגעו בי מאד היו הקלים ביותר לשיחרור , הם פשוט הפכו לרוחות רפאים, ואלה שאהבתי , הלב ממש אוחז בהם ולא רוצה לשחרר.

נשמע מפחיד ואפילו לא אחראי מבחינת צמיחה אישית,, כיון שהוא משליך את האחריות על ההשתחררות מצד אחר,חיצוני, מיסטי משהו, שאינו אנחנו. אני הייתי ממקדת את השחרור ההכרחי מעצמינו, ומגדירה זאת כך: הם לא ממשיכים לינוק מאיתנו מרחוק, אלא אנחנו ממשיכות להניק אותם. העבודה שלנו היא עצמית ופנימית, וזה תלוי רק בנו, ולא בכוח חיצוני

מסכימה בהחלט, ועל כך מדובר , זה אכן עבודה אישית ופנימית, שיש לעשותה עם עצמינו, אפשר לשחרר גם קשרים עם אנשים שמתו .

_אמנם אתן רוצות ליצור מרחב מוגן
אך האם הוא באמת יכול להיות כזה?... אני מדמיינת לעצמי שיתכן שיש כמה מאיתנו שבהחלט זקוקות להתנקות
(ב-רור שגם אני) רק אולי זה יהיה עוצמתי מדי לעבור התנקות בערב אחד..._

המרחב אכן יכול להיות מוגן וכזה הוא.
אנו נעזרות ברוחות השמיים באמא אדמה באבא שמיים ובלב שלנו.
אנו נעזרות באחיותינו למעגל. מנסיוני מעגלי נשים הם הטובים ביותר להרגיש אהובות בטוחות ומוגנות.

התהליך רק מתחיל ביום אחד, זהו צעד ראשון במסע, והוא ממשיך בתקופה שאחרי המעגל, הרפואה הטובה עושה את שלה בקצב שלה.
יעל_חזון*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי יעל_חזון* »

מה קורה לגברים בקשרים עם נשים רבות ושונות?

הם מוזנים מאנרגיות רבות ושונות
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי פלונית* »

מהם כוחות שמאניים?
האם המעגל מתאים לבחורות שחוזרות בתשובה, שלא מעונינות להוסיף אלילים למעגל?
יעל_חזון*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי יעל_חזון* »

שלום פלונית, ראשית הוא מתאים לכל אשה, איננו מוסיפות אלילים למעגל, השמאניזם בו אנו נוגעות מגיע במקורו מהתרבות האינדיאנית שמאמינה שלכל צורת חיים על פני האדמה יש חשיבות למעגל הקיום על פני האדמה, הולכי שתיים הולכי ארבע, צמחים וכו' (חי צומח דומם)
יש לנו חברה טובה שאביה רב וישבה איתנו במעגלים וטקסים בשמחה.
אנו באות עם הלב שלנו שמנחה אותנו בדרך , כל אחת בדרכה ואמונתה.
אפרת_מ*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי אפרת_מ* »

אני לא אוהבת את הרעיון הזה - גברים מוזנים ואנחנו מזינות.
הממ... פשוט אין שום אישה אי פעם בעברך שרק לקחה, ואולי ממשיכה לקחת - ממך אנרגיה?
גברים לעולם אינם מזימנים אחרים באנרגיה שלהם?

זה רעיון. שגברים משאירים בך, פיזית, חוטים אנרגטיים שמהם הם שואבים אנרגיה. אפשר להאמין בו, או שלא. אני בטוחה שזו תהיה אמונה שמגשימה את עצמה. כפי שכתבה האישה הפראית - רק מי שקיימת איתו יחסי מין השאיר חותם רגשי עמוק?? רק גברים (והורים) השאירו משקעים שאוכלים לנו מהאנרגיה?

בסדנה שהייתי בה לפני כשנתיים, בוצע ניקוי אנרגטי מכמה דברים, ביניהם קשרים עם בני זוג קודמים (בהגדרה שהיתה עמם חדירה, אך אם לדעתך הקשר היה עמוק או השאיר משקעים, אז אפשר היה לכלול אותו גם). זה נערך באופן זהה לגברים ולנשים.
אפרת_מ*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*

ניקוי קשרי העבר

שליחה על ידי אפרת_מ* »

אתמול פתאום נזכרתי, מה באמת היה צריך להכתב פה.
בכל פעם שהגבר גומר - מי נותן למי אנרגיה? אם את מודעת, את מגלה שבכל פעם את מקבלת כמות אנרגיה אדירה מהצד השני.
אבל למה שזה יפריע, למי שרוצה להאמין שלהיות אישה זה קורבני, ושנשים תמיד נותנות וגברים תמיד לוקחים?
שליחת תגובה

חזור אל “צמיחה אישית והתגברות על בעיות”