מלחמה לשינוי לטובה בלוג חדש של אמשלו
עברנו מהעיר למושב. הידד.
הכל ירוק, שדה גדול ופרדסים מתפרשים מול החלון ענק שבמרכז הבית. השקענו ויש לנו דשא, וכמה עצים, וקומפוסטר חדש נכנס לרשימת הקניות. המועצה החביבה שלנו מסבסדת קומפוסטרים ב- 150 ש"ח.
אל תשאלו למה אני לא מכינה לבד אם יש לי כזה שדה מול הבית. רק כך בעלי היקר הסכים שנקמפסט. ("אחרת זה מסריח")
פתחתי את הבוקר במלחמה עיקשת ביוסי (שם בדוי). יוסי הוא איש כחוש, עבריין למחצה שאוסף חוטי חשמל ושורף את הפלסטיק שלהם כדי לסחור במתכת. שורה שלמה של וילות עם אנשים חביבים וצעצועי גינה וילדים מתוקים סובלים בגלל יוסי. אף אחד לא ממש יודע שזה הוא. ואף אחד לא ממש שם לב שיש ריח חריף של פלסטיק שרוף מידי פעם. ואף אחד לא מדמיין שמישהו עושה בכוונה. אז אף אחד לא מתלונן, חוץ ממני.
לי נמאס.
עברנו למושב ויש כאן ריח ששם את מרכז תל אביב בכיס הקטנטן. זיהום אוויר כאילו יש כאן מפעל כימיקלים עם ארובות אימה. אבל אין. הכל ירוק, ושדות, וצעצועי גינה. ורק בלילה קמים לסגור את החלון כי יש ריח של עשן.
אז המלחמה שלי החלה היום.
פניתי להורים של הגן שנמצא ליד הבית של יוסי. שיפעילו לחץ. ולבעלים של הגן, ויבין שהמודעות תעלה בימים הקרובים ושצריך להתחיל לדאוג.
סיגננתי מודעות מפחידות לתלות ברחבי המושב.
שלחתי מכתבים.
יוסי, היזהר. יש כאן אימא לביאה עם צריבה בגרון שמתכננת לעשות לך ולתחביב המרעיל שלך סוף!
הכל ירוק, שדה גדול ופרדסים מתפרשים מול החלון ענק שבמרכז הבית. השקענו ויש לנו דשא, וכמה עצים, וקומפוסטר חדש נכנס לרשימת הקניות. המועצה החביבה שלנו מסבסדת קומפוסטרים ב- 150 ש"ח.
אל תשאלו למה אני לא מכינה לבד אם יש לי כזה שדה מול הבית. רק כך בעלי היקר הסכים שנקמפסט. ("אחרת זה מסריח")
פתחתי את הבוקר במלחמה עיקשת ביוסי (שם בדוי). יוסי הוא איש כחוש, עבריין למחצה שאוסף חוטי חשמל ושורף את הפלסטיק שלהם כדי לסחור במתכת. שורה שלמה של וילות עם אנשים חביבים וצעצועי גינה וילדים מתוקים סובלים בגלל יוסי. אף אחד לא ממש יודע שזה הוא. ואף אחד לא ממש שם לב שיש ריח חריף של פלסטיק שרוף מידי פעם. ואף אחד לא מדמיין שמישהו עושה בכוונה. אז אף אחד לא מתלונן, חוץ ממני.
לי נמאס.
עברנו למושב ויש כאן ריח ששם את מרכז תל אביב בכיס הקטנטן. זיהום אוויר כאילו יש כאן מפעל כימיקלים עם ארובות אימה. אבל אין. הכל ירוק, ושדות, וצעצועי גינה. ורק בלילה קמים לסגור את החלון כי יש ריח של עשן.
אז המלחמה שלי החלה היום.
פניתי להורים של הגן שנמצא ליד הבית של יוסי. שיפעילו לחץ. ולבעלים של הגן, ויבין שהמודעות תעלה בימים הקרובים ושצריך להתחיל לדאוג.
סיגננתי מודעות מפחידות לתלות ברחבי המושב.
שלחתי מכתבים.
יוסי, היזהר. יש כאן אימא לביאה עם צריבה בגרון שמתכננת לעשות לך ולתחביב המרעיל שלך סוף!
-
אורי_יורמן*
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
ברכות!!!
(טולולולולולו, קולות של התרגשות)
ולתחביב המרעיל שלך
זה לא תחביב, זאת הפרנסה שלו. וזאת פרנסה מאפיונרית משהו, ומסוכנת ביותר. השריפה ההיא מפיצה דיוקסינים רעילים לאללה.
פגשתי פעם מישהו כזה בתל אביב, ממש בשעת מעשה, ועוד מבקש ממני עזרה לכבות לו כי הוא כמעט שרף לעצמו את האופנוע.
בזמנו פעל בנושא וכתב על זה ירון אסטנוביץ' , הידוע יותר בכינויו "ירון מטחינה אמארה". יש לי איפשהו עותק של מכתב שהוא שלח לרשויות.
(דוקא יותר מתלהב מדרך העשייה שלך מאשר מכתיבת מכתבים לרשויות, אבל אפשר ללמוד מהמכתב שלו כמה נתונים מעניינים)
(טולולולולולו, קולות של התרגשות)
ולתחביב המרעיל שלך
זה לא תחביב, זאת הפרנסה שלו. וזאת פרנסה מאפיונרית משהו, ומסוכנת ביותר. השריפה ההיא מפיצה דיוקסינים רעילים לאללה.
פגשתי פעם מישהו כזה בתל אביב, ממש בשעת מעשה, ועוד מבקש ממני עזרה לכבות לו כי הוא כמעט שרף לעצמו את האופנוע.
בזמנו פעל בנושא וכתב על זה ירון אסטנוביץ' , הידוע יותר בכינויו "ירון מטחינה אמארה". יש לי איפשהו עותק של מכתב שהוא שלח לרשויות.
(דוקא יותר מתלהב מדרך העשייה שלך מאשר מכתיבת מכתבים לרשויות, אבל אפשר ללמוד מהמכתב שלו כמה נתונים מעניינים)
-
איל_גיא_חיים*
- הצטרפות: 11 יוני 2009, 15:46
- דף אישי: הדף האישי של איל_גיא_חיים*
באמאשלי אם יש עדין בעיות אני איתך אני אביא המונים ככל שאוכל לעזור לך ולילדיך לא למות משאיפת הרעל...
אפשר לקלף את החוטים...
עדיף היה שימוש חוזר בהם אבל אם הוא מתעקש למחזר שיעשה את זה יפה...
אני מוכן לממן לו קולפן חוטים
יש את הטלפון שלי בדפ הבית שלי וגם אי מייל
באמאשלי אם יש עדין בעיות אני איתך אני אביא המונים ככל שאוכל לעזור לך ולילדיך לא למות משאיפת הרעל...
אפשר לקלף את החוטים...
עדיף היה שימוש חוזר בהם אבל אם הוא מתעקש למחזר שיעשה את זה יפה...
אני מוכן לממן לו קולפן חוטים
יש את הטלפון שלי בדפ הבית שלי וגם אי מייל
-
או_רורה*
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
- דף אישי: הדף האישי של או_רורה*
למה לא לפנות למשרד לאיכות הסביבה? או גם למשטרה? בטוח שעניין כזה מותר?
ואולי גם למועצה הנחמדה שלכם. לכל מי שרק אפשר.
רק ש... אני לא הייתיי מזדהה. את לא יודעת מי הוא, מה הוא, מה הרקע שלו. פשוט להיזהר.
ואולי גם למועצה הנחמדה שלכם. לכל מי שרק אפשר.
רק ש... אני לא הייתיי מזדהה. את לא יודעת מי הוא, מה הוא, מה הרקע שלו. פשוט להיזהר.
קורא ותומך.
@}
מה אתה אומר איל, נארגן כמה חברה' לדיבור צפוף עם היוסי הזה?
@}
מה אתה אומר איל, נארגן כמה חברה' לדיבור צפוף עם היוסי הזה?
-
איל_גיא_חיים*
דיבור למה צריך צפוף
הוא לא מבין עיברית?
הוא לא מבין עיברית?
ניסיתי לדבר עם יוסי. הוא מכחיש. למרות שכל תא בפנים שלו מסגיר את כמויות העשן שהוא סופג.
אורי יורמן,
העשייה שלי בהחלט כוללת מכתבים לרשויות, רק שהסבב הראשון של המכתבים לא הואיל בכלל,אז אני מפעילה את הפעם התותחים הכבדים במקביל.
העשייה שלי בהחלט כוללת מכתבים לרשויות, רק שהסבב הראשון של המכתבים לא הואיל בכלל,אז אני מפעילה את הפעם התותחים הכבדים במקביל.
למרות שכל תא בפנים שלו מסגיר את כמויות העשן שהוא סופג.
עם קצת מזל, העשן הזה יחסל אותו קודם.
נו, לא יפה. לכולם יש זכות לחיים וכו'...
נו, לא יפה. לכולם יש זכות לחיים וכו'...
זה לא מצחיק. כבר כמה פעמים יצא לי לנהוג מאחורי האפניים שלו וממש שקלתי ברצינות לעשות מחווה קטנה למען כדור הארץ ולמען הדורות הבאים.
זה לא מצחיק. כבר כמה פעמים יצא לי לנהוג מאחורי האפניים שלו וממש שקלתי ברצינות לעשות מחווה קטנה למען כדור הארץ ולמען הדורות הבאים.
עדכון מהשטח.
מייד עם צאת השבת הצדיק הדליק אש ריחנית ורעילה. יש בריזה מדהימה וישבנו פה ממש בכיף ופתאום החליף את האוויר הנקי והנעים ריח מסריח של פלסטיק שרוף.
האם אלוהים מקבל ברכות שליליות על שומרי שבת?
מייד עם צאת השבת הצדיק הדליק אש ריחנית ורעילה. יש בריזה מדהימה וישבנו פה ממש בכיף ופתאום החליף את האוויר הנקי והנעים ריח מסריח של פלסטיק שרוף.
האם אלוהים מקבל ברכות שליליות על שומרי שבת?
-
איל_גיא_חיים*
יצא לי לנהוג מאחורי האפניים שלו
נו את רואה
הוא זיהם פחות ממך
אפשר אולי לנסות לדבר במקום להעביר דברים שמזיקים לכולנו בראש?
אם הוא יבין הוא יהיה יעיל בלהסביר הלאה כנראה יותר טוב מאיתנו
כמו שאומרים צדיקים גמורים לא עומדים במקום שחוזרים בתשובה כן מגיעים אליו(לא נוסח מדויק אבל...)
נו את רואה
הוא זיהם פחות ממך
אפשר אולי לנסות לדבר במקום להעביר דברים שמזיקים לכולנו בראש?
כמו שאומרים צדיקים גמורים לא עומדים במקום שחוזרים בתשובה כן מגיעים אליו(לא נוסח מדויק אבל...)
הוא זיהם פחות ממך
מצחיק.
מצחיק.
דיברתי עם חבר טוב שלו שסיפר לי שהוא אמר לו כבר המון פעמים שזה רעיל ומסוכן אבל אותו מעניינים כמה מאות השקלים שהוא מרוויח בעבור הברזל.
דיברתי עם חבר טוב שלו שסיפר לי שהוא אמר לו כבר המון פעמים שזה רעיל ומסוכן אבל אותו מעניינים כמה מאות השקלים שהוא מרוויח בעבור הברזל.
-
איל_גיא_חיים*
אני לא מתיאש גם ממנו
וכמו שאאמרתי אם ממש הוא לא בעינין ,כשכן, יבין- מבפנים אפילו את העקשנים ביותר!
תארי לך...
וכמו שאאמרתי אם ממש הוא לא בעינין ,כשכן, יבין- מבפנים אפילו את העקשנים ביותר!
תארי לך...
-
אורי_יורמן*
- דברי עם ירון אסטנוביץ'.
- חייבים לעשות עם זה משהו פחות כנוע. נשמע שהוא מודע היטב להרס שהוא עושה בשביל כמה מאות שקלים.
-
איל_גיא_חיים*
# חייבים לעשות עם זה משהו פחות כנוע. נשמע שהוא מודע היטב להרס שהוא עושה בשביל כמה מאות שקלים.
לעשות בנועם וברוגע זה לפעול מביטחון בעצמינו ובאמת הפשוטה שלנו.
כולם סובלים מזיהום.
ככל שנהיה רגועים ונחמדים יותר ,המסר יעבור יותר טוב.
לעשות בנועם וברוגע זה לפעול מביטחון בעצמינו ובאמת הפשוטה שלנו.
כולם סובלים מזיהום.
לצערי לא מדובר פה באדם נעים הליכות שבסך הכל מחפש קצת חום ואהבה.
אבל לא שוללת. מה אתה מציע?
אבל לא שוללת. מה אתה מציע?
-
איל_גיא_חיים*
הרבה אנשים רגועים ואמיצים שידברו בנועם
מממ... כן, זה נשמע נכון.
שלחתי את נציגי וועד המושב לטפל בבעיה. אני מניחה שהם יעשו את זה בנועם.
בפעם הבאה שאני מריחה עשן ליד הבית - הפוסטרים עולים על הלוחות. איל גיא חיים, שלא תנסה לעצור אותי...!
שלחתי את נציגי וועד המושב לטפל בבעיה. אני מניחה שהם יעשו את זה בנועם.
בפעם הבאה שאני מריחה עשן ליד הבית - הפוסטרים עולים על הלוחות. איל גיא חיים, שלא תנסה לעצור אותי...!
-
בריא_טבעי*
- הצטרפות: 08 מאי 2009, 01:01
- דף אישי: הדף האישי של בריא_טבעי*
_ככל שנהיה רגועים ונחמדים יותר ,המסר יעבור יותר טוב.
אבל לא שוללת. מה אתה מציע?_
נראה לי שאין אדם שלא זקוק לקצת חום ואהבה. והאנשים שנראים סגורים יותר אולי זקוקים לזה יותר. זוכרים את הסיפור "הענק וגנו"?
אבל לא שוללת. מה אתה מציע?_
נראה לי שאין אדם שלא זקוק לקצת חום ואהבה. והאנשים שנראים סגורים יותר אולי זקוקים לזה יותר. זוכרים את הסיפור "הענק וגנו"?
זוכרת.
אני לא רואה את עצמי באה ליוסי, מחבקת, מביטה בעיניים ואומרת ברוך: "יוסי, אני מבינה ששריפת הפלסטיק מול חלוננו היא זעקה לחום ואהבה"
לא. זה לא יקרה.
זוכרת.
אני לא רואה את עצמי באה ליוסי, מחבקת, מביטה בעיניים ואומרת ברוך: "יוסי, אני מבינה ששריפת הפלסטיק מול חלוננו היא זעקה לחום ואהבה"
לא. זה לא יקרה.
-
איל_גיא_חיים*
אני מתנדב
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מתנדב למה? לדבר איתו?
היום קיבלתי כמויות אדירות של רעל מכל מיני כיוונים:
שריפה גדולה התחוללה במושב, שמעתי שאחיות שלי מדברות עליי רעות. (שבט או שקט), האוויר כאן מזוהם מהשריפה, שמעתי על גננת שעשתה איבחון אוטיזם חובבני ופומבי לילד מקסים.
כואבבבב
שריפה גדולה התחוללה במושב, שמעתי שאחיות שלי מדברות עליי רעות. (שבט או שקט), האוויר כאן מזוהם מהשריפה, שמעתי על גננת שעשתה איבחון אוטיזם חובבני ופומבי לילד מקסים.
כואבבבב
מעדכנת:
הקומפוסטר הגיע.
העשן בלתי נסבל.
בא לי לעבור למרכז תל אביב.
הקומפוסטר הגיע.
העשן בלתי נסבל.
בא לי לעבור למרכז תל אביב.
-
אורי_יורמן*
רגע רגע..
מה עם סיפורו של.. איציק.. שמוליק.. יוסי.. איך קוראים לו?
אה, יוסי.
מה עם סיפורו?
נפגשת איתו? סיפרת לתושבים?
מה עם סיפורו של.. איציק.. שמוליק.. יוסי.. איך קוראים לו?
אה, יוסי.
מה עם סיפורו?
נפגשת איתו? סיפרת לתושבים?
הופעל לחץ כבד על יוסי שיפסיק לשרוף. שכנים ויודעי דבר מספרים שהוא ממשיך.
יו"ר הוועד לקח את המלחמה לידיו והיום הביאו לידיעתי שהעביר את זה חזרה למועצה כי הם לא יודעים מה לעשות. (אחרי שהערתי את האחראי ב - 3:00 בבוקר כדי שיבוא לעזור למצוא מוקד שריפה)
התחושות סביב העניין הן: חוסר אונים, מחשבות על מעבר דירה, חרדה גדולה לשלום ריאותיו של הילדון שלנו.
חשוב לציין שביתו של יו"ר הוועד כמעט ונשרף בגלל הצתה שכזו, אבל אני בעצלותי לא החכמתי לנצל את המומנטום וליצור פאניקה...
יו"ר הוועד לקח את המלחמה לידיו והיום הביאו לידיעתי שהעביר את זה חזרה למועצה כי הם לא יודעים מה לעשות. (אחרי שהערתי את האחראי ב - 3:00 בבוקר כדי שיבוא לעזור למצוא מוקד שריפה)
התחושות סביב העניין הן: חוסר אונים, מחשבות על מעבר דירה, חרדה גדולה לשלום ריאותיו של הילדון שלנו.
חשוב לציין שביתו של יו"ר הוועד כמעט ונשרף בגלל הצתה שכזו, אבל אני בעצלותי לא החכמתי לנצל את המומנטום וליצור פאניקה...
יש לי קושי גדול להירדם בבית בזמן האחרון. אני ובעלי מתעוררים המון.
בפעם אחת אני חרדה שיעלה עלינו עכביש. או עקרבוט. או נחש.
בפעם אחרת שיש גז ראדון. (חצי מרתף)
בפעם אחרת מפחדת פחד מוות שיהיה עשן (ראו מעלה) שיפגע בבני הקטן.
יש פעמים שאני מתעוררת ממחשבות שונות ומשונות... על אנרגיה לא טובה שיש בחדר השינה.
אני בטוחה שמשהו משובש מבחינת פנג שואי בחדר הזה. לא יודעת מה לעשות, אין עכשיו כסף לייעוץ פנג שואי או לשיפוצים ושינויים.
אנחנו ישנים על שני מזרונים זוגיים שפרושים על הרצפה צמודים זה לזה. הייתי עוברת חדר (יש הרבה לאן, עוד שני חדרים פנויים ומרווחים, אבל אין בהם מזגן, שבלילות קשים מציל אותנו).
בפעם אחת אני חרדה שיעלה עלינו עכביש. או עקרבוט. או נחש.
בפעם אחרת שיש גז ראדון. (חצי מרתף)
בפעם אחרת מפחדת פחד מוות שיהיה עשן (ראו מעלה) שיפגע בבני הקטן.
יש פעמים שאני מתעוררת ממחשבות שונות ומשונות... על אנרגיה לא טובה שיש בחדר השינה.
אני בטוחה שמשהו משובש מבחינת פנג שואי בחדר הזה. לא יודעת מה לעשות, אין עכשיו כסף לייעוץ פנג שואי או לשיפוצים ושינויים.
אנחנו ישנים על שני מזרונים זוגיים שפרושים על הרצפה צמודים זה לזה. הייתי עוברת חדר (יש הרבה לאן, עוד שני חדרים פנויים ומרווחים, אבל אין בהם מזגן, שבלילות קשים מציל אותנו).
-
איל_גיא_חיים*
אשמח לעידכון ולנסות לבוא לראות מה קורה
לא מבטיח כלום אבל סקרן מאוד מאוד
איל אס אם אס ל 0524558877
0775570049
לא מבטיח כלום אבל סקרן מאוד מאוד
איל אס אם אס ל 0524558877
0775570049
סקרן מאוד מאוד
סקרן לגבי בעייתיות העשן או בעייתיות האנרגיה בחדר?..
סקרן לגבי בעייתיות העשן או בעייתיות האנרגיה בחדר?..
יש שמועות שיוסי קיבל קנס.
אתמול תפסנו אותו על חם. ממש ראיתי אותו במו עיניי מזהם לילד שלי את האוויר.
אני בתחושות לא טובות. ימים שכאילו קשים. למה כאילו? כי אין סיבה אמיתי נראית לעין שבגללה ראוי להתלונן.
לא, זה לא נכון...
ספגתי כמה הערות מעליבות מהמשפחה, כרגיל.
היה חיכוך עם הגננת של הילדון.
קיבלתי המון מתנות חדשות וכיפיות ואני מרגישה שאין לי עם מי לחגוג.
אני מתגעגעת בטירוף לחברה הכי טובה ואמיתית שלי שערקה לארה"ב ואנחנו לא כל כך מתקשרות מאז. הפרש השעות הרג לנו את התקשורת.
אני לא מוצאת זמן ליישם את פליי ליידי ואני ממש מתבאסת.
הקשיים הכלכליים מעצבנים, למרות שממקורות מפתיעים מגיעים דברים טובים טובים
קיבלתי כדור מדליק שעושה גלידה. היה לי קשה להתלהב.
לא יודעת למה. אני מרגישה פגועה מהמשפחה.
לפחות המצב בגרעינית שלי יחסית טוב. |חמסה|
אתמול תפסנו אותו על חם. ממש ראיתי אותו במו עיניי מזהם לילד שלי את האוויר.
אני בתחושות לא טובות. ימים שכאילו קשים. למה כאילו? כי אין סיבה אמיתי נראית לעין שבגללה ראוי להתלונן.
לא, זה לא נכון...
ספגתי כמה הערות מעליבות מהמשפחה, כרגיל.
היה חיכוך עם הגננת של הילדון.
קיבלתי המון מתנות חדשות וכיפיות ואני מרגישה שאין לי עם מי לחגוג.
אני מתגעגעת בטירוף לחברה הכי טובה ואמיתית שלי שערקה לארה"ב ואנחנו לא כל כך מתקשרות מאז. הפרש השעות הרג לנו את התקשורת.
אני לא מוצאת זמן ליישם את פליי ליידי ואני ממש מתבאסת.
הקשיים הכלכליים מעצבנים, למרות שממקורות מפתיעים מגיעים דברים טובים טובים
קיבלתי כדור מדליק שעושה גלידה. היה לי קשה להתלהב.
לא יודעת למה. אני מרגישה פגועה מהמשפחה.
לפחות המצב בגרעינית שלי יחסית טוב. |חמסה|
אני משתגעת!
שריפה ענקית ליד הבית שלי מ 1:00 בלילה עד עכשיו. עשן ממשיך להיטמר עד עכשיו.
אני ממש באפיסת כוחות נפשיים.
קיבלתי איתותים להפסיק עם הבלאגנים...
שריפה ענקית ליד הבית שלי מ 1:00 בלילה עד עכשיו. עשן ממשיך להיטמר עד עכשיו.
אני ממש באפיסת כוחות נפשיים.
קיבלתי איתותים להפסיק עם הבלאגנים...