להשתמש בהוצאה לפועל
להשתמש בהוצאה לפועל
עבדתי חודש עבור מישהו, עבדתי מצוין, הוא לא שילם מה שסיכמנו, הוא לא שילם כלום, טען שאין לו מאיפה לשלם, כל הדרכים ניסיתי חוץ מאלימות, פשוט לא משלם. לא הייתי היחיד, איתי עוד ח'ברה שהוא לא שילם להם, וכולנו היינו עם בקושי 100 שקל באותה תקופה. באסה, עבודה קשה מאוד ללא תשלום.
אחד מאלו שלא שילם להם הציע לשלוח אליו עבריינים שיגבו ממנו את הכסף שמגיע, אמרנו לא.
אני החלטתי ללכת עם החוק.
כמי שאין לו שמץ של מושג בתביעות, אמרתי נשחק את המשחק ונלמד משהו חדש,
הלכתי אל הלא נודע, התייעצתי עם גופים שונים ועו"ד, בסוף הגשתי תביעה לבית משפט,
לאחר חודשים של בירורים בירוקרטיה והמתנה, הגיע יום המשפט. הלא משלם גם לא הגיע ולא הודיע שהוא לא מגיע.
הגעתי ללא עו"ד, זכיתי במשפט אוטומטית כי הוא התעלם מהמשפט והוא חוייב לשלם לי, הטיפול עבר להוצאה לפועל.
הוצאה לפועל הזהירו אותו לשלם במשך שבועות והוא מתעלם.
מחר, אני הולך להוצאה לפועל, אחרי בירוקרטיות אינסופיות, והוצאה לפועל יתחילו לנקוט לא עוד במילים (שלא נאמר באלימות): החרמה, כלא וכו'.
עכשיו פתאום אני מהרהר קצת מה ההבדל בין העבריינים שהציעו לי לשלוח אליו בהתחלה, אל מול הוצאה לפועל שאני שולח אליו עכשיו.
אחד מאלו שלא שילם להם הציע לשלוח אליו עבריינים שיגבו ממנו את הכסף שמגיע, אמרנו לא.
אני החלטתי ללכת עם החוק.
כמי שאין לו שמץ של מושג בתביעות, אמרתי נשחק את המשחק ונלמד משהו חדש,
הלכתי אל הלא נודע, התייעצתי עם גופים שונים ועו"ד, בסוף הגשתי תביעה לבית משפט,
לאחר חודשים של בירורים בירוקרטיה והמתנה, הגיע יום המשפט. הלא משלם גם לא הגיע ולא הודיע שהוא לא מגיע.
הגעתי ללא עו"ד, זכיתי במשפט אוטומטית כי הוא התעלם מהמשפט והוא חוייב לשלם לי, הטיפול עבר להוצאה לפועל.
הוצאה לפועל הזהירו אותו לשלם במשך שבועות והוא מתעלם.
מחר, אני הולך להוצאה לפועל, אחרי בירוקרטיות אינסופיות, והוצאה לפועל יתחילו לנקוט לא עוד במילים (שלא נאמר באלימות): החרמה, כלא וכו'.
עכשיו פתאום אני מהרהר קצת מה ההבדל בין העבריינים שהציעו לי לשלוח אליו בהתחלה, אל מול הוצאה לפועל שאני שולח אליו עכשיו.
להשתמש בהוצאה לפועל
אותי זה מעניין. תמשיך לעדכן. ולגבי ההבדל בין ארבע גרוזנים שבאים לשבור עצמות לבין גובים חוקיים... איך אמרה אתי אנקרי בשיר יש כמוני מיליונים_ : _אנחנו לא גנבים, אנחנו לוקחים ברישיון_ או משהו כזה. שני צדדים למתרס, שהוא עצמו שרירותי. תמיד עדיף להיות בצד הצודק. עדיף להיות בצד החוקי, כאשר המדינה איתך, מאשר כשהיא נגדך. זה עניין של יחסי משקל. טוב, לא בכל מקרה, אבל במקרה הזה עדיף לעבוד עם _הלוקחים ברישיון ...
-
תמרול_ה*
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 14:17
- דף אישי: הדף האישי של תמרול_ה*
להשתמש בהוצאה לפועל
ומצד שני, לא יכולה לשכוח את דודתו של אבי, ניצולת השואה, שחיה כל השואה בצד הארי של ורשה, וניצלה בתושיה אחר תושיה ובמזל אחר מזל.
היא התארחה פעם אצלנו ביחד עם אחיה.
האח שלה (הדוד) השאיר תיק עם מסמכים באוטו, פרצו לאוטו וגנבו. הוא נהיה חיוור ואמר שהיו שם מזכרות אחרונות ונירות חשובים.
היא רצה תיכף ומיד החוצה לשכונה, צעקה בקול שכולם ישמעו שאם התיק חוזר על מסמכיו תוך כמה דקות היא לא שואלת שאלות, משלמת כך וכך, ויש בתיק רק נירות.
תוך 10 דקות התיק חזר.
משטרה ודאי לא היתה מועילה כאן...
<אין בדברי אלה כדי לחזק את הכיוון של העבריינים...זה רק הרהור באנשי התושיה ההם שיכולים להוות השראה לאפשרויות נוספות>
היא התארחה פעם אצלנו ביחד עם אחיה.
האח שלה (הדוד) השאיר תיק עם מסמכים באוטו, פרצו לאוטו וגנבו. הוא נהיה חיוור ואמר שהיו שם מזכרות אחרונות ונירות חשובים.
היא רצה תיכף ומיד החוצה לשכונה, צעקה בקול שכולם ישמעו שאם התיק חוזר על מסמכיו תוך כמה דקות היא לא שואלת שאלות, משלמת כך וכך, ויש בתיק רק נירות.
תוך 10 דקות התיק חזר.
משטרה ודאי לא היתה מועילה כאן...
<אין בדברי אלה כדי לחזק את הכיוון של העבריינים...זה רק הרהור באנשי התושיה ההם שיכולים להוות השראה לאפשרויות נוספות>
-
רחל_ברמן*
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2006, 12:11
- דף אישי: הדף האישי של רחל_ברמן*
להשתמש בהוצאה לפועל
טוב, זה תלוי למה מראש לא רצית לשלוח עבריינים - אם בגלל שאתה עלול להסתבך, אז ברור שעדיפה הוצאה לפועל. אם בגלל שפגיעה פיזית לא שקולה בעיניך לפגיעה ברכוש (שזו עמדתי, אגב), אז גם עדיפה הוצאה לפועל - הם יעקלו לו רכוש, אבל לא יכניסו לו מכות או יאיימו על משפחתו. מצד שני, אם אתה פשוט רוצה להמנע מכוחניות מכל סוג שהוא, אז כן, אתה בבעיה מוסרית, אם כי אתה יכול להתנחם בכך שמנעת מאחד החברה האחרים להפעיל אלימות חמורה יותר. ולמרות מה שאמרתי קודם, אני ממש מבינה את הדילמה שלך - אפילו אם אתה צודק ב-100%, אפילו אם לכל הדעות מגיע לו, אפילו אם זו האופציה הרעה פחות, אפילו אם האופציה האחרת אומרת לספוג את ההפסד וגם את העלבון - זה מרגיש מלכלך להשתמש במשהו כזה. קבל 
להשתמש בהוצאה לפועל
הייתי בהוצאה לפועל היום:
קיבלתי עוד טופס בירוקרטי למלא: Tofes]בקשת זוכה לנקיטת הליכים מבצעים No 2340[/po].htm
(לינק להורדה)
יש לסמן
ב"הליכים המבצעיים" הרצויים:
עיקול מטלטלין, עיקול מקרקעין, עיקול רכב, תפיסת רכב, פינוי, עיקול צד ג' (עיקול מחשבונות בנק), עיכוב יציאה, מאסר..
אני נבלע איפהשהו בין המגיע לו, ל-האם זו דרך ראויה למימוש, ל-איזו חברה אנו חיים בה, ל-מה הדרך החלופית הנכונה יותר.
קיבלתי עוד טופס בירוקרטי למלא: Tofes]בקשת זוכה לנקיטת הליכים מבצעים No 2340[/po].htm
(לינק להורדה)
יש לסמן
עיקול מטלטלין, עיקול מקרקעין, עיקול רכב, תפיסת רכב, פינוי, עיקול צד ג' (עיקול מחשבונות בנק), עיכוב יציאה, מאסר..
אני נבלע איפהשהו בין המגיע לו, ל-האם זו דרך ראויה למימוש, ל-איזו חברה אנו חיים בה, ל-מה הדרך החלופית הנכונה יותר.
-
סוף_מעגל*
- הצטרפות: 14 יולי 2002, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של סוף_מעגל*
להשתמש בהוצאה לפועל
_יש לסמן
ב"הליכים המבצעיים" הרצויים:
עיקול מטלטלין, עיקול מקרקעין, עיקול רכב, תפיסת רכב, פינוי, עיקול צד ג' (עיקול מחשבונות בנק), עיכוב יציאה, מאסר.._
ההליך הזה לא ברור לי.
אתה זה שאמור לשפוט אם מטלטליו יעוקלו או הוא ישלח למאסר ?
אני מבינה שאתה מבקש את המגיע לך (כסף).
המדינה (דרך בית משפט) צריכה לקבוע איך זה צריך להיעשות, לא ?
לא מובן לי.
עיקול מטלטלין, עיקול מקרקעין, עיקול רכב, תפיסת רכב, פינוי, עיקול צד ג' (עיקול מחשבונות בנק), עיכוב יציאה, מאסר.._
ההליך הזה לא ברור לי.
אני מבינה שאתה מבקש את המגיע לך (כסף).
המדינה (דרך בית משפט) צריכה לקבוע איך זה צריך להיעשות, לא ?
לא מובן לי.
להשתמש בהוצאה לפועל
לא רק זה, כל "הליך מבצעי" הולך לי סכום כסף אחר,
לדוגמא כל עיקול צד ג' עולה 7 שקל:
נאמר אני שולח את את הוצאה לפועל לעקל בבנק פועלים+בנק לאומי+בנק דיסקונט זה עולה לי 21 שקל.
עיקול מטלטלין עולה באזור ה-400 שקל. (מחושב בהתאם לישוב ולמרחק מלשכת ההוצאה לפועל)
צו מאסר 200 שקל.
מחירון כאן תחת הכותרת "אגרות"
לא רק זה, כל "הליך מבצעי" הולך לי סכום כסף אחר,
לדוגמא כל עיקול צד ג' עולה 7 שקל:
נאמר אני שולח את את הוצאה לפועל לעקל בבנק פועלים+בנק לאומי+בנק דיסקונט זה עולה לי 21 שקל.
עיקול מטלטלין עולה באזור ה-400 שקל. (מחושב בהתאם לישוב ולמרחק מלשכת ההוצאה לפועל)
צו מאסר 200 שקל.
מחירון כאן תחת הכותרת "אגרות"
-
טרה_רוסה*
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
-
מיכל_שץ*
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
להשתמש בהוצאה לפועל
אבל בסופו של דבר הוא אמור לשלם את הכל, כולל האגרות...
חבל שלא השתמשת בעו"ד, הוא היה ממלא בשבילך את הטפסים ושובר את הראש (והצד השני היה משלם לו)
על אנשים כאלה אני לא מרחמת
חבל שאי אפשר לעשות את זה לב"ל. הם גנבים אמיתיים.
חבל שלא השתמשת בעו"ד, הוא היה ממלא בשבילך את הטפסים ושובר את הראש (והצד השני היה משלם לו)
על אנשים כאלה אני לא מרחמת
חבל שאי אפשר לעשות את זה לב"ל. הם גנבים אמיתיים.
-
אילה_א*
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
להשתמש בהוצאה לפועל
אני מצטערת פרפר יפ אני לא מבינה את הדילמה .
האיש גנב ממך כוח אנרגיות זמן או מה שמחליפים אותם בו בעולמנו שזה כסף
למה אתה מרגיש לא טוב לעמוד מולו (בדרך חוקית )ולקבל את מה שמגיע לך על פי צדק ודין ?
למה אתה מרגיש לא טוב לעמוד מולו (בדרך חוקית )ולקבל את מה שמגיע לך על פי צדק ודין ?
-
אילה_א*
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
להשתמש בהוצאה לפועל
במיוחד שהוא מזלזל (כי לא להגיע למשפט זה לזלזל) אם הוא היה אומר לך חבר תשמע אין לי רק ישתפר המצב אני אתן לך אבל הוא לא
הוא מתעלם
עבדתי מול אנשים כאלה בחיי והם בעיני חלאת המין האנושי
אני מקוה שתצליח לז**ן אותו וגם לקבל אתמה שמגיע לך פלוס ריבית
הוא מתעלם
עבדתי מול אנשים כאלה בחיי והם בעיני חלאת המין האנושי
אני מקוה שתצליח לז**ן אותו וגם לקבל אתמה שמגיע לך פלוס ריבית
להשתמש בהוצאה לפועל
אני הולך לשלוח את הוצאה לפועל לעקל לו מטלטלין+רכב+חשבונות בנק 
אני כבר בשוונג.
בפעם הבאה, אני חושב אני רק יוריד לבן אדם סטירה מה זה חזקה ומצלצלת שתזעזע אותו ושיתבייש.
אני כבר בשוונג.
בפעם הבאה, אני חושב אני רק יוריד לבן אדם סטירה מה זה חזקה ומצלצלת שתזעזע אותו ושיתבייש.
להשתמש בהוצאה לפועל
אז הוצאה לפועל יצאו למשימה,
הלכו לבנקים שאמרתי להם ללכת אליהם (עלה לי 7 ש"ח לכל בנק) : לא מצאו חשבון על שמו.
חיפשו מכונית לעקל לא מצאו מכונית על שמו. (חינם)
הלכו לכתובת שלו (עלה לי 171 ש"ח) : לא מצאו אף אחד, השכנה אמרה שאף אחד לא גר שם כבר זמן מה.
אראה מה עושים עכשיו, האם הם מנסים לאתר אותו ואת נכסיו או איך עושים את זה.
עוד מעט שנה של הליכים ועוד לא ראיתי גרוש מהמשכורת הזו שמגיעה לי, חבל על הזמן בכל המשמעויות.
אם תהיה פעם הבאה, אני בטוח הולך לתפוס את הבן אדם בידיים ולהדביק אותו לקיר עד שישלם.
שירותים אלימים של המדינה זה סתם בזבוז זמן ותהליך בירוקרטי,
הרבה יותר עדיף להראות לאנשים כאלה מאיפה משתין בן אדם רעב ללחם.
הלכו לבנקים שאמרתי להם ללכת אליהם (עלה לי 7 ש"ח לכל בנק) : לא מצאו חשבון על שמו.
חיפשו מכונית לעקל לא מצאו מכונית על שמו. (חינם)
הלכו לכתובת שלו (עלה לי 171 ש"ח) : לא מצאו אף אחד, השכנה אמרה שאף אחד לא גר שם כבר זמן מה.
אראה מה עושים עכשיו, האם הם מנסים לאתר אותו ואת נכסיו או איך עושים את זה.
עוד מעט שנה של הליכים ועוד לא ראיתי גרוש מהמשכורת הזו שמגיעה לי, חבל על הזמן בכל המשמעויות.
אם תהיה פעם הבאה, אני בטוח הולך לתפוס את הבן אדם בידיים ולהדביק אותו לקיר עד שישלם.
שירותים אלימים של המדינה זה סתם בזבוז זמן ותהליך בירוקרטי,
הרבה יותר עדיף להראות לאנשים כאלה מאיפה משתין בן אדם רעב ללחם.
להשתמש בהוצאה לפועל
_אני מצטערת פרפר יפ אני לא מבינה את הדילמה .
למה אתה מרגיש לא טוב לעמוד מולו (בדרך חוקית )ולקבל את מה שמגיע לך על פי צדק ודין ?_
אכן, מעסיק שלא משלם את המתחייב לפי החוק הוא גנב לכל דבר . או לקוח, מזמין עבודה שמתחמק מהתשלום.
גם העובדה שאין שום רכוש על שמו ושנעלמו עקבותיו לא מוסיפה לו כבוד.
_שירותים אלימים של המדינה זה סתם בזבוז זמן ותהליך בירוקרטי,
הרבה יותר עדיף להראות לאנשים כאלה מאיפה משתין בן אדם רעב ללחם._
מזכיר לי סיפור של אפרים קישון, שגם היה מישהו שהיה חייב לו כסף, וסירב בתוקף לשלם. אז קישון הלך לעו"ד, וככה התחילה מסכת אינסופית של ביורוקרטיה, שכמובן לא הועילה לכלום. בסוף, קישון הלך לעורך דין הכי מומחה בתחום, וזה הציע לו פשוט להכות את החייב. וכך נפתרה הבעייה...
למה אתה מרגיש לא טוב לעמוד מולו (בדרך חוקית )ולקבל את מה שמגיע לך על פי צדק ודין ?_
אכן, מעסיק שלא משלם את המתחייב לפי החוק הוא גנב לכל דבר . או לקוח, מזמין עבודה שמתחמק מהתשלום.
גם העובדה שאין שום רכוש על שמו ושנעלמו עקבותיו לא מוסיפה לו כבוד.
_שירותים אלימים של המדינה זה סתם בזבוז זמן ותהליך בירוקרטי,
הרבה יותר עדיף להראות לאנשים כאלה מאיפה משתין בן אדם רעב ללחם._
מזכיר לי סיפור של אפרים קישון, שגם היה מישהו שהיה חייב לו כסף, וסירב בתוקף לשלם. אז קישון הלך לעו"ד, וככה התחילה מסכת אינסופית של ביורוקרטיה, שכמובן לא הועילה לכלום. בסוף, קישון הלך לעורך דין הכי מומחה בתחום, וזה הציע לו פשוט להכות את החייב. וכך נפתרה הבעייה...
להשתמש בהוצאה לפועל
מידע מעניין על הדינמיקה של עורכי דין וההוצאה לפועל . בקיצור, עו"ד נעזרים בחוק כדי לנפח באופן מלאכותי ערך תיק בהוצאה לפועל בשיעור של ריבית נשך. כך מי שהיה חייב מאות ש"ח ימצא עצמו מהר מאוד חייב עשרות אלפים. מי מרוויח חוץ מהעו"ד? אף אחד. לא בעל החוב, לא המדינה ולא החייב.
יסלחו לי עו"ד באתר, אבל זה אחד המקצועות הבזויים מאלה שאני מכיר.
יסלחו לי עו"ד באתר, אבל זה אחד המקצועות הבזויים מאלה שאני מכיר.
להשתמש בהוצאה לפועל
אין משהו שמגעיל אותי יותר מאונאה, גניבה ומרמה.
הדרך החלופית הטובה ביותר היתה שהוא ילם לך את המגיע, אפילו בתשלומים, ולא יעסיק אותך כשאין לו מאיפה לשלם.
סמן על הכל וי בלב שקט. על ההשלכות הוא היה צריך לחשבו - בעצמו.
ככל שיהיו יותר אנשים שישאו בתוצאות למעשיהם, אולי יהיו פחות אנשים כמוך, ובמיוחד כאלה שאין להם את הכוחות להגיש תביעה באופן עצמאי.
ומספיק עם ההתפלספות.
בריונים - לא.
הוצאה לפועל - כן.
ואני מבקשת לרדת מהעם הגרוזיני,,
יש שם יותר אנשי רוח מבריונים ובעלי דעות קדומות כמוך, צל הימים.
אין משהו שמגעיל אותי יותר מאונאה, גניבה ומרמה.
הדרך החלופית הטובה ביותר היתה שהוא ילם לך את המגיע, אפילו בתשלומים, ולא יעסיק אותך כשאין לו מאיפה לשלם.
סמן על הכל וי בלב שקט. על ההשלכות הוא היה צריך לחשבו - בעצמו.
ככל שיהיו יותר אנשים שישאו בתוצאות למעשיהם, אולי יהיו פחות אנשים כמוך, ובמיוחד כאלה שאין להם את הכוחות להגיש תביעה באופן עצמאי.
ומספיק עם ההתפלספות.
בריונים - לא.
הוצאה לפועל - כן.
ואני מבקשת לרדת מהעם הגרוזיני,,
יש שם יותר אנשי רוח מבריונים ובעלי דעות קדומות כמוך, צל הימים.
להשתמש בהוצאה לפועל
על מיני חולירות שמרמים אומרים "שיהיה להם לתרופות"...
_ואני מבקשת לרדת מהעם הגרוזיני,,
יש שם יותר אנשי רוח מבריונים ובעלי דעות קדומות כמוך, צל הימים._
צ'מעי בדיחה פולנית: "שני פולנים יושבים ברכבת..." . אולי את צודקת: מיחזרתי מטבע לשון בלי לקחת בחשבון שיש אנשים אמיתיים מאחוריו. ויסלחו לי החברה' מנמל אז'דוד...
_ואני מבקשת לרדת מהעם הגרוזיני,,
יש שם יותר אנשי רוח מבריונים ובעלי דעות קדומות כמוך, צל הימים._
צ'מעי בדיחה פולנית: "שני פולנים יושבים ברכבת..." . אולי את צודקת: מיחזרתי מטבע לשון בלי לקחת בחשבון שיש אנשים אמיתיים מאחוריו. ויסלחו לי החברה' מנמל אז'דוד...
להשתמש בהוצאה לפועל
ממליץ על המאמר שקישר ה מכבס, בניגוד לכבדות הנושא, כתוב בקלילות ובשנינה:
"איך הופכים חרא לזהב ? פשוט מאד. בעזרת ההוצאה לפועל, משרדי חקירה וקצת יוזמה, אפשר להפוך את ה"גבייה" הזו למכונת התעשרות.איך?
מגישים תביעות על כל שקל שהיה או לא היה, הישר להוצאה לפועל, מנצלים את החוק המאפשר להוסיף שכ"ט, הוצאות, ריביות ואף הוצאות חקירה (!!), והנה, המוח היהודי ממציא פטנטים."
"איך הופכים חרא לזהב ? פשוט מאד. בעזרת ההוצאה לפועל, משרדי חקירה וקצת יוזמה, אפשר להפוך את ה"גבייה" הזו למכונת התעשרות.איך?
מגישים תביעות על כל שקל שהיה או לא היה, הישר להוצאה לפועל, מנצלים את החוק המאפשר להוסיף שכ"ט, הוצאות, ריביות ואף הוצאות חקירה (!!), והנה, המוח היהודי ממציא פטנטים."
להשתמש בהוצאה לפועל
בריונים - לא.
הוצאה לפועל - כן.
הוצאה לפועל = בריונים.
מעשי הוצאה לפועל = בריונות.
למה לשכור שירותי בריונות דווקא מהמדינה ? האם תכלס התשובה היא לא בשביל "כיסוי תחת" ?
למה לא להדביק אותו לקיר ולנער אותו עד שישלם ? למה לא ללכת אליו עם כמה חברים ענקיים ולהפחיד לו את הצורה שישלם ? הרבה יותר יעיל והרבה יותר מחנך לטעמי.
הרי סיבה גדולה מאוד שהוא לא משלם היא שהוא לא מפחד, הרי מהוצאה לפועל מערכת בית המשפט וכו' ברור שהוא לא מפחד ולא מעניינים אותו במיוחד.
הוצאה לפועל - כן.
הוצאה לפועל = בריונים.
מעשי הוצאה לפועל = בריונות.
למה לשכור שירותי בריונות דווקא מהמדינה ? האם תכלס התשובה היא לא בשביל "כיסוי תחת" ?
למה לא להדביק אותו לקיר ולנער אותו עד שישלם ? למה לא ללכת אליו עם כמה חברים ענקיים ולהפחיד לו את הצורה שישלם ? הרבה יותר יעיל והרבה יותר מחנך לטעמי.
הרי סיבה גדולה מאוד שהוא לא משלם היא שהוא לא מפחד, הרי מהוצאה לפועל מערכת בית המשפט וכו' ברור שהוא לא מפחד ולא מעניינים אותו במיוחד.