להרדים ילדה בת 3

אור_שמש*
הצטרפות: 05 דצמבר 2011, 23:34

להרדים ילדה בת 3

שליחה על ידי אור_שמש* »

שלום לכולם,
בתי מאוד חמודה והיא בת 3, מזה כמה חודשים הפסיקה לינוק ומאז קשה לה להירדם, מאז הפסקת היניקה היא בהדרגה הפסיקה לישון צהריים ועכשיו היא ישנה צהריים לעיתים די רחוקות. היא הייתה יונקת ונרדמת מתי שהיא הייתה עייפה. אני כל היום איתה וגם בערב ואני מאוד עייפה בערב, ולצערי אני לא רואה אופציה שלא אהיה עייפה בערב, אני רוצה זמן לעצמי. לאחרונה היא נרדמת עם טלוויזיה למרות שזה מתסכל אותי מאוד. אחרי שעה מסויימת פשוט אין לי כח אליה יותר, אני פשוט צריכה זמן לעצמי וזה הכל. היא הייתה מלא זמן במנשא וינקה מלא זמן גם ואני משקיעה בה המון וכמעט כל הזמן איתה, אין לי כח יותר? איך משכיבים ילדה גדולה? אני כועסת עליה מאוד בזמן האחרון ולא רק בערב, אני מנסה לעשות דברים לעצמי שימלאו אותי?
מה עושים כדי לא להעביר את הכעסים שספגתי מאמי? והיו הרבה כאלה...
איך לתקן את זה? אני אמא מדהימה חלק גדול מהזמן, אבל שנגמרות לי הבטריאות אני פשוט נוראית. אני מחפשת עכשיו בייביסיטר, היא לא בגן, אני משתדלת שתוציא הרבה אנרגיה ביום ואיפה שאני גרה אין לנו חברה....
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

להרדים ילדה בת 3

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ספר מדהים: לחש הקסמים של ליהי לפיד. אצלינו מרדים שני פעוטות עוד לפני סוף הספר. שווה לנסות!
הקוסמת_מארץ_עוץ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*

להרדים ילדה בת 3

שליחה על ידי הקוסמת_מארץ_עוץ* »

מה עם להציע לה לישון לידך כשאת עושה משהו..נניח את במחשב, סדרי לה פינה או מיזרון שהיא תוכל להירדם שם בעודה רואה אותך...או אם את רוצה לעבוד במטבח אז תסדרי לה פינה בסלון שמשם היא תוכל לראות אותך. אצלנו זה עבד מעולה.
אמא_נחמה*
הצטרפות: 31 אוקטובר 2011, 00:16

להרדים ילדה בת 3

שליחה על ידי אמא_נחמה* »

אולי פשוט לשבת לידה ולקרוא ספר- ככה היא מרגישה שאת איתה אבל את קצת משתחררת.
אפשר גם לשים סיפור או שירים בדיסק בחדר
א_ל_א_ן*
הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*

להרדים ילדה בת 3

שליחה על ידי א_ל_א_ן* »

או שמש- אולי תנסי את לתפוס תנומה קלה בצהריים, בחסות איזו משימה לילדה, או אפילו שכנה שתשמור לך עליה שעה אחת לצורך זה?...
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

להרדים ילדה בת 3

שליחה על ידי או_רורה* »

לי היה יותר קל כשהוא הפסיק לינוק בערך בגיל שנתיים וחצי, אבל זה בעיקר בגלל אחיו הגדול.
אחיו נרדם תמיד עם סיפור במיטה, ונשיקת לילה טוב.
אז כשהוא הפסיק לינוק השקעתי יותר זמן בהרדמה - קראתי שני ספרים לכל אחד מהם, הם בחרו איזה הם רוצים לשמוע וישבנו ביחד, במיטה של אחד מהם, הדלקנו אור חמים וקטן, ואחרי שהסיפורים נגמרו - למיטות.
זה הרגל שיייקח זמן להשריש, אבל זה נראה לי הכי נכון.

נראה לי נכון שיירדמו במיטה עם מזרון נוח, בחדר חשוך ושקט, ולא בסלון המואר או במטבח...
פלוני_אלמונית*

להרדים ילדה בת 3

מה כ"כ נורא בזה שהילדה נרדמת עם טלויזיה? אני מסכימה שזו לא האפשרות הכי אי אי אי אי, אבל בעיני זה גם לא הדבר הכי נורא, ביחוד אם מגבילים את זה ל-"טלויזיה רק לפני שהולכים לישון".
צריך לזכור שעבור ילדים קטנים המעבר לשינה מעורר המון פחדים, אני זוכרת את עצמי בתור ילדה קצת יותר גדולה מבתך ממש נמלאת חרדה ומצוקה עם התקרב שעת השינה, ומנסה ככל יכולתי לדחות אותה באמתלאות שונות, וזאת אף שאמי או אבי היו לצידי במרבית ההרדמות! רק המחשבה על כך שילכו מן החדר לכשארדם היתה מעוררת אצלי חוסר שקט רב שהקשו עלי מאוד להרדם. בעלי לעומת זאת נרדם מילדות בלווי קלטת וידאו שהקלה עליו כנראה את המעבר לשינה (לפי דבריו, גם הידיעה שלאחר שירדם יכנס אחד ההורים לכבות את הטלויזיה הרגיעה אותו מאוד). המינוס הוא כמובן בכך, שעד היום הוא זקוק (אולי לא זקוק אבל נהנה/ מעדיף) לטלויזיה על מנת להרדם ומשכך, עלינו להחזיק טלויזיה בחדר השינה, שזה קצת מבאס. בנוסף, בגלל ההתניה שמושרשת אצלו מילדות, קורה המון פעמים שצופים בטלויזיה יחד והוא פשוט נרדם p-: .
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

להרדים ילדה בת 3

שליחה על ידי או_רורה* »

עם טלויזיה? זה בכלל לא נורא בעיני.
הילדים שלי לא עושים את זה, אבל זה לא נורא, וגם אני בילדותי הייתי נרדמת ככה, והיה לי בסדר גמור עם זה.

התכוונתי שכדי להירדם לדעתי צריך חדר שקט וחשוך (גם חדר חשוך עם טלויזיה זה עדיין חדר חשוך ושקט בעיני...) ולא בסלון המואר שיש בו אנשים שמדברים, או במטבח שמישהו מבשל או רוחץ כלים וכאלה, על מזרון.
סגולה_אדמונית*
הצטרפות: 08 דצמבר 2011, 07:01

להרדים ילדה בת 3

שליחה על ידי סגולה_אדמונית* »

היא נרדמת עם טלוויזיה למרות שזה מתסכל אותי מאוד
התכוונתי לדברים האלה שאמרה האם כששאלתי מה כ"כ נורא.
פלוני_אלמונית*

להרדים ילדה בת 3

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אני מרדימה את ילדתי בעזרת ה-dvd האהוב עלייה.לדעתי זאת שיטה לא רעה בכלל.
תמרוש_רוש
הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש

להרדים ילדה בת 3

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

אני מרדימה את ילדתי בעזרת ה-dvd האהוב עלייה.לדעתי זאת שיטה לא רעה בכלל.
לטווח הקצר אולי כן, אבל זה משהו שכ-ל האנשים שמבינים בשינה ממליצים לא לעשות.
האמת, כשאני חושבת על זה, קשה לי להיזכר או להגדיר במילים למה בדיוק... זה פשוט מרגיש לי לא נכון. מישהי יכולה להאיר את עיני?
חני*
הצטרפות: 30 מרץ 2004, 20:38

להרדים ילדה בת 3

שליחה על ידי חני* »

אני לא מומחית לשינה אבל מהנסיון שיש לי עם הילדה שלי שנרדמה כמה ימים מול המסך , זה עשה לי רע הרגשתי שזה בייביסיטר ולא אחד טוב (למרות שזה היה דיסק שהתאים לגיל ) לא קראנו ספר באותם ימים והרגשתי שאני מלמדת אותה להדבק למסכים שגם ככה משתלטים עלינו מכל מקום , אז נכון שזה היה נוח ונעים ושקט לכולנו אבל היה לי מאוד קשה ולכן זה נגמר נרדמים אחרי סיפור שניים - עשר גם אם זה לוקח המון זמן ואני איתה כל הזמן הזה
שליחת תגובה

חזור אל “התפתחות התינוק”