לבנות בלבד

רפואה וטיפול אלטרנטיבי באופן טבעי
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

לבנות בלבד

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

שלום בנות . אני לא יודעת אם יש אחת כאן שמרגישה כמוני, אבל אני מקווה. אני רק בת אחת עשרה אבל להוטה לקבל אתן יודעות מה . היום בבית ספר חברות שלי גילו על התיק הסודי שלי ( יש בו פדים ) שאני לוקחת לבית ספר למקרה שיחולו שינויים. כבר יש לי הפרשות מלא זמן ואני כאן כדי לתת לכל מי שמרגישה כמוני עצות.

עצה מספר אחד: שיחה או בדיחה
לדבר עם אמא בקשר לכל מה שקורה וקרה לך זה טוב ועוזר מאוד בקשר לכל . הטיפ שלי : אם קבלתן מחזור, תשאירו לאמא פתק או אסאמאס. אלא אם אתן מעזות לדבר איתה ....
עצה מספר שתיים: מחזור לא יעזור
אני אישית לגמרי רוצה לקבל כבר אבל אני יודעת שזה כואב ויימשך עוד הרבה. אז תהנו מהימים שאין עוד אחותי (:
עצה מספר שלוש: חשבון נפש
בזמן מחזור אפשר להרגיש ממש עצבניות עייפות ורעבות . כשאתם עצבניות עדיף להתרחק מחברות מוכרים כדי שלא תתפרצי עליהם. לי יש אחות קטנה וקרציה ועוד לא קיבלתי ואני לא רוצה לדעת איך יהיה כשאקבל.
זה הכל להיום אז אשמח מאוד אם תכתבו תגובה בייייייייייי (;
יולי_קו
הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
דף אישי: הדף האישי של יולי_קו

לבנות בלבד

שליחה על ידי יולי_קו »

שלום לך, וברוכה הבאה!
יהיה מעולה אם תמצאי לעצמך כינוי במקום פלוני אלמונית!

רציתי להגיב על המשפט הזה:
אני אישית לגמרי רוצה לקבל כבר אבל אני יודעת שזה כואב ויימשך עוד הרבה. אז תהנו מהימים שאין עוד

אני אישית מאוד אהבתי את המחזור שלי, את הווסת, את השינויים בשדיים על פני החודש, את ה׳טינג׳ הקטן בשחלה בצד אחד בזמן הביוץ. תחושה שהגוף שלי פועל בצורה טובה!
לא כאב לי מאוד, ולא לקחתי משכחי כאבים. אהבתי את תשומת הלב שעוברת פנימה אל הנס הזה שמתרחש בגוף. אפילו הדימום היה חביב עלי: תחושת התנקות, ואז התחלה מחדש.
בקיצור, אל תזמיני כאבים וסבל- זה לא מחוייב!

הרעיון לשתף מבוגר/ת קרוב/ה הוא מעולה! אצל רובנו זאת אמא!!!
שליחת תגובה

חזור אל “רפואה וטיפול אלטרנטיבי”