כרית הנקה

גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

כרית הנקה

שליחה על ידי גילית_ט* »

איזו כרית הנקה מומלצת?

חלוקית נחל (31.12.2007 11:34):
כרית הנקה, את מוזמנת לראות את שלי, גדולה ואימתנית משילב. ממליצה על כרית קטנה יותר. יש גם כריות ישרות שניתן לגלגל וגם יכולות לשמש כמעקה בטיחות למיטה. בקיצור, גם הכרית שלי לא מאוד מומלצת

אמא של דניאל (31.12.2007 13:53):
היי..
אז ככה...

לגבי כרית הנקה - אני גיליתי שחבל על הזמן.
לי הן לא היו נוחות, ולא פונקציונליות...
ואיך בעצם יהיו - דורשים מהן להיות נוחות ל מניקה ולתינוק.. מיום שהוא פיץ זעיר ועד בכלל.... הם גודלים נורא מהר.. ומהר מאד "הנוחות" משתנה.
הכי נוח זה כרית של שינה מתחת למרפק כשיושבים זקוף על פינת הספה...
או בשכיבה במיטה... בלי כלום.

אבל מי אני מה אני.
כל אחד ומה שטוב עבורו - עבורי זה היה בזבוז כסף!

טל (31.12.2007 20:52):
לגבי כרית הנקה, אני גיליתי שכריות "ביתיות" עושות את העבודה נהדר. מוצאים כיסא, או ספה או מקום נוח לשבת עליו ואז, מתחת ליד האוחזת, או מתחת לתינוק או איך שאת מבינה ונוח לך, שמים את הכריות. מהר מאד מתרגלים לזה.

קט קטית (31.12.2007 22:30):
גיליתי ש הרבה כריות "ביתיות" עושות את העבודה נהדר

באופן לייט (31.12.2007 22:40):
כרית הנקה - גם אצלי היה בהן מעט מאוד שימוש חודש~ עם הראשונה ופחות מזה עם השני של מילגה היו לי יותר נוחה - בקיצור הכי טוב לשאול מחברה את הכרית שלה (כמו שעשיתי אני לכן אני לא יכולה להציע לך כרית )

עולם קטן (02.01.2008 00:03):
לגבי כרית הנקה:
לנו הביאו מתנה אחת של 'מילגה', היינו מרוצים מאוד, אך צריך אחרי כמה זמן למלא עוד קלקר (מאוד פשוט לקנות ולמלא לבד), ע"מ שימשיך להיות לה נפח שמחזיק אותך ואת התינוק בנוחות.
גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

כרית הנקה

שליחה על ידי גילית_ט* »

האם מישהי ניסה את הכרית של MAMASITA??
מיכל_ע*
הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*

כרית הנקה

שליחה על ידי מיכל_ע* »

ניסיתי כמה כריות שלא היו לי נוחות, עד שהגעתי ל my breast friend שעושה בשבילי תעבודה עד היום. בחודשים הראשונים לקחתי תכרית איתי לכל מקום...
אגב, אני מנסה למכור כרית הנקה דנדשה של מילגה (נקניק ארוך) בחצי מחיר (לי זה לא היה נח) (פלא שאני לא מצליחה למכור?!)
הילה_ב*
הצטרפות: 26 אוקטובר 2005, 00:34
דף אישי: הדף האישי של הילה_ב*

כרית הנקה

שליחה על ידי הילה_ב* »

בחודשים הראשונים לקחתי תכרית איתי לכל מקום...
גמני עפ הראשון לקחתי אותה לכל מקום בשבילי היא היתה ממש הצלה! ועכשיו כשהשניה בת 10 חודשים היא חזרה להציל אותי אני חושבת שכרית הנקה זה כמו מנשא צריך לנסות בעצמך ולהחליט.

אגב, אני מנסה למכור כרית הנקה דנדשה של מילגה
איך יוצרים איתך קשר?
גברת_פלפלת*
הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*

כרית הנקה

שליחה על ידי גברת_פלפלת* »

לי כריות ההנקה בכלל לא נוחות. לא מבינה מה העניין שם.
טדליק_נהנאנע*
הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*

כרית הנקה

שליחה על ידי טדליק_נהנאנע* »

כבר שכחתי מה זה להניק תינוק שרק נולד ולא בחורצ'יק ששוקל 20 קילו ומגיע אל דלת הפריזר (או לחילופין לכפתור קומה שמינית בבניין שסבי גר בו).
נדמה לי שבהתחלה באמת עזרה לי כרית הנקה. אבל העברתי את שלי הלאה ועכשיו תוהה אם כדאי להשיג אחת לקראת ההנקה הקרבה.
בעצם אני נזכרת עכשיו שכרית ההנקה היתה מאד יעילה עבורי לא למטרת הנקה אלא לחודשיים בהם בוציק ישן כשהוא מונח על חזי ואני חששתי לזוז תוך כדי שינה...
מה יהיה על מלכיצדק? אולי כדאי באמת שאעזר בכזו כי הבוציק הבריון עלול לבאמצע הלילה תוך כדי שינה להחליט שמתחשק לו להכניס אגרוף לחזה של אמא.
שליחת תגובה

חזור אל “מדור הנקה שאלות ותמיכה”