כל נית

כל_נית*
הצטרפות: 15 דצמבר 2008, 06:49
דף אישי: הדף האישי של כל_נית*

כל נית

שליחה על ידי כל_נית* »

שלום,
קוראים לי כלנית ואני עוסקת בחינוך אקולוגי באמצעות מוזיקה מן הטבע.
הייתי פיזיותרפיסטית התפתחותית של תינוקות וילדים במכון להתפתחות הילד, וממש לא אהבתי את זה. פיזיותרפיה היא כמובן מקצוע נאצל, אבל אני אישית הרגשתי כמו מוסכניק. כאילו שנותנים לי ילדים "מקולקלים" ואני צריכה לתקן אותם. אני הייתי לוקחת ילדים החוצה וביחד היינו מטפסים על העצים. אני חושבת שזה מחזק חגורת כתפיים וגב, משפר שיווי משקל, והכי חשוב - זה להיות ילד.
יום אחד הבאתי לטיפול בובת יד מדהימה של דורבן ומשם כל העולם כבר נראה אחרת.
אחרי שראיתי את הקסם הבאתי עוד המון חיות, פנדה וקואלה ופינגווין וכלב ים. לפחות עוד מאה. כשראיתי את עוצמת הרגש שהן מוציאות מכולם, ילדים ומבוגרים רציתי לעשות עם זה משהו. רציתי לשנות את העולם. ממש לא רציתי להתחיל לעשות תיאטרון בובות, לא מעניין אותי צב שמדבר עם שבלול. מעניין אותי להשתמש ברגש למשהו טוב וערכי. התחלתי ללמד על חיות נדירות ונכחדות . התחלתי בחצר של הגר, עם קבוצה של הורים וילדים מחינוך ביתי ומחינוך אנתרופוסופי, כולנו ביחד בזולה בחצר.
אל הצלילים הגעתי אחר כך. גילי, שהיה אחיו הקטן של החבר שלי דאז, ניגן בדיג'רידו. כשהגעתי בחוג שלי לקואלה, ביקשתי ממנו שיבוא ויראה לילדים מה באמת עושים באוסטרליה עם ענף של אקליפטוס. לגילי יש ראסטות ארוכות ומדהימות, לכן כשהוא הגיע, הצגתי אותו לילדים בתור אחת החיות הנדירות. הם כבר ידעו שעם חיות מתנהגים יפה, ומלטפים בעדינות, אז כולם ליטפו לו בעדינות, בעדינות את הראסטות והקשיבו בפה פעור לנגינה. וכך נוספו הצלילים.
מאז התחלתי לאסוף כלי נגינה מן הטבע, כלים שעשויים מענפים, אגוזים, צדפים ודלעות. גם כלים שעשויים ממחזור של חומרים. יש לי אוסף עצום, ויש לי גם אוסף מכובד לא פחות של נגנים מקסימים, שמאוד אוהבים את הכלים שלי, ולהינות איתם ביחד עם ילדים.
אם אתם רוצים לראות תמונות אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלי "כלנית - חוויה אקולוגית" www.calanit-eco.com
להתראות
כלנית 050-45-45-100

דף בית אישי
דגנית_ב*
הצטרפות: 13 מאי 2004, 12:15
דף אישי: הדף האישי של דגנית_ב*

כל נית

שליחה על ידי דגנית_ב* »

כלנית יקרה, ברוכה הבאה לאתר!
{@
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

כל נית

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

תתחדשי.
ויישר כוח על הפעילות המבורכת. {@
כל_נית*
הצטרפות: 15 דצמבר 2008, 06:49
דף אישי: הדף האישי של כל_נית*

כל נית

שליחה על ידי כל_נית* »

שלום,
קראתי על שינוי שם דף. לא ברור לי לגמרי איך זה מתבצע בעזרת הגמדים.
אתם יכולים לעזור לי בבקשה לשנות את השם שלי ל - כל נית.
תודה רבה
כלנית
טלי_מא*
הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*

כל נית

שליחה על ידי טלי_מא* »

החלפתי לך.
התחדשי.
{@
אורית_של_יקו*
הצטרפות: 27 יוני 2005, 14:32
דף אישי: הדף האישי של אורית_של_יקו*

כל נית

שליחה על ידי אורית_של_יקו* »

היי כלנית
ייתכן ואהיה מעוניינת להשתתף בנטוורקינג האקולוגי. יש לי חברה למתנות אורגניות אקולוגיות עם ערך מוסף לקהילה.
אשוחח עמך בטלפון
תודה אורית
www.nagaya.co.il
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”