חזקה על ילדים
-
חברה_ותיקה*
- הצטרפות: 16 ספטמבר 2003, 09:51
חזקה על ילדים
אני פונה אליכם בעילום שם כדי להגן על החברה שלי.
האם יש כאן מישהו שמתמצא בעריכת דין בענייני משפחה וגירושין, שיכול לעזור למצוא את הידיים והרגליים באיזה פלונטר לגבי הסיכון של אמא לאבד החזקת ילדים קטנים?
האם יש כאן מישהו שמתמצא בעריכת דין בענייני משפחה וגירושין, שיכול לעזור למצוא את הידיים והרגליים באיזה פלונטר לגבי הסיכון של אמא לאבד החזקת ילדים קטנים?
-
עוף_החול*
- הצטרפות: 24 אוקטובר 2001, 20:51
- דף אישי: הדף האישי של עוף_החול*
חזקה על ילדים
שתיפנה לנעמ"ת יש להם אנשים שמיועדים לעזור בדיוק במקרים כאלה.
-
עדי_יותם*
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
חזקה על ילדים
אני לא יודעת את כל הפרטים ונטולת השכלה משפטית, אבל ממה שאני יודעת נדיר שביהמ"ש יפסוק לקחת ילדים קטנים כ"כ מהאמא. מצד שני, זה שהעו"ד שלה אמרה לה כזה דבר...
בכל אופן בתקופת המשפט, וגם אחריה, הוא חייב לשלם מזונות ילדים, וגם מזונות לה כל זמן שהם נשואים. עפ"י החוק היא לא חייבת לעבוד, בתור אמא לילדים. זכותה, והוא צריך לשאת בפרנסתם. אגב, זה לא תקף להפך - גבר חייב למצוא עבודה כדי לשלם מזונות.
בכל אופן בתקופת המשפט, וגם אחריה, הוא חייב לשלם מזונות ילדים, וגם מזונות לה כל זמן שהם נשואים. עפ"י החוק היא לא חייבת לעבוד, בתור אמא לילדים. זכותה, והוא צריך לשאת בפרנסתם. אגב, זה לא תקף להפך - גבר חייב למצוא עבודה כדי לשלם מזונות.
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
חזקה על ילדים
האם עורכת הדין שלה טובה ומוכרת? האם יש לה כסף לשלם לעורכי דין? האם יש לה יחסי אמון עם עורכת הדין?
אם לא- שווה לקבל המלצה ספציפית למישהי טובה, ואני מוכנה לבדוק אם תפני למקום בארץ בו זה נחוץ. חוץ מזה אפשר לקבל סיוע למיעוטי יכולת דרך הסיוע המשפטי, וגם שם כדאי להיות מופנית לעורכת דין טובה.
יעוץ משפטי אפשר לקבל גם בנעמת ובויצו, אבל לא לגבי יצוג בבית המשפט.
משפטי גרושין יכולים להיות ארוכים ולא נעימים, אבל בדרך כלל האשה היא הצד המצליח יותר בהם, ויש לה הרבה זכויות גם במשך ההליך. בשביל זה חשוב שיהיה לה יצוג טוב וידאגו לאינטרסים שלה.
אם לא- שווה לקבל המלצה ספציפית למישהי טובה, ואני מוכנה לבדוק אם תפני למקום בארץ בו זה נחוץ. חוץ מזה אפשר לקבל סיוע למיעוטי יכולת דרך הסיוע המשפטי, וגם שם כדאי להיות מופנית לעורכת דין טובה.
יעוץ משפטי אפשר לקבל גם בנעמת ובויצו, אבל לא לגבי יצוג בבית המשפט.
משפטי גרושין יכולים להיות ארוכים ולא נעימים, אבל בדרך כלל האשה היא הצד המצליח יותר בהם, ויש לה הרבה זכויות גם במשך ההליך. בשביל זה חשוב שיהיה לה יצוג טוב וידאגו לאינטרסים שלה.
-
חברה_ותיקה*
חזקה על ילדים
עורכת הדין לא אמרה לה כלום על עובדת סוציאלית.
בזמן שאני בדקתי ב"מדריך משפטי לאשה" מאת פרופ' ברברה סבירסקי ומצאתי שכדאי לה ליצור בדחיפות קשר עם העובדת הסוציאלית של האיזור שלה, שתתמוך בה וגם תוכל לעזור אם בית המשפט יצווה לערוך עליה תסקיר כדי לשקול את האפשרות לקחת לה את הילדים.
בזמן שאני בדקתי ב"מדריך משפטי לאשה" מאת פרופ' ברברה סבירסקי ומצאתי שכדאי לה ליצור בדחיפות קשר עם העובדת הסוציאלית של האיזור שלה, שתתמוך בה וגם תוכל לעזור אם בית המשפט יצווה לערוך עליה תסקיר כדי לשקול את האפשרות לקחת לה את הילדים.
-
פלוני_אלמונית*
חזקה על ילדים
זו עוד סיבה נפלאה לקבל יעוץ משפטי מתאים ולרוץ לפתוח הליכים בבית המשפט לענייני משפחה ולא בבית הדין הרבני... לשמחתי גירושין זה ממש לא התחום שלי, אבל כאמור, אם יש צורך אני אברר מי מומחה ויכול לעזור לפי האזור בארץ בו זה נחוץ.
-
תבשיל_קדרה*
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
חזקה על ילדים
דיברתי עם חברה עו"ד (הפלונית מלמעלה), והנה המלצה לעורכות דין ירושלמיות, ש (אם היא צריכה להחליף עו"ד) יתאימו למקרה (וגם כדי לבקש המלצה לאיזורים אחרים בארץ) - עו"ד חנה אלפסי ועו"ד אלונה פרידמן 02-6516648.
לדבריה, חנה עורכת דין מאוד מאוד ותיקה ומנוסה, וגם עו"סית. יש לה נסיון של שנים, גישה פמיניסטית, והכרות טובה של מערכת בתי המשפט ובתי הדין. ההתמחות שלהן היא גירושין, והן טובות במה שהן עושות.
לדעתי - שווה להחליף אתן מילה, ולפי מה שאת אומרת - שווה גם להחליף עו"ד.
לדבריה, חנה עורכת דין מאוד מאוד ותיקה ומנוסה, וגם עו"סית. יש לה נסיון של שנים, גישה פמיניסטית, והכרות טובה של מערכת בתי המשפט ובתי הדין. ההתמחות שלהן היא גירושין, והן טובות במה שהן עושות.
לדעתי - שווה להחליף אתן מילה, ולפי מה שאת אומרת - שווה גם להחליף עו"ד.
-
פלוני_אלמונית*
חזקה על ילדים
שלא תעיז לצאת מן הבית. לפי ההלכה היא מאבדת את כל הזכויות.
יש בתפוז פורום ייעוץ בדיני משפחה.
וכמו שאמרתי: עובדת סוציאלית והמרכז לאלימות במשפחה. שם לא יתקפו אותה. יש שם נשים חמות ומקצועיות שיבינו אותה.
בנוסף, נדמה לי שטיפול אלטרנטיבי כזה או אחר מומלץ מאוד. משהו של צפריר שפרון או של באך. לי זה עוזר מאוד.
יש בתפוז פורום ייעוץ בדיני משפחה.
וכמו שאמרתי: עובדת סוציאלית והמרכז לאלימות במשפחה. שם לא יתקפו אותה. יש שם נשים חמות ומקצועיות שיבינו אותה.
בנוסף, נדמה לי שטיפול אלטרנטיבי כזה או אחר מומלץ מאוד. משהו של צפריר שפרון או של באך. לי זה עוזר מאוד.
-
חברה_ותיקה*
חזקה על ילדים
קודם כל תודה לכם. ידעתי שפה יש עם מי לדבר.
צלצלתי ללשכת הרווחה. מסתבר שהיא יכולה פשוט לבוא לשם. יש דלפק חירום. אחרת עליה לקבוע תור וזה לפחות שבועיים עד שעו"ס תתפנה לדבר איתה.
צלצלתי ללשכת הרווחה. מסתבר שהיא יכולה פשוט לבוא לשם. יש דלפק חירום. אחרת עליה לקבוע תור וזה לפחות שבועיים עד שעו"ס תתפנה לדבר איתה.
-
שולמית_ש*
- הצטרפות: 20 מאי 2002, 11:23
- דף אישי: הדף האישי של שולמית_ש*
חזקה על ילדים
המלצה נוספת לעו"ד, חברה שלמדה איתי (אני עו"ד בדימוס), מתמחה בדיני משפחה, בראש של "באופן טבעי" (מניקה על גיל מאוחר, לקחה את ילדיה בינקותם לעבוד איתה במשרד).
רוניה בן מאיר [email protected] 064-341674
רוניה בן מאיר [email protected] 064-341674
-
עודד_לבנה*
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2002, 23:41
חזקה על ילדים
כמה רעיונות, אני לא בטוח באף אחד, אבל שווה לשקול אותם.
- סולם לרדת מהעץ.
-
חברה_ותיקה*
חזקה על ילדים
מסכימים עם משפחת הבעל שהילדים צריכים להיות אצלם?
לאו דווקא, רק חושבים עליה שהיא משוגעת: מיניקה, אוהבת את הילדים שלה, לא רוצה להיפטר מהם, רוצה לגדל אותם בעצמה, ישנה איתם. לא נורמלית.
אממ"פ, את לא מכירה אמהות שלא תומכות בבנות שלהן? שלא אוהבות אותן? שהבנות שלהן תמיד לא בסדר, והחתנים תמיד נהדרים וצודקים?
לא שמעת על נשים מוכות שהמשפחה שלהן אמרה להן שישתקו, שנזפו בהן שזו אשמתן כי הן הרגיזו את הבעל, שלא עזרו להן להתגרש בגלל הבושה למשפחה מגירושין? יש כאלה המון.
לאו דווקא, רק חושבים עליה שהיא משוגעת: מיניקה, אוהבת את הילדים שלה, לא רוצה להיפטר מהם, רוצה לגדל אותם בעצמה, ישנה איתם. לא נורמלית.
אממ"פ, את לא מכירה אמהות שלא תומכות בבנות שלהן? שלא אוהבות אותן? שהבנות שלהן תמיד לא בסדר, והחתנים תמיד נהדרים וצודקים?
לא שמעת על נשים מוכות שהמשפחה שלהן אמרה להן שישתקו, שנזפו בהן שזו אשמתן כי הן הרגיזו את הבעל, שלא עזרו להן להתגרש בגלל הבושה למשפחה מגירושין? יש כאלה המון.
-
אנהאטה_א*
- הצטרפות: 05 מרץ 2002, 22:00
- דף אישי: הדף האישי של אנהאטה_א*
חזקה על ילדים
אני מציעה שהיא תתקשר לקו חירום ארצי של אלימות במשפחה:
1-800-220000
ותקבע פגישה דחופה עם עו"ס. שם יתנו לה ייעוץ ותמיכה.
1-800-220000
ותקבע פגישה דחופה עם עו"ס. שם יתנו לה ייעוץ ותמיכה.
-
אנהאטה_א*
חזקה על ילדים
אתרים בנושא:
- http://no2violence.co.il/
- אתר המדבר על אלימות מילולית ונפשית :
-
אנהאטה_א*
חזקה על ילדים
מישהי סיפרה לי שיצא ספר חדש של טל רבינוביץ בנושא הזה.
כלה ונחרצה על אישה שעברה התעללות נפשית מצד בעלה.
כלה ונחרצה על אישה שעברה התעללות נפשית מצד בעלה.
-
חברה_ותיקה*
חזקה על ילדים
פתחתי את הדף הזה כדי לברר אצל מי מכם שמתמצא, מה הסיכויים במדינת ישראל לקחת ממנה את הילדים שלה, ובמיוחד - מה שרלבנטי לקהילת "באופן טבעי" - מה הסיכויים שטענות חמותה נגדה, כמו זה שהיא מיניקה יותר מחודש (חמותה נתנה פירות כבר מגיל חודש, וגמלה בגיל שלושה חודשים), שהיא ישנה עם הילדים, במיוחד עם התינוק שיונק, שהילדים מסתובבים בבית בעירום או בחיתול בקיץ, שהיא לא שולחת לגן תינוק וילד בן שנתיים (חינוך חובה בארץ מתחיל בגיל 5, לא?) הופכים אותה לאמא לא כשירה?
זאת שאלה שרלבנטית לכולנו כאן.
האם שופט במדינת ישראל יתייחס ברצינות משפטית לטענות כאלה?
כי אם כן, אז כולנו פה בסכנה, והמצב הלא נעים שאנחנו מוצאים את עצמנו עם הביקורת מצד המשפחות עלול להפוך יום אחד למצב משפטי!
בארה"ב זה קורה - כבר לקחו מאמא ילדים בגלל שהיה שופט שפסק שהנקה ממושכת היא סטיה!
ובארץ?
זאת שאלה שרלבנטית לכולנו כאן.
האם שופט במדינת ישראל יתייחס ברצינות משפטית לטענות כאלה?
כי אם כן, אז כולנו פה בסכנה, והמצב הלא נעים שאנחנו מוצאים את עצמנו עם הביקורת מצד המשפחות עלול להפוך יום אחד למצב משפטי!
בארה"ב זה קורה - כבר לקחו מאמא ילדים בגלל שהיה שופט שפסק שהנקה ממושכת היא סטיה!
ובארץ?
-
פלוני_אלמונית*
חזקה על ילדים
חברה ותיקה- בקשר לשאלות המשפטיות ששאלת- אין ביטוח לתוצאה בבתי משפט. בשום תחום. הכל תלוי בשופט ודרך מחשבתו, ובעורכי הדין ודרך הצגת הדברים על ידם.
להניק תינוק בן שנתיים יכול להראות כמו אמא שעושה את המקסימום עבור תינוקה, או כמו אמא סוטת מין שמנצלת את ילדה כדי לשאוב הנאה מינית... תלוי בחוכמתו וידיעותיו של השופט, ותלוי באיך העובדות יוצגו בפניו.
תמונה של ילד ערום רץ מסביב לאמא שמניקה ילד גדול יכולה להתפרש לכאן ולכאן ולקבל פרשנויות כאלה וכאלה לפי הסיפורים מסביב (נניח שהאבא יצליח להראות מאוד אמין ולספר שכבן זוג הוא מרגיש איך האמא שואבת הנאה מינית מהילדים ולכן נוהגת כך וכו' וכו'??).
אי אפשר לדעת, ואת צודקת שזה שאלות שצריכות להטריד את כל מי שנוהג ככה. רק שבמצב דברים נורמאלי הדברים יפורשו נכון. המצב כאן לא נורמאלי ועושה רושם שיש מערכת חזקה של משפחה אינטיליגנטית ומניפולטיבית שמצליחה יפה לסובב את התנהגות האם נגדה. מפחיד מאוד.
עקרונית הייתי רוצה לחשוב, ובעיקר כאחת "מתוך המערכת", שטעויות כאלה לא יכולות לקרות ושהטוב חייב לנצח. לצערי חייבת להסכים איתך שלא תמיד זה כך ולא- אפשר לקוות ולהאמין, אבל לא להיות בטוחים שהיא לא תהיה זו שבדיוק במקרה שלה יחליטו ההפך מהצדק וההגיון.
מציעה מאוד מאוד להתייעץ עם עורכות הדין שגילה הזכירה. הן מניקות לטווח ארוך ובטוח נתנו דעתן על הסוגיה וידעו לתת יעוץ הולם.
להניק תינוק בן שנתיים יכול להראות כמו אמא שעושה את המקסימום עבור תינוקה, או כמו אמא סוטת מין שמנצלת את ילדה כדי לשאוב הנאה מינית... תלוי בחוכמתו וידיעותיו של השופט, ותלוי באיך העובדות יוצגו בפניו.
תמונה של ילד ערום רץ מסביב לאמא שמניקה ילד גדול יכולה להתפרש לכאן ולכאן ולקבל פרשנויות כאלה וכאלה לפי הסיפורים מסביב (נניח שהאבא יצליח להראות מאוד אמין ולספר שכבן זוג הוא מרגיש איך האמא שואבת הנאה מינית מהילדים ולכן נוהגת כך וכו' וכו'??).
אי אפשר לדעת, ואת צודקת שזה שאלות שצריכות להטריד את כל מי שנוהג ככה. רק שבמצב דברים נורמאלי הדברים יפורשו נכון. המצב כאן לא נורמאלי ועושה רושם שיש מערכת חזקה של משפחה אינטיליגנטית ומניפולטיבית שמצליחה יפה לסובב את התנהגות האם נגדה. מפחיד מאוד.
עקרונית הייתי רוצה לחשוב, ובעיקר כאחת "מתוך המערכת", שטעויות כאלה לא יכולות לקרות ושהטוב חייב לנצח. לצערי חייבת להסכים איתך שלא תמיד זה כך ולא- אפשר לקוות ולהאמין, אבל לא להיות בטוחים שהיא לא תהיה זו שבדיוק במקרה שלה יחליטו ההפך מהצדק וההגיון.
מציעה מאוד מאוד להתייעץ עם עורכות הדין שגילה הזכירה. הן מניקות לטווח ארוך ובטוח נתנו דעתן על הסוגיה וידעו לתת יעוץ הולם.
-
עדי_יותם*
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
חזקה על ילדים
כל אלה שמעודדים את האמא לצאת מהבית ומיד - אתם כנראה צודקים, אבל אסור לשכוח גם מה שאמרה אחת הכותבות למעלה, שאם היא יוצאת, היא עלולה לאבד את זכויותיה בדירה. אם יש דרך להגן עליהם כשהיא נשארת בדירה, זה נראה לי הכיוון.
צריך פה ייעוץ עו"ד כנראה (הזכירו כבר פורומים שמתמחים בדיני משפחה, נדמה לי?) כי מצד שני, אב גם חייב בתשלום "מדור" - הוצאות דיור במזונות ילדיו.
צריך פה ייעוץ עו"ד כנראה (הזכירו כבר פורומים שמתמחים בדיני משפחה, נדמה לי?) כי מצד שני, אב גם חייב בתשלום "מדור" - הוצאות דיור במזונות ילדיו.
-
איתי_שרון*
- הצטרפות: 27 אוגוסט 2001, 00:51
- דף אישי: הדף האישי של איתי_שרון*
חזקה על ילדים
הדברים האלה הם הרבה פעמים הרבה יותר סבוכים מאיך שאנחנו מבינים אותם.
העצה הכי טובה שיוצאת מהדף הזה, לדעתי, היא להפגש עם עו"ד תומך וטוב. אין לזה תחליף. הנה סיפור קטן שמדגים את זה:
לזוג שאני מכיר היה עוזר בית במשך כ-12 שנה. הוא היה אצלם כמו בן בית, הם היו נותנים לו דברים שלהם, היו אצלו בחתונה וכו. ההסדר ביניהם היה שבמקום לקבל פיצויי פיטורין בתום הזמן שהוא יעבוד, בכל שנה הם נתנו לו את פיצויי הפיטורין לשנה. אחרי 12 שנה הבחור התפטר מיוזמתו (מה, שאגב, לא אמור לזכות אותו בפיצויי פיטורין). כעבור כמה חודשים הוא התחרט ורצה לחזור, אבל לזוג הזה כבר היתה עוזרת בית אחרת. "כתגובה", הבחור תבע אותם על זה שהם פיטרו אותו (מה שהיה שקר כמובן) ולא שילמו לו פיצויי פיטורין. הזוג הזה כ"כ האמין בו שהם אפילו לא טרחו להחתים אותו כל שנה על זה שהוא מקבל את הפיצויים! מדובר היה בסכום די גדול (למעלה מעשרת אלפים ש"ח). כשהם סיפרו לי את זה התחלתי להציע להם כל מיני הצעות בסגנון אלה שעלו פה ("תקליטו אותו ללא ידיעתו" וכו), אבל להם היתה עורכת דין שהלכה על "קו" אחר לגמרי שבבסיסו היה הנסיון להראות לשופטת כמה הם אמינים לעומתו, במקום לנסות ללכלך אותו (מה שממש נראה לי מתבקש אחרי שרואים את גודל החוצפה של הבחור). בסופו של דבר, אחרי שהבחור דחה הצעת פשרה, השופטת פסקה נגדו והוא חוייב בהוצאות משפט.
מוסר ההשכל (שלי) הוא שעו"ד טוב שווה הרבה יותר מכל העצות שיש כאן בדף... על פניו מהתאור פה נראה לי שעו"ד טוב יכול לעשות בשבילה את העבודה.
העצה הכי טובה שיוצאת מהדף הזה, לדעתי, היא להפגש עם עו"ד תומך וטוב. אין לזה תחליף. הנה סיפור קטן שמדגים את זה:
לזוג שאני מכיר היה עוזר בית במשך כ-12 שנה. הוא היה אצלם כמו בן בית, הם היו נותנים לו דברים שלהם, היו אצלו בחתונה וכו. ההסדר ביניהם היה שבמקום לקבל פיצויי פיטורין בתום הזמן שהוא יעבוד, בכל שנה הם נתנו לו את פיצויי הפיטורין לשנה. אחרי 12 שנה הבחור התפטר מיוזמתו (מה, שאגב, לא אמור לזכות אותו בפיצויי פיטורין). כעבור כמה חודשים הוא התחרט ורצה לחזור, אבל לזוג הזה כבר היתה עוזרת בית אחרת. "כתגובה", הבחור תבע אותם על זה שהם פיטרו אותו (מה שהיה שקר כמובן) ולא שילמו לו פיצויי פיטורין. הזוג הזה כ"כ האמין בו שהם אפילו לא טרחו להחתים אותו כל שנה על זה שהוא מקבל את הפיצויים! מדובר היה בסכום די גדול (למעלה מעשרת אלפים ש"ח). כשהם סיפרו לי את זה התחלתי להציע להם כל מיני הצעות בסגנון אלה שעלו פה ("תקליטו אותו ללא ידיעתו" וכו), אבל להם היתה עורכת דין שהלכה על "קו" אחר לגמרי שבבסיסו היה הנסיון להראות לשופטת כמה הם אמינים לעומתו, במקום לנסות ללכלך אותו (מה שממש נראה לי מתבקש אחרי שרואים את גודל החוצפה של הבחור). בסופו של דבר, אחרי שהבחור דחה הצעת פשרה, השופטת פסקה נגדו והוא חוייב בהוצאות משפט.
מוסר ההשכל (שלי) הוא שעו"ד טוב שווה הרבה יותר מכל העצות שיש כאן בדף... על פניו מהתאור פה נראה לי שעו"ד טוב יכול לעשות בשבילה את העבודה.
-
שרה_ק*
- הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*
חזקה על ילדים
לאיתי, אני לא מסכימה אתך שאי אפשר בכלל ללא עורך דין. לדעתי עדיף לבד מאשר עם עורך דין גרוע. וודאי שהאידיאל זה להיות עם עורך דין טוב... מצאתי באינטרנט כתבה מעניינת על צדק ללא עורכי דין
-
איתי_שרון*
- הצטרפות: 27 אוגוסט 2001, 00:51
- דף אישי: הדף האישי של איתי_שרון*
חזקה על ילדים
לאיתי, אני לא מסכימה אתך שאי אפשר בכלל ללא עורך דין
לא אמרתי שאי אפשר.
אבל בדיוק כמו שהיית הולכת להומאופט טוב או לרופא טוב כשהיתה לך בעיית בריאות מסובכת מספיק, ככה גם כדאי ללכת לעו"ד טוב כשיש לך בעיה משפטית מסובכת. הבעיה הזאת נשמעת לי מספיק מסובכת.
לדעתי עדיף לבד מאשר עם עורך דין גרוע.
לדעתי עדיף עו"ד טוב מאשר שניהם.
בחירת עו"ד זו לא חתונה קתולית. אם הלכת לאחד והגעת למסקנה שהוא לא טוב - עזבי אותו וחפשי מישהו אחר.
לא אמרתי שאי אפשר.
אבל בדיוק כמו שהיית הולכת להומאופט טוב או לרופא טוב כשהיתה לך בעיית בריאות מסובכת מספיק, ככה גם כדאי ללכת לעו"ד טוב כשיש לך בעיה משפטית מסובכת. הבעיה הזאת נשמעת לי מספיק מסובכת.
לדעתי עדיף לבד מאשר עם עורך דין גרוע.
לדעתי עדיף עו"ד טוב מאשר שניהם.
בחירת עו"ד זו לא חתונה קתולית. אם הלכת לאחד והגעת למסקנה שהוא לא טוב - עזבי אותו וחפשי מישהו אחר.
-
שרה_ק*
- הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*
חזקה על ילדים
השאלה אם יש לה כסף לשלם לעורך דין נורמלי
-
החברה_של_גילה*
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2003, 14:40
חזקה על ילדים
יש עורכי דין נורמאליים שיעזרו לה גם בעלות נורמאלית. חוץ מזה גם דרך הלשכה לסיוע משפטי אפשר להגיע לעורכי דין טובים, וגם ללא טובים. השאלה היא מי מומלץ... שווה ביותר לבדוק טוב. הטלפונים שניתנו למעלה הם התחלה טובה לבדיקה כזאת.
-
אייל_רוזנבלט_עו''ד*
- הצטרפות: 16 דצמבר 2004, 12:19
חזקה על ילדים
אשמח לעזור בייעוץ בשלב ראשון. 03-6130093
-
עולם_ומלואו*
- הצטרפות: 20 פברואר 2005, 20:31
- דף אישי: הדף האישי של עולם_ומלואו*
חזקה על ילדים
מחפשת המלצות על עו"ד באיזור חיפה וצפונה, בעיות דומות לכל אלו שהוזכרו כאן למעלה בתוספת רכוש רב.
אשמח לשמוע כאן או בדף הבית שלי. הדבר דחוף.
תודה
אשמח לשמוע כאן או בדף הבית שלי. הדבר דחוף.
תודה
-
ענת_גביש*
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
חזקה על ילדים
מה הסיכויים שטענות חמותה נגדה, כמו זה שהיא מיניקה יותר מחודש (חמותה נתנה פירות כבר מגיל חודש, וגמלה בגיל שלושה חודשים), שהיא ישנה עם הילדים, במיוחד עם התינוק שיונק, שהילדים מסתובבים בבית בעירום או בחיתול בקיץ, שהיא לא שולחת לגן תינוק וילד בן שנתיים (חינוך חובה בארץ מתחיל בגיל 5, לא?) הופכים אותה לאמא לא כשירה? זאת שאלה שרלבנטית לכולנו כאן.
ומאז שנכתבה כאן (2003) הפכה רלוונטית עוד יותר...
חברה ותיקה, אם את עדיין כאן, מה שלום חברתך וילדיה?
האם שופט במדינת ישראל יתייחס ברצינות משפטית לטענות כאלה? כי אם כן, אז כולנו פה בסכנה
אולי לא יתייחס ברצינות. אולי כן. מה שבטוח - אם מדובר באמא עם נטיות "טבעיות" - הוא שמרגע הופעת פקידת הסעד בבית ועד הרגע שהשופט יגיד את המילה האחרונה, חיי האם וילדיה עלולים להפוך לגיהנום. והגיהנום הזה עלול לקחת הרבה הרבה הרבה זמן. התעללות באין מפריע. גם אם בסוף יוחלט להשאיר את הילדים בחזקת האם.
מהיכרותי, ולא רק האישית, עם הנושא, האם המאויימת תלמד מהר מאד להסתיר את ההנקה, להלביש את הילדים ולפזר אותם למיטות נפרדות ואולי גם לגנים, ובלבד שפקידת הסעד לא תכתוב תסקיר שלילי לבית המשפט. באופן טבעי וצדק כלפי אמהות "באופניות" גרושות בבית משפט לא הולכים ביחד.
ומאז שנכתבה כאן (2003) הפכה רלוונטית עוד יותר...
חברה ותיקה, אם את עדיין כאן, מה שלום חברתך וילדיה?
האם שופט במדינת ישראל יתייחס ברצינות משפטית לטענות כאלה? כי אם כן, אז כולנו פה בסכנה
אולי לא יתייחס ברצינות. אולי כן. מה שבטוח - אם מדובר באמא עם נטיות "טבעיות" - הוא שמרגע הופעת פקידת הסעד בבית ועד הרגע שהשופט יגיד את המילה האחרונה, חיי האם וילדיה עלולים להפוך לגיהנום. והגיהנום הזה עלול לקחת הרבה הרבה הרבה זמן. התעללות באין מפריע. גם אם בסוף יוחלט להשאיר את הילדים בחזקת האם.
מהיכרותי, ולא רק האישית, עם הנושא, האם המאויימת תלמד מהר מאד להסתיר את ההנקה, להלביש את הילדים ולפזר אותם למיטות נפרדות ואולי גם לגנים, ובלבד שפקידת הסעד לא תכתוב תסקיר שלילי לבית המשפט. באופן טבעי וצדק כלפי אמהות "באופניות" גרושות בבית משפט לא הולכים ביחד.