+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
בזמנים שלנו ילדים הולכים לחוגים, לדעתי זה לא כל כך רצוי. אשמח לשמוע מה דעתכם על החוגים.
חוגים של ילדים
חוגים של ילדים
לדעתי אני מסכימה איתך.
לדעתי אני מסכימה איתך.
-
אבא_של_ענת*
- הצטרפות: 13 אפריל 2018, 11:23
חוגים של ילדים
לדעתי זה רצוי לחיי החברה של הילדים.
לדעתי זה רצוי לחיי החברה של הילדים.
-
בשמת_א*
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
חוגים של ילדים
מאוד תלוי איזה חוגים ובני כמה הילדים...
יש מקומות מקסימים ואוהבים שמספקים לא רק חברה אלא יותר מזה, כמו מועדון הסייף שהבן שלי הולך אליו (אבל מגיל 11 ולא לפני כן).
יש חוגים לגמרי מיותרים...
יש מקומות מקסימים ואוהבים שמספקים לא רק חברה אלא יותר מזה, כמו מועדון הסייף שהבן שלי הולך אליו (אבל מגיל 11 ולא לפני כן).
יש חוגים לגמרי מיותרים...
-
אמא_של_מוש*
- הצטרפות: 15 יוני 2017, 21:53
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מוש*
חוגים של ילדים
אני רואה ממש הגזמה עם החוגים אצל המשפחות באזורי.
גם ככה רוב הילדים היום נמצאים במסגרת עד ארבע/חמש בערב, מה שאומר שיש להם בקושי שעתיים/שלוש של זמן ערות עם המשפחה אז עדיף לנצל את הזמן הזה להיות ביחד מאשר להתרוצץ מחוג לחוג, זה יתן לילדים הרבה יותר ממה שנותנת להם השתתפות במלא חוגים.
אני מכירה משפחות שהילדים הולכים ל3-4 חוגים כל שבוע!
שכנתי פעם בשבוע לוקחת את הבן שלה לחוג טיפוס במושב מרוחק, הם מגיעים כמעט בחמש הביתה ואז היא מעמיסה את ארבעת ילדיה לאוטו לנסיעה לחוג וכל השעתיים המשפחתיות שיש להם בערב לפני שהילדים הולכים לישון מתבזבזות סביב החוג הזה. היא אמרה לי שזה מאוד מטריח אבל שווה כי זה חוג נהדר. לדעתי, חוג, נהדר ככל שיהיה לא שווה את זה.
(וזה עוד רק חוג אחד מבין רבים אחרים שילדי המשפחה משתתפים בהם).
למה צריך להגזים בכל דבר?
אני אוהבת את מה שגיסתי עושה, כל ילד בוחר בתחילת השנה חוג אחד שבו ירצה להשתתף.
זה מלמד את הילד לקבל החלטה, להפעיל שיקול דעת, לוותר, להתמקד במה שחשוב לו, לברר את הרצון האמיתי שלו ולא להכנע לתרבות השפע והצריכה המוגזמים סביבנו.
כמובן גם שיש את העניין של התוכן של החוג, יש חוגים ממש כיפים ואיכותים ויש כאלה מיותרים לחלוטין.
גם ככה רוב הילדים היום נמצאים במסגרת עד ארבע/חמש בערב, מה שאומר שיש להם בקושי שעתיים/שלוש של זמן ערות עם המשפחה אז עדיף לנצל את הזמן הזה להיות ביחד מאשר להתרוצץ מחוג לחוג, זה יתן לילדים הרבה יותר ממה שנותנת להם השתתפות במלא חוגים.
אני מכירה משפחות שהילדים הולכים ל3-4 חוגים כל שבוע!
שכנתי פעם בשבוע לוקחת את הבן שלה לחוג טיפוס במושב מרוחק, הם מגיעים כמעט בחמש הביתה ואז היא מעמיסה את ארבעת ילדיה לאוטו לנסיעה לחוג וכל השעתיים המשפחתיות שיש להם בערב לפני שהילדים הולכים לישון מתבזבזות סביב החוג הזה. היא אמרה לי שזה מאוד מטריח אבל שווה כי זה חוג נהדר. לדעתי, חוג, נהדר ככל שיהיה לא שווה את זה.
(וזה עוד רק חוג אחד מבין רבים אחרים שילדי המשפחה משתתפים בהם).
למה צריך להגזים בכל דבר?
אני אוהבת את מה שגיסתי עושה, כל ילד בוחר בתחילת השנה חוג אחד שבו ירצה להשתתף.
זה מלמד את הילד לקבל החלטה, להפעיל שיקול דעת, לוותר, להתמקד במה שחשוב לו, לברר את הרצון האמיתי שלו ולא להכנע לתרבות השפע והצריכה המוגזמים סביבנו.
כמובן גם שיש את העניין של התוכן של החוג, יש חוגים ממש כיפים ואיכותים ויש כאלה מיותרים לחלוטין.
-
יונת_שרון*
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
חוגים של ילדים
כמו הרבה דברים בחיים -- זה תלוי. תלוי בילד, תלוי בגיל, תלוי בחוג, תלוי במגבלות המשפחתיות.
הילדים הגדולים שלי כמעט לא הלכו לחוגים, ולעומתם הצעירים משתתפים בשפע של חוגים כמעט כל יום. הם אוהבים את זה וזה חשוב להם. הגדולים לא אהבו וזה לא היה להם חשוב.
הילדים הגדולים שלי כמעט לא הלכו לחוגים, ולעומתם הצעירים משתתפים בשפע של חוגים כמעט כל יום. הם אוהבים את זה וזה חשוב להם. הגדולים לא אהבו וזה לא היה להם חשוב.
-
רוצה_לעוף*
- הצטרפות: 18 יוני 2015, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של רוצה_לעוף*
חוגים של ילדים
כשבתי היתה בת 3 חיפשתי חוג עבורה ואמרו לי "מה את ממהרת כל כך? קצת שעות בית לא יזיקו לכן". ואנחנו בחינוך ביתי... אז כשנמצאים בבית, החוגים הם מקום של קביעות, מחוייבות, יציבות. וזה טוב כי קצת חסר בחיים הזורמים של החנ"ב. לדעתי, מי שנמצא בבית ספר כל הבוקר ממש לא זקוק לעוד שעות של לימוד מסודר ומובנה, גם אם זה משהו מעניין שאין בבית ספר.