הכנת החיץ ללידה

טאו_להורות*
הצטרפות: 02 מרץ 2008, 09:21
דף אישי: הדף האישי של טאו_להורות*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי טאו_להורות* »

אני רוצה לבדוק מה דעתכן
אם תהיינה נשים, שיסכימו לעשות איתי מחקר על הנושא : הכנת החייץ ללידה בעזרת בלונים .

אני רוצה לבדוק תחליף לאפי-נו. לעניות דעתי המכשיר:
א.מבוסס על לחץ אוויר ואני לא חושבת שהוא דומה ללחץ של שק מי השפיר או ראש הילוד, לא בתחושה, חום ומשקל ולא בהתנגדות של השריר.
ב. שימוש חוזר תוך סיכון החדרת זיהומים לנרתיק עם יכולת חיטוי ירודה.
ג. יקר

אז, במקום אני מציעה לקנות בלונים צבעוניים ( 50 בשקית- 12 - 8 ש"ח),מזרק 50 CC עם פתח רחב , אלה שמזריקים איתם ריבה לסופגניות.
לבחור בלון בצבע המתאים לך היום, כחול , צהוב , ירוק או אדום. לרחוץ אותו היטב במים חמים, סבון ומי שרוצה אפילו אפשר לשים במים רותחים ל2 דקות או בתה קממיל.
למלא את המזרק במים פושרים. לבחור לך מקום אינטימי שירותים , אמבטיה או במיטה ( כדאי בהתחלה להניח יריעת ניילון מתחת במידה ותהיה דליפת מים תוך כדי המילוי )

להכניס את הבלון לפתח הנרתיק ( לא עמוק) ולמלא במזרק אחד ולהרגיש מה זה עושה. לתרגל קיגל שאיפה נשיפה ולראות מה קורה
אפשר להוסיף מים לבלון עד שמרגישים לחץ ואי נוחות .
בפעם הבאה אפשר לבדוק אם יש מקום לעוד מזרק. כאשר אתן מגיעות לניפוח בלון בגודל ראש התינוק ( קוטר 9 ס"מ , 10-12מזרקים)מספיק.
מובן שבכל פעם בלון חדש.
מי שמרגישה בטוחה עם זה ורוצה לחסוך בזמן מילוי , יכולה למלא ישירות מהברז בעזרת צינור ומתאם מתאים , אבל אז לא ניתן למדוד את כמות המים.

מי שלא רוצה לזרוק את הבלון, אפשר לשטוף ולמחזר בשביל :
א.לנפח מיד ולמלא את חדר השינה שלכם בבלונים לקראת הלידה.
ב. ימי הולדת

מה דעתכן מוכנות לנסות?
אשמח לקבל תגובות
למעדיפות לא דרך " באופן "
054-4795241
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ומי שרוצה אפילו אפשר לשים במים רותחים
כתבתי גם בדף שלך אבל שווה לומר גם כאן, לא הייתי ממליצה להשרות בלונים מגומי זול צבועים בצבעים זולים, במים רותחים. הם יכולים להיסדק או לשחרר חומרים רעילים.
גברת_פלפלת*
הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי גברת_פלפלת* »

הרי גם הבלון של האפי נו יכול להתפוצץ (כבר שמעתי על מקרים כאלה) והוא הרבה יותר חזק ומאסיבי מסתם בלון. לדעתי זה ממש לא מתאים שנשים הרות (וגם לא הרות) יעשו ניסויים כאלה, לחלוטין לא בטיחותי בעיני.
דנה_ה*
הצטרפות: 13 אפריל 2004, 22:21
דף אישי: הדף האישי של דנה_ה*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי דנה_ה* »

שימוש חוזר תוך סיכון החדרת זיהומים לנרתיק עם יכולת חיטוי ירודה.
הנרתיק הוא לא בדיוק מקום סטרילי. אני יכולה לחשוב על עוד משהו שבאופן די קבוע נכנס לנרתיק, ויכולת החיטוי שלו ירודה הרבה פחות מהאפי-נו....;-)
לוטם_מרווני*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

למה לא לעסות בידיים. כל הקטע עם הבלון נשגב מבינתי. גם האפינו. לעומת זאת יחסי מין יכולים להיות גם עיסוי:-) דף מוצנע
במבי_ק*
הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי במבי_ק* »

לדעתי - זה רעיון לא אחראי, האם ניסית אותו בעצמך על עצמך? לא ידוע ממה הבלונים האלה עשויים. לנפח בלון במים - מבחינה פיזיקלית נשמע לי לא יעיל. הגומי מאוד גמיש, ובאופן טבעי הרקמות והשרירים של הפירינאום יגרמו לכך שהמים יברחו לחלק של הבלון שנמצא בפנים ובחוץ, ואיזור החיץ יהיה צר (כמו הספרה 8). באפי-נו החומר הוא קשיח מה שגורם לחלוקה שווה של לחץ האוויר, וליכולת להוות "קונטרה" מול חוזק השרירים. לגבי הרעיון של אפי-נו, עד כמה שאני שמעתי מיילדות ממליצות עליו מאוד, והתפקיד שלו הוא לא לדמות את הלידה אלא פשוט להגמיש את השריר באופן הדרגתי (אם זו לידה ראשונה) או להגמיש בהדרגה את הצלקת במידה והיתה כזאת בלידה קודמת.
במבי_ק*
הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי במבי_ק* »

למה לא לעסות בידיים

אני למשל ממש לא מסתדרת עם זה, וזה מוריד לי את הבטחון העצמי בעצמי. גם חבר שלי לא מסתדר עם זה. משהו במתיחה הידנית הזאת לא ברור לי (זה הרי לא מותח בצורת עיגול, כמו הראש, לא ברור לאיזה כיוון למתוח, זה לא נוח...), ואני מרגישה (שוב) שאני מין אחת כזאת שלא מחוברת לנשיות שלה. במקרה שלי - אפי-נו זה בדיוק הדבר המתאים, ואז אני פשוט אומרת לעצמי שבשבילי זה הדבר הכי מתאים וטוב שיש אותו, ומה אכפת לי מה נשים אחרים מצליחות או לא ולמה הן מתחברות. מה שמשנה זה מה שמתאים לי...
טאו_להורות*

הכנת החיץ ללידה

דנה, לוטם ובמבי
אני מסכימה איתך לגבי הפלורה הרגילה של הנרתיק שאינה צריכה להיות סטירילית ושבמגע מיני יש חדירה של " חפצים" לא סטיריליים אבל,
א. במגע מיני אנחנו מייצרות חומרי סיכה עתירי חיסון .
ב. בעסוי באצבעות , אנחנו מחדירות שמן שהוא עוד קרקע מזון מצויין לחיידקים.
מניסיוני ( לא מבוסס על מחקר) לאחרונה יש עליה משמעותית של זיהומים בנרתיק , יש עליה משמעותית בירידת מים מוקדמת (ללא צירים) לעניות דעתי הסיבות קשורות במספר גורמים :
א. ההגיינה המוגברת שלנו : תחתוניות , שטיפות ואולי גם העיסויים שהמלצנו שינו את הפלורה הרגילה.
ב.תזונה מערבית
ג. אנטיביוטיקה

אני מנסה להציע שיטה זולה שתאפשר את הרחבת החייץ ותשלב את התרגול של הרפיית השריר , בלי להוסיף זהום.
כן , ניסיתי את השיטה עלי , אבל החייץ שלי לא צעיר וגמיש כשל יולדת בלידה ראשונה .
לגבי הצבעים בבלון . על פניו לא ראיתי שום שינוי בצבע המים ולא הייתה דליפה גם בבלון שמילאתי בזרם מים מהברז לאחר השרייה קצרה במים רותחים.
אין לי מחקר תקן וכמובן אני לא מתימרת לדעת חוזק חומרים . אני לא לוקחת אחריות על החלטתם של אנשים או נשים שמוכנים לעזור לי לבדוק.
לגבי היעילות הפיזיולוגית של הבלון המים מול בלון האוויר: המים מדמים את הלחץ של שק מי השפיר או הראש , בחום, במשקל ובגמישות.
הלחץ של האוויר יוצר קשיחות ומתח במקום ותחושת צריבה לא נעימה לשם מה אנחנו צריכות את זה?
השריר יתגמש טוב יותר עם לחץ מתון , הרפייה ונוכחות חמצן ,משך התרגול ,ללא כאב, להחזיק ולשחרר בשילוב עם שאיפה ונשיפה תהייה טובה יותר
להזכירכן
הרעיון של האפי-נו התחיל בדלעות בגדלים שונים במשקל שונה .
מיכל_שץ*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

המים מדמים את הלחץ של שק מי השפיר או הראש , בחום, במשקל ובגמישות.
אבל לא לכולן יהיה לחץ של השק על הפירנאום. אולי אפילו אצל הרוב השק נפקע יחסית בהתחלה והראש הוא זה שמהווה את גורם הלחץ העיקרי.
ופה דווקא האפי-נו יותר דומה.
אני עשיתי מאוד מעט עיסויי (שגם בעזרתו אפשר להשיג גמישות של השריר באמצעות לחץ מתון , הרפייה ונוכחות חמצן ,משך התרגול ,ללא כאב, להחזיק ולשחרר בשילוב עם שאיפה ונשיפה תהייה טובה יותר )
והיו לי קרעים מועטים וקטנטנים בנרתיק בלידה ראשונה. (2 שריטות ליתר דיוק)
אני חושבת שיש דברים אחרים שמשפיעים על הנושא הזה בינהן תנוחת הלידה והגישה של היולדת. ניסיונות פיזיקליים להגביר את הגמישות של השריר באופן חיצוני נראים לי קצת תמוהים.
מבחינה פיזיולוגית הרקמה היחידה שמשנה את הגודל שלה באמצעות מתיחה חיצונית זה העור.
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי יעל* »

טאו,
למה את חושבת שצריך להכין את אזור החיץ?
נראה לך שגוף לא יסתדר לבד בלי הכנה מוקדמת?
לא מצליחה להבין את ההתעסקות הזו לא עם אפי נו ולא עם מסאג'.

שואלת באמת לא מתוך רצון לקנטר נראה לי מוגזם הרצון לשלוט בכל. להכין, להתכונן תנו לדברים להיות בקצב שלהם.
לא עשיתי מחקר אבל אני מאוד מסופקת לגבי היעילות של הכנת המקום.
יש נשים שנקרעות למרות ההכנה ויש נשים שלא נקרעות בלי שעשו דבר.
לי נראה שזה יכול אפילו להזיק המתיחות האלה.
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי יעל* »

כמובן שרק עכשיו קראתי את מה שמיכל כתבה מעלי
_ניסיונות פיזיקליים להגביר את הגמישות של השריר באופן חיצוני נראים לי קצת תמוהים.
מבחינה פיזיולוגית הרקמה היחידה שמשנה את הגודל שלה באמצעות מתיחה חיצונית זה העור._
אז סליחה מיכל,
ותודה
תמר_אז*
הצטרפות: 04 מרץ 2008, 17:51
דף אישי: הדף האישי של תמר_אז*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי תמר_אז* »

גם המיילדת שלי אמרה לי בזמנו שאין באמת אפשרות "להכין" את אזור החיץ למתיחה, ושהתרגול באפינו/מסאז' יעיל בעיקר לתחושה של היולדת. כלומר, בזכות התרגול היולדת מכירה את התחושה הלא נעימה של ההימתחות, ופחות נלחצת ו"נסגרת" בזמן הלידה.
לדעתה גם אין הבדל ממשי בין אפינו ומסאז', למעט הנוחות וההעדפה האישית.

אני כמעט ולא עיסיתי כי אושפזתי בשבוע 33 מחשש ללידה מוקדמת ונאסר עליי, וילדתי בלי קרע ובלי שריטה.

אני דרך אגב חושבת שאם כבר מחקר, אז צריך לבדוק את הקשר האנטומי המשפחתי, כלומר איך היה לאמא שלך, סבתא שלך וכולי.
מיכל_שץ*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

אז סליחה מיכל
אין על מה...
אגב, גם "גידול" של העור זה תהליך מאוד איטי שלוקח חודשים רבים או שנים (תלוי כמה עור רוצים לגדל)
לירי*
הצטרפות: 11 נובמבר 2005, 19:48

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי לירי* »

ובכל זאת בנות, הרי לא מותחים רק את העור,
אלא מנסים למתוח גם את השריר, עד כמה שזה מתאפשר.
נסו אתן לעשות שפגט בלי למתוח את השרירים המיועדים זמן ממושך קודם לכן.
במרבית הלידות שליוויתי, גם ב"ח וגם בית,
היולדות שעיסו ומתחו לא נקרעו ולא היה כמעט צורך לחתוך,
למעט אחת שילדה בן במשקל 4.650 בלידה שנייה אמנם, אבל בכל זאת נקרעה למרות עיסוי מוקדם.
והיולדות שלא עיסו נקרעו \ נחתחו ברובן.
כמובן שיש יוצאות דופן שלא עיסו ולא סבלו מהעינוי וגם לא נקרעו או נחתחו.
אני בכל זאת ממליצה.
זה מאפשר גם ל"טעום" את המתיחה הממשמשת ובאה,
גם יש הזדמנות להוציא קולות נמוכים ואומים ולהתנסות עד כמה זה עוזר.
אני את האפי נו לא מסמפטת בכלל, לא עשה לי את זה.
בן זוגי הגדיל ועזר לי להתכונן לשפגט הגדול.
כבר אמרתי שאני ממליצה!?
טאו_להורות*

הכנת החיץ ללידה

יעל
אני מסכימה איתך שלנשים רבות אין צורך בהכנה , והבטחון ביכולת" לשחרר כשאצטרך" מובנה אצלהן , אך יש נשים שמעונינות להתכונן .
בעקרון אני מסכימה עם הדיעה שהגמישות של השריר היא קשורה בגנטיקה אבל בהחלט ניתן לשפר את הסיכויים להימנע מקרעים .
א. תזונה בריאה והימנעות מאכילת מתוקים מופרזת.
ב. תנוחת הלידה, לחיצה רק שיש דחף ללחוץ והימנעות מלחיצה בהתאם להוראות .
ג. קיגל -הכנה ותרגול השריר להרפיה בשילוב עם נשימה מודעת. ופה אני מציעהלשלב את בלון המים.

בזכות התרגול היולדת מכירה את התחושה הלא נעימה של ההימתחות, ופחות נלחצת ו"נסגרת" בזמן הלידה.
מנסיוני, הכנה טובהבשילוב עם עבודה עם המיילדת שלך , כן משפרת את הסיכויים , בעיקר ביכולת להרפות ולהימנע מלחיצה ללא שליטה.
מיכל_שץ*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

נסו אתן לעשות שפגט בלי למתוח את השרירים המיועדים זמן ממושך קודם לכן.
אבל המתיחה הזאת שהיא בעצם הגדלה של הגמישות של השריר נעשית באמצעות תרגול גופני ארוך טווח (לפחות כמה חודשים טובים עד שמצליחים לעשות שפגט מלא)
ויש לי תחושה (לא לגמרי מבוססת) שמדובר על תהליך הרבה יותר מורכב. (למרות שאני יודעת איך זה עובד מבחינה פיזיולוגית, אני מתכוונת לסוג ההתעמלות שצריך לעשות)
ההמלצה לתרגל מספר שבועות מצומצם לפני הלידה סותרת את התהליך הזה.

אין לי התנגדות לעבודת הכנה כזאת, אני רק חושבת שכדאי להבהיר להרות שעושות אותה שמדובר במשהו שיאפשר התמודדות יותר נכונה ולא הגדלה מכנית של השריר שתאפשר לה ללחוץ מתי שהיא רוצה כמה שהיא רוצה וכו' (ולעשות לעצמה נזק תוך כדי).

ושאלה - אם חשוב לעשות קיגל, מה תורם הבלון? למה דווקא בלון?
טאו_להורות*

הכנת החיץ ללידה

לגבי האלסטיות של הפרינאום - הורמון הרלקסין משפיע על רקמת החיבור במשך ההריון ובעיקר בחודשיים האחרונים. השריר והפסיה יגיבו בשבועות האחרונים של ההריון בגמישות רבה יותר ללחץ.
מיכל
בלון המים ישמש לחץ מחולק של הוקטורים באופן שווה ,לחץ עקבי על כל קירות הנרתיק ללא שפשוף או גירוי יתר של הרקמה.
בהכנה ללידה לתנוחות שונות בשל המשקל של הבלון ,תוכלי גם לבדוק את התחושה של לחץ על השפתיים הקטנות לדוגמא על הצד או אפילו לחץ על תקרת הנרתיק בתנוחה על הברכיים.
קט_קטית*
הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי קט_קטית* »

עזבו אתכן מבלונים, לכו על הביצים הסיניות D-:

והנה מחקר רלוונטי בנושא

תרגול שרירי רצפת האגן- עוזר בלידה! הנקבים
חוחית*
הצטרפות: 24 ינואר 2008, 14:06

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי חוחית* »

תרגול שרירי רצפת האגן- עוזר בלידה!
|יש| יש!!!
מיכל_שץ*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

או אפילו לחץ על תקרת הנרתיק בתנוחה על הברכיים.
את זה בדקתי בלייב, אין צורך לחזור על הבדיקה, תודה ;-)
עפרה_שחר*
הצטרפות: 11 אוקטובר 2007, 23:10
דף אישי: הדף האישי של עפרה_שחר*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי עפרה_שחר* »

שום הכנה. בלי מיכשור ואביזרים: את פשוט פותחת רגליים ויולדת, רצוי בבית, רצוי בבריכה עם מים חמימים. בלי קרעים ובלי תפרים. תהני! (ממליצה מאד על שרהלה מעין אילה).
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי או_רורה* »

עפרה, ממש לא מסכימה איתך. יש המון נשים שזקוקות להכנה הזו, ולהן זה חיוני.
אל תטעי.
בז_מצוי*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2008, 18:03
דף אישי: הדף האישי של בז_מצוי*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי בז_מצוי* »

ההכנה הטובה ביותר בעיני (מצטרפת ללוטם מרוני ) היא גם הטבעית ביותר- סקס.
הייתרון הגדול הוא (במידה והסקס הוא סקס טוב מבחינת האורגזמה הנשית ) שאין מתיחה מאמצעי מלאכותי שעשוי לייצר חיכוך לא נעים (תחושה של גומי או פלסטיק- אני לא יודעת ממה האפי-נו עשוי, גם לא ניסיתי...עדיין) אלא הנוזלים שאנו מייצרות מסיכים את האזור כולו (השפיכה הנשית) וכך במקום מתיחה יש הרפיה/ הפתחות/ ריכוך. ז"א במקום "לעבוד" על המקום ולהפעיל לחץ שאולי אינו נעים, לתרגל את המצב של עונג. מנסיוני ככל שהאורגזמות איכותיות וארוכות יותר הגוף מעצמו מתגמש ונפתח. זה לא רק האזור ההמצומצם כי גם את שרירי פנים הירך כדאי להגמיש. כמו בפעילויות ספורטיביות אחרות שטובות להריון, סקס הוא תרגול נפלא.
ביוגה אנחנו מתרגלים טריקונאסנה ותרגילים נוספים העובדים על הגמשת שרירי הירך, הישיבה על כדור פיזיו עוזרת להגמיש את האזור, לחמם את מיפרקי הירך ולהכין את הגוף לרגע אחד (טוב אולי רגע ארוך...) של היפתחות. ככל שהגוף אלסטי יותר כך יותר קל, השרירים מתורגלים לסוג כזה של פתיחה ולא נתפסים, ככל ששריר מסויום יותר מאומן וחזר הוא יודע להתכווץ יותר ובאותה מידה גם להרפות ולהשתחרר, כשהשריר רפוי ולא חזק אז גם לחץ לא מאוד גדול עליו יקרע אותו. (זו פעם ראשונה שאני שומעת שלספורטאיות יש יותר בעיות -אני לא הבנתי את ההגיון של זה,אבל אולי אני טועה... אני רק יודעת על עצמי שבלידה הקודמת הייתי מאוד בכושר, (על ידי יוגה וסקס) והייתה לי לידה מהירה , קלה וללא תפרים.

תוך כדי פעילות מינית אפשר להשתמש גם בידיים, כמובן. [לשלב עסקים( הגמשת הפירינאום) עם עונג...].
כשהאישה למעלה והגבר שוכב תחתיה, זקופה או בסוג של קוברה גבוהה, אפשר לתרגל סיבובי אגן ושמיניות, שמגמישות את מיפרקי הירך והפאלוס בינתיים עושה אחלה מסאג' לכל הכיוונים מבפנים.
תנועות קדימה ואחורה יוצרות מתיחה לכיוונים אחרים.
כקשקצת מתעייפים אפשר להתרכז בתנועות יותר קטנות ולתרגל קיגל, כך יש לשרירים התנגדות מבפנים,( ובן הזוג מקבל מסאג' מיוחד בעצמו...)

אני ובן זוגי "מתרגלים" הרבה, וצוחקים על זה שזו הכנה ללידה...
נראה לי, שכשלא נותנים לפעילות הזו את ההגדרה הכבדה והמכאנית של "הכנה של הפירינאום ללידה" אלא מכינים את גוף והנפש להפתח ולא לפחד זה עושה את העבודה.
אוד_ליה*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2007, 19:58
דף אישי: הדף האישי של אוד_ליה*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי אוד_ליה* »

שום הכנה. בלי מיכשור ואביזרים:
עופרה, גם אני לא מסכימה.
אני ילדתי את בכורי במשקל 4 קילו ו-45 גרם בלי שריטה בזכות האפי נו, והעיסויים.
אני מכירה סיפורים על נשים שילדו במשקלים הרבה יותר נמוכים ובבית- ונקרעו...
טאו_להורות*

הכנת החיץ ללידה

בז מצוי
תודה על ההארות . זה נפלא שיש שותף להכנה שמוכן ויכול לשלב הנאה .
שירז*
הצטרפות: 09 מרץ 2005, 09:01

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי שירז* »

כמה נכון בז מצוי ושבוע טוב,
ורק מוסיפה שכאשר יש גירוי מיני בזמן לידה, ואם האשה חווה אורגזמה, היא מגבירה מאוד את זרימת הדם לאזור - מצב שיוצר אלסטיות טבעית מדהימה. ניתן לחוש זאת אם מבצעים עיסוי או אפי נו לפני ולאחר אורגזמה. ההבדל הוא עצום.
מזמינה אתכם לדף בית שלי שירז אריאל דרורי כי יש שם דיון מעניין על כל נושא המיניות בלידה.
אישית אינני מוצאת צורך בהכנה עם בלונים או עזרים כי האורגזמה בזמן הנכון מהווה את ההגמשה הנכונה ביותר.
טאו_להורות*

הכנת החיץ ללידה

קט קטית
אשמח לדעת יותר על הביצים הסיניות.
יש לך ניסיון עם זה?
אימושל'ה*
הצטרפות: 14 מרץ 2010, 10:41

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי אימושל'ה* »

הי יקרות.
אני לקראת לידה ראשונה.רוצה להימנע מחתך חיץ.
שמעתי על עיסוי ושמעתי על אפי נו.
ממתי ניתן להתחיל בעיסוי?(קניתי שמן שקדים)
אני בשבוע 34.
אפי נו יקר...620 ש"ח...אבל אם אשמע שהוא יותר אפקטיבי מעיסוי, אז אקנה אותו.
אשמח לשיתוף מנסיונכן.@}
ע_ע_ע*
הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי ע_ע_ע* »

פעם חתך חיץ היה אוטומטי ושגרתי בלידה ראשונה.
היום זה כבר לא כך ברוב בתי החולים.
בלידה פעילה בדרך כלל אין בו צורך.
ממליצה לך לקרוא גם את הדפים להמנע מקרעים בלידה , epi no.
ע_ע_ע*
הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי ע_ע_ע* »

וגם לחיצות בלידה רלוונטי (וגם הקישורים הנוספים המופיעים בו)
אימושל'ה*
הצטרפות: 14 מרץ 2010, 10:41

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי אימושל'ה* »

תודה רבה!@}
א_ל_א_ן*
הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי א_ל_א_ן* »

בהצלחה בלידה. שתהיה לידה נהדרת.
יוטי_בעיר*
הצטרפות: 05 אפריל 2009, 21:21
דף אישי: הדף האישי של יוטי_בעיר*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי יוטי_בעיר* »

אני השתמשתי ב epi no בהריון הראשון שלי.
אמנם לא הגעתי לגודל ה"רצוי" אבל עברתי את הלידה בשלום בלי חתך. הקיצר, ממליצה על זה.
עפרה_שחר*
הצטרפות: 11 אוקטובר 2007, 23:10
דף אישי: הדף האישי של עפרה_שחר*

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי עפרה_שחר* »

לידה ראשונה מקסימה בלי חתך ובלי שום הכנות ומכשירים: בבית עם שרהלה וחברה, בבריכה עם מים חמימים ומרגיעים. הכל נפתח ומשתחרר באופן טבעי. אסור ללחוץ! תהנו.
סאלוש*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 12:14

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי סאלוש* »

מה שטוב באפינו הוא שאת יודעת לאיזה קוטר את מגיעה. בעיסוי אין לך מושג. אפי נו את גם מתאמנת לבד. אז התאמנתי 3 פעמים ביום, כל פעם 10 דקות. איך תעשי ככה עיסוי עם בן זוג? כשהתחלתי עם אפי נו היתי בקוטר של בערך 3 ס"מ. ורק אחרי הרבה אימון הגעתי ל - 10 ס"מ. לא מאמינה שהיתי מגיעה לזה עם עיסוי.

בסוף נקרעתי גם עם אפי נו ולידת מים. כך שאין הבטחות בחיים. אבל עדיין, שווה לנסות בכל האמצעים.
כי אחרי שילדתי פעם אחת ונקרעתי, ופעם שניה ויצאתי שלמה (אפינו), כל כך הרבה יותר כיף להיות שלמה אחרי לידה, שממש אבל ממש שווה להשקיע את הכסף. את יכולה לא לקנות מיטה, שידת החתלה, צעצועים, ספרים, כל זה מיותר, אבל להיות בריאה ושלמה... אח זה שווה את הכסף. לאחותי שהולכת ללדת תיכף, קניתי את זה מתנה.
ינשופית*
הצטרפות: 25 ינואר 2005, 18:25

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי ינשופית* »

קודם כל - אני קיבלתי משומש - אחרי חיטוי יסודי אני לא חושבת שיש עם זה בעיה.
שנית - אני הייתי אחרי קיסרי ולכן הייתי בסוג של מוד שאני חייבת לעבוד עם זה.
זה לא היה לי קל ואפילו ממש מעיק. עשיתי פעם ביומיים-שלושה איזה 10-20 דקות, ולא הגעתי ל-10 ס"מ.
בלידה כולן היו בטוחות שאני הולכת להקרע - יש לי עור קצת פריך כזה, והפלא ופלא - יצאתי ללא שריטה!
ועוד דבר מאוד מעניין - בשלב האחרון של הלידה ממש כשהראש יצא לא כאב/שרף לי בטירוף כמו שכולן מתארות
(אפילו שאלתי אם הראש כבר יצא....)
אז כמו שהבנת - אני ממש ממליצה.
שינשן*
הצטרפות: 23 פברואר 2011, 17:48

הכנת החיץ ללידה

שליחה על ידי שינשן* »

בס"ד
למכירהEPI NO delphine
נקנה חדש והיה בשימוש קצרצר של שבוע וחצי.
יושב בקופסא וממתין ליולדת הבאה.
טוב ללידה ראשונה ושניה.
לפרטים 050-3035535
שליחת תגובה

חזור אל “מדור לידה”