אסתר וינהורסט סטנטון

אנונימי

אסתר וינהורסט סטנטון

שליחה על ידי אנונימי »

שמי אסתר וינהורסט - סטנטון
בת 34, נשואה להראל סטנטון ואמא לינתן (7) ומאיה (5).
בעלת אתר בשבילנו - www.bishvilenu.co.il - חנות למוצרים אקולוגיים וטבעיים.
כמו כן גם יבואנית בלעדית של ה-mooncup (מונקאפ) לישראל.

אני משווקת את המונקאפ בכמה שנים אחרונות אחרי שמצאתי את המונקאפ בהמלצת חברה וזה שינה לי את החיים.....
סוף סוף היה לי מוצר שלא עשה לי גירודים או פיטריות, שלא הרגשתי אותו בכלל, שדרש ממני הרבה פחות התעסקות ושנתן לי תחושה כל כך נקיה - גם כי פתאום שמתי לב כמה זה נעים לא ללכלך את העולם מסביבי בזמן הווסת וכמה נעים שיש מוצר שללא כימיקליים בכלל!
רציתי שהמוצר המדהים הזה יהיה נגיש לכל אישה הישראל - ולא רק לאלה שממש מחפשות אותו במרץ. אני רואה כמה נשים סובלות כל חודש בזמן הווסת מהטמפונים והתחבושות והן לא יודעות שיכול להיות גם אחרת..... החזון שלי הוא שבעוד כמה שנים כל נערה ואישה בישראל תדע על הקיום של ה-mooncup כך שהיא יכולה לבחור את המוצר שהכי מתאים לה באמת בזמן הווסת.

אני מאוד מאמינה במונקאפ ורואה ושומעת מכל כך הרבה נשים איך המוצר הקטן הזה עשה להם שינוי כל כך חשוב וחיובי לחיים וזה נותן לי את הכוח ואת הרצון להמשיך בעבודה שלי :-)

בנוסף הקמתי גם מרכז שירות ומידע למשתמשי מונקאפ - כך שאוכל לתת עזרה בכל בעיה בשימוש במונקאפ, לתת תשובה לכל שאלה ולשמור על הקשר הרציף עם כל הלקוחות שלי.

אני מזמינה אותכן גם פה להשתמש בפורום לשאלות ותשובות או תמיכה. וכמובן אשמח תמיד גם לשמוע תגובות חיוביות :-)

אני זמינה גם בטלפון 077-6262360
או במייל [email protected]

תודה
אסתר
עורכת*
הצטרפות: 24 אוגוסט 2005, 21:38

אסתר וינהורסט סטנטון

שליחה על ידי עורכת* »

שלום אסתר,
הכינוי שבחרת (אסתר מונקאפ) הוא פרסומי, וזה נוגד את מדיניות הפרסום באתר.
בבקשה תשני את הכינוי כדי לכבד את תנאי השימוש באתר.
אם לא ברור לך מדוע הכינוי שבחרת נחשב פרסומי, אני מזמינה אותך לקרוא את הכללים המפורטים והדיון בנושא בדף מדיניות פרסום באתר באופן טבעי.
תודה!

אפשר לקרוא איך משנים כינוי בדף שינוי שם דף, או לחילופין לבקש עזרה ממי שיודע לבצע את השינוי.
את הבקשה לעזרה בשינוי הכינוי אפשר לכתוב כאן בדף הבית, או בדף מדיניות פרסום באתר באופן טבעי.
סוסת_פרא*
הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*

אסתר וינהורסט סטנטון

שליחה על ידי סוסת_פרא* »

תתחדשי על דף בית אישי, וברוכה הבאה לאתר. {@

את הכינוי אכן צריך לשנות, לפי כללי הפרסום.

בכל מקרה, שמחתי לשמוע על:
החזון שלי הוא שבעוד כמה שנים כל נערה ואישה בישראל תדע על הקיום של ה-mooncup
באיזו צורה את חושבת שאפשר להביא זאת לידיעת כל הנשים?
אסתר_וינהורסט_סטנטון*
הצטרפות: 12 נובמבר 2008, 23:36
דף אישי: הדף האישי של אסתר_וינהורסט_סטנטון*

אסתר וינהורסט סטנטון

שליחה על ידי אסתר_וינהורסט_סטנטון* »

שלום ותודה על ההסבר - אכן לא ידעתי שזה אסור ובעיקר עשיתי את זה כדי שיהיה ברור שאני עונה על שאלה לא כמה כל אישה שמשתמשת אלה כמי שמכירה מאוד טוב את התחום, את המוצר הזה ויכולה לעזור מעבר לשימוש וחוויה אישית. כלומר רציתי שיהיה שקיפות מלאה שיש פה "יבואנית" אם כל הטוב וה"רע" (מסחרי?) שבדבר.

אבל כמובן אני אשמח לשנות - יחד עם זה לקח לי כמה שנים להתחיל לכתוב פה כי קשה לי מאוד להבין איך האתר הזה בנוי וכי הכל בכל כך הרבה קישרים ועוד הכל בעברית :-)
אז יש לי בקשה - תוכלי להגיד לי איך אני משנה את השם?
ואיך אני שומרת על השקיפות בשם? אני לא רוצה לכתוב רק את השם שלי כי ברצוני לעזור לנשים בנושא מאוד ספציפי.....
יש המון בלבול אצל נשים לגבי המוצר הזה (לא רק מונקאפ, גם קיפר וכו) וקיבלתי בשבועיים האחרונים כמה טלפונים של נשים שלא הצליחו להבין מהדפים של באופן מה ההבדלים בין המוצרים השונים, איך משתמשים וכו..... אז יש הרבה שאלות ומעט תשובות (ברורות)..... ובשביל זה אני עושה את המאמץ (כן בשבילי זה לא פשוט לכתוב בעברית) וכותבת כי אני רוצה לעזור להן.

אשמח תגובה
תודה
אסתר
אסתר_וינהורסט_סטנטון*
הצטרפות: 12 נובמבר 2008, 23:36
דף אישי: הדף האישי של אסתר_וינהורסט_סטנטון*

אסתר וינהורסט סטנטון

שליחה על ידי אסתר_וינהורסט_סטנטון* »

באיזו צורה את חושבת שאפשר להביא זאת לידיעת כל הנשים?
אהההה זו שאלת המיליון דולר :-)

תאמת שבשביל זה אני עובדת מאוד קשה בכל מיני ערוצים במקביל (כמו אינטרנט, מכירה בחנויות, מפיצות, דוכנים והרבה הרבה דיבורים :-) ) ואני עושה את זה ככה כי אין לי אמצעים כלכלים לעשות דברים ב"גדול" בבום אז אני עושה אותם בקטן אבל זה יהיה גם גדול :-).... וכל זה כי אני באמת מאמינה ורואה שזה מוצר שמשנה לנשים את החיים לטובה. זה מוצר אחד קטן שמשפיע כל כך על הwell being של אישה - והוא גם אקולוגי, גם זול וגם נוח לשימוש (ואין הרבה מוצרים שעונים על כל זה יחד :-) )

ש עוד רעיונות?
טרה_רוסה*
הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*

אסתר וינהורסט סטנטון

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

שלום אסתר, קצת מאוחר ולא קראתי הכל,
אבל רציתי להגיד שיש את הדף טמפון רב פעמי, וראיתי ש"בשבילינו" מופיע שם בראש הדף כמקום שאפשר לקנות, אפשר להוסיף את השם שלך שם ולכתוב שאת עונה על שאלות. כדאי שהשאלות והתשובות בנושא המונקאפ יהיו בדף שם, כדי שנשים אחרות ימצאו את המידע (אם זה מסתתר בדף בית, אז קשה למצוא אותו).
לילה טוב @}
טליה_אלמתן*
הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*

אסתר וינהורסט סטנטון

שליחה על ידי טליה_אלמתן* »

לאחרונה התמחיתי בשינוי שם דף.
אם את רוצה, את יכולה לכתוב איזה שם את רוצה, ואני אשנה בשבילך :)
אני מאושרת מאוד מהמונקאפ שלי, אבל בעתיד (אחרי שהווסת תחזור אחרי הלידה - נקווה שבעוד שנה לפחות ;-)) מתכוונת לנסות גם ריקון ווסת - אולי בימים החלשים יותר :)
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

אסתר וינהורסט סטנטון

שליחה על ידי בשמת_א* »

הי אסתר!
ברוכה הבאה! סוף סוף העזת לכתוב באתר (-:
בדף טמפון רב פעמי את יכולה להסביר למשל על ההבדלים בין המונקאפ לקיפר ועוד, ולכתוב שאת עונה על שאלות, ואז יגיעו מהשם שלך (בראש כל הודעה) לדף שלך כדי לשאול.

איזה שם את רוצה בתור שם חדש לדף הבית שלך?
ע_ע_ע*
הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*

אסתר וינהורסט סטנטון

שליחה על ידי ע_ע_ע* »

אסתר היקרה,
מיד לאחר שפתחת את הדף, הובא לידיעתך שהכינוי שלך נוגד את מדיניות הפרסום באתר, והתבקשת להחליף אותו.
מכיוון שלא עשית את זה, וכבר עברו כמה וכמה חודשים,
ומכיוון שאנחנו (עורכים מתנדבים) פונים לכל מי שבוחר ניק פרסומי - וכולם מחליפים אותו בסופו של דבר,
ומכיוון שאי-אפשר לעשות איפה ואיפה -
החלפתי לך את הכינוי.
את כמובן יכולה לבקש להחליף אותו למשהו אחר (בהתאם ל{{}}מדיניות הפרסום באתר).
תודה @} :-) @}
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”