בת 34, נשואה להראל סטנטון ואמא לינתן (7) ומאיה (5).
בעלת אתר בשבילנו - www.bishvilenu.co.il - חנות למוצרים אקולוגיים וטבעיים.
כמו כן גם יבואנית בלעדית של ה-mooncup (מונקאפ) לישראל.
אני משווקת את המונקאפ בכמה שנים אחרונות אחרי שמצאתי את המונקאפ בהמלצת חברה וזה שינה לי את החיים.....
סוף סוף היה לי מוצר שלא עשה לי גירודים או פיטריות, שלא הרגשתי אותו בכלל, שדרש ממני הרבה פחות התעסקות ושנתן לי תחושה כל כך נקיה - גם כי פתאום שמתי לב כמה זה נעים לא ללכלך את העולם מסביבי בזמן הווסת וכמה נעים שיש מוצר שללא כימיקליים בכלל!
רציתי שהמוצר המדהים הזה יהיה נגיש לכל אישה הישראל - ולא רק לאלה שממש מחפשות אותו במרץ. אני רואה כמה נשים סובלות כל חודש בזמן הווסת מהטמפונים והתחבושות והן לא יודעות שיכול להיות גם אחרת..... החזון שלי הוא שבעוד כמה שנים כל נערה ואישה בישראל תדע על הקיום של ה-mooncup כך שהיא יכולה לבחור את המוצר שהכי מתאים לה באמת בזמן הווסת.
אני מאוד מאמינה במונקאפ ורואה ושומעת מכל כך הרבה נשים איך המוצר הקטן הזה עשה להם שינוי כל כך חשוב וחיובי לחיים וזה נותן לי את הכוח ואת הרצון להמשיך בעבודה שלי
בנוסף הקמתי גם מרכז שירות ומידע למשתמשי מונקאפ - כך שאוכל לתת עזרה בכל בעיה בשימוש במונקאפ, לתת תשובה לכל שאלה ולשמור על הקשר הרציף עם כל הלקוחות שלי.
אני מזמינה אותכן גם פה להשתמש בפורום לשאלות ותשובות או תמיכה. וכמובן אשמח תמיד גם לשמוע תגובות חיוביות
אני זמינה גם בטלפון 077-6262360
או במייל [email protected]
תודה
אסתר