אמצע המסלול

חגית_ל*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*

אמצע המסלול

שליחה על ידי חגית_ל* »

דף בלוג

13 שנות הנקה הסתיימו להם סוף סוף סוף!!!!!!!!!!!

איך הצלחתי????? איך??????

(והמרגיעון : דרך הארץ מדברת על כך שבנוסף למה שיש לעשות טוב לתת תשומת לב מיוחדת על האיך)

13 שנים ללא שינה, ללא אני, ללא מנוחה - שהחיינו והגיענו לזמן הזה!!!!!!!!!!

הקטנה, 3.5, לא הסכימה בשום אופן לוותר על הנקות, בעיקר לילה. ביום הולכת כבר חצי שנה בשמחה לגן ואמא יכולה לנשום בלי ציצי אבל רק חזרה מהגן נצמדה, עוקבת, דואגת שמא אתרחק עם הציצי שלה 5 ס"מ ממנה. מדובר על השמאלי, כי הימני לא קיים מבחינתה.

והלילות - אייי-יי-ייי - אין מנוחה לרשעים! עדיין מתעוררת כל שעה וחצי-שעתיים, נירדמת רק עם הציצי בפה ולא עוזבת אותו עד הבוקר! סיוט !!!!!!!!!!
ואם נרדמת בלי ציצי אז רק בעגלה עם נענוע, ככה בלילות, חצי ישנים, בסלון, כי חו"ח בשום אופן לא מוכנה בחדר, רק 'שמה' – מנדנדים את העגלה הלוך ושוב , הלוך ושוב.

למי אין שכל? בטח נמחק אחרי 13 שנים בלי שינה. זהו, החלטתי על גבולות!

אמרנו לה שהיא כבר גדולה לציצי, שהחברים לא, שתקבל מתנה, שזה מגעיל – כלום.

אח"כ ניסיתי למרוח עליו מרה, לק לציפורניים. חודשיים היא אכלה את זה, התלוננה מעט מאוד וסירבה בעקשנות לוותר. ניסיתי לימון, ניסיתי חרדל – כלום.

עד שעלה לי הרעיון הבא: ציצי מקולקל! מרחתי עליו שמן אבוקדו ירוק עם כורכום צהוב וקארי מסאלה מעט חריף - ובא לציון גואל!!!!!!

החכמה מסתכלת ואומרת 'איכס!' לשאלה מה קרה לציצי אמרתי שהוא מקולקל. בהתחלה ניסתה לטעום אבל המראה כל כך דחה אותה שהיא ויתרה. סיפרנו לכולם שציצי מקולקל וכמה חבל ועצוב.
כמה פעמים ביום בדקה שציצי מקולקל, מסתכלת, אומרת איכס ופונה לענייניה.

אח"כ היה עניין השינה. הודעתי שאני לא מנדנדת בסלון, אמא צריכה לישון.
צרחות, אלימות, הרס החדר – הכל באמצע הלילה לשמחת השכנים.
בסוף נאלצה להתפשר שאבא ינדנד אותה בסלון.

פעם אחת האמצעית, בת 7.5, שבאה לישון אתנו בחדר הזמינה אותה לשינה משותפת בשעה 3 לפנות בוקר והן ישנו היטב עד הבוקר.
התחלתי לראות את האור בקצה המנהרה.

ניסיתי לשכנע אותה שאם היא תישן במיטה שלה כל הלילה ובלי ציצי היא תקבל מתנה.
כשישנה חצי לילה קיבלה מתנה כאילו ישנה לילה שלם.

השלב הבא היה הרדמות בעגלה בסלון, הסעת העגלה ליד המיטה. באמצע הלילה יורדת מהעגלה ובאה למיטה ושאחבק אותה. לפעמים מתעוררת באמצע הלילה ושוב דורשת נידנוד בסלון, אבל בדר"כ היא ממשיכה לישון עד הבוקר.
עכשיו היא מסדרת לעצמה מיטה בסלון על הספה, ממש בונה לעצמה קן מכריות סביב סביב ונרדמת בפנים כשאני מחבקת או מלטפת אותה. אח"כ אני נושאת אותה למיטה והיא לא מתעוררת וממשיכה לישון עד הבוקר!

אם מישהו היה אומר לי את זה לפני חודש לא הייתי מאמינה בכלל!
ציל_צול*
הצטרפות: 19 יוני 2008, 11:17

אמצע המסלול

שליחה על ידי ציל_צול* »

שלום חגית,
האם זהו כעת דף_ למחיקה ?
יעלי_לה
הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה

אמצע המסלול

שליחה על ידי יעלי_לה »

לדעתי זה דף סיפור גמילה מהנקה (תיוג שראוי לייסד, בעיניי)
שליחת תגובה

חזור אל “דפי בית של עורכים שבהם דיונים וטיפים”