אמביווילנטית למגע
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אמביווילנטית למגע
משהו שמלווה אותי כבר הרבה זמן...
אני מאוד מחפשת מגע. גם תמים, גם סתם. לשבת צמוד למישהו, לתת ידיים, להתחבק. מעבר לזה יש גם את החיפוש אחר מגע יותר משמעותי, של מישהו מסוים. יש רגעים עם רצון מאוד עוצמתי, ממש של צורך שיגעו בי. הרגשה של ריקנות וקור, שיכולה להיפתר מיד אם רק יחבקו אותי.
מצד שני- יש המון ספקות ופחדים. נורא קשה לי ליזום מגע, או לבקש. אני תלויה באנשים שמסביבי, ביוזמות וברצונות שלהם. ועם אנשים ספציפיים, שאני יכולה להגיד בהחלטיות שאני רוצה שיגעו בי, אני לא יכולה לדמיין מצבים "נוגעים" ובטח לא ליזום כאלה. ואני כל כך רוצה
מישהו מכיר? יודע איך מתמודדים?
אני מאוד מחפשת מגע. גם תמים, גם סתם. לשבת צמוד למישהו, לתת ידיים, להתחבק. מעבר לזה יש גם את החיפוש אחר מגע יותר משמעותי, של מישהו מסוים. יש רגעים עם רצון מאוד עוצמתי, ממש של צורך שיגעו בי. הרגשה של ריקנות וקור, שיכולה להיפתר מיד אם רק יחבקו אותי.
מצד שני- יש המון ספקות ופחדים. נורא קשה לי ליזום מגע, או לבקש. אני תלויה באנשים שמסביבי, ביוזמות וברצונות שלהם. ועם אנשים ספציפיים, שאני יכולה להגיד בהחלטיות שאני רוצה שיגעו בי, אני לא יכולה לדמיין מצבים "נוגעים" ובטח לא ליזום כאלה. ואני כל כך רוצה
מישהו מכיר? יודע איך מתמודדים?
-
תמרוש_רוש
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
אמביווילנטית למגע
הצטנפותא בחברותא
או סדנת "קונטקט".
(אני עשיתי אותה ואהבתי מאוד, הם גם מתחילים באופן הדרגתי, לא ישר מתחילים לגעת, ואני אהבתי את זה)
וגם רגישות חושית העולם הוא יותר מדי. אולי זה בכלל בכלל לא רלוונטי לך, אבל אולי כן.
או סדנת "קונטקט".
(אני עשיתי אותה ואהבתי מאוד, הם גם מתחילים באופן הדרגתי, לא ישר מתחילים לגעת, ואני אהבתי את זה)
וגם רגישות חושית העולם הוא יותר מדי. אולי זה בכלל בכלל לא רלוונטי לך, אבל אולי כן.
-
אמא_ללי*
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
אמביווילנטית למגע
מאד מזדהה עם התחושות האלה. מה שלי מאד עזר היה טיפול שעשיתי, שאני מניחה שהמגע בו היה מבוסס בעיקר על הילינג. הטיפול עבר בדרך בכל מיני מקומות אחרים, אבל חלק חשוב ממנו היה המגע הפיסי במקומות הכל כך קרים והכל כך צמאים למגע, תוך כדי תשומת לב למה קורה במקומות האלה תוך כדי, אילו דברים עולים, וכו'..... נראה לי שהמקור של החסכים האלה הוא כל כך קדום ומוקדם שחייבים לגעת (תרתי משמע) בדבר עצמו כדי להזיז שם משהו, ולפחות בשבילי זה היה נכון שזה קרה בסביבה טיפולית בטוחה ומוגנת.
אמביווילנטית למגע
_הצטנפותא בחברותא
או סדנת "קונטקט"._
אישית לא הייתי מתחילה בקבוצה.... לא כדאי בעיני להיות במקום שבו את נדרשת כל הזמן לשמור על גבולות כי הם לא ממש ברורים וזה כאשר מראש הנושא הזה לא נוח לך....
זה מתאים בעיני יותר למישהו שנוח לו עם מגע וברורים לו גבולותיו ובא לו קצת להנות וגם להרחיב את מעגל ההתנסויות שלו.
אבל לא למישהו שקשה לו עם זה.
אפשר ללכת לכיוון של הילינג כמו שאמא של ללי הציעה
אפשר פשוט למצוא מעסה טוב/ה ( רצוי דרך מישהו שממליץ) או שיאצו וכד'.
לי הילרית שהלכתי אליה הציעה לי ללכת למעסה גבר וזה היה מאד טוב.
כאשר אותם מקומות "קרים" נפגשים עם עיסוי טוב וללא קונוטציה מינית או אינטימית- יש בזה משהו מאד חזק ומרפא.
וזה גם ענה על ה"צורך" במגע... וגם עזר לכאבי הגב
או סדנת "קונטקט"._
אישית לא הייתי מתחילה בקבוצה.... לא כדאי בעיני להיות במקום שבו את נדרשת כל הזמן לשמור על גבולות כי הם לא ממש ברורים וזה כאשר מראש הנושא הזה לא נוח לך....
זה מתאים בעיני יותר למישהו שנוח לו עם מגע וברורים לו גבולותיו ובא לו קצת להנות וגם להרחיב את מעגל ההתנסויות שלו.
אבל לא למישהו שקשה לו עם זה.
אפשר ללכת לכיוון של הילינג כמו שאמא של ללי הציעה
אפשר פשוט למצוא מעסה טוב/ה ( רצוי דרך מישהו שממליץ) או שיאצו וכד'.
לי הילרית שהלכתי אליה הציעה לי ללכת למעסה גבר וזה היה מאד טוב.
כאשר אותם מקומות "קרים" נפגשים עם עיסוי טוב וללא קונוטציה מינית או אינטימית- יש בזה משהו מאד חזק ומרפא.
וזה גם ענה על ה"צורך" במגע... וגם עזר לכאבי הגב
-
פלוני_אלמונית_1*
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2007, 08:57
אמביווילנטית למגע
עוד טיפולים במגע שיכולים לעזור - שיטת גרינברג, רפלקסולוגיה.
אצל מטפל טוב שניהם יכולים גם לספק את הצורך (אלמונית, למה המרכאות? צורך.) וגם לטפל עמוק יותר בשורשים שלו.
אצל מטפל טוב שניהם יכולים גם לספק את הצורך (אלמונית, למה המרכאות? צורך.) וגם לטפל עמוק יותר בשורשים שלו.
אמביווילנטית למגע
אלמונית, למה המרכאות? צורך.
לא יודעת. שאלה מעניינת.
לא יודעת. שאלה מעניינת.
-
סוסת_פרא*
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
- דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*
אמביווילנטית למגע
לפי מה שהבנתי ממך, את רוצה מגע, רק לא יודעת איך לבקש את זה או ליזום את זה. ואז המגע חסר לך.
האם הבנתי נכון?
אם כן, לדעתי השם אמביוולנטית למגע אינו מדויק, כי להבנתי את אינך אמביוולנטית. את יודעת שאת רוצה מגע. את רק לא יודעת איך לבקש מגע.
אם את מסכימה עם מה שאני אומרת, אז הייתי מציעה לשנות את השם למשהו כמו:
רוצה מגע ולא יודעת איך
רוצה מגע ולא יודעת לבקש (או: ליזום)
איך ליזום מגע
רוצה מגע
וכדומה.
וגם,
לא כדאי בעיני להיות במקום שבו את נדרשת כל הזמן לשמור על גבולות כי הם לא ממש ברורים וזה כאשר מראש הנושא הזה לא נוח לך....
שוב, נדמה לי שזה לא מה ש-פלוני אלמונית פותחת הדף אמרה.
נדמה לי שהיא לא אמרה שקשה לה לשמור על גבולות, אלא להפך, שהיא רוצה מגע ולא יודעת ליזום את המגע.
ובמקרה כזה, דווקא הצטנפותא בחברותא או 'סדנת קונטקט' או גם 'הליכת מלאכים' (אפשר לראות בגוגל) - יכולים מאוד לענות על הצורך.
<סוסת פרא גם מאוד מכירה את הצורך העז במגע...>
<סוסת פרא / ה מערוך>
האם הבנתי נכון?
אם כן, לדעתי השם אמביוולנטית למגע אינו מדויק, כי להבנתי את אינך אמביוולנטית. את יודעת שאת רוצה מגע. את רק לא יודעת איך לבקש מגע.
אם את מסכימה עם מה שאני אומרת, אז הייתי מציעה לשנות את השם למשהו כמו:
רוצה מגע ולא יודעת איך
רוצה מגע ולא יודעת לבקש (או: ליזום)
איך ליזום מגע
רוצה מגע
וכדומה.
וגם,
לא כדאי בעיני להיות במקום שבו את נדרשת כל הזמן לשמור על גבולות כי הם לא ממש ברורים וזה כאשר מראש הנושא הזה לא נוח לך....
שוב, נדמה לי שזה לא מה ש-פלוני אלמונית פותחת הדף אמרה.
נדמה לי שהיא לא אמרה שקשה לה לשמור על גבולות, אלא להפך, שהיא רוצה מגע ולא יודעת ליזום את המגע.
ובמקרה כזה, דווקא הצטנפותא בחברותא או 'סדנת קונטקט' או גם 'הליכת מלאכים' (אפשר לראות בגוגל) - יכולים מאוד לענות על הצורך.
<סוסת פרא גם מאוד מכירה את הצורך העז במגע...>
<סוסת פרא / ה מערוך>
-
סוסת_פרא*
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
- דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*
אמביווילנטית למגע
הערת עריכה נוספת:
יש כאן יותר מדי פלוניות ואלמוניות.
לפחות נדמה לי שיש כאן שתי פלוני אלמונית, שאחת מהן היא פותחת הדף.
זה מאוד מבלבל.
אני מציעה קודם כל לפותחת הדף למצוא כינוי ספציפי יותר.
וגם בכלל, האלמוניות האחרות, עדיף שתבחרו לכן כינויים, זה יקל על ההתמצאות בדף.

<ה מערוך>
יש כאן יותר מדי פלוניות ואלמוניות.
לפחות נדמה לי שיש כאן שתי פלוני אלמונית, שאחת מהן היא פותחת הדף.
זה מאוד מבלבל.
אני מציעה קודם כל לפותחת הדף למצוא כינוי ספציפי יותר.
וגם בכלל, האלמוניות האחרות, עדיף שתבחרו לכן כינויים, זה יקל על ההתמצאות בדף.
<ה מערוך>
-
מגע_כן_או_לא*
- הצטרפות: 11 דצמבר 2007, 00:40
אמביווילנטית למגע
טוב, זאת אני, פותחת הדף...
_לפי מה שהבנתי ממך, את רוצה מגע, רק לא יודעת איך לבקש את זה או ליזום את זה. ואז המגע חסר לך.
האם הבנתי נכון?
אם כן, לדעתי השם אמביוולנטית למגע? אינו מדויק, כי להבנתי את אינך אמביוולנטית. את יודעת שאת רוצה מגע. את רק לא יודעת איך לבקש מגע._
אני לא בטוחה בקשר לזה. בד"כ כשאני שלמה עם צורך או רצון כלשהו אני משיגה את מה שאני רוצה או צריכה. יש לי תחושה שאני לא שלמה עם זה, ואני לא יודעת למה
_לפי מה שהבנתי ממך, את רוצה מגע, רק לא יודעת איך לבקש את זה או ליזום את זה. ואז המגע חסר לך.
האם הבנתי נכון?
אם כן, לדעתי השם אמביוולנטית למגע? אינו מדויק, כי להבנתי את אינך אמביוולנטית. את יודעת שאת רוצה מגע. את רק לא יודעת איך לבקש מגע._
אני לא בטוחה בקשר לזה. בד"כ כשאני שלמה עם צורך או רצון כלשהו אני משיגה את מה שאני רוצה או צריכה. יש לי תחושה שאני לא שלמה עם זה, ואני לא יודעת למה