אילת בקורונה טיים
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אילת בקורונה טיים
היי אני בבית שלי כרגע מחר יורדים לאילת אני חרדתית ובכל זאת עשיתי את זה לעצמי האמת שממרץ כמעט ולא יצאנו הקטן ככ מתרגש והילדה משתוקקת לחופשה כך גם הבעל ואני...גם אבל הגוף בוגד ויש לי כאבי בטן...אז ממה אני פוחדת?מכאבי הבטן שיפריעו מהקורונה מלעזוב את ביתי מבצרי ומהבידוד שאולי נצטרך....אז למה לא ביטלתי ?כי בתוכי אני פשוט רוצה לחיות .בבוקר יוצאים לא אאכזב תילדים בבקשה תתמכו בי
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אילת בקורונה טיים
הי, יכולה לספר לך שאני טיילת די כבדה. מאוד אוהבת לנדוד ותמיד מעדיפה מזוודה על פני בית... ובכל זאת, לפני חודש נסענו לחופשה ארוכה ראשונה מזה הרבה זמן (גרים באירופה), וזה היה לי מאוד מוזר לעזוב את הבית.
לא פחדתי, אלא פשוט זה היה שינוי לאחר תקופה כל כך ארוכה.
אם תכאב הבטן, היא תכאב גם בבית (לא יודעת איך אצלכם. אצלנו כשיוצאים לחופשה אז בעלי לוקח המון את הילדים לבד, ואני נשארת לנוח, כי בבית אין לי שום רגע דל).
והקורונה... להתרחק מאנשים, להיות כמה שיותר בחוץ (טוב, את זה אני רושמת ממקום מרבצי באירופה, לא יודעת אם זה ישים באילת...) ולקוות לטוב.
איזה כיף לכם! אילת!
לא פחדתי, אלא פשוט זה היה שינוי לאחר תקופה כל כך ארוכה.
אם תכאב הבטן, היא תכאב גם בבית (לא יודעת איך אצלכם. אצלנו כשיוצאים לחופשה אז בעלי לוקח המון את הילדים לבד, ואני נשארת לנוח, כי בבית אין לי שום רגע דל).
והקורונה... להתרחק מאנשים, להיות כמה שיותר בחוץ (טוב, את זה אני רושמת ממקום מרבצי באירופה, לא יודעת אם זה ישים באילת...) ולקוות לטוב.
איזה כיף לכם! אילת!
אילת בקורונה טיים
בני ואמי בילו שני לילות באילת שבוע שעבר.
יש אכיפה מאוד קפדנית במרחב הציבורי.
יש אכיפה מאוד קפדנית במרחב הציבורי.