טוב, הפיצי ישנה, אז אני אנסה סוף סוף לספר על בואה של האושר.
אני לא הייתי בטוחה שאני אוכל ללדת. גם כשהרופא המדהים שלי הבטיח לי, עוד כשהייתי בת 21 , שעוד יהיו לי ילדים. האחות הראשית בגיניקולוגיה טענה שהבעייה שלי פסיכולוגית, ודאגה שיורידו אותי משולחן הניתוח ללא טיפול. וזה כמעט ועלה לי בשחלה, והותיר אותי עם בצקות וצלקות רבות
.
היה קצת קשה (פחות מאשר חשבנו) וניכנסתי להריון. ההריון התחיל קשה, עם הקאות רבות, ואישפוזים חוזרים. את הכל קיבלתי באהבה - אני בהריון וזה מה שחשוב @}.
ההריון התקדם והעובר(ית) התפתחת יפה. אני ואישי התחלנו להתכונן לבואה. עשינו כמה שינויים מהותיים בחיינו כמו סגירת עסק משותף ושינוי מקצוע של בעלי, והחשוב מכל- עברנו דירה. עזבנו את העיר ועברנו לקיבוץ, שנוכל לגדל את הקטנה בשקט
כל הזמן שאלו אותי אם אני מפחדת מהלידה. האמת שלא פחדתי כלל, ידעתי שאני הולכת לקחת אפידורל, כך שאין סיבה שהחוויה (ואני בהחלט ראיתי בלידה חוויה חיובית) תהיה מפחידה. השבועות עברו ואני תפחתי,
בשבוע 37 הרגשתי שזהו הגיע הזמן. צירים היו לי כבר משך מספר שבועות, אבל אני ידעתי שהשבוע אני יולדת. הכנתי תיק, עשיתי רגליים וניקיתי את הבית (איך אפשר להתרכז בלידה עם בית מלוכלך?
בשתיים בלילה התעוררתי עם כאב עמום. לא כל כך בטוחה מה אני מרגישה, הלכתי לעשות פיפי וחזרתי למיטה. ושוב אותו כאב, ושוב ושוב. יכול להיות שזה זה? קמתי, הלכתי לסלון , קפצתי קצת על הכדור (פיזיו), מדדתי זמנים- כל 3 דקות. יכול להיות שזה באמת זה? אני כבר לא כל כך בטוחה שאני רוצה ללדת היום. אולי עוד קצת? בקורס הכנה ללידה אמרה המיילדת שאם שוכבים ולא עוזרים, זה מעכב את הלידה, אז חזרתי למיטה. אני אלך לישון וניראה מחר בבוקר (אולי זה יעבור...).
אבל מי יכול לישון? זה שוב כואב. אני מעירה את אישי. החלטות כאלה אני לא יכולה לעשות לבד. הוא מאוד עייף, לא ממש משתכנע מהצירים, וממשיך לישון. אני מתקשרת לאמא (אין כמו אמא). לה יש שלושה ילדים היא תדע מה לעשות. אמא אומרת לצאת לבי"ח. אני מנערת את האיש, ואנחנו מתקשרים לאחיו, שהיה אחראי על ההסעה לביה"ח במקרי לילה (הוא עובד לילות). הוא לא באיזור- יצא לבלות. מזמינים מונית, ומכינים את הכסף- אצלך בארנק? כן, יש מספיק, רגע בעצם... אין כסף למונית >-( (אני אתחשבן עם האיש אח"כ עכשיו כואב מידי), מצאנו יורו שנשארו מירח הדבש ויצאנו לדרך.
טוב הפיצי התעוררה אני אמשיך בהזדמנות