ארכיונים של דפים

נקודות_ורודות_אגדיות*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*

ארכיונים של דפים

שליחה על ידי נקודות_ורודות_אגדיות* »

. ברור גם לי וגם לניצן שהפתרון המלא יהיה לספק פתרון טכנולוגי הולם במסגרת האתר. בינתיים, עד שיהיה פתרון כזה,
יונת, אם כך יש רצון לכוונן את צ'יק צ'ק לכוון הזה וזה לא שאת אומרת שבלוגים לא רצויים פה. אני מבינה נכון?
ולכן, אני לא מבינה למה אני שוברת את המערכת. אני מתגברת על בעיות המערכת בחלוקת הדפים עד שיימצא הפיתרון.
בעיית הכניסה לדפים ארוכים,כוללת את כל האתר ואת כל הדפים כמובן וזו בעיה שאני לא יודעת למה היא קורת אבל את בוודאי יודעת...
לתשובתך,
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

ארכיונים של דפים

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

יש לי הצעה, לענין הבלוגים.
גם אני התחלתי כאן בלוג, לפני כמה שנים, והעברתי אותו בהמשך למקום מתאים יותר (טכנית).
אולי אפשר להציע למי שמעדיפים לכתוב כאן, מטעמי קהל מתאים (ענין ממש ברור והגיוני. יש פה פילוח מעולה לבלוגים מסוגים מסוימים) שאחרי שמצטבר קצת חומר יפתח בלוג באחד המקומות המתאימים שם בחוץ,
יעביר אליו את כל הארכיון וישאיר פה רק את הראש הפעיל (עם קישור לבלוג החיצוני, כמובן).

קיצור להפוך את כל הפלטפורמות החינמיות שיש בחוץ עבור בלוגים לארכיון של כל הבלוגים כאן.
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

ארכיונים של דפים

שליחה על ידי יונת_שרון* »

יונת, אם כך יש רצון לכוונן את צ'יק צ'ק לכוון הזה וזה לא שאת אומרת שבלוגים לא רצויים פה. אני מבינה נכון?
לא. יש רצון לשלב כאן פלטפורמת בלוגים. עד שזה יקרה, פשוט אין כאן דרך טובה להחזיק בלוג. פשוט אין. בבלוגים קטנים זה לא כל כך משנה, אבל כשהבלוגים מתארכים זו הופכת בעיה. הפתרון של ה עוגיה הוא מצוין, אבל מצריך קצת עבודה של בעל הבלוג.
נקודות_ורודות_אגדיות*

ארכיונים של דפים

o.k,
פתחתי במילה בלוג ועלו לי 230 בלוגים. אלה דפים שהוגדרו כבלוג. חוץ מהם יש המוני דפי בלוג שלא הוגדרו כך אבל הם בלוגים.
כל עוד אין החלטה גורפת לגבי כולם, אין סיבה שדיני לא יהיה כדינם.
ומה אומרת השופטת על זה ? (-:
ניצן_אמ*
הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*

ארכיונים של דפים

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

נקודות, בזה התכוונתי ב"לשבור את המערכת". אין פה שופטים. אין צורך לנסות למצוא את הסעיף המדוייק קו נטוי תתסעיף כדי להצליח לעשות את מה שרוצים בלי לעבור על ה"חוק" כפי שהוא מנוסח. שהלא ה"חוקים" פה דינמיים ומנוסחים על ידי הקהילה עצמה כדי ליצור איזו מהות.
ובעיניי מוזר ולא מהותי לנסות למצוא פרצה שתאפשר לעשות את מה שלא מקובל לעשות פה. אם את מרגישה חלק מהמקום הזה, את לא צריכה לנסות לדפוק את המערכת, את מראש חלק ממנה. והמערכת הזאת, לא מעודדת אירכוב של תכתובות אישיות שמקומן על המחשב האישי. אז זה לא משנה איך תקראי לזה - דפבית-1-2-3 או דפבלוג-1-2-3 או בכלל-לא-בלוג-מה-פתאום... זה עדיין מהותית לא מקובל לעשות פה.
זה שיש אנשים שעושים את זה? וואלה, בעסה. אם את מרגישה חלק, פעלי לכדי כך שזה ייפסק, אל תוסיפי עוד.
מבינה?
נקודות_ורודות_אגדיות*

ארכיונים של דפים

ניצן תראי.
אני לא מתחכמת, אבל יש פה איזו אנרכיה שבחלקה בהחלט בריאה. אני כרגע חלק ממנה ופועלת לפי החוקים שנובעים ממנה.
אני מקווה שאת מבינה שאין לי בעיה בזה הרגע למחוק הכל, או להוריד הכל אל המחשב האישי שלי, אך יש לזה איזו משמעות עבורי שזה על הרשת ובבאופן ולא בשום מקום אחר.
יש פה איזה עניין עקרוני. אם יש החלטה לפעול בנושא, אם הייתה עולה בקשה גורפת , אך לבקש ממני באופן אישי...
לא מרגישה עם זה נוח.
אוהבת את באופן - איך שהוא בנוי, את הראש של יונת (לרוב (-:), את נושאי העיסוק פה , את תחושת הראשוניות שמפעמת פה, אפילו הייתי אומרת רדיקליות.
אני מבקשת שאם זה בראש מעייניכן ואתן חושבות שצריך לעשות מעשה - אנא תפעלו שזה ירווח באתר. צריך אולי לפתוח דף ולבוא בבקשה גורפת.
ניצן (וגם יונת), אם זה מטריד אותך , אז כמו שפנית אלי תפני אל 230 הבלוגים ועוד שאר הבלוגים (האהובים יותר והאהובים פחות) ואז אפעל גם אני.
בינתיים אני מצמצמת את הבלוג שלי לדף אחד .
ניצן_אמ*

ארכיונים של דפים

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

זה לא את באופן אישי. בד"כ כשמישהו מארכב דפבית, פונים אליו.
פה ניסית לעשות איזה מאמץ לטובת פתרון מצב טכני מסויים. ניסיתי להסביר לך מדוע זה רק מסבך ולא עוזר.
זה שלקחת את הבלוג ומחקת ממנו תגובות, זה כן עוזר. לחלק אותו לחלקים - לא עוזר. ברור?
<וחלק מהעניין נעוץ באי הבנה שלי - חשבתי שלקחת את דף הבית וכינית אותו "בלוג" לשם אירכובו. אני מבינה שטעיתי?>
נקודות_ורודות_אגדיות*

ארכיונים של דפים

כמובן שטעית , שהרי זהו לא ממש דף בית.
אני מערבבת בלוג עם דף בית ולכן בתחילה סתם חילקתי את הדפים ולאחר שהערת לי , הפכתי זאת לדף בלוג צרוף (הוצאתי גם תכתובות "סתמיות" וגם תגובות להגיגי הבלוג.)
ניצן_אמ*

ארכיונים של דפים

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

שורה תחתונה, כרגע הכל בדף נקודות ורודות אגדיות מצומצם וערוך?
אז על מה מדברים בעצם? :-)
ע_ע_ע*
הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*

ארכיונים של דפים

שליחה על ידי ע_ע_ע* »

תשמעו, לא נוח לי עם הקביעה הגורפת הזאת:
זה עדיין מהותית לא מקובל לעשות פה
בד"כ כשמישהו מארכב דפבית, פונים אליו

כי זה לא נכון לכולם. עובדה. כשפניתי לאחת הכותבות הוותיקות פה, היא קטלה אותי וצלבה אותי, וקיבלה גיבוי מאש"י. מאז הפסקתי לבקש (ולתקופה מסוימת גם הפסקתי לערוך), כי הרגשתי שאין לי פנים לבקש ממישהו למחוק ארכיון דף בית כשלמישהי אחרת "ויתרתי".
אז לדעתי, או שלא מבקשים מאף אחד (ואפילו מוציאים את זה מרשימת הדברים שלא מקובל לעשות), או שדורשים את זה מכולם ללא יוצאי דופן.

(אגב, אני מדברת רק על דפי בית, לא על בלוגים)
ניצן_אמ*

ארכיונים של דפים

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

או שדורשים את זה מכולם ללא יוצאי דופן
זו דעתי.
נקודות_ורודות_אגדיות*

ארכיונים של דפים

יונת, לא הבנתי למה הפכת את זה לדף?
האם היית רוצה לפתח דיון על זה?
אני לא ממש בטוחה שיש פה פתיחות לדיון שהרי את קובעת את אופיו וחוקיו של האתר בסופו של דבר.
כוונתי למשל ל:
יש רצון לשלב כאן פלטפורמת בלוגים.

יש רצון של מי?
ובאמת כשאני חושבת על זה, למה הכוונה פלטפורמה? ומתי זה יקרה? ועד אז איך להתנהג?
נכון לכרגע, אני שולחת דברים מדף בית לבלוג וכשהוא ארוך אני מעבירה אותו למחשב האישי.
מכיוון שגם כל התכתובות "הקטנות" מענייניות אותי ויש לי אפילו מחשבה להוציא איזו חוברת זיכרון ((-:), אז אני מעבירה גם את דף הבית כפי שהוא למחשב האישי שלי.
כך אני נותרת עם דף בית לא ארוך מידי (שמקשה על העלאתו) וגם הבלוג לא ארוך מידי.
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

ארכיונים של דפים

שליחה על ידי יונת_שרון* »

יונת, לא הבנתי למה הפכת את זה לדף?
עשיתי סדר בדף הבית שלי והוצאתי חלק מהדברים לדפים נפרדים.

ובאמת כשאני חושבת על זה, למה הכוונה פלטפורמה? ומתי זה יקרה? ועד אז איך להתנהג?
בפלטפורמה הכוונה למערכת טכנולוגית.
לא יודעת מתי זהה יקרה, כנראה לא בקרוב.
עד אז, בלוגים הם דפים ככל הדפים (עם אותם כללי התנהות) ולא כמו בלוגים בישרא או תפוז או בלוגלי.
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”