רוצה שיהיה לי יותר קל

מתפללת וקוראת לטוב*
הצטרפות: 26 אפריל 2003, 02:22

רוצה שיהיה לי יותר קל

שליחה על ידי מתפללת וקוראת לטוב* »

הכל קשה לי בזמן האחרון. אני מרגישה שהשיעורים שהקדוש ברוך הוא נותן לי כבדים עלי. תודה לאל על מה שיש, אבל מותר גם להתלונן קצת לפעמים, לא? אני מבקשת שיהיה לי יותר קל. שהפרנסה תבוא יותר בקלות, שאכסה את האוברדראפט כבר ושאחיה לפי תקציב ואעמוד בו, שאעמוד סוף סוף על רגלי ברשות עצמי ולא אהיה תלויה בהורי, שעושים לי את המוות על כל פיסת עזרה שהם נותנים לי. רוצה שקט ונחת, רוגע לי ולבת שלי. מה זה יותר מידי לבקש? מבקשת יחסים טובים עם הורי . מבקשת למשוך אלי רק אנשים שמעריכים אותי ואוהבים אותי. להפטר מנוירוזות שמעיבות על חיי. אני פתוחה לשינוי גדול ומבורך בחיי. זקוקה לתמיכה שלכם.
ענת_גביש*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*

רוצה שיהיה לי יותר קל

שליחה על ידי ענת_גביש* »

שני את מתלוננת ל "מתפללת וקוראת לטוב". {@
אנחנו בעד התגשמות תפילותייך, כמובן.
מתפללת_וקוראת_לטוב*
הצטרפות: 26 אפריל 2003, 07:34

רוצה שיהיה לי יותר קל

שליחה על ידי מתפללת_וקוראת_לטוב* »

ענת תודה. כפי שאת רואה, אני מקבלתי את התיקון שלך. תבורכי.
שירי_בן_דב*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*

רוצה שיהיה לי יותר קל

שליחה על ידי שירי_בן_דב* »

מתפללת
אני מצטרפת לענת, ומאחלת לך שדברים יסתדרו לך כמו שצריך, ושתהני משלווה, ביטחון, שפע, יחסי אנוש טובים, בריאות והמון המון אהבה.
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

רוצה שיהיה לי יותר קל

שליחה על ידי בשמת_א* »

אני פתוחה לשינוי גדול ומבורך בחיי
זה משפט שטוב להתחיל בו.
פטנט שקראתי בספר "כוחו של התת מודע" ושעולה בקנה אחד עם היהדות:
אל תבקשי מה ש"אין". את משדרת לאלוהים שהמצב הוא "אין לי" ו"רע לי" וזה מה שתקבלי.
במקום זה, תגידי תודה לאלוהים על כל מה שהוא נותן.

למשל, כשאני מודה לאלוהים כל יום על בעלי - הוא פתאום מתנהג כמו בעל מהסרטים הכי רומנטיים שנכתבו בידי נשים.
כשאני מודה על כל הכסף שמגיע אלי - פתאום אני מקבלת כסף מכל מיני מקומות.
אני לא אומרת "הלוואי שבעלי ישתפר" או "אני צריכה כסף",אלא מודה על המתנות שכבר יש לי. והן גדלות!
בהצלחה!
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

רוצה שיהיה לי יותר קל

שליחה על ידי אחת* »

אני פתוחה לשינוי גדול ומבורך בחיי
תתחילי מכאן.
ממליצה לך להתחיל בסיור בחנות ספרים של העידן החדש. משם תמשיכי לקורסים. מה שנראה לך שמתאים לך. למה שאת נמשכת. בחנות הספרים של אורי ברמתגן למשל, ישנן מדי ערב הרצאות מבוא לקורסים שונים, ואני מאמינה שבעוד מקומות.
תתחילי מכאן. ומכאן, השמיים הם הגבול.
אני התחלתי מכאן ומודה לאלוהים על היום שהתחלתי.
כתוב: פתחו לי פתח כחודו של מחט ואני אפתח לכם כפתחו של אולם.
תתחילי ותראי נפלאות.
בהצלחה.
נועה_ברקת*
הצטרפות: 30 יוני 2002, 17:11
דף אישי: הדף האישי של נועה_ברקת*

רוצה שיהיה לי יותר קל

שליחה על ידי נועה_ברקת* »

אולי צריכה לכתוב שאני רוצה שמה אני רוצה יקרה... אבל אני מתחברת לדף הזה כדי לא לפתוח נושא חדש לגמרי. בכל זאת זה כמעט אותו הדבר. העניין הוא כזה - בזמן האחרון בכמה תחומים חשובים ואפילו גורליים מה שאני רוצה לא יוצא לי. אני חושבת, בוחרת, מחליטה, מתקדמת לקראת המטרה, עובדת עם הפחדים שלי, מתחברת לחיוביות, פותחת ככל יכולתי ועדיין נשארת וחצי תאוותי בידי כמו שאומרים. זה פשוט לא קורה. תקוע. אני נמצאת כרגע בתחושה שעשיתי כל מה שיכולתי למען המטרה שרציתי וזה פשוט לא קורה.
מה אני מחמיצה? בכל פעם שבדקתי האם אני לא נדרשת לבחור מחדש במה שאני רוצה הגעתי לאותה בחירה - זה מה שנכון לי, זה מה שנראה כרגע כצעד הבא שלי, כאמת שלי.
אז כרגע אני חווה את מגבלות הכוח שלי, חוסר אונים, הרבה תסכול ותחושה שאני פשוט לא יודעת יותר מה לעשות. הגעתי לקצות הידע והיכולת שלי, מכאן והלאה זה בידיים של כוחות גדולים ממני, לטוב ולרע.
בת_ההרים*
הצטרפות: 22 ינואר 2003, 12:24

רוצה שיהיה לי יותר קל

שליחה על ידי בת_ההרים* »

נועה,
לפעמים הכל עניין של תיזמון, ואולי גם מה נמצא בכוכבים.
אם זה מבאמת בנפשך זה יקרה.
הסבלנות משתלמת (-:
בועז_חן*
הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*

רוצה שיהיה לי יותר קל

שליחה על ידי בועז_חן* »

נועה, רוברט קיוסאקי אומר (ציטוט מהראש, מאוד לא מדויק) - כשהחיים מטרטרים אותך, הם מנסים ללמד אותך משהו. ללמד אותך שמשהו שאתה עושה לא נכון לך. חלק מהאנשים נלחמים חזיתית בטרטור, חלק מהאנשים נכנעים לו (או רק מקטרים) והמיעוט מברר מה זה ומנסה לשנות.

אני חושב שאנחנו הרבה פעמים נראים מבחוץ כמו ילדים שמשחקים בצורות שצריך להכניס לחורים - לפעמים דוחפים צורה לחור הלא נכון, לפעמים לא בצד הנכון (גליל לרוחב...) ולפעמים חסר רק סיבוב קטן.
הנמשל - כשאתה מרגיש בחיים שאתה משקיע יותר מדי כח במשהו, תחשוב אם זה החור המתאים (המטרה), האם יש צד יותר נכון (הדרך), ואולי רק צריך לסובב קצת...
בועז_חן*
הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*

רוצה שיהיה לי יותר קל

שליחה על ידי בועז_חן* »

בניתי דף שאני ממש לא לוקח עליו אחריות אבל בשיחות אחד על אחד זה די עובד לי תרגיל נגד דיכאון.
נועה_ברקת*
הצטרפות: 30 יוני 2002, 17:11
דף אישי: הדף האישי של נועה_ברקת*

רוצה שיהיה לי יותר קל

שליחה על ידי נועה_ברקת* »

כן, זה החור המתאים
יכול להיות שזה לא היה הצד הנכון
ויכול להיות שלפעמים צריך פשוט לעמוד שם, לברר, להתעורר, לקחת עוד קצת אחריות, להוריד את הרצון עוד יותר למטה...
בינתיים, יש חדשות טובות, מה שנראה סגור הוא פתוח, לפחות כרגע
רוצה_מאד_מבקשת_מתפללת*
הצטרפות: 02 ינואר 2009, 15:14

רוצה שיהיה לי יותר קל

שליחה על ידי רוצה_מאד_מבקשת_מתפללת* »

גם אני רוצה שיהיה יותר לי קל. כלכלית, פיזית, אנרגטית. תודה.
שליחת תגובה

חזור אל “דיוני עריכות עם אופק”