ציפצופים בנשימה
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
ציפצופים בנשימה
הבן שלי בן שנתיים וחצי ומאז שנולדה אחותו לפני 4 חודשים כבר היו לו 3 פעמים מן ברונכית ספסטית כזאת או כמו שהרופאים מכנים זאת אסטמה ויראלית(השם ישמור...)שמתבטאת בעיקר בציפצופים בנשימה יחד עם שיעול יבש ונזלת(כמובן...)
יש למשהו רעיון לגבי דרכי טיפול ו/או מניעה של התופעה הזאת?(כנראה שיש כאן גם אלמנט פסיכוסומטי)
יש למשהו רעיון לגבי דרכי טיפול ו/או מניעה של התופעה הזאת?(כנראה שיש כאן גם אלמנט פסיכוסומטי)
-
אמא_לשלושה*
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*
ציפצופים בנשימה
שני ילדיי הגדולים סבלו הרבה מאסטמה כשהיו תינוקות, כדאי לשים להם בחדר מכשיר אדים קרים. כדאי לקנות מכשיר ללא פילטר, ניתן להשיג עכשיו בסופר פארם במחיר מבצע. כמו כן כדאי לברר אם אפשר להוסיף למכשיר תמציות אקליפטוס, זה עוזר מאוד לנשימה ומוסיף לחות לאויר.
עוד גורם משפיע הוא היכן אתם גרים?
עוד גורם משפיע הוא היכן אתם גרים?
-
פלוני_אלמונית*
ציפצופים בנשימה
כן נכון זה חשוב ואנחנו גרים בפרדס-חנה שזה אחד האיזורים הידועים בזיהום האויר בגלל הארובות של חדרה...איזה בעסה!!!אבל קראתי במדור על אסטמה שאדים עם אקליפטוס זה דוקא לא טוב לבעיות נשימה כאלה אז אני כבר מבולבלת...
-
אמא_לשלושה*
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*
ציפצופים בנשימה
אני שמעתי שזה מאוד עוזר, אז למען הסרת הספק תיכנסי לדף: שאלות לשרון ג.
היא רופאת ילדים והיא תדע לעזור לך.
היא רופאת ילדים והיא תדע לעזור לך.
ציפצופים בנשימה
קודם כל כדאי שתכנסי לקרוא על:
נשימה שעול ריאות
התקף אסטמה
אני יודעת לענות בעיקר תשובות קונבנציונליות. כאלה שגם רופא הילדים שלך ידע לענות. אני לא כ"כ בעניין של רפואה אלטרנטיבית.
ועוד משהו - אחרי שתקראי בדפים הנ"ל, כדאי שתחליטי לאיזה מהם לצרף את הדף שלך, כי משתדלים כאן לא לגרום לכפילויות של דפים.
יום טוב!
@}
נשימה שעול ריאות
התקף אסטמה
אני יודעת לענות בעיקר תשובות קונבנציונליות. כאלה שגם רופא הילדים שלך ידע לענות. אני לא כ"כ בעניין של רפואה אלטרנטיבית.
ועוד משהו - אחרי שתקראי בדפים הנ"ל, כדאי שתחליטי לאיזה מהם לצרף את הדף שלך, כי משתדלים כאן לא לגרום לכפילויות של דפים.
יום טוב!
@}
-
פלוני_אלמונית*
ציפצופים בנשימה
תודה וכן,לא שיכתי כי לא ידעתי איך להתיחס לבעיה הזאת,אולי זאת הכחשה מלקרוא לזה אסטמה....אבל שייכתי עכשיו.ביי
-
פלוני_אלמונית*
ציפצופים בנשימה
שלום,
בתנו הקטנטונת נולדה לפני כ3.5 שבועות, עם 'אפצ'י' ורפלקס כמו של הקאה, פרט לכך כל הבדיקות הראו שהי בריאה ושלמה (תודה לאל)ולא ציינו כלום לגבי זה,
היא נולדה בבית חולים בלי מים מקוניאלים וכד' ותוך 5 שעות היתה בחוץ, בהמשך בגלל שהרגשנו שהיא מתקשה לנשום ולאחר התייעצות עם בית טבע שמנו לה בחדר מבער עם שמן מיוחד לתינוקות של שלוס, דבר אשר לכאורה נראה כאילו הוא הקל עליה לנשום אבל לא 'סילק' את הבעיה לאחר שכבר ממש נלחצנו נגשנו לרואפה תורנית והיא לעומת זאת הטיחה בנו כי אסור בתכלית האיסור להשתמש בשום דבר המפיץ ריח לתינוקות עד גיל שנה מאחר וחוש הריח שלהם הרבה יותר רגיש משלנו...נבוכים ונזופים מיד עברנו לאינלצייה עם מי מלח ולטיפות סטירמר של מי מלח... ומאותו יום הקטנה חדלה לישון טוב במהלך היום.... כעבור כשבוע וחצי שהעניין טרם עבר ניגשנו לרופאת ילדים אשר לאחר ששמעה אותה טענה שיש לה צפצופי נשימה מדרכי נשימה עליונות ויש טעם להכניס לאינלצייה חומר מרחיב סימפונות וסטרואידים...!@#$%^& מאחר וגם בעלי וגם אני מתקשים נפשית לתת לקטנה שרק נולדה חומרים כימיים ועוד סטרואידים... המשכנו עם המי מלח והאינלצייה ובינתיים עברנו לישון אצל חמותי עד שהבית יעבור נקיון יסודי של אבק וכל מיני אלרגנים אחרים...ואכן נשימתה הוטבה וכך גם השינה שלה, ולצערי היום לאחר שנסענו לבקר את אימי במרכז הארץ(אנחנו דרומיים) זה חזר...ואנחנו אבודי עצות:
מצד אחד דואגים וחוששים לשלומה ונשימה זה לא צחוק
ומצד שני מתקשים להאמין שסטרואידים וחומרים כימיים הם הפתרון...
כך שאנחנו די בסוג של מליכוד...
אשמח לשמוע חוו"ד ורעיונות ואפילו חוויות דומות עם פתרונות יעילים וטבעיים...
ד.א. ההמלצות כאן לגבי המסז' כשהם ל הברכיים שלנו וטפיחות על הש/כם מוצלח ועוזר לה לפלוט ליחה וע"י כך להקל לה על הנשימה...אשר משום מה מתקשה בעיקר בלילה כשהלחות במישור החוף בעיקר-מתגברת..
בתנו הקטנטונת נולדה לפני כ3.5 שבועות, עם 'אפצ'י' ורפלקס כמו של הקאה, פרט לכך כל הבדיקות הראו שהי בריאה ושלמה (תודה לאל)ולא ציינו כלום לגבי זה,
היא נולדה בבית חולים בלי מים מקוניאלים וכד' ותוך 5 שעות היתה בחוץ, בהמשך בגלל שהרגשנו שהיא מתקשה לנשום ולאחר התייעצות עם בית טבע שמנו לה בחדר מבער עם שמן מיוחד לתינוקות של שלוס, דבר אשר לכאורה נראה כאילו הוא הקל עליה לנשום אבל לא 'סילק' את הבעיה לאחר שכבר ממש נלחצנו נגשנו לרואפה תורנית והיא לעומת זאת הטיחה בנו כי אסור בתכלית האיסור להשתמש בשום דבר המפיץ ריח לתינוקות עד גיל שנה מאחר וחוש הריח שלהם הרבה יותר רגיש משלנו...נבוכים ונזופים מיד עברנו לאינלצייה עם מי מלח ולטיפות סטירמר של מי מלח... ומאותו יום הקטנה חדלה לישון טוב במהלך היום.... כעבור כשבוע וחצי שהעניין טרם עבר ניגשנו לרופאת ילדים אשר לאחר ששמעה אותה טענה שיש לה צפצופי נשימה מדרכי נשימה עליונות ויש טעם להכניס לאינלצייה חומר מרחיב סימפונות וסטרואידים...!@#$%^& מאחר וגם בעלי וגם אני מתקשים נפשית לתת לקטנה שרק נולדה חומרים כימיים ועוד סטרואידים... המשכנו עם המי מלח והאינלצייה ובינתיים עברנו לישון אצל חמותי עד שהבית יעבור נקיון יסודי של אבק וכל מיני אלרגנים אחרים...ואכן נשימתה הוטבה וכך גם השינה שלה, ולצערי היום לאחר שנסענו לבקר את אימי במרכז הארץ(אנחנו דרומיים) זה חזר...ואנחנו אבודי עצות:
מצד אחד דואגים וחוששים לשלומה ונשימה זה לא צחוק
ומצד שני מתקשים להאמין שסטרואידים וחומרים כימיים הם הפתרון...
כך שאנחנו די בסוג של מליכוד...
אשמח לשמוע חוו"ד ורעיונות ואפילו חוויות דומות עם פתרונות יעילים וטבעיים...
ד.א. ההמלצות כאן לגבי המסז' כשהם ל הברכיים שלנו וטפיחות על הש/כם מוצלח ועוזר לה לפלוט ליחה וע"י כך להקל לה על הנשימה...אשר משום מה מתקשה בעיקר בלילה כשהלחות במישור החוף בעיקר-מתגברת..