פסטיבל סגול
-
יהללוך_מלאכים*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2005, 14:07
- דף אישי: הדף האישי של יהללוך_מלאכים*
פסטיבל סגול
אני אישי והמלאכית רוצים לנסוע לפסטיבל בלג בעומר
שיתקיים בגני חוגה.
נכנסתי לאתר שלהם ומעבר לתוכנייה ולכל המידע שיש שם
רציתי לדעת מי היה? ואיך היה? ואם נוסעים מה כדאי מאד לקחת בכדי להנעים את השהייה
אנחנו לא ממש "רוחנים" אבל מתחברים לשקט, טבע, וביחד
אשמח לשמוע חוויות
(-:
שיתקיים בגני חוגה.
נכנסתי לאתר שלהם ומעבר לתוכנייה ולכל המידע שיש שם
רציתי לדעת מי היה? ואיך היה? ואם נוסעים מה כדאי מאד לקחת בכדי להנעים את השהייה
אנחנו לא ממש "רוחנים" אבל מתחברים לשקט, טבע, וביחד
אשמח לשמוע חוויות
(-:
פסטיבל סגול
אנחנו היינו כשהפסטיבל היה בחוף אכזיב לפני שנה (או אולי שנתיים?..). גם אנחנו לא כל כך רוחנים אבל מאוד רצינו להתנסות באוירה, לטעום סדנאות ולהנות מהביחד ומהטבע. נסענו עם שני ילדים הקטן בן שנה וחצי והגדולה היתה בת 6, מצוידים באוהל , מזרונים, חצי בית... בהרבה מובנים התאכזבתי. היו המון המון המון אנשים. אזור האוהלים היה צפוף אוהל על אוהל ממש, בלי טיפת מרחב. לסחוב את הציוד ממגרש החניה ועד למאהל היה כמו יציאת מצריים, רחוק וכבד, ואיטי בגלל התור. הסדנאות היו מפוצצות, קשה היה לחוות משהו אמיתי ( לפחות באלה שאני השתתפתי בהן) מלבד סדנאת זוגיות שעשינו יחד בן זוגי ואני שהכילה יחסית פחות אנשים וגם היתה בשעת לילה מאוחרת. מה שכן, האוירה היתה כיפית, החוף היה משגע, היו סדנאות פתוחות כאלה על החוף שאפשרו לחוות משהו ( גם הן המוניות אבל זה היה מתאים) והאוכל היה חביב. ובשבילנו לרבוץ יומיים שלמים על החוף היה כשלעצמו מרענן הבת שלנו היתה עסוקה בלצוד סרטני ענק ולשחרר אותם לים, ונהנתה במתחם הילדים. השנה ראינו את התוכניה והתלהבנו מהסדנאות וחשבנו לנסוע בלי הילדים כדי להיות באמת פנויים להשתתף. אבל, אם הולכים להיות שוב 3000 או 5000 איש אז בחישוב מהיר מדובר על בין 300 ל 500 משתתפים בכל סדנא. זה מוציא לי את האויר מהמפרשים...
אולי מישהו מקוראי האתר יודע מה הולך להיות השנה מבחינת כמות האנשים.. אשמח לשמוע
אולי מישהו מקוראי האתר יודע מה הולך להיות השנה מבחינת כמות האנשים.. אשמח לשמוע
-
הקוסמת_מארץ_עוץ*
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
פסטיבל סגול
האמת שתיכננו לנסוע השנה (אנחנו מתים על הפסטיבל הזה) אבל תמיד איכשהו יצא לנו לישון אצל חברים בלילה. השנה החברים עברו דירה והאוהל אירוח שלהם יקר בטרוף...אז אנחנו מוותרים. אבל כעיקרון מקסים שם. המון אנשים יפים..המון ילדים...כל מיני סדנאות קצרות מעניינות (אפילו לכאלה ש"אינם רוחנים"),אחלה אוכל,מגוון,בריא יחסית, אחלה בסטות של בגדים...מוסיקה טובה ברקע...צ'אי וכדורי שוקולד...בקיצר, מה צריך יותר מזה??
(וחוץ מזה חבל שלא באת היום..היה כייף..). אם יש לך עוד שאלות - תשאלי..
(וחוץ מזה חבל שלא באת היום..היה כייף..). אם יש לך עוד שאלות - תשאלי..
-
מי_מה*
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
פסטיבל סגול
אני הייתי עם שלושת ילדי בפסטיבל האחרון שהיה באכזיו. החוף אכן מדהים (אבל השנה זה לא שם - למרות שגם במעינות חוגה מאוד יפה)
אזור האוהלים היה צפוף אוהל על אוהל ממש, בלי טיפת מרחב. לסחוב את הציוד ממגרש החניה ועד למאהל היה כמו יציאת מצריים, רחוק וכבד, ואיטי בגלל התור.
לנו זה היה ממש סיוט! הילדים אמנם השתתפו בחלק מפעילות הילדים אבל לא באופן ששיחרר אותנו לעשות משהו חוץ מלהיות אתם. בכורי והתינוקת נהנו מאוד המרכזי ממש סבל ובסוף נשלח אחר כבוד הביתה לסבתא. אני נהנינתי מהים:-) המסקנה שלנו היתה שעדיף היה לבוא למקום המדהים הזה ולהקים אוהל לא בזמן הפסטיבל ובלי לשלם המון כסף ל כרטיסי כניסה ואוכל - הכסף פשוט זורם שם מהכיסים גם אם מתאפקים. חלק מהדברים עליהם נגבה תשלום היו פשוט שערוריתיים!
בסך הכל לא חוויה שאנצור איתי לנצח.
לצד החיוב השנה מלמד שם דיויד סאי - מורה ליוגה מאנגליה, מעולה שבמעולים - וזה כשלעצמו שווה !!!
אזור האוהלים היה צפוף אוהל על אוהל ממש, בלי טיפת מרחב. לסחוב את הציוד ממגרש החניה ועד למאהל היה כמו יציאת מצריים, רחוק וכבד, ואיטי בגלל התור.
לנו זה היה ממש סיוט! הילדים אמנם השתתפו בחלק מפעילות הילדים אבל לא באופן ששיחרר אותנו לעשות משהו חוץ מלהיות אתם. בכורי והתינוקת נהנו מאוד המרכזי ממש סבל ובסוף נשלח אחר כבוד הביתה לסבתא. אני נהנינתי מהים:-) המסקנה שלנו היתה שעדיף היה לבוא למקום המדהים הזה ולהקים אוהל לא בזמן הפסטיבל ובלי לשלם המון כסף ל כרטיסי כניסה ואוכל - הכסף פשוט זורם שם מהכיסים גם אם מתאפקים. חלק מהדברים עליהם נגבה תשלום היו פשוט שערוריתיים!
בסך הכל לא חוויה שאנצור איתי לנצח.
לצד החיוב השנה מלמד שם דיויד סאי - מורה ליוגה מאנגליה, מעולה שבמעולים - וזה כשלעצמו שווה !!!
-
שאק_טי*
- הצטרפות: 12 מרץ 2006, 16:37
- דף אישי: הדף האישי של שאק_טי*
פסטיבל סגול
כנ"ל אצלנו....... באנו להרגע ויצאנו מוטרפים.
צפוף, רועש ומיש. לוקח מלא זמן להגיע ממקום למקום. לא נח ולא נעים.... חבל נורא
היו לי זכרונות נעימים מהפסטיבל לפני כמה שנים בחוף דור אבל כנראה שקשה לשמור על איכות ואינטימיות לאורך זמן.
צפוף, רועש ומיש. לוקח מלא זמן להגיע ממקום למקום. לא נח ולא נעים.... חבל נורא
היו לי זכרונות נעימים מהפסטיבל לפני כמה שנים בחוף דור אבל כנראה שקשה לשמור על איכות ואינטימיות לאורך זמן.
-
אופיר_א*
- הצטרפות: 21 יוני 2006, 08:18
- דף אישי: הדף האישי של אופיר_א*
פסטיבל סגול
השנה פסטיבל סגול נערך בחוף דור.
לפני שנה הייתי באכזיב עם כל המשפחה. ישנו בבונגלוסים וזה היה יתרון ענק שכן במרחב האוהלים היה צפוף מאוד.
בתור חופשה משפחתית זה היה נהדר אך מבחינה אישית, לא הספקתי להשתתף במה שתכננתי. רב הזמן היינו עם הילדים. הם לא הרגישו בטוחים להשאר לבד במתחמים כדי שאנחנו נלך לסדנאות למרות שזו המטרה. ילדים מגיל 7,8 יכולים כבר להשאר לבד וכמובן שזה תלוי בילד.
בסגול האחרון שהיה בגני חוגה הייתי לבד. ישבתי עם התוכנייה שבועיים מראש וסימנתי לעצמי את מה שמעניין לי.
נהנתי מאוד. בפסטיבל חוויתי המון.
ההמוניות לא הפריעה לי. למעשה, בשום סדנא לא הפריעה לי כמות האנשים.
האוירה במחנה נעימה מאוד וגם כשלא נמצאים בסדנא, יש מגוון רחב של מה להנות מסביב.
אפשר לקחת תחומים מסויימים שעובדים עליהם במשך כל שלושת ימי הפסטיבל.
השנה אני מתכוון לשלב. מכיוון שהפסטיבל ייערך בחוף דור, מרחק נסיעה של חצי שעה מביתי, ביום חמישי אלך עם זוגתי וביום שישי נצרף את הילדים.
כל אהנה גם מזוגיות וגם מכיף המשפחה של להיות יחד.
לפני שנה הייתי באכזיב עם כל המשפחה. ישנו בבונגלוסים וזה היה יתרון ענק שכן במרחב האוהלים היה צפוף מאוד.
בתור חופשה משפחתית זה היה נהדר אך מבחינה אישית, לא הספקתי להשתתף במה שתכננתי. רב הזמן היינו עם הילדים. הם לא הרגישו בטוחים להשאר לבד במתחמים כדי שאנחנו נלך לסדנאות למרות שזו המטרה. ילדים מגיל 7,8 יכולים כבר להשאר לבד וכמובן שזה תלוי בילד.
בסגול האחרון שהיה בגני חוגה הייתי לבד. ישבתי עם התוכנייה שבועיים מראש וסימנתי לעצמי את מה שמעניין לי.
נהנתי מאוד. בפסטיבל חוויתי המון.
ההמוניות לא הפריעה לי. למעשה, בשום סדנא לא הפריעה לי כמות האנשים.
האוירה במחנה נעימה מאוד וגם כשלא נמצאים בסדנא, יש מגוון רחב של מה להנות מסביב.
אפשר לקחת תחומים מסויימים שעובדים עליהם במשך כל שלושת ימי הפסטיבל.
השנה אני מתכוון לשלב. מכיוון שהפסטיבל ייערך בחוף דור, מרחק נסיעה של חצי שעה מביתי, ביום חמישי אלך עם זוגתי וביום שישי נצרף את הילדים.
כל אהנה גם מזוגיות וגם מכיף המשפחה של להיות יחד.
-
אופיר_א*
פסטיבל סגול
מתוך האתר של סגול:
אני מצרף מטה את הלינק.
פסטיבל סגול ה-13
ברוכים הבאים יקרים, סגול ה-13 יתקיים ב 19-20-21 לאוקטובר בחוף דור ויוגבל ל 1500 משתתפים.
http://www.sagol.org/homepage.php?[po]category id[/po]=2
אני מצרף מטה את הלינק.
פסטיבל סגול ה-13
ברוכים הבאים יקרים, סגול ה-13 יתקיים ב 19-20-21 לאוקטובר בחוף דור ויוגבל ל 1500 משתתפים.
http://www.sagol.org/homepage.php?[po]category id[/po]=2
פסטיבל סגול
החלטתי לנסוע לסגול. לבד.
להיות עם עצמי ועם עוד "רוחניים" שכמותי.
אולי אמצא לי אישה?
יש כאן מישהו/הי שנוסע/ת?
להיות עם עצמי ועם עוד "רוחניים" שכמותי.
אולי אמצא לי אישה?
יש כאן מישהו/הי שנוסע/ת?
-
אופיר_א*
פסטיבל סגול
שמע, קודם כל תקנה כרטיס. הפעם החליטו להגביל את כמות הכרטיסים.
בפסטיבל הקודם נסעתי לבד. השארתי בבית את האישה והילדים ונסעתי. היתה לי הרגשה נהדרת מצד אחד ומצד שני חששתי על כך שנסעתי לבד, מה יהיה אם אשתעמם? מה שאני מציא לך לעשות, תתקשר לסגול, בקש שישלחו לך את החוברת, כנס לאתר של סגול ובחר לעצמך את הסדנאות שאתה מעוניין בהם, כך זה גם יגביר אצלך את התיאבון. בפסטיבל הזה החליטו על 3 מסלולי עומק שיכולים להיות מאוד רלוונטים עבורך.
בסדנאות השונות, תמצא לוודאי חברים שתחלוק איתם חוויות מעניינות ומשם תמשיך איתם לצאי שופ או למקומות מפגש אחרים.
באשר למציאת אישה, אני חושב ששם זו הזדמנות מצויינת. אתה מוצא את עצמך פורק עול, מוריד שכבות והדרך הזו היא טובה יותר להכיר משהו.
בהצלחה,
אופיר
בפסטיבל הקודם נסעתי לבד. השארתי בבית את האישה והילדים ונסעתי. היתה לי הרגשה נהדרת מצד אחד ומצד שני חששתי על כך שנסעתי לבד, מה יהיה אם אשתעמם? מה שאני מציא לך לעשות, תתקשר לסגול, בקש שישלחו לך את החוברת, כנס לאתר של סגול ובחר לעצמך את הסדנאות שאתה מעוניין בהם, כך זה גם יגביר אצלך את התיאבון. בפסטיבל הזה החליטו על 3 מסלולי עומק שיכולים להיות מאוד רלוונטים עבורך.
בסדנאות השונות, תמצא לוודאי חברים שתחלוק איתם חוויות מעניינות ומשם תמשיך איתם לצאי שופ או למקומות מפגש אחרים.
באשר למציאת אישה, אני חושב ששם זו הזדמנות מצויינת. אתה מוצא את עצמך פורק עול, מוריד שכבות והדרך הזו היא טובה יותר להכיר משהו.
בהצלחה,
אופיר
-
רעות_וצליל*
- הצטרפות: 02 ספטמבר 2003, 16:28
- דף אישי: הדף האישי של רעות_וצליל*
פסטיבל סגול
אני גם נוסעת הפעם לבד...
למרות שמנסיון, אני בטוח לא ארגיש לבד.
אם מישהו רוצה טרמפ מאזור הצפון, יש לי מקום באוטו.
למרות שמנסיון, אני בטוח לא ארגיש לבד.
אם מישהו רוצה טרמפ מאזור הצפון, יש לי מקום באוטו.
פסטיבל סגול
אופיר,
למרות שזו הפעם הראשונה שלי - כבר עשיתי את כל מה שאתה מציע. אפילו נרשמתי למסלול...
אני מקווה שלא יהיה קר מידי... יש סיכוי לגשם?
למרות שזו הפעם הראשונה שלי - כבר עשיתי את כל מה שאתה מציע. אפילו נרשמתי למסלול...
אני מקווה שלא יהיה קר מידי... יש סיכוי לגשם?
-
אופיר_א*
פסטיבל סגול
אם עשית כל מה שציינת, נותר לך רק לחכות, לבוא פתוח ולהנותץ
מותר לדעת איזה מסלול בחרת?
מותר לדעת איזה מסלול בחרת?
-
מי_מה*
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
פסטיבל סגול
לכל מי שנוסע - ממליצה בחום ללכת לשני השיעורים של דיויד סאי (YOGABEATS). זה כייף אדיר וזה הHIGH החוקי והטבעי הכי גבוהה שיש.
-
אופיר_א*
פסטיבל סגול
תודה על הטיפ
בסוף יוצא שאני נוסע לבד
בסוף יוצא שאני נוסע לבד
-
אופיר_א*
פסטיבל סגול
ואת מי אראה שם מחר?
-
רעות_וצליל*
פסטיבל סגול
אני הפעם בחרתי ב"סולם יעקב"
אבל ספר חוויות, איך זה עם מעט אנשים?
אבל ספר חוויות, איך זה עם מעט אנשים?
-
אופיר_א*
פסטיבל סגול
החוייה היתה שונה.
היו רגעים שעסקתי בהשוואות עם הפסטיבלים הקודמים אבל השתדלתי להנות ממה שיש.
היה ניכר השינוי.
אם זה לטובה? לדעתי לא. פחות סדנאות ופחות פעילויות. ככלל, לי באופן אישי, נהנתי כשהיו 5000 איש. נכון שזה נשמע יותר המוני מאשר פסטיבל עם 1000 איש אבל האפשרויות של מה לעשות, יותר מגוונות. בפסטיבל גדול יותר, התקציב גדול יותר וכך יש יותר אירועים מעניינים. דוקא לדעת רבים, צמצום הפסטיבל הוא דבר טוב. אני לא בדיעה הזו. שמעתי שעקב הביקוש, יהיה סגול נוסף בעוד חודשיים.
היו רגעים שעסקתי בהשוואות עם הפסטיבלים הקודמים אבל השתדלתי להנות ממה שיש.
היה ניכר השינוי.
אם זה לטובה? לדעתי לא. פחות סדנאות ופחות פעילויות. ככלל, לי באופן אישי, נהנתי כשהיו 5000 איש. נכון שזה נשמע יותר המוני מאשר פסטיבל עם 1000 איש אבל האפשרויות של מה לעשות, יותר מגוונות. בפסטיבל גדול יותר, התקציב גדול יותר וכך יש יותר אירועים מעניינים. דוקא לדעת רבים, צמצום הפסטיבל הוא דבר טוב. אני לא בדיעה הזו. שמעתי שעקב הביקוש, יהיה סגול נוסף בעוד חודשיים.
-
רעות_וצליל*
פסטיבל סגול
אני מסכימה איתך בדיוק, לי הספיק לראות את התוכניה ולדעת שאני לא באה.
אין מה לעשות, פסטיבלים גודלים עם השנים, יותר אנשים נחשפים, ויותר אנשים רוצים לבוא - אי אפשר פתאום לנסות בכוח להקטין.
תאר לך מה היה קורה אם "באופן טבעי" פתאום היו אומרים : "אופס גדלנו יותר מידי, מעכשיו רק 10 אנשים ביום יכולים לגלוש פה...."
גדלתם - תתמודדו (ותשמחו)
אין מה לעשות, פסטיבלים גודלים עם השנים, יותר אנשים נחשפים, ויותר אנשים רוצים לבוא - אי אפשר פתאום לנסות בכוח להקטין.
תאר לך מה היה קורה אם "באופן טבעי" פתאום היו אומרים : "אופס גדלנו יותר מידי, מעכשיו רק 10 אנשים ביום יכולים לגלוש פה...."
גדלתם - תתמודדו (ותשמחו)
-
כריסטופית_רובין*
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2008, 21:10
- דף אישי: הדף האישי של כריסטופית_רובין*
פסטיבל סגול
היי
מישהו/י נוסע/ת השנה מאיזור המרכז? אשמח מאוד לטרמפ -ואשתתף כמובן בהוצאות הדלק...
אני בהרצליה. יכולה להגיע לתל אביב פ"ת והאיזור....(גוש דן:)
כמו כן אם ישנה משפחה/קבוצת נשים ששוכרת בקתה בה ישנו מקום אחד פנוי- בו אני יכולה לשלם את חלקי -מאוד אשמח להשתתף בסידור שכזה...
(נננורא מתחשקת לי נסיעה-וקצת נזכרתי ברגע האחרון..... ובשל מגבלות פיזיות קלות נראה לי שאיני בנוייה כרגע ללינה בקמפינג...)
מישהו/י נוסע/ת השנה מאיזור המרכז? אשמח מאוד לטרמפ -ואשתתף כמובן בהוצאות הדלק...
אני בהרצליה. יכולה להגיע לתל אביב פ"ת והאיזור....(גוש דן:)
כמו כן אם ישנה משפחה/קבוצת נשים ששוכרת בקתה בה ישנו מקום אחד פנוי- בו אני יכולה לשלם את חלקי -מאוד אשמח להשתתף בסידור שכזה...
(נננורא מתחשקת לי נסיעה-וקצת נזכרתי ברגע האחרון..... ובשל מגבלות פיזיות קלות נראה לי שאיני בנוייה כרגע ללינה בקמפינג...)