ניחוש מין העובר
-
טליה_אלמתן*
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
ניחוש מין העובר
חברה שלי קראה בעיתון על סטטיסטיקה שאומרת ש75% מהאמהות מנחשות נכון את מין העובר שלהן.
עשיתי את הסקר בשני פורומים של הריון (וואינט ותפוז) לפני כשנתיים, ענו מספר עשרות הריוניות על השאלה (גם לגבי הריונות קודמים), ואכן עמדנו על כ-75%!
בשביל השעשוע, רציתי להריץ את הסקר גם כאן - אז מי שרוצה, שתענה כמה היא ניחשה נכון מתוך הילדים/הריונות קיימים (רק שלה - לא להכניס מה שניחשתן על הריונות של אחרות).
אני ניחשתי נכון 3 מתוך 3 (שניים לפני שעשינו את האולטרסאונד, ובשלישי חיכינו במתח עד ללידה).
עשיתי את הסקר בשני פורומים של הריון (וואינט ותפוז) לפני כשנתיים, ענו מספר עשרות הריוניות על השאלה (גם לגבי הריונות קודמים), ואכן עמדנו על כ-75%!
בשביל השעשוע, רציתי להריץ את הסקר גם כאן - אז מי שרוצה, שתענה כמה היא ניחשה נכון מתוך הילדים/הריונות קיימים (רק שלה - לא להכניס מה שניחשתן על הריונות של אחרות).
אני ניחשתי נכון 3 מתוך 3 (שניים לפני שעשינו את האולטרסאונד, ובשלישי חיכינו במתח עד ללידה).
-
מיכל_שץ*
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
ניחוש מין העובר
2 מתוך 2.
בראשונה חיכינו במתח עד הלידה, בשני ידעתי כמעט מיד, וקיבלנו אישור באולטראסאונד.
בראשונה חיכינו במתח עד הלידה, בשני ידעתי כמעט מיד, וקיבלנו אישור באולטראסאונד.
-
לוטם_מרווני*
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
ניחוש מין העובר
2 מתוך 2. בשניהם מתוך חלומות והאולטרא סאונד הוכיח שאמא תמיד צודקת:-D
ניחוש מין העובר
2 מתוך 2.
ואני רוצה להוסיף שלדעתי זה לא ניחוש.
בדיוק לפני שבוע העברתי שיעור בבית הכנסת ודיברתי בין השאר על המיילדות במצרים.
כשמלמדים את סיפור שעבוד בני ישראל במצרים, מלמדים בהתחלה את הגזרה של פרעה להמית את הזכרים על האבניים ולהחיות את הבנות. המיילדות מסרבות לעשות זאת (רובן בכל אופן), והן אומרות לפרעה שעוד לפני שהן מספיקות להגיע אל היולדת היא כבר יולדת בעצמה, ולכן הרבה בנים נשארים בחיים.
כתגובה לכך פרעה גוזר מיתה על תינוקות זכרים גם לאחר שנולדו, לאו דווקא בשעת הלידה.
איכשהו כשמספרים/מלמדים את החלק הזה מועבר מסר שהמיילדות "סיבנו את פרעה" , ככה קצת "עיגלו פינות" כדי לתרץ למה הן לא נשמעות לגזרה (המפלצתית) שלו.
ואני דווקא חושבת שהמיילדות דיברו אמת. אני חושבת שהנשים אז ידעו (וגם היום אני בטוחה שיש תרבויות כאלה עדיין) אם יש להן בן או בת. לדעתי, הנשים שידעו שיש להן בן, הלכו ללדת בשדה, כלומר רחוק מהמיילדת, ואלו אלו שידעו שיש להן בת וממילא לא נשקפת להן סכנה, כן ילדו בסיועה של מיילדת.
ואני רוצה להוסיף שלדעתי זה לא ניחוש.
בדיוק לפני שבוע העברתי שיעור בבית הכנסת ודיברתי בין השאר על המיילדות במצרים.
כשמלמדים את סיפור שעבוד בני ישראל במצרים, מלמדים בהתחלה את הגזרה של פרעה להמית את הזכרים על האבניים ולהחיות את הבנות. המיילדות מסרבות לעשות זאת (רובן בכל אופן), והן אומרות לפרעה שעוד לפני שהן מספיקות להגיע אל היולדת היא כבר יולדת בעצמה, ולכן הרבה בנים נשארים בחיים.
כתגובה לכך פרעה גוזר מיתה על תינוקות זכרים גם לאחר שנולדו, לאו דווקא בשעת הלידה.
איכשהו כשמספרים/מלמדים את החלק הזה מועבר מסר שהמיילדות "סיבנו את פרעה" , ככה קצת "עיגלו פינות" כדי לתרץ למה הן לא נשמעות לגזרה (המפלצתית) שלו.
ואני דווקא חושבת שהמיילדות דיברו אמת. אני חושבת שהנשים אז ידעו (וגם היום אני בטוחה שיש תרבויות כאלה עדיין) אם יש להן בן או בת. לדעתי, הנשים שידעו שיש להן בן, הלכו ללדת בשדה, כלומר רחוק מהמיילדת, ואלו אלו שידעו שיש להן בת וממילא לא נשקפת להן סכנה, כן ילדו בסיועה של מיילדת.
ניחוש מין העובר
אפס מתוך אחת
הייתי בטוחה שיש לי בן ושהרופא בסקירה טועה וכל רגע הוא עומד לגלות שהוא טועה...
בסוף נולדה בת ואין תלונות...
הייתי בטוחה שיש לי בן ושהרופא בסקירה טועה וכל רגע הוא עומד לגלות שהוא טועה...
בסוף נולדה בת ואין תלונות...
-
אנונימי
ניחוש מין העובר
בעקרון אפשר לומר 2 מתוך 2, להלן הפירוט:
בראשונה לא ידעתי, היו לי מחשבות אם זה בן, לא הייתי בטוחה. חלמתי כמה פעמים על הילד שבתוכי והוא היה בן וגם חלמתי שאנו עורכים לו ברית מילה (לא לסקול! ביקורת על בירת מילה מקומה בדף ביקורת על הורים שעושים ברית), לקראת סוף ההריון, משום מה, התחלתי לדבר לעובר בלשון נקבה. ככה יצא לי, גם אם תכננתי להוציא משפט בלשון זכר, יצא לי בנקבה. שבועיים לפני הלידה בעלי אמר לי: "יש לנו בת".
בשני ידעתי כבר בהתחלה שזה בן, באמצע אמרתי לבעלי "אלו לא בעיטות של בת" ולקראת הסוף כבר לא הייתי בטוחה. יצא בן.
בראשונה לא ידעתי, היו לי מחשבות אם זה בן, לא הייתי בטוחה. חלמתי כמה פעמים על הילד שבתוכי והוא היה בן וגם חלמתי שאנו עורכים לו ברית מילה (לא לסקול! ביקורת על בירת מילה מקומה בדף ביקורת על הורים שעושים ברית), לקראת סוף ההריון, משום מה, התחלתי לדבר לעובר בלשון נקבה. ככה יצא לי, גם אם תכננתי להוציא משפט בלשון זכר, יצא לי בנקבה. שבועיים לפני הלידה בעלי אמר לי: "יש לנו בת".
בשני ידעתי כבר בהתחלה שזה בן, באמצע אמרתי לבעלי "אלו לא בעיטות של בת" ולקראת הסוף כבר לא הייתי בטוחה. יצא בן.
-
קט_קטית*
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
ניחוש מין העובר
1 מתוך 2
בראשון ידעתי שזו בת
בשני ידעתי שזה בן. אבל זו עוד בת (-:
ולמה הייתי כ"כ בטוחה?
בהריון הראשון עוד לפני שעשיתי בדיקה התחרפנו לי כל הטעמים
כל מוצרי החלב היו "מקולקלים"
רציתי בן,כולם אמרו לי שחלמו שאני בהריון עם בת וידעתי שזה נכון
אמרתי לבעלי : עכשיו אני עושה לך בת, אח"כ תעשה לי בן!
את ההריון השני גיליתי כשהתחשק לי סטייק עם דם ב-8 בבוקר
ואני לא טיפוס של בשר
אמרתי בטוח זה בן... אבל זאת קניבלית קטנה (-:
נראה לי היא פשוט לא יודע לכוון לבן
לא שתהיה לי בעיה לגדל אפילו 7 בנות (-;
בראשון ידעתי שזו בת
בשני ידעתי שזה בן. אבל זו עוד בת (-:
ולמה הייתי כ"כ בטוחה?
בהריון הראשון עוד לפני שעשיתי בדיקה התחרפנו לי כל הטעמים
כל מוצרי החלב היו "מקולקלים"
רציתי בן,כולם אמרו לי שחלמו שאני בהריון עם בת וידעתי שזה נכון
אמרתי לבעלי : עכשיו אני עושה לך בת, אח"כ תעשה לי בן!
את ההריון השני גיליתי כשהתחשק לי סטייק עם דם ב-8 בבוקר
ואני לא טיפוס של בשר
אמרתי בטוח זה בן... אבל זאת קניבלית קטנה (-:
נראה לי היא פשוט לא יודע לכוון לבן
לא שתהיה לי בעיה לגדל אפילו 7 בנות (-;
-
דנה_ה*
- הצטרפות: 13 אפריל 2004, 22:21
- דף אישי: הדף האישי של דנה_ה*
ניחוש מין העובר
0 מתוך 1.
כל ההריון לא היו לי תחושות ברורות - פעם כך ופעם כך. לקראת הסוף השתכנעתי שזה בן - כולם טענו שזה בן בגלל צורת הבטן, מראה הפנים שלי וכו' וכו'. בסוף נולדה בת ואז היו כל מיני נביאים נסתרים שטענו שהם בעצם חשבו שזאת בת....אבל לא אמרו.
אגב- בשיטת המטוטלת ובדיקת דופק ע"פ הרפואה הסינית - יצא בת.
כל ההריון לא היו לי תחושות ברורות - פעם כך ופעם כך. לקראת הסוף השתכנעתי שזה בן - כולם טענו שזה בן בגלל צורת הבטן, מראה הפנים שלי וכו' וכו'. בסוף נולדה בת ואז היו כל מיני נביאים נסתרים שטענו שהם בעצם חשבו שזאת בת....אבל לא אמרו.
אגב- בשיטת המטוטלת ובדיקת דופק ע"פ הרפואה הסינית - יצא בת.
-
נתי_של_דוגי*
- הצטרפות: 21 מרץ 2007, 21:42
- דף אישי: הדף האישי של נתי_של_דוגי*
ניחוש מין העובר
מעניין... אמא של בעלי ידעה בכל 4 ההריונות שלה. אני חשבתי שתהיה בת כי היה נראה לי הגיוני בגלל הביוץ והחומציות בנרתיק אבל יצא בן ואני לא זוכרת מה הרגשתי לפני שידעתי מהסריקה.
אבל רוצה לשתף במשהו אחר שקצת קשור - יום לפני הלידה חלמתי עליו וראיתי את פניו בברור - זה היה תינוק בן כמה חודשים , בסביבות גיל שנה , כל כך יפיפה וזכרתי את הפרצוף כשהתעוררתי וידעתי בתוך תוכי שזה הוא התינוק שלי ואכן , דוגי יצא עם אותו הפרצוף ומיום ליום יותר דומה לתינוק מהחלום.
אבל רוצה לשתף במשהו אחר שקצת קשור - יום לפני הלידה חלמתי עליו וראיתי את פניו בברור - זה היה תינוק בן כמה חודשים , בסביבות גיל שנה , כל כך יפיפה וזכרתי את הפרצוף כשהתעוררתי וידעתי בתוך תוכי שזה הוא התינוק שלי ואכן , דוגי יצא עם אותו הפרצוף ומיום ליום יותר דומה לתינוק מהחלום.
ניחוש מין העובר
1 מתוך 5 ...
חמסה ,חמסה, חמסה...
חמישה בנים !
באולטראסאונד האחרון האיש ביקש לא לדעת,הוא יצא רגע לענות לטלפון והטכנאי ניצל את הזמן לבשר לי שיש עוד בן.
כשיצאנו האיש אמר "ידעתי שאם את יודעת זה אבוד,רואים על הפרצוף שלך שזה עוד בן!"
אבל אין תלונות,כולם מתוקים מאוד.
חמסה ,חמסה, חמסה...
חמישה בנים !
באולטראסאונד האחרון האיש ביקש לא לדעת,הוא יצא רגע לענות לטלפון והטכנאי ניצל את הזמן לבשר לי שיש עוד בן.
כשיצאנו האיש אמר "ידעתי שאם את יודעת זה אבוד,רואים על הפרצוף שלך שזה עוד בן!"
אבל אין תלונות,כולם מתוקים מאוד.
-
טליה_אלמתן*
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
ניחוש מין העובר
שכחתי לעדכן שירדתי ל-3 מתוך 4!
הרביעית לחלוטין בת!
-
קט_קטית*
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
ניחוש מין העובר
יפה לך טליה (-:
מזל טוף על הבת }}{{
שנים שנים שנים לפני שהתחנתי הריתי או בכלל חשבתי על כל העיניין
חלמתי שהלכתי לבחור רהיטים לאיזו חנות (אפילו אייקאה לא היה אז)
לא זוכרת מה חיפשתי אם בכלל, אבל פתאום עצרתי ליד מיטת תינוק
מיטת תינוק מוזרה מעץ מלא צבועה באדום מזעזע (בצבע מיוחד כזה שרואים את הצורה של העץ מתחת)
עצרתי ליד המיטה ופתאום ראיתי שיש שם תינוקת
היא הייתה לבושה בתכלת אבל זאת הייתה תינוקת
אני מופתעת מה היא עושה שם
אומרים לי: זאת התינוקת שלך
אני אומרת - מה פתאום, זה לא שלי, יהיה לי בן!
ושוב אומרים: זאת הבת שלך
התיישבתי ליד המיטה והתחלתי לבכות... אמרתי למי שהיה חבר שלי אז (בחלום עדיין):
אני מצטערת שאיכזבתי אותך!
לא יודעת מאיפה זה בא ולאן זה הלך אבל קמתי משינה כאילו אשכרה בכיתי כל הלילה
עם תחושה מאוד כבדה
הרגשתי צורך לספר את החלום
סיפרתי לשותפה שלי והיא צחקה, אמרה הלוואי עליה החלום שלי, היא מתה שתהיה לה בת (-:
שורה תחתונה - יש לי 2 בנות מדהימות
מתה מתה מתה עליהן
לא מבינה את עצמי מה בכיתי בכלל, כאלה טובות, כזה אושר!!
אבל בא לי גם בן (-:
בן של אמא בא לי (-:
עכשיו!
ולפי שיטת המטוטלת מישהי ש"אף פעם לא טועה" אמרה שיהיו לי 3 בנות P-:
מזל טוף על הבת }}{{
שנים שנים שנים לפני שהתחנתי הריתי או בכלל חשבתי על כל העיניין
חלמתי שהלכתי לבחור רהיטים לאיזו חנות (אפילו אייקאה לא היה אז)
לא זוכרת מה חיפשתי אם בכלל, אבל פתאום עצרתי ליד מיטת תינוק
מיטת תינוק מוזרה מעץ מלא צבועה באדום מזעזע (בצבע מיוחד כזה שרואים את הצורה של העץ מתחת)
עצרתי ליד המיטה ופתאום ראיתי שיש שם תינוקת
היא הייתה לבושה בתכלת אבל זאת הייתה תינוקת
אני מופתעת מה היא עושה שם
אומרים לי: זאת התינוקת שלך
אני אומרת - מה פתאום, זה לא שלי, יהיה לי בן!
ושוב אומרים: זאת הבת שלך
התיישבתי ליד המיטה והתחלתי לבכות... אמרתי למי שהיה חבר שלי אז (בחלום עדיין):
אני מצטערת שאיכזבתי אותך!
לא יודעת מאיפה זה בא ולאן זה הלך אבל קמתי משינה כאילו אשכרה בכיתי כל הלילה
עם תחושה מאוד כבדה
הרגשתי צורך לספר את החלום
סיפרתי לשותפה שלי והיא צחקה, אמרה הלוואי עליה החלום שלי, היא מתה שתהיה לה בת (-:
שורה תחתונה - יש לי 2 בנות מדהימות
מתה מתה מתה עליהן
לא מבינה את עצמי מה בכיתי בכלל, כאלה טובות, כזה אושר!!
אבל בא לי גם בן (-:
בן של אמא בא לי (-:
עכשיו!
ולפי שיטת המטוטלת מישהי ש"אף פעם לא טועה" אמרה שיהיו לי 3 בנות P-:
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
ניחוש מין העובר
אני בהריון הראשון רציתי מאוד בת,וקיבלתי.
בהריון השני לא ידעתי וגם לא היתה לי שום תחושה פשוט שהרופא אמר שיש לי בן קיבלתי את זה בברכה.
בהריון השלישי רציתי מאוד בן אבל בתוך תוכי ידעתי שזאת תהיה בת.בהתחלה שהטכנאי שאל אותי אם אני רוצה לדעת אמרתי שלא כי פחדתי להתאכזב
אבל בעלי גילה לי לקח לי זמן לעקל זאת,אבל יש לי בת מקסימה.
כרגע אני מעוניינת בהריון רביעי ואחרון עוד לפני הריון יש לי תחושה חזקה מאוד שזרת תהיה שוב בת.נקווה שהתחושה שלי לא נכונה כי אני רוצה בן בן בן .
בהריון השני לא ידעתי וגם לא היתה לי שום תחושה פשוט שהרופא אמר שיש לי בן קיבלתי את זה בברכה.
בהריון השלישי רציתי מאוד בן אבל בתוך תוכי ידעתי שזאת תהיה בת.בהתחלה שהטכנאי שאל אותי אם אני רוצה לדעת אמרתי שלא כי פחדתי להתאכזב
אבל בעלי גילה לי לקח לי זמן לעקל זאת,אבל יש לי בת מקסימה.
כרגע אני מעוניינת בהריון רביעי ואחרון עוד לפני הריון יש לי תחושה חזקה מאוד שזרת תהיה שוב בת.נקווה שהתחושה שלי לא נכונה כי אני רוצה בן בן בן .
-
פלוני_אלמונית*
ניחוש מין העובר
זה ההריון הראשון שלי אני בשבוע ה12 וכבר פעם שלישית שאני חולמת שיש לי בת.
אני לא זוכרת ממש בבירור את החלום הראשון, רק שזה היה בישוב מגורים שלי ושאנשים החזיקו אותה על הידיים והיא הייתה ללא בגדים כאילו היא באותו הרגע יצאה ממני, וראיתי שזאת בת.
בחלום השני ראיתי את בעלי מחזיק אותה ומשחק איתה והיא הייתה לבושה בורוד וצחקה.
ובחלום השלישי חלמתי שאני מטפלת בה ומחזיקה אותה מאכילה אותה..וראיתי את הפרצוף שלה ממש בבירור...
יכול להיות שיש לי בת? ההרגשה אומרת שכן..
הייתי שבוע שעבר אצל הרופא והוא עשה לי אולטראסאונד והוא אמר שדווקא הוא חושב שזה בן אבל הוא לא בטוח.
אני רוצה בת!
אני לא זוכרת ממש בבירור את החלום הראשון, רק שזה היה בישוב מגורים שלי ושאנשים החזיקו אותה על הידיים והיא הייתה ללא בגדים כאילו היא באותו הרגע יצאה ממני, וראיתי שזאת בת.
בחלום השני ראיתי את בעלי מחזיק אותה ומשחק איתה והיא הייתה לבושה בורוד וצחקה.
ובחלום השלישי חלמתי שאני מטפלת בה ומחזיקה אותה מאכילה אותה..וראיתי את הפרצוף שלה ממש בבירור...
יכול להיות שיש לי בת? ההרגשה אומרת שכן..
הייתי שבוע שעבר אצל הרופא והוא עשה לי אולטראסאונד והוא אמר שדווקא הוא חושב שזה בן אבל הוא לא בטוח.
אני רוצה בת!
ניחוש מין העובר
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אני בהריון ראשון שבוע 12 ויש לי תחושה חזקה שזה בן כולל שם לתינוק שכבר יושב לי בראש.
אבא שלי שצדק לגבי המין שלי ושל שני האחים ושתי האחיות שלי (הוא גם ידע מראש כשנולד ילד עם בעיות) גם כבר אמר לי שזה בן.
את האמת העיקר שיהיה בריא/ה לא אכפת לי אם זה בן או בת.
אני בהריון ראשון שבוע 12 ויש לי תחושה חזקה שזה בן כולל שם לתינוק שכבר יושב לי בראש.
אבא שלי שצדק לגבי המין שלי ושל שני האחים ושתי האחיות שלי (הוא גם ידע מראש כשנולד ילד עם בעיות) גם כבר אמר לי שזה בן.
את האמת העיקר שיהיה בריא/ה לא אכפת לי אם זה בן או בת.
ניחוש מין העובר
קטעים. לנו 3 פעמים הייתה תחושה חזקה שזה בן, ושלוש פעמים הופתענו...
-
גלית_מאירוביץ'*
- הצטרפות: 06 דצמבר 2012, 16:03
ניחוש מין העובר
1 מתוך 2.
במקרה הראשון חיכינו במתח עד הלידה ובמקרה השני לא ניחשנו נכון...
במקרה הראשון חיכינו במתח עד הלידה ובמקרה השני לא ניחשנו נכון...
ניחוש מין העובר
2 מתוך 3.
במקרה הראשון ניחשנו וגילינו תשובה באולטרסאונד (יצא בן), במקרה השני חיכינו במטח עד הלידה (יצאה בת) ובשלישי לא הצלחנו (יצאה בת)
במקרה הראשון ניחשנו וגילינו תשובה באולטרסאונד (יצא בן), במקרה השני חיכינו במטח עד הלידה (יצאה בת) ובשלישי לא הצלחנו (יצאה בת)
ניחוש מין העובר
אני בחודש החמישי בהיריון והרופא אמר שיכול מאוד להיות שזה בת ואני כזה "יש!!!!!!!!!!!" (-:
ניחוש מין העובר
חלמתי המון על בת. בחלום הראשון ראיתי את בעלי מחזיק אותה ונותן לה חלב מבקבוק. בחלום השני אני החזקתי אותה ובחרתי לה שם - ליאור, אבל במציאות בחיים לא הייתי בוחרת כזה שם לא יפה (הוא לא יפה לפחות בעיניי). בחלום השלישי גם החזקתי אותה וראיתי את הפנים שלה בבירור: לחיים קטנות, עגולות ויפות, עיניים כחולות ויפיפיות, פה קטן ומתוק מחייך ואף קטנטן וחמוד. הלוואי שתצא לי כזאת בת! (-:
-
מירב_בן_חמו*
- הצטרפות: 13 אוגוסט 2013, 15:28
ניחוש מין העובר
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שתיים מתוך שלוש הריונות פשוט לאמא של העובר יש תחושה.כרגע בהריון רביעי שבוע 12 הכי סקרנית שבעולם לא תאריך ביוץ לא דיאטת קסמים שום דבר לא ישנה את מין העןבר הכל בידי בורא עולם יאלהההההה שיגיע כבר שבוע 16 חחח והכי חשוב בריא ושלם!!!
שתיים מתוך שלוש הריונות פשוט לאמא של העובר יש תחושה.כרגע בהריון רביעי שבוע 12 הכי סקרנית שבעולם לא תאריך ביוץ לא דיאטת קסמים שום דבר לא ישנה את מין העןבר הכל בידי בורא עולם יאלהההההה שיגיע כבר שבוע 16 חחח והכי חשוב בריא ושלם!!!
-
בנתיים....*
- הצטרפות: 23 אפריל 2013, 12:31
ניחוש מין העובר
2מתוך 3.
הרביעי בדרך ולמרות שיש לי רצון לעוד בן....התחושה שלי שזו בת(שבוע 33 לא בודקת בכל ההריונות חיכיתי ללידה:))
הרביעי בדרך ולמרות שיש לי רצון לעוד בן....התחושה שלי שזו בת(שבוע 33 לא בודקת בכל ההריונות חיכיתי ללידה:))
-
מאמא_טוטי*
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2012, 15:16
ניחוש מין העובר
איזה כייף שחיכית ללידה.. גם אני רציתי .. הרופא האידיוט פלט בשקיפות העורפית.. מי ביקש ממנו להגיד משהו?
ניחוש מין העובר
בשקיפות העורפית הם טועים בערך ב... 50%... (שזה בדיוק כמו לא להגיד כלום)
הרופאים הבאמת מקצועיים לא מוכנים להגיד מין בשקיפות
הרופאים הבאמת מקצועיים לא מוכנים להגיד מין בשקיפות
ניחוש מין העובר
אני שבוע 15 חולמת על בת!!שבוע הבא נדע בעה
-
פלוני_אלמונית*
ניחוש מין העובר
אם בסקירה הרופא מתייחס במונח לעובר כזכר כי אנחנו לא רוצים לדעת את מין העובר יכול להיות שזה גם בת?
-
פלוני_אלמונית*
ניחוש מין העובר
למה אין תגובה ???למה ששאלתי