לעזור לקרובים לנו להבריא

חני_בונה*
הצטרפות: 05 פברואר 2005, 19:09
דף אישי: הדף האישי של חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

כיצד אנו יכולים לעזור לקרובים לנו להרגיש טוב יותר ולפעמים אפילו להבריא ?
הזמנה לטיפים ולסיפורי מקרים.
כל אחד יכול להפיק אנרגיה בעזרת כפות הידים שלו. משפשפים את הידים אחת בשניה, ואחכ"מניחים את הידים זו מול זו ללא מגע. אפשר לחוש את החום שיוצא מכפות הידים. כדי להתאמן נניח את הידים "החמות"על בני זוג או ילדים רק כדי לקבל את התגובות על המגע הנעים.
רוני_בלוני*
הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי רוני_בלוני* »

יופי של דף פתחת לנו חני,
אשמח לשמוע סיפורי מקרים.
לרגל פתיחת הדף, משהו הומוריסטי קטן.
לבת שלי הבכורה, הילדה עם עודף הרוחניות, יש עוזרת גננת גם כן רוחנית מאוד ושונה.
כשילד בגן בוכה היא לא מיד מלטפת ומרגיעה אותו אלא קודם כל מביאה לו אבן של קריסטל ושמה על הפצע, כדי שהקריסטל ישאב את הכאב. כשילד מגיע לגן לא רגוע היא לוקחת אותו הצידה ועושה לו רייקי ואחר כך קצת מחבקת.
הבת שלי קיבלה אוגר במתנה, כל היום היא מסתובבת איתו בידיים, עד שאני ואבא שלה אמרנו לה שהאוגר בסוף לא ירגיש טוב, הוא צריך להיות גם בכלוב לפעמים. והילדה ענתה: אל תדאגו אני יעשה לו רייקי.
ריח_מנטה*
הצטרפות: 22 ינואר 2005, 14:52

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי ריח_מנטה* »

דברים פשוטים וקטנים שהתוצאה שלהם דברים חשובים וגדולים:
  • ביקור הורים, חברים,סבא-סבתא.
  • להתעניין,להקשיב.
  • שיחת טלפון אם לא מסתדר לבקר.
  • שליחת פרחים בימי הולדת.
  • אפיית עוגה לקפה של אחר צהריים ביחד.
  • לקחת לסיבוב בקניון הורה מבוגר ולשבת בבית קפה.
זה מה שעלה לי כשראיתי את שם הדף, כי קורה לי שאני עושה את הדברים הללו, אז החמות או החברה או כל קרוב מרגיש הרבה יותר טוב(גם אני).
כי כשאדם מרגיש לבד או מדוכא או סתם מצב רוח רע ,הוא מרגיש גם קצת חולה והדברים הקטנים הללו שלא קשה לעשות אותם למענו יכולים לעיתים גם להבריא אותו מבחינה נפשית ולעשות לו טוב.:-)
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

ממשיכים.....
אחרי שהתנסינו וקיבלנו תגובות אוהדות, אפשר לנסות לעזור למי שיש לו כאב קל בראש בבטן ביד וכו'. אחרי שקיבלנו את הסכמתו, נניח את ידינו עם מגע או ללא מגע -במרחק מה מהאיבר שאליו אנו מכוונים את האנרגיה.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

זה בערך התהליך שאני עברתי. את האימונים שלי בחרתי לעשות לא על בני המשפחה < איך הם יגיבו (-: > ולאחר משובים חיוביים, שאלות ופליאות נולדת עם "זה"? <ממש לא> התחלתי לעזור לבני משפחתי. היום כדי לטפל אני כבר לא צריכה לחמם את הידים אלא רק מתכווננת לטיפול. כלומר, מעצם זה שאני מתחילה לטפל מגיעה גם האנרגיה.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

סיפור מקרה :
כאשר הבת החמודה שלי <שעכשיו נמצאת בברזיל> התקשרה אלי מהבית שלה כי היתה מאד מצוננת עם עין אדומה ביותר
ובקשה שאבוא, במקום לשטוף לה את הכלים בכיור עשיתי לה הילינג: שמתי את הידים שלי מעל העינים שלה, אח"כ שמתי יד אחת באזור הגב העליון ויד שניה מולה באזור החזה מתחת לצואר ונשארתי שם קצת. הטיפול ערך בערך כחצי שעה. למחרת צלצלה וספרה שישנה מצויין והיא מרגישה הרבה יותר טוב ובקשה שאבוא לטפל בשותפה שלה....
ענ_בל*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2004, 22:30
דף אישי: הדף האישי של ענ_בל*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי ענ_בל* »

הילדים שלי מקבלים ממני טיפול ברייקי בכל הזדמנות שכואב או כשיש פחדים גדולים בלילה (הבן שלי).
לפני שבוע שכבתי במיטה עייפה מאוד ולא רציתי לקום. הבת שלי בת 4 רצתה מאוד שאבוא לראות משהו וכשראתה את "המצב" שלי נגשה אלי.
היא התחילה לעשות שמיניות, נשפה על המקום.....
מקסימה, מצחיקה, מתוקה :-)
ריח_מנטה*
הצטרפות: 22 ינואר 2005, 14:52

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי ריח_מנטה* »

כל אחד יכול להפיק אנרגיה בעזרת כפות הידים שלו
צריך ללמוד את זה או להיוולד עם זה?
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

צריך ללמוד את זה או להיוולד עם זה?
לכל אחד יש את זה. לפעמים לומדים כדי להיזכר...(-:
מה שחשוב זה התרגול. לחוש את החום המוקרן מכפות הידיים אחת אל השניה לאחר ששיפשפנו אותן אחת בשניה. ואח"כ לתת לאחרים לחוש את החום מהידיים שלנו. במשך הזמן החום מגיע תוך הנחת הידים על או מעל למקום שרוצים להקרין אליו אנרגיה.
פשוט_אלון*
הצטרפות: 07 פברואר 2005, 20:38
דף אישי: הדף האישי של פשוט_אלון*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי פשוט_אלון* »

ללא הסחות מיותרות,
בסביבה נעימה,
נסו לקרב את שתי כפות הידיים אחת לשנייה באיטיות כמו לקראת מחיאת כפיים
לרכז את תשומת הלב בקורה שם

נוצרת "דחייה" בין שתי הכפות - כמו 2 מגנטים.
אפשר לשחק עם ה"דחייה" הזו, להזיז יד אחת קדימה, אחורה, בסיבובים.

שימו לב לקורה בקצות האצבעות

נסו בו בזמן להרחיב את שדה הראייה שלכם, לראות כמה שיותר לצדדים, מבלי לאבד פוקוס על הקורה.
עירית_לוי
הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי עירית_לוי »

חני, תודה על הדף הזה {@
הוא בא לי בדיוק בזמן. מתאים לי בדיוק עכשיו.
התחלתי עם התרגיל שהצעת עם אפרוחית (שנה וחודשיים) והיא מאוד אוהבת את זה. הבוקר היא לקחה את שתי כפות הידיים שלי ושפשפה אותן כדי לסמן לי להמשיך :-)
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

אפרוחית יודעת מה טוב לה. (-:
אתן עושות הכרות עם הדבר החדש הזה. עירית לוי את מתודעת לכלי נוסף שיש לך כדי לעזור לאפרוחית, ואפרוחית עושה הכרות עם התחושות הטובות שזה גורם לה. הידע הזה הוא שימושי ביותר במקרה הצורך.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

לאיש שלי היה גבס על היד. העברתי לו אנרגיות לאורך היד במרחק קטן ממנה הוא אמר שהוא חש שמתחדשת לו זרימת הדם וגם דיווח על הקלה בכאבים.
רוני_בלוני*
הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי רוני_בלוני* »

זהו חני, שאני גם לא ממש האמנתי שיש דבר כזה רייקי, פעם מישהי נסתה לעשות לי ולא הרגשתי כלום.
בשישי היינו אצל ההורים שלי והבת שלי ביקשה לעשות רייקי לאמא שלי (בלי ללמוד, היא ראתה את הסייעת בגן עושה רייקי), ואמא שלי התרגשה והרגישה חום בגב היד. לא האמנתי וביקשתי שתעשה לי גם רייקי, הילדה המתוקה שלי עשתה גם לי - והייתי בשוק, הרגשתי מן להט בגב היד שלי, ירדו לי דמעות מהעיניים מרוב התרגשות. זה עובד!
(לא ניסינו להעביר כאבים או משהו, אבל היה מן להט כזה.
מה שכן דיברתי בעבר עם הילדה והסברתי לה שכשהיא עושה רייקי לאוגר היא צריכה גם לשדר את המחשבה גם בראש.
ילדה עם עודף רוחניות! אין לי ספק
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

ילדה "מטפלת" באמא ובסבתא שלה-מרגש.
גם לא ממש האמנתי שיש דבר כזה רייקי, פעם מישהי נסתה לעשות לי ולא הרגשתי כלום.
לפעמים חשים כל מיני תחושות בעקבות טיפול אנרגטי ולפעמים לא...... לכן חשוב להתנסות. ככל שמתנסים יותר בלהעביר אנרגיות או לקבל אותן כך גם מתחזקת התחושה הפיזית.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

מסתבר שמגע מעל הגוף הוא הרבה יותר ממוקד מאשר במגע פיזי על הגוף. גם זה מגיע לאחר מיומנות.
כאשר כאב לי הגב התחתון, ביקשתי מהאיש שלי <שחוץ ממני אין לו שום קשר לעניני אנרגיות> לעשות לי הילינג. הוא שם את היד שלו מעל המקום הכואב במרחק של כ10 ס"מ ואני הרגשתי את החום. גם הכאב הוקל.
אף_חצוף*
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי אף_חצוף* »

הדף הזה מזכיר לי סיפור על כוונות טובות וביצוע בעייתי. כשהאיש נפצע בתאונת דרכים, דודה שלו החליטה לבוא ולעשות לו רפלקסולוגיה. היא למדה את זה מתישהו, אבל כנראה לא ממש הפנימה את הרוח מאחורי הטכניקה. היא היתה עושה לו רפלקסולוגיה בזמן שהוא צפה בטלוויזיה והיא לא הפסיקה לדבר. אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק. אחרי הנסיון הזה הוא עוד פחות מוכן לשמוע על טיפול הוליסטי מסוג כלשהו.
אם אני אצליח לשכנע אותו, אני אנסה לבדוק את השיטות שמוצעות כאן, של טיפול באנרגיות. הוא צריך להיות מוכן לקבל, אז אני קצת סקפטית.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

הוא צריך להיות מוכן לקבל חשוב ביותר.
לפעמים, כאשר "מטפל" מגלה שהוא יכול לעזור, הוא כל כך מתלהב מהתגלית שלו שהוא "מתנפל" על כל אחד שמרגיש קצת לא טוב שנמצא לו בסביבה.
אפשר להציע, בבחינת דע שאם תרצה יש עוד משהו שיכול לעזור לך.
פעם אחת ולא יותר.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

תינוק חש את המגע האנרגטי כמעט מיד. גם כאשר מעבירים את האנרגיות מעל הגוף ולא במגע לפעמים התינוק יעקוב במבטו אחרי "משהו" שהוא רואה.
למבוגרים זה לוקח יותר זמן. לכן אצלם כדאי להתחיל במגע. לאמא שלי בהתחלה עשיתי רפלקסולוגיה במשך הזמן היא נרגעה ונרדמה בטיפולים. ביום הראשון שעשיתי לה הילינג ללא מגע היא שאלה: מה זה ההוקוס פוקוס הזה? (-: אבל לאחר 10 דקות כבר ישנה.
אנשים מבוגרים מאד מגיבים מצויין להילינג-מנסיון עם קשישים במרכז יום.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

יש לכולנו כוח ריפוי. הסוד הוא באהבה שאנו חשים ומקרינים. לפעמים כשהקרוב לנו מרגיש לא טוב, אפשר לחשוב על אנרגיה של אהבה שמקיפה אותנו, לשלוח אותה אל מי שצריך, ולדמיין איך היא מקיפה אותו .
אהבה היא מקור כוח ואנרגיה.
עירית_לוי

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי עירית_לוי »

חני, אני עוקבת ונהנית. תודה.

{@
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

והדאגה שלנו.... כשהם מרגישים לא טוב,- אותנו היא עושה חולים ולהם היא לא עוזרת.
יש מה לעשות. אחרי שבדקנו שעשינו בשבילם כל מה שצריך, לשים רגע לב לעצמנו. לאפשר לנו לנשום, ולנסות לזהות מה קורה לנו עם עצמנו. לפעמים התזכורת הזו מספיקה כדי להוריד את רמת הדאגה. ולפעמים לא. (-:
אמא_לביאה*
הצטרפות: 14 אפריל 2005, 09:45
דף אישי: הדף האישי של אמא_לביאה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי אמא_לביאה* »

חני איזה דף מקסים, תודה על ההזמנה.
נראה לי הגיוני לכתוב קצת , לפני שכולם רצים לעזור לקרובים להם להבריא, על החשיבות שיש ליכולת האישית של כל אחד להעצים את השדה האנרגטי שלו ולהגדיל את המוליכות שלו לאנרגיה. את כמות האנרגיה שהוא מסוגל להזרים דרכו.
איך? בכל צורה . בנשימה נכונה להביא חמצן ואוכל לתאים, בתנועה , בלהרשות לעצמנו לקבל אהבה ולאהוב, בלאכול מזון שמחזק אותנו ולא פוגע ומחליש אותנו, בלשנות מערכות יחסים שמחלישות אותנו, דפוסי התנהגות שלא טובים לנו, ועוד ועוד.
ולמה? - כי אני מכירה המון אנשים שפשוט נגמרים מהצורך הזה לתת. שוכחים שצריך גם לקבל.
ויש לי סיפור משלי:
אני הילרית ועוסקת בכך הרבה שנים. הכרתי את בעלי כשגרתי בתל-אביב, ראיתי אותו אצל חבר של חבר והתעקשתי שידחפו לו את מס' הטלפון שלי.
אחרי חודש הוא התקשר, השאיר לי הודעה במזכירה בשישי, דיברנו בשבת וביום ראשון הוא בא אלי ופשוט נשאר לגור לתמיד.
היו אצלי אז כל ערב מפגשים בדירה, פשוט אנשים שבאו לקבל מגע אחד מהשני . לחלוק אהבה. בדיוק גיליתי אז שלא לכולם יש את היכולת לראות אנרגיה, מה שהפתיע אותי מאוד והתחלתי ללמוד לשלוט גם בראייה הפרועה שלי תוך הזמנת העולם כולו לסביבתי.
ככה הוא התחיל להכיר את מה שאני עושה ומעט התנסה בעצמו.
עדיין לא הייתי בריאה לגמרי אז. ושנים סבלתי מכאבים באזור השחלה הימנית,כשבדיקות פשוט לא גילו כלום. כשאבחנתי את עצמי אנגטית, ראיתי שם גוש גלילי ושחור שלא הצלחתי להסיר.
כחודש אחרי שהכרנו נכנסתי הביתה יום אחד, והוא פשוט תפס אותי חזק, השכיב אותי על הספה בסלון כשאני צורחת, וכמו שעושים איקי - פשוט שאב עם הפה את כל אזור הבטן התחתונה שלי. כאב לי נורא, חשבתי שהוא ישאיר אותי כחולה, סגולה ומדממת , בכיתי וצעקתי והוא לא עזב, לי זה היה נראה כמו נצח.
בפועל אחרי מס' דקות הוא קם, הלך לשרותים והקיא.
מאז אין לי שם כאבים . הוא בכלל לא מתרשם ולא ממש יודע מה היה שם. אני יודעת שהוא אוהב אותי מאוד.
זה מה שנקרא "לעזור לאהובים עלינו להבריא" . אוהבת אותו. מאוד.
נועה_בר*
הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי נועה_בר* »

יש מה לעשות. אחרי שבדקנו שעשינו בשבילם כל מה שצריך, לשים רגע לב לעצמנו. לאפשר לנו לנשום
זה כלכך נכון. העניין הוא להשלים עם העובדה שאנחנו עשינו את מה שאפשר היה, והשאר - לא שייך לנו.
ואז להניח, להסכים שלא הכל עלינו, לא הכל בשליטתנו, ושהמחלה הזו היא חלק מתהליך ההחלמה של השני.
ולנסות לזהות מה קורה לנו עם עצמנו.
שמתי לב שאני כל כך רוצה להעלים את זה ! שיגמר כבר, שלא יהיה הקושי הזה.
להיכנס לתוך הסיטואציה הזו, ושם ללמוד להרפות, לראות שגם המחלה או הכאב הם עוד חלק חשוב מהאהובים שלי. מותר להם גם לא להיות "מושלמים". מותר ורצוי שגם אקבל אותם במצב הזה שלהם, שלי גורם אי נחת.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

מותר להם גם לא להיות "מושלמים". במקרה של ילדים זה חוסך הרבה כסף להורים. כי הילדים שהוריהם היו דוגמא אישית לשאיפה למושלמות צריכים אח"כ לשלם כסף לפסיכולוג שיאשר להם להיות לא מושלמים. מניסיון.
(-:
אוהבת אותו. מאוד.
כבר אמרנו שלאהבה כוח מרפא?
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

לדעת באמת מתי אנו לא יכולים לעזור לקרובים לנו להבריא...... ועדיין לנשום. ובכך לשחרר אותם מהצורך לדאוג לנו.....
ולהיות מרוכזים בהבראה של עצמם.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

אימי נפלה לפני זמן מה ופרקה כתף. עד שהיא טופלה בידי רופא בבית החולים (זה לוקח זמן במיון) הנחתי יד על האזור הכואב והזרמתי לשם אנרגיות (הילינג). רמת הכאבים שלה ירדה בצורה משמעותית, היא נרגעה והצבע חזר לפניה שהיו חוורות לגמרי קודם לכן. תוך כדי המגע עצמתי עיניים ו"התנתקתי".
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

להסתכל על היקרים לנו ופשוט לדעת שאנו אוהבים אותם.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

לעשות הילינג לכלבה לבקשת הבנות (-:
עירית_לוי

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי עירית_לוי »

חני, איך את עוזרת לקרובייך באמצעות הזרמת אנרגיות, כאשר יש להם חום גבוה?
האיש שלי בעיצומה של תקופה ע-מ-ו-ס-ה בעבודה, ובשעות האחרונות החום שלו עולה.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

עדיין רלוונטי?
2 הצעות: א. שיקשיב לגוף וינוח
ב. כמו שהבת שלי אומרת לי: בכל מקרה אלך לעבודה. את עוזרת לי או לא?
להעביר את היד מעל הגוף במיוחד מעל הראש והמצח בכל מיני כיוונים-מימין לשמאל משמאל לימין וכו' עם כוונה לעשות ניקוי.
לאחר מכן להתכוונן להטעין באנרגיות ולכוון את הידיים: א. כפות הידים כלפי מעלה וגב היד כלפי מטה תוך כדי כך שהאצבעות מכוונות לכפות הרגליים כאשר הוא בשכיבה או לגב הרגל בישיבה. ב. כפות הידים כלפי מטה ולעבור על כל הגוף עם הדגשה כל המצח והראש.
עירית_לוי

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי עירית_לוי »

חני, תודה רבה {@
החום בא והולך. אנסה כשיהיה שוב צורך.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

במקרה של גרודים ועקיצות: הניחו יד מעל העקיצה.<מרחק של 10 עד 30 ס"מ> . יכול להיות שבתחילה תהיה תחושה מוגברת ,לאחר מכן תהיה רגיעה.
בקרוב: טיפול במיגרנות ועזרה לקרובים הרחוקים שלנו.
(-:
סיגל*
הצטרפות: 27 יולי 2001, 00:02

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי סיגל* »

דוקא רוצה להצטרף מכיוון קצת שונה...
לי ולאישי יש קושי מאוד גדול לראות קרובי מישפחה בקשיים כלכליים, זוגיים ובכלל קשיים בחיים ולא יודעים איך לעזור להבריא (לא את הגוף הפיזי): לשחרר ולתת להם ללמוד את השעורים שלהם, לתת כסף, לתת עזרה...?
גילינו כבר בכמה סיטואציות שלפעמים אנחנו יותר רוצים לעזור להם ממה שהם רוצים לעזור לעצמם. ואז אנחנו מתחילים להרגיש שאנחנו עושים מאמצים הרבה יותר גדולים מהם ומכניס אותנו להרגשה של מנוצלים וכד'... מאוד לא בריא.
נראה לי שלפעמים הרבה יותר קשה לראות אנשים במצבים כאלו מאשר במצבי חולי (תלוי בחולי כמובן) ומאוד קשה לא להתערב. מה דעתכם?
פשוט_אלון*

לעזור לקרובים לנו להבריא

סיגל

אני שם לב כשככל שיש יותר מצב רוח טוב - דברים טובים יותר מופיעים - ממש כוח משיכה.

ויש לי דוגמא:
נגיד היית הולכת לראיונות בהם את מנסה למצוא מוציא לאור לספר שכתבת.
מוציא לאור אחד לא היה רוצה.
מוציא לאור שני לא היה רוצה.
מוציא לאור שלישי לא היה רוצה.
וכך הלאה.
היית נכנסת לדכאון מאחד לשני.. (אלא אם את כבר יודעת את הסוד שאני עומד לספר :-))
עכשיו תחשבי אם היית באה לספר על הדכאון שלך למישהו/י שאת אוהבת ופתאום הם מספרים לך שזכית במיליון דולר.

הטענה שלי זה שברגע שנכנסה בך השמחה הזו. הסיכוי שתשיגי מה שרצית - יעלה בפיצוץ!

|| בהצלחה ||
פשוט_אלון*

לעזור לקרובים לנו להבריא

בטעות קבעתי שאת היית נכנסת לדכאון - לא התכוונתי אליך ספיציפית
אנא קבלי ביטול מסר אישי :-)
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

ומאוד קשה לא להתערב.
סיגל,
קשה לא להתערב כאשר הקרובים לנו נמצאים באיזו שהיא מצוקה. לפני שממש מתערבים אפשר להציע עזרה, לראות את התגובה,ולפעול בהתאם. האחריות על החיים שלהם היא בידיהם.
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

מיגרנה:
למי שיש מיגרנות רצוי שיתבונן על עצמו ,על אורח חייו ויבדוק אם הוא יכול להאיט את קצב העשייה של הדברים ולנשום יותר.
הדרכה: להדריך את המטופל לא להתנגד לכאב, כדי שהוא <הכאב> יוכל להשתחרר, נוסף לכך מומלץ למטופל "להתבונן " באזור הכואב, לנשום לשם ולדמיין שמוזרם אור מרפא.
טיפול: להתכוונן ל 2 פעולות עיקריות: ניקוי והטענה. בניקוי להתכוונן להוציא את הכאב החוצה ע"י תנועות ידים "מוציאות" ובהטענה לשים מעל האזור הכואב את ידיו בכוונה להטעין אור זהב ומרפא.
בריאות ואהבה
ארני_ש*
הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 07:18
דף אישי: הדף האישי של ארני_ש*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי ארני_ש* »

חני , תודה על הדף , עזר לי מאוד .
שלחתי אור ואהבה לקרובת מישפחה , מקוה שיעזור ( זו כמעט הדרך היחידה שלי לעזור )
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

ארני ש
(זו כמעט הדרך היחידה שלי לעזור )
תבדקי באותה הזדמות אם את דואגת <תוצר נלוה לרצון לעזור>
אם כן, נסי להפחית.
בדאגה אנו עסוקים יותר בשאלות של מה יהיה, כל מיני תמונות לא טובות רצות לנו בראש, במקרה כזה אנו נחלשים, שלא לדבר עלכך שאיננו יכולים לעזור לאחר.
תודה לך.
נועה_בר*
הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי נועה_בר* »

תבדקי באותה הזדמות אם את דואגת <תוצר נלוה לרצון לעזור>
בדאגה אנו עסוקים יותר בשאלות של מה יהיה, כל מיני תמונות לא טובות רצות לנו בראש,
חני, דאגה לעיתים מתנהגת כמו אוטומט. השאלות והתמונות קופצות לראש (כמעט) בלי לרצות.
מה יש לך להציע במקרה כזה?
תודה
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

נועה,
דאגה לעיתים מתנהגת כמו אוטומט. השאלות והתמונות קופצות לראש (כמעט) בלי לרצות
כל פעם שרצה תמונה בראש אפשר להחליף אותה בתמונה אחרת לדוגמה ששולחים ריפוי ואהבה, או לדמיין את האדם מחייך בריא וכו'.
וגם, לאחר שברור לנו שעשינו את כל מה שיכולנו למען הקרוב לנו, רצוי לעשות "הפרדה" בינו לבינינו. תחילה זה יראה זר ולא טבעי לנו ועם הזמן זו תהיה מיומנות מוכרת. ניתן ליצור הפרדה זו באמצעות דימויים שונים. לדוגמה אפשר לראות את עצמנו מוקפים באור בצבע מסויים, ואת הקרוב לנו באור בצבע אחר. כך גם יצרנו הפרדה וגם קיבלנו אפקט טיפולי.
(())
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

רצוי לבדוק מאיפה בחיים מוכר לנו הדפוס האוטומטי, אחרי שעושים את הבירור אפשר לתת כוונה להיפרד ממנו.
ענת_ב_פ*
הצטרפות: 10 נובמבר 2004, 09:18
דף אישי: הדף האישי של ענת_ב_פ*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי ענת_ב_פ* »

רצוי לעשות "הפרדה" בינו לבינינו.
וואוו, זו מיומנות מבורכת. אני מרגישה אותה ביומיום באימהות... ז"א לרוב מצליחה להפריד, ולפעמים נהיית חביתה מקושקשת P-:

בדאגה אנו עסוקים יותר בשאלות של מה יהיה, כל מיני תמונות לא טובות רצות לנו בראש, במקרה כזה אנו נחלשים, שלא לדבר עלכך שאיננו יכולים לעזור לאחר.
עלה לי רעיון נוסף- כשכבר מצליחים לעשות ת'הפרדה כדאי לגייס לעזרתנו את נסיוננו האישי. ז"א לרובנו כבר יש באמתחתנו איזשהי סיטואציה מהחיים שהיינו מקטלגים אותה כ"רעה" "קשה" "מפחידה" ולמדנו על בשרנו שהרבה פעמים "מעז יצא מתוק". אנחנו צריכים לתת הזדמנות לאדם הקרוב לנו לעבור את מה שזה לא יהיה.
<לא אמרתי שזה קל...>
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

רצוי לעשות "הפרדה" בינו לבינינו.
מה שהיום בא לי ממש בקלות, התחיל בצורה מלאכותית ביותר. חברה יעצה לי לומר "זה לא שלי". ותאמינו לי זה לא היה פשוט. הילדה במצוקה ואני לא יכולה לעזור לה מכל מיני סיבות. היה קשה ביותר להכניס במקום כזה "זה לא שלי". בכל זאת התחלתי. ממש דיברתי בקול רם לעצמי. והיום-אני כמעט כבר לא צריכה לומר. ההפרדה הזו מתקיימת מעצמה.
ותודה ענתי
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

ובקשר לדאגה באופן כללי: לפעמים המחשבות מטרידות לנוכח המציאות העגומה ואנו יכולים למצוא את עצמנו עסוקים במה יהיה או אולי בסיבות שמובילות לדאגה.
המציאות הזו נוכחת לגמרי, ובגלל זה הדאגה הופכת להיות בת בית ונראה כי הדרך לצאת ממנה כרוכה במאמץ רב מידי.
ההצעה היא למצוא דברים לחייך עליהם.
וגם לקבל החלטה שהדבר היחיד איתו צריך להתמודד זה הכאן ועכשיו, היום, הרגע.
אהבה
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

סיפורו של מקרה.
לילדה המקסימה שלי שנמצאת בחו"ל היתה דלקת בעין. <כל פעם שיש לה איזו שהיא "ירידה" זה מתבטא אצלה בעין>. האיש שלי שוחח איתה במסנג'ר דיווח לי שהעין שלה ממש נפוחה וחצי סגורה ושהיא לא הפסיקה לגרד אותה במשך כל השעה ששוחח איתה. כאשר היא ישנה שלחתי לה טיפול אנרגטי, ואתמול היא "נזכרה" לספר לי שכבר בבוקר שהיא קמה היא היתה כמו חדשה. היא מייחסת את הריפוי המהיר לשילוב של כמה גורמים: לזה שאבא שלה אמר לה לטפל בעצמה, לטיפול שהעברתי לה ולטיפות העיניים (-:
ממש טיפול משולב קלאסי
דליתוש_ב*
הצטרפות: 14 דצמבר 2004, 11:40
דף אישי: הדף האישי של דליתוש_ב*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי דליתוש_ב* »

הי חני וכולן.
אני צריכה עצה-
חבר שלי מתוסכל נורא מהעבודה שלו. משהו תקוע שם כבר חודשים ולא מתקדם.. ויש לחץ זמן בעניין.
מעבר לעצות מעשיות, אני רוצה לעזור לו לשחרר את התסכול וחוסר האונים ואולי לעזור לייצר קצת יצירתיות וזרימה..
יש רעיונות? במיוחד כאלו שלא דורשים שיתוף פעולה אקטיבי מצידו.. (משהו מרחוק, או שלא כולל מגע).
תודה @}
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

דליתוש ב
אם הוא מעוניין להשתחרר מתחושת התסכול וחוסר האונים ומסכים שאת תעזרי לו , ואת מצליחה להישאר מחוץ למצוקה שלו, את יכולה לשלוח לו אנרגיות: מצאי זמן ומקום ששם תוכלי להיות בהקשבה ובשקט עם עצמך, נשמי עמוקות ודמייני אותו לפנייך. תראי מה "כובל" אותו והחליטי על דרך בה את "משחררת" את מה שמפריע לו. לאחר מכן תני כוונה לשלוח לו הרבה אור ואהבה.
@}
הגמד_חיוכון*
הצטרפות: 06 יולי 2005, 23:41
דף אישי: הדף האישי של הגמד_חיוכון*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי הגמד_חיוכון* »

איזה דף נפלא, תודה חני וכולם.
מעוררים בי את הרצון לטפל ברייקי שמאז שלמדתי מזמן לא הספקתי הרבה ליישם, וזה הרי קיים בנו כדברייך..
לי עזר בזמנו לדמיין את האנרגיה הלא-טובה שיש בגוף (החולי, המצברוח הלא טוב, העייפות וכו), יוצאת החוצה מהגוף של המטופל למטה לקרקע. בנוסף לאור ולאנרגיה שנכנסת לתוך גופו. וגם שמתי לב שבשליחת רייקי שלי לקרוביי ישנה קצת דאגה אז באמת "ניקיתי"! תודה.

בנוסף, רציתי לספר על משהו שקרה לי ולחברתי בהקשר של שליחת אור: לפני כשבועיים מכרנו דברים יחד בשוק הפשפשים, אני עשיתי מין הכנה ובדרך לשם בעודי צועדת עם העגלה, מילאתי אותנו ואת הסטנד שלנו שהיה לי בראש באור. וככה חשבתי שיהיה לנו יום טוב ופורה.
בנתיים בדרך נגמר לחברתי ולאיש שלה הדלק באוטו והיא אמרה לי לשלוח לה אנרגיות טובות- חצי בצחוק- שלפחות יגיעו עד אליי עם כל הדברים..
אני מייד לקחתי את דבריה כפשוטם ושלחתי לאוטו מלא אור... והיא סיפרה שפתאום אחרי העצירה היה להם דלק שוב להתניע ולהגיע...
ובאשר לסטנד: דבר מוזר- היה לנו חם נורא כל היום וניסינו כל הזמן להימנע מאור השמש.
רק על הסטנד שלנו היה אור כל הזמן! השמש כבר מזמן עברה לה מכל הסטנדים שמסביבינו.. אבל רק עלינו איכשהוא האור היה מבחינת מיקום- כל הזמן..
דבר שהיקשה ודוקא לא גרם ליום להיות ככ טוב... אז מה אתם חושבים? להיות יותר ספציפיים בבקשה? או לא להציף מידי באור? או שזה סתם במקרה...
בכל מקרה נעים לקרוא כאן. :-)
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

תזכורת לי:
_כאשר אנחנו שואפים לילד את שאיפותיו, הוא מתחיל לשאוף את שאיפותינו. אז, אין כל פלא שהוא מפתח קשיי נשימה.
כאשר אנחנו מניחים לו מרחב או במובן הזה אוויר טהור לנשימה, הוא יכול לצאת בריקוד עם חייו כשהוא יודע שאנחנו כלולים בהם - יהיה אשר יהיה.
זה הגיבוי המתבקש._ < צפריר שפרון >

כל כך פשוט שבא לנשום
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

עלה לי ברשת:
רשת חכמה:
רשת אור שמקיפה אותנו, מזהה רק אור ואנרגיות טובות ומאפשרת להם להיכנס אלינו.
בשביל להעלות את הרשת כל מה שצריך הוא לראות/לחשוב/לשמוע/לדמיין את המילים רשת חכמה
||||||||
ילדת_טבע*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

מעלה באוב? חני את עוד שם?
זקוקה לעצה-הפיצית חטפה את הוירוס המגעיל של השלשולים וההקאות. עם הרבה חיזוקים וחיבוקים עברנו את החלק הקשה עכשיו צריך רק לחזק אותה כי היא עוד רועדת ואין לה כל כך תאבון. איך עושים את זה לפי השיטה שלך?
חני_בונה*

לעזור לקרובים לנו להבריא

שליחה על ידי חני_בונה* »

איך עושים את זה לפי השיטה שלך?
עצמי עיניים ותני לידיים שלך לעבור מעליה חשבי על המלה אהבה ותראי את האותיות שלה פשוט לכי עם מה שאת מרגישה.
שאלי אותה איפה היא רוצה את הידיים שלך. ואז הניחי בעדינות תוך מגע פיזי וגם העבירי ברכות את הידיים שלך מעל המקום.
תצליחי לבודד את עצמך מהמצוקות שלה?
אם כן תעשי זאת ממש קרוב אליה, אם קשה לך תעשי זאת בחדר סמוך תוך שאת מדמיינת אותה.

מוזמנת ליצור קשר. הפרטים שלי בדף הבית.
אהבה
שליחת תגובה

חזור אל “דפי בית של עורכים שבהם דיונים וטיפים”