יום הולדת שמח לאמא
-
יעל_אבמ*
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2001, 23:55
- דף אישי: הדף האישי של יעל_אבמ*
יום הולדת שמח לאמא
שוטטתי היום באתר המון.
ורציתי לספר על משהו שאני עושה כבר כמה שנים ולא מתקשר לכאורה לאף דף ובפועל נוגע כמעט בכולם.
ביום הולדתי שלי אני קונה לאמא שלי מתנה.
זהו, הקישורים לדברים שכתובים הוא לשירותכם.
ורציתי לספר על משהו שאני עושה כבר כמה שנים ולא מתקשר לכאורה לאף דף ובפועל נוגע כמעט בכולם.
ביום הולדתי שלי אני קונה לאמא שלי מתנה.
זהו, הקישורים לדברים שכתובים הוא לשירותכם.
-
נאוה_פרנס*
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2001, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של נאוה_פרנס*
יום הולדת שמח לאמא
ווואווו יעל, איזה רעיון נפלא!!!!
אני אדם אגואיסט אז התחברתי לרעיון בספטמבר כשקניתי לעצמי מתנה לכבוד 6 שנות אימהות
אבל... אשתמש ברעיון שלך בינואר
ואקנה משהו להוריי - מתנה ל- 44 שנות הורות (אני הראשונה!!)
תודההההה
אני אדם אגואיסט אז התחברתי לרעיון בספטמבר כשקניתי לעצמי מתנה לכבוד 6 שנות אימהות
אבל... אשתמש ברעיון שלך בינואר
ואקנה משהו להוריי - מתנה ל- 44 שנות הורות (אני הראשונה!!)
תודההההה
-
תבשיל_קדרה*
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
יום הולדת שמח לאמא
אצלינו זה קרה מעצמו:
נולדתי כמעט שבועיים לפני יום הולדתה של אמי (תמיד סיפרה על זה כעל מתנה שקיבלה), וילדי נולדו בהפרש דומה לפני יום הולדתי (ואני זוכרת כמה עצוב היה לי ביום הולדתי האחרון).
נולדתי כמעט שבועיים לפני יום הולדתה של אמי (תמיד סיפרה על זה כעל מתנה שקיבלה), וילדי נולדו בהפרש דומה לפני יום הולדתי (ואני זוכרת כמה עצוב היה לי ביום הולדתי האחרון).
-
יונת_שרון*
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
יום הולדת שמח לאמא
אחי עושה את זה: בימי הולדת שלנו (שלי ושל אחַי) הוא מתקשר לאמא שלי ומאחל לה מזל טוב!
-
יעל_אבמ*
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2001, 23:55
- דף אישי: הדף האישי של יעל_אבמ*
יום הולדת שמח לאמא
גילה, למה עצוב?
-
תבשיל_קדרה*
יום הולדת שמח לאמא
אני אנסה לענות מחר. אולי. כרגע רק ההרגשה חוזרת. )-:
-
תבשיל_קדרה*
יום הולדת שמח לאמא
כל מה שקרה אחרי הלידה, לא הלך לפי התכניות - במקום פשוט לחבר אלי את שני הילדים, חטפו לי אחת לפגיה, ועם השני, לא נתנו לנו צ'אנס לילמוד לינוק/להניק כמו שצריך. במשך 5 ימים ניסיתי לתמרן בין להגן על בני מהתינוקיה ללתת לבתי מעט מגע בפגיה (אסור היה לבני לבוא אתי לפגיה), ובין האחיות שלא הבינו למה אני לא ישנה, ובעלי שלא הורשה להשאר בבית החולים מחוץ לשעות ביקור. הצלחנו להשתחרר מבית החולים, רק אני ודולב, כשהדס נשארת בפגיה. אני בבית, מנסה לשחזר (בקושי) את ההנקה, דולב לא עולה במשקל, יונק כל היום, וערן נוסע כל יום לפגיה, לשתי האכלות, ומדווח איך מיום ליום היא יותר אפאטית, ומקבלת יותר אוכל בזונדה (בטח - דחפו לה זונדה בסוף ארוחה, למה שהיא תהיה רעבה לארוחה הבאה? אז שוב זונדה). היא לא יכולה להשתחרר, כי בבית אין זונדה. כעבור עוד 4 ימים כאלה, הדס באה הביתה. ניזונה מפורמולה, ישנה חזק, שמרגיש לי לא טבעי, והבלגן עם דולב עוד לא נגמר. כעבור יומיים - יומהולדת. אף פעם יום ההולדת שלי לא היה מאוד_ חשוב לי, אבל הפעם, פתאום, הוא היה _באמת הדבר האחרון שמענין מישהו. אני הייתי פתאום כל כך לא חשובה (גם לי) לעומת הילדים שזקוקים לכל כך הרבה טיפול, סביב השעון. אה - ושכולנו היינו עם איזו שפעת, אמרתי?
די. זה מה שאני מסוגלת לשפוך עכשיו.
די. זה מה שאני מסוגלת לשפוך עכשיו.
-
מיץ_פטל*
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
יום הולדת שמח לאמא
אני מתקרבת לשנתי ה 30 ולרגל המספר המיוחד הזה , כשאני מרגישה שיש בו גם אזשהו מעבר מבחינתי אני מתכוונת לעשות טקס חניכה ולהזמין מספר חברות (כ - 5). אשמח לקבל רעיונות לטקס כזה .....
-
ורד_לב*
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
יום הולדת שמח לאמא
דברי עם שירי בן דב
משהו שעשיתי פעם באחד מימי ההולדת היה להזמין כמה חברות (זה רעיון של חברה אחרת) ולבקש מכל אחת להביא את המאכל שהיא הכי אוהבת להכין.
כשנפגשים, עושים מעין מעגל ובו כל אחת מספרת מאיפה היא מכירה את בעלת השמחה ומה היא מאחלת לה (נזכרתי, זה היה "מסיבת הרווקות" שלי. לא יומולדת).
וכמובן שאוכלים ביחד וכל אחת גם מספרת על המאכל ואפשר מתכונים.
אפשר להרחיב את זה לכל מיני הפעלות. אבל, נראה לי שהראש ברור.
משהו שעשיתי פעם באחד מימי ההולדת היה להזמין כמה חברות (זה רעיון של חברה אחרת) ולבקש מכל אחת להביא את המאכל שהיא הכי אוהבת להכין.
כשנפגשים, עושים מעין מעגל ובו כל אחת מספרת מאיפה היא מכירה את בעלת השמחה ומה היא מאחלת לה (נזכרתי, זה היה "מסיבת הרווקות" שלי. לא יומולדת).
וכמובן שאוכלים ביחד וכל אחת גם מספרת על המאכל ואפשר מתכונים.
אפשר להרחיב את זה לכל מיני הפעלות. אבל, נראה לי שהראש ברור.
-
מיץ_פטל*
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
יום הולדת שמח לאמא
תודה ורד.....אלו רעיונות יפים...
אני חושבת על כיוון רוחני יותר.....משהו כמו טכס שאמני או פתיחה בטארות...ריקודים מדטיביים...
אני חושבת על כיוון רוחני יותר.....משהו כמו טכס שאמני או פתיחה בטארות...ריקודים מדטיביים...
-
לרון_שמחה*
- הצטרפות: 03 אפריל 2005, 16:38
יום הולדת שמח לאמא
אני יותר חושבת בכיוון של הפתעות אבל לא כדי לחשוב שלא עושים בשבילך כלום לחשוב חיובי וגם עם לא עשו בשבילך שום דבר ועבר הזמן תמיד יזכרו אותך האנשים שאוהבים אותך וגם אתה יכול לשכוח
אז תמיד תדע כולם כל אלה שאוהבים אותך באמת לא ישכחו אותך.....
אז תמיד תדע כולם כל אלה שאוהבים אותך באמת לא ישכחו אותך.....
-
לילי_אמיר*
- הצטרפות: 03 אפריל 2005, 16:39
יום הולדת שמח לאמא
לרון שמחה,
כל הכבוד אני מודה לך מאד פתרת לי את הבעיה.... לא נעים לספר אותה כאן זה קצת מביך אבל בכל אופן...
פתרת לי את הבעיה....
ת!דה ר2ה.....
כל הכבוד אני מודה לך מאד פתרת לי את הבעיה.... לא נעים לספר אותה כאן זה קצת מביך אבל בכל אופן...
פתרת לי את הבעיה....
ת!דה ר2ה.....
-
אביגיל_מותרל*
- הצטרפות: 15 אפריל 2005, 00:21
יום הולדת שמח לאמא
אמא יום הולדת שמאח ופורח ואמון ששון וגם שמחה הואב התך קול כך קול כך
-
אביגיל_מותרל*
- הצטרפות: 15 אפריל 2005, 00:21
יום הולדת שמח לאמא
לארין מי ביתך הבחורה
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
יום הולדת שמח לאמא
אני פשוט קונה לאמא שלי מתנה יפה כמו שרשרת או צמיד או עגילים או שאני עושה מסיבה בבית או שאני עושה חפש את המטמון שהוא יהיה אתגרי ומפחיד קצת
תודה
תודה
-
לירון_שמחה*
- הצטרפות: 11 מאי 2005, 19:55
יום הולדת שמח לאמא
לילי אמיר להרבה ילדות יש בעיות ופותרים להם אותם אכשיהו כאן...
אבל הם לא רוצות לספר כי הם חושבות שזה מביך אבל עם אתה או את תחשבו שמשהו לא נעים ומביך אז ככה הוא גם יהיה חוץ מזה גם עם מישהו צוחק עלייך את לא צריכה לשים לב כי את לא תלויה בו אלה במה שאת חושבת ועם תתעצבני ותתעצבי אז הוא ישמח
לירון
אבל הם לא רוצות לספר כי הם חושבות שזה מביך אבל עם אתה או את תחשבו שמשהו לא נעים ומביך אז ככה הוא גם יהיה חוץ מזה גם עם מישהו צוחק עלייך את לא צריכה לשים לב כי את לא תלויה בו אלה במה שאת חושבת ועם תתעצבני ותתעצבי אז הוא ישמח
לירון
-
לירון_שמחה*
- הצטרפות: 11 מאי 2005, 19:55
יום הולדת שמח לאמא
סבא שלי נפטר אתמול ואמא שלי לא תהייה השמחות כל השנה ועוד מעט יש לה יומולדת אני יודעת שאני פתרתי לך את הבעיה לילי אמיר אבל עכשיו אני לא יודעת מה לעשות אשמח לקבל רעיונות ושאכנס לאתר הזה רק בשמחות
לירון
לירון