טכניקת איזון השדה האלקטרומגנטי
-
אנונימי
שלום
שמי לימור ליברמן,אמא לגאיה(4)ולעילאי(1)-שגדלים בבית,ונשואה לשמוליק.
אני מנויה על "באופן" ושותפה פסיבית (בדכ )באתר,ורציתי לעניין אתכם בטכניקת טיפול מדהימה
בעיניי שלמדנו(שמוליק ואני) לאחרונה.-ואנו עובדים בה.
הטכניקה נקראת "טכניקת איזון השדה האלקטרומגנטי" (The EMF balancing technique)
זוהי טכניקה שנועדה לאזן את השדה האלקטרומגנטי שלנו. -זאת אומרת לאזן את עצמנו,על כל רבדינו.
הטכניקה וכל מה שקשור בה התקבלה בתקשור ע"י אישה בשם פגי פניקס דוברו שעובדת יחד עם לי קרול
המתקשר ישות אנרגטית בשם קריון.
http://www.emfbalancingtechnique.com/index-intro.htm
http://www.innerlight.co.il/
בשני הקישורים למעלה תוכלו למצוא חומר מקצועי רב
זוהי עבודה אנרגטית שעובדת עם "רשת הכיוונון האוניברסלית" (תוכלו לראות ציור שלה בקישורים שצירפתי)
שהיא מערכת בתוך האנטומיה האנרגטית האנושית,המכילה דפוסים אנרגטיים שונים המשפיעים על מי שאנו ,והמעצבים
את הדרך בה אנו בוחרים לחיות את חיינו.
הצורה הבסיסית של הרשת זהה באופן מהותי עבור כולנו,אך הכוונון מתרחש באופן ייחודי ונקבע על -ידי הקצב והתדר
האישי של כל אחד ואחת.
ייחודה של הטכניקה בכך שהיא שמה דגש על יכולתו של האדם, לרפא את עצמו,ולהתפתח למציאות רחבה יותר,
תוך שחרור באופן עדין קונפליקטים בלתי פתורים בחייו הרגשיים והפיזיים.
הטכניקה עוזרת להגיע לאיזון וחופש גדולים יותר בחיינו,מאפשרת חיבור לעוצמה שלנו,משחררת משיעורים קרמתיים,
ןמאיצה את תהליך השינוי והצמיחה האישית.
הטיפולים הטכניקת ה-EMF בנויים מ-4 שלבים,המובילים בהדרגה את האדם לאיזון אנרגטי תוך הפיכת ההסטוריה שלו ,
לעמוד של חוכמה ותמיכה,ולא עוד עוגן המעכב בעדו.
דבר זה מאפשר את המיזוג בין החוכמה של ההסטוריה עם פוטנציאל המחר-והבאתם אל זמן ה"עכשיו".
הטיפול עצמו נמשך כשעה (כל שלב בנפרד -כמובן)
כל מפגש טיפולי מחזק את הרשת ומאפשר לה לשאת מטען אנרגטי גדול יותר.
ארבעת השלבים:
שלב 1- בו עובדים על איזון ראש-לב ,מפגש זה בונה תבנית מאוזנת בין החוכמה והרגשות
אפשר לומר שמתחילים להבין מה זה "לחשוב מהלב ןלהרגיש מראש"
שלב 2- בו עובדים על הכוונה עצמית ותמיכה עצמית, מפגש זה מביא לשחרור באופן עדין
סוגיות רגשיות ומעצורים השמורים בהסטוריה האישית,ללא צורך לחיות או לחוות מחדש
את הארועים המכאיבים שחוללו אותם,ובונה תבנית חדשה של תמיכה עצמית והכוונה עצמית.
שלב 3- בו עובדים על הקרנת אנרגית הליבה, מפגש זה בונה תבנית המאפשרת חיבור חזק ויציב,
לאנרגיה של ה"עצמי" ומעודד זרימה מוגברת של אינטיליגנציה רוחנית בחיי היומיום בתדירות גבוהה.
שלב 4- בו עובדים על מימוש הפוטנציאל, מפגש זה בונה תבנית חדשה של הקשר עם הפוטנציאל האישי,
ןכן מחזק את היכולת להגשים את השאיפות והחלומות למציאות רצויה ועכשווית.
ניתן לקבל סדרת טיפולים בת ארבעה מפגשים עוקבים ולאחר מכן לקבל טיפולים נוספים לכיוונון ולחיזוק,
בכל סדר שהוא-בעצם ברצף הראשון הרשת נבנית,ולאחר שהיא קיימת ניתן לחזקה עפ"י הרצון והצורך האישי.
במהלך הטיפול תהליך הכוונון והחיזוק מתרחשים באופן ייחודי עבור כל אדם-בין אם הוא מרגיש ומודע ובין אם לא!!
אם מישהו מתעניין בנושא, יש לכם שאלות וכ"ד,
אשמח מאוד לענות ולהפנות!
ה-email שלי: [email protected]
בברכת התעצמות אלגנטית !!
שמי לימור ליברמן,אמא לגאיה(4)ולעילאי(1)-שגדלים בבית,ונשואה לשמוליק.
אני מנויה על "באופן" ושותפה פסיבית (בדכ )באתר,ורציתי לעניין אתכם בטכניקת טיפול מדהימה
בעיניי שלמדנו(שמוליק ואני) לאחרונה.-ואנו עובדים בה.
הטכניקה נקראת "טכניקת איזון השדה האלקטרומגנטי" (The EMF balancing technique)
זוהי טכניקה שנועדה לאזן את השדה האלקטרומגנטי שלנו. -זאת אומרת לאזן את עצמנו,על כל רבדינו.
הטכניקה וכל מה שקשור בה התקבלה בתקשור ע"י אישה בשם פגי פניקס דוברו שעובדת יחד עם לי קרול
המתקשר ישות אנרגטית בשם קריון.
http://www.emfbalancingtechnique.com/index-intro.htm
http://www.innerlight.co.il/
בשני הקישורים למעלה תוכלו למצוא חומר מקצועי רב
זוהי עבודה אנרגטית שעובדת עם "רשת הכיוונון האוניברסלית" (תוכלו לראות ציור שלה בקישורים שצירפתי)
שהיא מערכת בתוך האנטומיה האנרגטית האנושית,המכילה דפוסים אנרגטיים שונים המשפיעים על מי שאנו ,והמעצבים
את הדרך בה אנו בוחרים לחיות את חיינו.
הצורה הבסיסית של הרשת זהה באופן מהותי עבור כולנו,אך הכוונון מתרחש באופן ייחודי ונקבע על -ידי הקצב והתדר
האישי של כל אחד ואחת.
ייחודה של הטכניקה בכך שהיא שמה דגש על יכולתו של האדם, לרפא את עצמו,ולהתפתח למציאות רחבה יותר,
תוך שחרור באופן עדין קונפליקטים בלתי פתורים בחייו הרגשיים והפיזיים.
הטכניקה עוזרת להגיע לאיזון וחופש גדולים יותר בחיינו,מאפשרת חיבור לעוצמה שלנו,משחררת משיעורים קרמתיים,
ןמאיצה את תהליך השינוי והצמיחה האישית.
הטיפולים הטכניקת ה-EMF בנויים מ-4 שלבים,המובילים בהדרגה את האדם לאיזון אנרגטי תוך הפיכת ההסטוריה שלו ,
לעמוד של חוכמה ותמיכה,ולא עוד עוגן המעכב בעדו.
דבר זה מאפשר את המיזוג בין החוכמה של ההסטוריה עם פוטנציאל המחר-והבאתם אל זמן ה"עכשיו".
הטיפול עצמו נמשך כשעה (כל שלב בנפרד -כמובן)
כל מפגש טיפולי מחזק את הרשת ומאפשר לה לשאת מטען אנרגטי גדול יותר.
ארבעת השלבים:
שלב 1- בו עובדים על איזון ראש-לב ,מפגש זה בונה תבנית מאוזנת בין החוכמה והרגשות
אפשר לומר שמתחילים להבין מה זה "לחשוב מהלב ןלהרגיש מראש"
שלב 2- בו עובדים על הכוונה עצמית ותמיכה עצמית, מפגש זה מביא לשחרור באופן עדין
סוגיות רגשיות ומעצורים השמורים בהסטוריה האישית,ללא צורך לחיות או לחוות מחדש
את הארועים המכאיבים שחוללו אותם,ובונה תבנית חדשה של תמיכה עצמית והכוונה עצמית.
שלב 3- בו עובדים על הקרנת אנרגית הליבה, מפגש זה בונה תבנית המאפשרת חיבור חזק ויציב,
לאנרגיה של ה"עצמי" ומעודד זרימה מוגברת של אינטיליגנציה רוחנית בחיי היומיום בתדירות גבוהה.
שלב 4- בו עובדים על מימוש הפוטנציאל, מפגש זה בונה תבנית חדשה של הקשר עם הפוטנציאל האישי,
ןכן מחזק את היכולת להגשים את השאיפות והחלומות למציאות רצויה ועכשווית.
ניתן לקבל סדרת טיפולים בת ארבעה מפגשים עוקבים ולאחר מכן לקבל טיפולים נוספים לכיוונון ולחיזוק,
בכל סדר שהוא-בעצם ברצף הראשון הרשת נבנית,ולאחר שהיא קיימת ניתן לחזקה עפ"י הרצון והצורך האישי.
במהלך הטיפול תהליך הכוונון והחיזוק מתרחשים באופן ייחודי עבור כל אדם-בין אם הוא מרגיש ומודע ובין אם לא!!
אם מישהו מתעניין בנושא, יש לכם שאלות וכ"ד,
אשמח מאוד לענות ולהפנות!
ה-email שלי: [email protected]
בברכת התעצמות אלגנטית !!
-
רועי_שרון*
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 18:34
- דף אישי: הדף האישי של רועי_שרון*
רק בשביל לוודא שהבנתי: את מדברת על שדה אלקטרומגנטי כמו שמתכוונים בפיזיקה?
-
עדי_רן*
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2001, 00:22
- דף אישי: הדף האישי של עדי_רן*
רועי, אתה שואל ברצינות? (ולאיזו תשובה אתה מצפה?)
-
לימור_ליברמן*
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 23:59
- דף אישי: הדף האישי של לימור_ליברמן*
רועי
אני לא ממש מבינה בפיזיקה-ואני לא חושבת שזו בדיוק הכוונה
אבל בהחלט ישנו ספר שכתב פיזיקאי (דיוויד לפייר שמו)יחד עם פגי דוברו פניקס
על הקיום של "רשת הכיוונון האוניברסלית" מהבחינה הפיזיקאית
שם הספר הוא:התעצמות אלגנטית" ("Elegant Empowerment")
הוא עדיין לא תורגם לעברית-אך ניתן להשיגו.
אני לא ממש מבינה בפיזיקה-ואני לא חושבת שזו בדיוק הכוונה
אבל בהחלט ישנו ספר שכתב פיזיקאי (דיוויד לפייר שמו)יחד עם פגי דוברו פניקס
על הקיום של "רשת הכיוונון האוניברסלית" מהבחינה הפיזיקאית
שם הספר הוא:התעצמות אלגנטית" ("Elegant Empowerment")
הוא עדיין לא תורגם לעברית-אך ניתן להשיגו.
-
אנהאטה_א*
- הצטרפות: 05 מרץ 2002, 22:00
- דף אישי: הדף האישי של אנהאטה_א*
טוב, בשמת א למדה את השיטה הזו ואני מאמינה שאחרי שתחזור מחו"ל היא תוכל לספר לנו על זה מהזוית שלה
המטפלת שלנו בביקום והומאופתיה עברה הכשרה ל- EMF והיא טפלה בבעלי. התוצאות מורגשות. האסימונים נופלים.
-
ויויאן_מיוחס*
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 14:36
- דף אישי: הדף האישי של ויויאן_מיוחס*
עברתי את סדרת הטיפולים אצל שמוליק ואחכ' טיפול אצל לימור - שניהם נפלאים, והטיפולים עצמם היו חזקים ומעצימים עבורי. ממליצה!
-
עדי_יותם*
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
הטכניקה והעקרונות נשמעים לי דומים מאוד לטיפול ברייקי - מישהו למד את שתי השיטות ויכול להרחיב על ההבדלים ביניהם?
-
לימור_ליברמן*
מה שאני יודעת לגבי הדמיון ביניהם הוא שבשניהם המטפל הוא צינור לאנרגיה הקוסמית.
והשוני הוא שבטיפול EMF ישנו שינוי והתמרה בכל רבדי היישות שלנו,-כלומר עבודה יותר ב"מקרו".
ואילו ברייקי העבודה היא יותר ב"מיקרו".
דבר נוסף זה שב-EMF יש הנחיות מדויקות (תנועות מסוימות ואמירות מסוימות) שאותם עושים בכל שלב ושלב, ואילו ברייקי לא מדברים תוך כדי, ואני גם חושבת שאין הנחיות ספציפיות מה בדיוק לעשות.
כל-טוב.
והשוני הוא שבטיפול EMF ישנו שינוי והתמרה בכל רבדי היישות שלנו,-כלומר עבודה יותר ב"מקרו".
ואילו ברייקי העבודה היא יותר ב"מיקרו".
דבר נוסף זה שב-EMF יש הנחיות מדויקות (תנועות מסוימות ואמירות מסוימות) שאותם עושים בכל שלב ושלב, ואילו ברייקי לא מדברים תוך כדי, ואני גם חושבת שאין הנחיות ספציפיות מה בדיוק לעשות.
כל-טוב.
-
לימור_ליברמן*
...דבר נוסף לגבי ההבדל בין רייקי ל-EMF :
א.-הרייקי הוא טכניקה טיפולית ואילו ה- EMF בנוסף לכך שהוא טיפולי,הוא פשוט אבולוציה!
הוא גורם ממש להתפתחות וצמיחה רוחנית ואישית.
ב.-וכן מפי אנשים שחוו גם רייקי וגם -EMF ניתן לשמוע על תחושה שונה לחלוטין,-זוהי פשוט אנרגיה אחרת.
כל-טוב
א.-הרייקי הוא טכניקה טיפולית ואילו ה- EMF בנוסף לכך שהוא טיפולי,הוא פשוט אבולוציה!
הוא גורם ממש להתפתחות וצמיחה רוחנית ואישית.
ב.-וכן מפי אנשים שחוו גם רייקי וגם -EMF ניתן לשמוע על תחושה שונה לחלוטין,-זוהי פשוט אנרגיה אחרת.
כל-טוב
מה שאני יודעת ב- EMF יש, אכן, 3 שלבים. ברייקי עד כמה שידוע לי, זה עובד אחרת.
-
לימור_ליברמן*
תיקון קטן:
בEMF יש 4 שלבים ולא 3.
כל-טוב
בEMF יש 4 שלבים ולא 3.
כל-טוב
-
לימור_ליברמן*
שלום לכם,
רציתי להוסיף כמה נקודות לגבי הטכניקה..
ראשית-השיטה איננה קשורה למגנטים(כפי שאני נשאלת לפעמים).
העבודה מתבצעת כאשר המטופל שוכב על מיטת טיפולים,והמטפל מבצע תנועות מסוימות שידועות מראש(המזכירות
במעט טאי-צ'י),ואומר אמירות מסוימות, גם הן ידועות מראש,( הנקראות "כוונות") אשר מעצימות את הכוונון.
(בכל שלב אלו הן תנועות ואמירות קצת שונות)
הכיוונון והאיזון הנעשה בתהליך ה-EMF,הוא בעצם מסע אל תוך עצמנו,בצורה אנרגטית ללא כל התעסקות שכלית,
וללא "הבנה" בעצם של התהליך המתרחש, הדברים קורים ומשתנים בהתאם לצורך של האדם , כאילו מבלי שהיה שותף כלל.
הכיוונון גורם לארגון מחדש של האנרגיה ,וע'י כך אני מתחברים לעוצמתנו הפנימית,מסוגלים לשחרר מטענים מהעבר,ויכולים
להיפתח לפוטנציאל הבלתי מוגבל שלנו.
ניתן להיעזר בטכניקת איזון ה-EMF למטרות ריפוי,ידע,צמיחה והתפתחות רוחנית, וגם פשוט להפגת מתחים,פחדים,ודאגות.
ובכלל ליצירת חיים בריאים יותר,ממוקדים יותר ושלווים יותר-מבחינה פיזית,רוחנית ונפשית.
" זוהי שיטה אנרגטית חדשה שנוצרה כדי להאיץ את המיזוג בין רוח וגוף,כך שתוכלו להגביר את בריאותכם
ולהשתתף בנס שהנכם-
טכניקת איזון ה-EMF היא הכלי האדיר ביותר העומד כיום לרשות האנושות." (לי קרול,מתקשר את קריון.)
זוהי פשוט עבודה עם אנרגיה של אהבה!!
כל טוב לכם-
בברכת התעצמות אלגנטית
לימור.
רציתי להוסיף כמה נקודות לגבי הטכניקה..
ראשית-השיטה איננה קשורה למגנטים(כפי שאני נשאלת לפעמים).
העבודה מתבצעת כאשר המטופל שוכב על מיטת טיפולים,והמטפל מבצע תנועות מסוימות שידועות מראש(המזכירות
במעט טאי-צ'י),ואומר אמירות מסוימות, גם הן ידועות מראש,( הנקראות "כוונות") אשר מעצימות את הכוונון.
(בכל שלב אלו הן תנועות ואמירות קצת שונות)
הכיוונון והאיזון הנעשה בתהליך ה-EMF,הוא בעצם מסע אל תוך עצמנו,בצורה אנרגטית ללא כל התעסקות שכלית,
וללא "הבנה" בעצם של התהליך המתרחש, הדברים קורים ומשתנים בהתאם לצורך של האדם , כאילו מבלי שהיה שותף כלל.
הכיוונון גורם לארגון מחדש של האנרגיה ,וע'י כך אני מתחברים לעוצמתנו הפנימית,מסוגלים לשחרר מטענים מהעבר,ויכולים
להיפתח לפוטנציאל הבלתי מוגבל שלנו.
ניתן להיעזר בטכניקת איזון ה-EMF למטרות ריפוי,ידע,צמיחה והתפתחות רוחנית, וגם פשוט להפגת מתחים,פחדים,ודאגות.
ובכלל ליצירת חיים בריאים יותר,ממוקדים יותר ושלווים יותר-מבחינה פיזית,רוחנית ונפשית.
" זוהי שיטה אנרגטית חדשה שנוצרה כדי להאיץ את המיזוג בין רוח וגוף,כך שתוכלו להגביר את בריאותכם
ולהשתתף בנס שהנכם-
טכניקת איזון ה-EMF היא הכלי האדיר ביותר העומד כיום לרשות האנושות." (לי קרול,מתקשר את קריון.)
זוהי פשוט עבודה עם אנרגיה של אהבה!!
כל טוב לכם-
בברכת התעצמות אלגנטית
לימור.
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
כמה עולה כל טיפול?
היכן אתם נמצאים?
היכן אתם נמצאים?
-
לימור_ליברמן*
פלוני אלמוני,
אנחנו גרים באזור מודיעין,תשלח לי Email עם הטלפון שלך ואני אשמח להתקשר
ולשוחח על הנושא. [email protected]
אנחנו גרים באזור מודיעין,תשלח לי Email עם הטלפון שלך ואני אשמח להתקשר
ולשוחח על הנושא. [email protected]
-
חני_בונה*
- הצטרפות: 05 פברואר 2005, 19:09
- דף אישי: הדף האישי של חני_בונה*
שלום ללימור ולכולם,
זו פעם ראשונה שאני כותבת באתר ונראה לי שבזאת הצטרפתי רשמית. (עד עתה רק קראתי....)
רציתי לספר לכם על פרויקט שהתחלתי לקדם בימים אלה שנקרא מתנת שחרור. הרעיון הוא כי כל חייל שמשתחרר מהצבא ויבחר בכך יוכל לקבל ללא תשלום 4 טיפולי EMF -טיפולים בטכניקת איזון השדה האלקטרומגנטי.
זוהי שיטת הטיפול שלימור סיפרה לכם עליה. את הטיפולים יתנו בהתנדבות כ-30 מטפלי EMF ברחבי הארץ.
גם אני מטפלת בשיטה ורואה בה מנוף להעצמה אישית. אשמח אם המסר יועבר הלאה, כדי שיותר חיילים/ילדים שלנו ידעו על אפשרות זאת.
תודה לכם
חני
זו פעם ראשונה שאני כותבת באתר ונראה לי שבזאת הצטרפתי רשמית. (עד עתה רק קראתי....)
רציתי לספר לכם על פרויקט שהתחלתי לקדם בימים אלה שנקרא מתנת שחרור. הרעיון הוא כי כל חייל שמשתחרר מהצבא ויבחר בכך יוכל לקבל ללא תשלום 4 טיפולי EMF -טיפולים בטכניקת איזון השדה האלקטרומגנטי.
זוהי שיטת הטיפול שלימור סיפרה לכם עליה. את הטיפולים יתנו בהתנדבות כ-30 מטפלי EMF ברחבי הארץ.
גם אני מטפלת בשיטה ורואה בה מנוף להעצמה אישית. אשמח אם המסר יועבר הלאה, כדי שיותר חיילים/ילדים שלנו ידעו על אפשרות זאת.
תודה לכם
חני
-
חני_בונה*
אלון, ה- EMF יכול מאד לעזור. ונכון מגיעה לך מתנת שחרור. בדף הבית שלי נמשיך את ההתכתבות.
-
חני_בונה*
יעלי, עניתי לך בדף הבית שלך.
@}
@}
-
סבטקסט_כפול*
- הצטרפות: 09 יוני 2005, 18:20
- דף אישי: הדף האישי של סבטקסט_כפול*
מי המציא את השיטה? ומהם האמירות,האם זה יכול להיות עבודה זרה?
-
מיכלונת_פה*
- הצטרפות: 12 אוקטובר 2006, 14:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלונת_פה*
יש פה מישהו (כמוני) שלא שם לב לשינויים עקב טיפולי EMF? יכול להיות שסתם אני לא מקשרת וכן קרו דברים... אבל בכל אופן כרגע אני לא ראוה אותם... קיבלתי טיפול של שלב 3 + 4 ביחד לפני כחודש וחצי, והמטפלת אמרה שיקרו דברים חזקים ומהר ושזה טיפול מאוד עוצמתי, אבל כרגע אני לא רואה שקרה משהו מיוחד... אולי מישהו שמטפל בשיטה יכול לכוון אותי ולהאיר את עיני לראות דברים שייתכן שקרו...?
את שלב 1 ו -2 קיבלתי בהפרש של כמה שבועות בסתיו הקודם מחברה שלמדה, וגם אז לא ממש שמתי לב להשפעות של הטיפול,אבל אחרי כחצי שנה בעקבות שיחה עם מטפלת אחרת, שמתי לב שהיו לי בתקופה הזו המון מפגשים מהעבר, ושזה בטח קשור.
בטיפולים עצמם דווקא כן חוויתי דברים... בעיקר כובד גדול ועייפות, טיקים, כאלו דברים...
את שלב 1 ו -2 קיבלתי בהפרש של כמה שבועות בסתיו הקודם מחברה שלמדה, וגם אז לא ממש שמתי לב להשפעות של הטיפול,אבל אחרי כחצי שנה בעקבות שיחה עם מטפלת אחרת, שמתי לב שהיו לי בתקופה הזו המון מפגשים מהעבר, ושזה בטח קשור.
בטיפולים עצמם דווקא כן חוויתי דברים... בעיקר כובד גדול ועייפות, טיקים, כאלו דברים...