דף לאינדוקס
דיון שהחל בדף אלבאום דף אחר
עיסוי ותירגול במקום מנוחה
-
מלכה_החדשה*
- הצטרפות: 21 נובמבר 2007, 14:36
- דף אישי: הדף האישי של מלכה_החדשה*
הי משה ושבוע טוב.אני לא רוצה להישמע כקלישאה אבל אני חייבת לך המון ורוצה לשתף אותך בתהליך הריפוי של השבר בשורש כף היד.שמעתי לעצתך והתחלתי לטפל בעצמי בעזרת העיסוי לרוחב השריר עם החומר הסיני.היום אחרי ארבעה ימים השינוי וההטבה היו מדהימים ומפתיעים.כמו שציינת זה מאוד כאב בהתחלה,אבל יכולתי לראות תוך כדי העיסוי את חידוש זרימת הדם,העור "נרגע" ,הצבע הטבעי החל לחזור הנפיחות ירדה והרגשתי יותר כוח ביד.תודה..(האם יש לך גם רעיון/עזרה לטיפול שבר בפיקת הברך?)
בקשר לנושא של סמים,לאימי ויפעת "שומר נפשו מסמים ירחק..." אין דרך ביניים.חשוב שתמצאו דרך יצירתית להשתחרר מכך ואני בטוחה שאם תרצו גם תמצאו את הדרך.
נ.ב אני נהנית להיכנס לבלוג שלך ולהתעדכן במה שקורה כאן.תודה.
לשרי-מנסיוני "טיפול חיבוק" במקרים מסויימים מאוד אפקטיבי ,גם אם קשה לשני הצדדים ולעיתים מתסכל.חשוב להאמין בעצמך ובדרך הטיפול שלך.
בקשר לנושא של סמים,לאימי ויפעת "שומר נפשו מסמים ירחק..." אין דרך ביניים.חשוב שתמצאו דרך יצירתית להשתחרר מכך ואני בטוחה שאם תרצו גם תמצאו את הדרך.
נ.ב אני נהנית להיכנס לבלוג שלך ולהתעדכן במה שקורה כאן.תודה.
לשרי-מנסיוני "טיפול חיבוק" במקרים מסויימים מאוד אפקטיבי ,גם אם קשה לשני הצדדים ולעיתים מתסכל.חשוב להאמין בעצמך ובדרך הטיפול שלך.
-
משה_אלבאום*
- הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
- דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*
תודה מלכה, שמחתי לעזור, אין לי משהוא בנושא שבר בפיקת הברך, למרות שבאופן כללי, כל מה שקשור לפגיעות גוף וניתן להניע את האיבר, ככל שנפעיל יותר בתנועה את האיבר והאיזור, הריפוי יכול להיות מהיר יותר. כמובן שהתנועה צריכה להתאים לסוג הפגיעה ולא להפעיל ייתר על המידה את האיבר. כמובן שבשברים, אסור להניע את האיבר בכלל. איני יודע לגבי שבר בפיקת הברך ותנועה.
לדוגמא, בעבר קרעתי את מעטפת שריר התאומים ברגל שמאל. הרופא הורא על חצי שנה מנוחה מפעילות גופנית. לא שמעתי, ומייד למחרת התחלתי ללכת ולהתאמן אימונים רבים לאורך היום, על אתה הרגל כאילו ולא קרה דבר. לאחר כחודש של אימונים לא היה זכר לכאבים.
זה נכון לי ועבורי, ממליץ שכל אחד יקח אחריות על מצבו.
לדוגמא, בעבר קרעתי את מעטפת שריר התאומים ברגל שמאל. הרופא הורא על חצי שנה מנוחה מפעילות גופנית. לא שמעתי, ומייד למחרת התחלתי ללכת ולהתאמן אימונים רבים לאורך היום, על אתה הרגל כאילו ולא קרה דבר. לאחר כחודש של אימונים לא היה זכר לכאבים.
זה נכון לי ועבורי, ממליץ שכל אחד יקח אחריות על מצבו.