מפגש מעולם אחר

טליה*
הצטרפות: 22 ספטמבר 2001, 19:11

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי טליה* »

מפגש מעולם אחר
ידיד טוב סיפר לי , כי בזמן הקרוב צריכה להגיע לארץ מלונדון . (ישראלית לשעבר שחיה בלונדון כ - 60 שנה )
עוסקת שנים רבות בתחום הניסתר . טלפטית ומדיום מאוד ידועה ..היא מגיעה לארץ כל 4 שנים.
מאוד המליץ להיפגש איתה והבטיח .שאחווה חוויה שאין דומה לה .
אני ברוב סקרנותי. קבעתי איתה פגישה בתחילת השבוע. נתבקשתי להביא תמונות או חפצים אישיים של האנשים עימם אני רוצה לתקשר.
הייתי מאוד נרגשת וסקרנית מפגישה זו. ערב הפגישה , הדלקתי נרות נשמה ."הזמנתי את הורי להיפגש איתי ".
לאחרונה , סבלתי מדלקת בברך . שלוותה בנפיחות רבה כאבים , מגבלות בתנועה , אי נוחות וחוסר יכולת להרדם בלילה.
לילה לפני המפגש .חלפו הכאבים כלא היו מעולם. ישנתי שנת ישרים כל הלילה.
בבוקר , מצויידת בתמונות הורי . נסעתי למפגש ..
את פני קיבלה בחיוך רחב אישה נמוכת קומה בת 86. מאוד מטופחת . עיניה יוקדות ועירניות .היא נראתה מלאת חיוניות . קולה היה בעל עוצמה רבה.
פניה חלקות מקמטים. גילה לא ניכר בה כלל וכלל. כשהתבוננתי בה , היא נראתה בעיניי כנערה צעירה שובבה ומלאת חיים.
הכניסה אותי לחדר בו דלקו נרות רבים ..שאלה לשמי , שם משפחתי ,תאריך לידה ושמות הורי.ז"ל.
"לפני שנתחיל בתקשור כך פתחה, עליך לדעת כי אני מתקשרת פיסית . זאת אומרת . אני חשה אותך פיסית . את מכאובייך ובעיותייך מהרגע שנולדת.
אני אדבר איתך מהתת מודע שלך. אעלה זכרונות וארועים , חלקם ידועים וזכורם לך. את חלקם הדחקת . ע"פ סימנים שאתן לך .אנסה להביאם למודעותך.
כמו כן אני חשה את כאבם של הנפטרים. לכן , עליך לשתף איתי פעולה בכך , שתשחררי רגשות . אחרת המכאובים ישארו איתי. במצב זה . אפסיק מייד
את התקשור". הבטחתי כמובן לשתף איתה פעולה.
בתחילה , בקשה חפצים אישיים שלי המשמשים אותי בחיי היום יום.( מפתחות הבית , טל' נייד ומשקפי ראייה)
לאחר מכן , החזיקה בידיי ונשמה עמוקות כ- 5 נשימות , הצטרפתי אליה .( נשימה מודעת )
לאחר מכן , הניחה שתי ידיה על התמונות שהיו מונחות על השולחן . עצמה עיניה..........לפתע ....
המשך בפעם הבאה.

.
אנונימי

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי אנונימי »

היי טליה, חבל שהפסקת, רוצה להשאיר אותנו במתח, נראה מסקרן. מקוות שההמשך יבוא בקרוב.
ימית*
הצטרפות: 28 דצמבר 2005, 21:31

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי ימית* »

טליה
התחלת הספור מעניין מרגש מסקרן ומפחיד.
לא פחדת מהמפגש עם רוחות? אני הייתי "מתה" מפחד.
המשיכי לספר.
משה_אלבאום*
הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי משה_אלבאום* »

טליה נוווווווווו עברו יומיים??????????
טליה*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי טליה* »

לימית

לא פחדת מהמפגש עם רוחות? אני הייתי "מתה" מפחד.
ממש לא .אולי בעבר הייתי נמנעת ופוחדת בשל החשש עם מפגש מ"לא נודע". איבוד שליטה.
כיום אני מפתחת סקרנות רבה מאוד לעולם הנסתר.
טליה*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי טליה* »

מפגש מעולם אחר.

לאחר מכן , הניחה שתי ידיה על התמונות שהיו מונחות על השולחן . עצמה עיניה..........לפתע
החלה שולה (זה שמה) להאנח בקולי קולות . החזיקה את יד ימינה על הלב וקראה בקול: " הלב שלי הלב שלי
אני מרגישה כאב חזק" נשפה עמוקות. נבהלתי כל כך . פחדתי שהאשה עומדת לקבל התקף לב. הגשתי לה כוס מים שהייתה
מונחת על השולחן . היא שתתה והשתעלה לחילופין. "מי סבל במשפחה מהתקף לב , שאלה" בקול רם.?
" אבי נפטר מהתקף לב , עניתי לה" . " הוא נמצא איתנו בחדר ....". הרעיד אותי קולה.
הרגשתי את פעימות הלב כהלמות פטישים. הידיים קפאו .הרגליים רעדו . מבלי שאראה עצמי במראה הרגשתי
בחיוורון פניי. נשמתי עמוקות . עצמתי את עיניי כשדמעות זולגות מהן ללא מעצור.
נשימתה חזרה לקדמותה ... בקול שקט אמרה : " אביך רוצה להעביר לך כמה מסרים , את מוכנה לשמוע"?
" בטח , בטח השבתי ונגבתי את הדמעות ".
(שולה מצטטת אותו ומדברת בשמו ) " אני יודע שמזמן שנפרדתי מהעולם של מטה . את נושאת עימך צער וכאב רב.
את חושבת עליי רבות ומתייסרת מגעגועים אליי. גם ברגעים הכי מאושרים בחייך.
את לא נותנת לשמחה ולאושר להציף אותך בשלמות.
עליך , לוותר על העצב ולהתחבר לשמחת החיים שבך . לשמחה ולהנאה הרבה שנמצאת בתוכך .ובסביבתך . בעל טוב . ילדים נפלאים .עבודה שאת אוהבת ומשקיעה . נכדים .ועוד...
אני מודע לכל מה שקורה לך . הכל ידוע לי.דעי לך , כי אני מלווה אותך , שומר עליך ומגן עליך מלמעלה .
עם צוות גדול של צדיקים.
אני אוהב אותך ומעריך אותך על כל מה שהיית בשבילי ועשית למעני . תמיד ברכתי אותך שתזכי באושר גדול מילדייך.
אני יכול לראות עד כמה את מאושרת איתם .
אני מודע לבעיות הבריאות שלך . אין לך מה לדאוג את בריאה. אני מנווט אותך כך שתגיעי לרופאים " מלאכים" שאני מזמן לך.
עליך , להקפיד יותר ולשמור על עצמך. כי לפעמים את צועדת טוב עבורך . פעילות גופנית יום יומית ויוגה.המשיכי לרקוד.
אם את לא תשקיעי רצון והתמדה בשמירה על בריאותך. לא אוכל לעזור לך.
עזבתי את העולם כי בקשתי רבות . שקט שלווה ומנוחה . חיי ללא אמך השאירו בי חלל של עצב וגעגועים רבים אליה .
כעת, אני נמצא במקום שיש בו שלווה ושקט . פגשתי את אימך . אנו שוב יחד. רואים אתכם וטוב לנו
אנו לומדים רבות . מתקנים טעויות שעשינו . אני כבר לא עקשן כפי שהכרת אותי. בתכונה זו את דומה לי . וותרי עליה ותרוויחי.
גם אמך אינה אותה אמא שהכרת . היא עזבה את העולם בייסורים וכאבים רבים כיוון שלא אהבה את עצמה מספיק.
היי זהירה באמירות ומשאלות . הדברים שמתפרשים כאן למעלה לא תמיד מתקבלים כפי שהן מתבקשות אצלכם למטה.
אני שולח לך את כל אהבתי .הניחי ראשך על כתפי ואחבק אותך כפי שנהגתי לעשות תמיד....."
ברגע זה , פרצתי בבכי ללא יכולת לעצור בעדו. הרגשתי חמימות רבה בגופי כאילו אני עטופה במצע רך ונעים. הקור שהעיק עליי קודם לכן נעלם.
אגב. כל המפגש מוקלט ..
המשך בפעם הבאה......
טליה*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי טליה* »

תיקון .

כי לפעמים את צועדת
4 צעדים קדימה ונסוגה 3 לאחור. עליך להמשיך ולהתקדם , להשקיע מבלי לעצור. גם אם מעדת , המשיכי.
עשי למענך מה שטוב עבורך...כמו:.....פעילות גופנית וכו'
משה_אלבאום*

מפגש מעולם אחר

האם תוכלי לפרסם כאן את פרטי ההתקשרות עם הגברת הזקנה והנהדרת הזו?
טליה*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי טליה* »

למשה
האם אתה מתכוון לכתובתה ומס' הטל' ?
מלכה_החדשה*
הצטרפות: 21 נובמבר 2007, 14:36
דף אישי: הדף האישי של מלכה_החדשה*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי מלכה_החדשה* »

לטליה, כל הכבוד לך |*| על התהליך הנפלא שאת עוברת ועוד יותר מכך שהינך משתפת את למערכת כולם.תבורכי.(())
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

טליה אני עוקבת אחרי הסיפור שלך_ המפגש עם אבא ואין לי הסבר אבל הדמעות מציפות החמימות מורגשת... תודה על השיתוף.
למשה אין לי מה להוסיף מלבד להצטרף למה שטליה כתבה לגבי ההורה השונה מהילד. ואולי רק משפט אחד להגיד להורה: איך יכול לומר הוא תודה לבנו שעזר לו להכיר מה מתאים לו ומה לא.
משה_אלבאום*

מפגש מעולם אחר

טליה כן, איך להתקשר אליה ממש. אני מעוניין להיפגש איתה במידה וזה אפשרי.
טליה*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי טליה* »

למשה
שמה של המדיום : שולה ביילי.
מס' הטל': (014-מרכזיה בישראל) 441342323829
ד"ש ממני לכל מי שיפגש איתה.
טליה*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי טליה* »

מפגש מעולם אחר , המשך

הרגשתי חמימות רבה בגופי כאילו אני עטופה במצע רך ונעים. הקור שהעיק עליי קודם לכן נעלם.
"היית תינוקת רגישה מאוד . לא פעם התפרצת בבכי כאשר מישהו נגע בך או הסתכל עליך. אני לא איפשרתי
לאנשים מסויימים להחזיק אותך על הידיים אפילו שהם היו בני משפחה קרובה .ראיתי איך את מתכווצת
ובוכה כאשר הם ניסו להתקרב אליך.(הזכיר שמות) הגנתי עליך . מה שהרגיע אותך מאוד היה : כאשר חיבקתי אותך והנחתי את ראשך
על כתפי . . כשבקעו לך השיניים עיסיתי אותם עם האצבע."
(לפתע שולה החלה להתגלגל מצחוק . לא הבנתי דבר) "כשצמחו שינייך הקדמיות עם רווח בינהן ,
ידעתי בוודאות שאת הבת שלי"(גם לאבי ז"ל היה רווח בין השיניים )היה לך חוש ריח מפותח . ידעת שאני מגיע הביתה מהעבודה לפני כולם
היית רצה החוצה לקבל אותי . (לפי ריח התפוזים הקלמנטינות . אבי היה פרדסן)
" אני ואמא קראנו לך "מכשיפה" , בגלל שהרגשת דברים ידעת מה אנחנו עומדים להגיד. היה לך מקום שאהבת להסתתר בו ולהיות לבד.
יכולת להיות שם הרבה מאוד זמן .( ארון מצעים עם וילון)
רציתי שתהיי ילדה חזקה .(שוב צחוקה המתגלגל של שולה נשמע בחדר) לכן עשיתי לך "אימונים". מתחתי לך את הגב לאחור עם חגורת מכנסיים כדיי שלא תלכי כפופה . הילקוט שלך היה תמיד כבד.פחדתי שיהיה לך גב עקום."
" אהבת שאני מחזיק לך את הידיים לאחור ומבקש ממך להשתחרר וגם את הרגליים. כל יום חיכית שאשוב מהעבודה כדי לשחק בהפלת ידיים על השולחן . וגם פתיחת אגרופים.לפעמים הייתי מחביא באגרוף ג'ולה. היית ילדה חזקה." כשאחיך (הבכור) הרביץ לך .(שוב צחוק רם) חיכית לי שאחזור מן העבודה כדיי שנעשה "משפט צדק". קראתי לו "לבית המשפט".כל אחד מיכם סיפר את סיפורו . ידעתי שהוא התחיל איתך . נתתי לך רשות להחזיר לו מכות . שוב צחוק. היית ילדה חזקה."
לפתע החלה שולה להשתעל בחוזקה ולהרגיש מחנק בגרונה . הגשתי לה כוס מים . נשמתי עמוקות ,
הרגשתי צמרמורת בכל גופי . שוב נעשה לי קר.הידיים קפאו.
"אמך , עשתה הרבה תיקונים .אהבתי אותה. היא הייתה מאוד יפה חכמה ומיוחדת. מאוד סגורה . ומופנמת.. את הרגשת וידעת זאת מאז שהיית תינוקת. (הרגשתי מחנק חזק בגרון .דמעות שטפו את עיניי לא יכולתי לעצור בעדם קיבלתי דרכו אישורים תשובות ומסרים רבים כאלה שהיו ידועים לי ואחרים
שלא ידעתי על קיומם ,נדהמתי .)
..בקשתי לתקשר עם אמי ......
המשך בפעם הבאה..........|נורה||נורה|.
טליה*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי טליה* »

מפגש מעולם אחר (סיום והתחלות חדשות )
"
בקשתי לתקשר עם אימי ......" שולה עיפעפה , נשימתה היתה כבדה מעט . שקט שרר בחדר . הרגשתי ושמעתי את דפיקות ליבי הולמים
בי כתופים . ישבתי דרוכה בציפייה רבה .בקשתי : " אמא אני רוצה אותך , אני כל כך מתגעגעת ".
שולה הגיבה בנימה שלווה .:" היא בחרה לא לתקשר." זו הפעם הראשונה בחיי שלא שאלתי שאלה כל שהיא בנושא שכל כך העסיק וסיקרן אותי .לא ניסיתי להבין מדוע ולמה? ( כהרגלי מאז ומתמיד) הרגשתי בליבי חום רב כלפיה . נראתה "בעיני "
כדמות אצילית המפנה את כל תשומת הלב לאבי .
שולה המשיכה :"כשאת רוצה לתקשר איתי כתבי זאת . התמקדי , התכווני , מבלי שיהיה גורם שיפריע לך .עלייך להאמין , להתכוון ולהיות סבלנית .תוכלי לקבל תשובות וסימנים . אם תהיי קשובה"
( נראה לי שגם בעולם הבא בעלי האצבע הארוכה מתקשרים באמצעות כתיבה )
לפתע , צחקה שולה צחוק מתגלגל ...".זוכרת איך אימנתי אותך להיות ילדה חזקה ? החזקתי לך את הידיים לאחור ואח"כ את הרגליים
ואמרתי לך להשתחרר. .ואת נלחמת ולא הפסקת , רצית לנצח גם אותי "...שוב צחוק מתגלגל.
( לא מן התקשור) לאבי ז"ל היה חוש הומור נפלא , שמחה וחוכמת חיים . הוא היטיב לספר לנו סיפורים עם מוסר השכל ולבדוק אותנו באופן מעשי
האם קלטנו את המסר . לדוגמא : הוא מאוד אהב דבש . אני לעומתו לא יכולתי לסבול את ריחו וטעמו שנראה בעיני מתוק עד כדי בחילה.
ביושבינו לשתות יחד ספל תה של אחר הצהרים ( הייתי כבת 10 ) ניסה לשפוך דבש לתוך ספלי . התחלתי לצעוק :"די די זה מגעיל "...
בשנייה האחרונה לפני שטיפת הדבש ניגרה לתוך הספל . עצר . .. כך נהג לחזור על המעשה מספר פעמים . בפעם הרביעית . צחקתי .
" למה את צוחקת שאל ?" אני יודעת שזה משחק השבתי לו" . בפעם החמישית כאשר התעלמתי " מהמשחק " . שפך מספר טיפות דבש לספלי.
גם הפעם הגבתי בצחוק רם . ." הצלחת " לסדר אותי הפעם ". מבלי לרטון שפכתי את המשקה ומזגתי לעצמי ספל נוסף.
אבי , חיבק אותי בחמימות . "כל הכבוד לך . הבנת את המסר . לא צריך להתרגז מכל דבר קטן. השתדלי להפוך תקלה או מצב מעצבן בחייך למצחיק.ככל שתצליחי לעשות זאת תהיי יותר מאושרת ."..( אני מאוד משתדלת ליישם זאת זאת בחיי היום יום.)
המשך התיקשור אני רואה בך עצב רב בגלל הגעגועים שלך אליי. לכן אני שולח אליך את אביעד .( בני, הגר בבית משלו.) כדיי שיגרום לך לשמחה וצחוק."הייתי כל כך נרגשת מהמסר . מעולם לא קישרתי בין דפוסי התנהגותו של בני הנוהג בי בבקוריו , בהלצה ובהומור.
הדומים כל כך למעשי הקונדס של אבי.
בכל יום ששי בערב . ניגש אליי בני . מחבק אותי בעוצמה ואומר : " אמא תשתחררי " או, שמפיל עצמו לאחור כשאני מאחוריו . " אני סומך עליך בעיניים עצומות " ( אותי זה מצחיק ומשעשע ) לפעמים מנסה כוחו " בקליעה למטרה " בעזרת קורנפלקס לספל הקפה שלי.( לא דפוסים של יוצר מצבי לחץ) ועוד רעיונות שאלוהים יודע מאין הוא ממציא. הגורמים לי לצחוק והנאה..,
גם לו רווח בין השיניים הקידמיות וקווי אופי המזכירים לי מאוד את אבי..
בהמשך ,קבלתי מסרים רבים על ילדיי . על התיקון שכל אחד מהם צריך לעבור "ועיצות " לגבי המשך התפתחותי ....
לאחר 3 שעות מרגשות . הרגשתי עייפות . ידעתי שעליי לסיים ולהיפרד.
נפרדתי משולה בחמימות רבה ומהורי.
מפגש זה גרם לי חוויה בלתי רגילה . אני נושאת אותה עימי עד לרגע זה . השנויים הבולטים שחלו בי כתוצאה ממפגש זה : הצורך להקשיב
ממקום שונה לגמרי. ,לסיטואציות שונות, רמזים , חלומות , בקשות ,בטיפולים בעצמי ובסביבה.
משה_אלבאום*

מפגש מעולם אחר

תודה טליה שמח עבורך על את מאפשרת לך כיום לעבור חוויות מהסוג הזה.
אמא_אדמה*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

טליה, תודה רבה על השיתוף.
היה מאוד מרגש לקרוא ..
טליה*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי טליה* »

תיקון טעות
נראה לי שגם בעולם הבא בעלי האצבע הארוכה מתקשרים באמצעות כתיבה
התכוונתי , לבעלי זרת ארוכה ....
שווה*
הצטרפות: 29 יולי 2013, 18:06

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי שווה* »

הנה קישור שקיבלתי היום מחברה.. בעניין תיקשורים שהוזכרו במעלה הדף..
"http://www.mako.co.il/spirituality-newa ... e11004.htm"
אותי זה טלטל..
משה_אלבאום*

מפגש מעולם אחר

למה זה טלטל? מתקשרים רבים מאוד ישנם בעליי יכולות כאלו ואחרות. תמיד היו מתקשרים, חלק מהמקובלים עוסקים גם בתקשור, המון מרפאים עוסקים בתקשור. זה נפוץ הרבה מעבר למה שרוב האנשים יודעים. נכון שהגברת הזו יודעת לתקשר ברמה מסויימת וזה חשוב. נראה לי כחשוב הרבה יותר לעזוב את המתים בשקט. העובדה שניתן אינה מצביע על כך שצריך. נניח אם קורה וחיייבם, לדעתי בשום אופן לא בהופאה. נראה כמאוד לא מכובד.
שווה*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי שווה* »

משה , מסכימה איתך לגמרי.. אולי הם לא צריכים את ההתערבות הזאת שלנו. אבל זה כל כך מנחם לדעת שהם עוד מחוברים אלינו איך שהוא..
כי אני כל כך מתגעגעת לאבא שלי.. כבר 12 שנה.. יש בזה משהו מנחם לראות את הקשר הזה..
משה_אלבאום*

מפגש מעולם אחר

שווה אני יכול להבין לעומק את הנצרכות שלנו בהם. גם אני מרגיש את המחסור והגעגועים. אין זאת אומרת שאני צריך להפריע לאלו שהלכו רק בגלל שאני מסוגל להתחבר אליהם. בעבר, עסקתי בחיבור אנשים למתיהם על מנת לעזור להם להשתחרר מקשיים ומועיקות שונות. לא עבר הרבה זמן עד שהיה לי בורר שאני חייב להפסיק להטריד את המתים. ביהדות קוראים לזה עיסוק ב"טומאה" וכנראה לא סתם.
בני, המשיך להגיע אלי מרצונו לאורך שנה וחצי לאחר מותו, אך אני לא קראתי לו ולא נסיתי להתחבר אליו כי ברור לי שהוא חייב להשתחרר לא פתוח ממני.
הצורך ללמוד לשחרר הוא מאוד חשוב, לשני הצדדים. השיחרור הוא זה המקנה את האפשרות להמשיך הלאה ללא עקבות מיותרות.
עוד שלב בהתפתחות.
שווה*

מפגש מעולם אחר

שליחה על ידי שווה* »

הצורך ללמוד לשחרר הוא מאוד חשוב, לשני הצדדים.

כן. כנראה כך. תודה {@
שליחת תגובה

חזור אל “שיטת אלבאום”