מדיטצית הצבעים

טליה*
הצטרפות: 22 ספטמבר 2001, 19:11

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי טליה* »

מה הקשר בין אדרנלין והקלות הבלתי נסבלת של הרופאים?
מתוך תהליך חוויתי אישי מאוד.
לפני כ-7 חודשים . בעקבות לחץ דם גבוה . טופלתי אצל רפלקסולוג. כיון שהאמנתי בטיפול אלטרנטיבי..
הרפלקסולוג . מצא, כי גופי אינו מעכל נתרן שמצוי אצלי בכמויות ואינו מופרש עם השתן.כמו כן, מצא בצקות ברגליים כתוצאה מעודף נוזלים. בדיקות המעבדה אימתו זאת. קבלתי הוראה מה אסור ומה מותר לאכול . רשימת המותר הייתה קטנה בהרבה מהאסור. כמו כן. חל עלי איסור לאכול מוצרי חלב למיניהם ומזונות "מעובדים". כעבור זמן קצר ביותר . התאזן לחץ הדם לחלוטין.
זו הייתה רק הפתיחה.....
תוך כדי...חשש הרפלקסולג כי תיפקוד הכלייה שלי אינו תקין . בקש שאעשה בדיקת :ct לכליות. לרופאה שסרבה לאשר לי את הבדיקה נאלצתי לספר , כי אני חשה כאבים באזור הכליות. בבדיקה שנערכה נמצאה "אדנומה" על האדרנל של הכיליה הימנית . בגודל 4.2 ס"מ.(אדנומה היא גידול שעלול להתפתח לסרטן)נחשב לגדול יחסית.
לשמע הגילוי .חשכו עיני.מחשבות ממחשבות שונות סובבו בראשי. הרגשתי נפילת אנרגטית ברמות שמעולם לא חשתי.
ידעתי .פחד ודאגה .כאן , עזרה לי מאוד היכולת להתחבר להיגיון שבי.ידעתי, כי עלי לקבל אינפורמציה מירבית ככל האפשר. למדתי את הנושא מכל היבט אפשרי.
רופאת המשפחה ,הפצירה בי לבצע ניתוח מיידי לאחר שהתייעצה עם מומחית באנדוקרינולוגיה.
למדתי מהם הסיכונים של הנתוח במידה ומגלים שהגידול סרטני . ומה הסכונים כאשר הגידול שפיר.(לא מעודד כלל)
החלטתי לפנות למומחה נוסף . מנהל מח' באחד מבתי החולים הידועים בארץ. גם הוא המליץ לנתח מיידית.
כאן , החלה האינטואיציה שלי לפעול ברמות "מטורפות" השרדותיות.
ראשית, הבנתי שעלי להיות מאוד רגועה.(ממש משימה לא קלה) אך הצלחתי לעשות זאת כאשר התייחסתי לעצמי
כ-אל 2 אישויות . אחת . מטופלת והשנייה מטפלת. כמטפלת בעצמי הצלחתי לבודד את הרגשות . הפחדים והדאגות.
הדבר השני.התחלתי בעבודה אנרגטית במדיטציות .על כל הצ'אקרות לפי המלצתו של משה.
בנוסף. בצעתי שטיפות אנרגטיות ( לפי שיטת ד'ר נאדר בוטו ( החוש השביעי).
הגברתי את הפעילות הגופנית . הנשימות המודעות . ובמחשבה כיווצתי את האזור "הנגוע". לילה לילה במשך 4 חודשים.
לאחר תקופה זו. בקשתי לבצע בדיקת : ct נוספת. כמובן . שנתקלתי בסרוב . אך עם עקשנותי ועמידתי הנחושה
אושר הדבר.
יום יום התפללתי. לקבלת מידע .מה נכון בשבילי לעשות .?(דילמה מאוד גדולה) כדי שאהיה שלמה עם בחירתי.(איזה תיק.).
בצר לי. פניתי אל הרב פירר. בקשתי המלצה לקבלת שם רופא מומחה בארץ בנושא זה.
קבלתי שמות של 2 רופאים. אחד מהם היה בחו"ל. השני היה עמוס לעוד 8 חודשים.לא הרפתי מהאחרון. התקשרתי יום יום
והפצרתי בו . שוב עמדה לצידי עקשותי והתקבלתי אצלו כעבור 4 ימים.( מישהו "במקרה" ביטל)
באותו יום התקבלה התוצאה של בדיקת ה-ct השנייה.
נפגשתי עם הרופא . שהוא גם מנתח. הראתי לו את כל בדיקות המעבדה והצילום.
הוא הראה לי במחשב את הצילום כחתך לאורך .עם מערכות ואיברים שונים כולל את ה- "הנגע" הפוטוגני .
אילו לא היה מדובר בי הייתי מתלהבת מהתמונה .
ישבתי בדריכות לשמוע את דבריו.
וכך אמר בצורה חד משמעית :" בשום פנים ואופן לא לנתח " (חשבתי שאני הוזה ומדמיינת)
בקשתי שיחזור שוב על דבריו. יסביר ויינמק..
"אני מנתח במקצעי . כך פתח .זוהי פרנסתי. במקרה הנ"ל . לאחר שבדקתי את גודל הנגע.(מדד בסרגל)
נמצא שהגידול קטן בצורה משמעותית מגודלו הקודם. 3.8 ס"מ. מאחר וכל בדיקות המעבדה תקינות לחלוטין
אינו מוצא סיבה לנתח. כיוון שהנזק בניתוח גדול יותר ואינו מוצדק במקרה שלי.
לפי המלצתו.יש לבצע פעמיים בשנה בדיקות ct ולשלוח לו. רק במידה והגידול יגיע לגודל של 6 ס"מ ימליץ לנתח.
קפצתי משמחה ולאושרי לא היה גבול....קשה לתאר זאת במילים...
כרגע אני עוסקת בלימוד .ובחקר הסיבות שגרמו ל"אדנומה" להתעלק עלי. אני כבר רואה מס' סיבות באופק.
משקיעה המון בשנויים בדפוסי חשיבה וההתנהגות. בין השאר.(אין מנוס) המשך תהליך סליחה עם עצמי .
מקווה מאוד . שהבנת הקשר בין הסיבות לתוצאות יביאוני לרפוי מוחלט.
משה_אלבאום*
הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי משה_אלבאום* »

טליה את גדולה, כל הכבוד ליכולת שלך לטפל בעצמך, זה מאוד קשה לפעמים. מאחל רפאה שלמה במהרה בימנו.
אוריאל*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2010, 12:45

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי אוריאל* »

קפצתי משמחה ולאושרי לא היה גבול....
טליה, רפואה שלמה והמון בריאות,

משפט מתוך ספר שעוסק בתחום הזה, שבין הרוח לגוף.. - "ריפוי קוואנטי" של דיפאק צ'ופרה
  • "תמיד האמנתי שהריפוי אינו תהליך גופני, אלא מנטלי, כאשר אנו רואים שבר מתאחה או גידול ממאיר נעלם,
כרופאים אנו מותנים להתבונן במנגנון הפיזי ראשית ומעל לכל. אבל המנגנון הפיזי הוא כמו מסך,
מעבר לו יש דבר מופשט הרבה יותר, מעין ידע,
שלא ניתן לראותו או לגעת בו"*.

ספר נהדר, נחמד לקריאה כשבריאים, קשה כל כך ליישם כשחולים והרופאים "המותנים" פועלים מסביב,
כל הכבוד על היכולת שלך בזמן הזה.
טליה*

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי טליה* »

תודה , אוריאל על ההמלצה והעידוד..
יש האומרים , שעל מנת "לעלות" דרגה במישור המקצועי..
יש לעבור מבחן. אכן, נדרש ממני לעבור מבחן " די קשה" .(כך אני מתייחסת למקרה שלי....)
מקווה לעבור אותו בהצלחה.
משה_אלבאום*

מדיטצית הצבעים

טליה, מה דעתך לנסות ולספר איך ומה עשית עם מדיטציית הצבעים של הצקרות, ואיך זה השפיע על כל מערכת?
נראה שזה חומר חשוב לכל מי שנמצא במצבים קריטיים.
שמח מאוד עבורך שהציסטה קטנה ובדרך להיעלם. כל הכבוד.
טליה*

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי טליה* »

למשה , לבקשתך .
לפני מדיטציית הצבעים של הצ'אקרות .התחלתי בתרגילי נשימה מודעת כ-10 דקות.
לאחר תרגולים רבים יכולתי לחוש את עוצמת הנשימה והזרימה באזורים השונים בגוף , מהקודקוד עד לקצות אצבעות.
הרגליים.מידי פעם חשתי , איזורים בגוף שבהם הנשימה "התעכבה כתקועה" . לאזורים אלה הזרמתי נשימה עד לתחושת זרימה טבעית ונעימה.
לאחר מכן. המשכתי בתרגול תנועות שיקיפו את כל הצ'אקרות.
רק אז ,התחלתי עם מדיטציית הצבעים של כל הצ'אקרות.
התחלתי , כמובן בצ'אקרת הבסיס . התבוננתי בצבעה ובכל האיברים הנכללים בצ'אקרה זו.את האנרגיה לצ'אקרה
זו , הזרמתי מלמטה למעלה. לעומת , צ'אקרת הכתר .לה הזרמתי אנרג' מלמעלה למטה.
יכולתי תוך הקשבה מירבית לחוש את התנועה האנרגטית . מסלולה, מהירותה ואת גווניה.
תוך כדי התבוננות .חשתי בהבדל בין החלק האחורי והקדמי של אותה צ'אקרה.נתקלתי במספר "חסימות" , "חורים"
זרימה מקוטעת וגוונים שונים של צבע. מצלול עד לדהוי מאוד.הזרמתי למקומות הנחוצים צבע.
המשכתי לשאר הצ'אקרות .ע"י הזרמת אנרגיה משני כוונים .( מלפנים ומאחור ב"משפך" מדומה)
היו אזורים מסויימים בגוף שהרגשתי חום נעים , זרימה וצבע אחיד. במקומות אלה היתה תחושתי נפלאה. נינוחה ושלווה.
באיזור של הכלייה הימנית . הרגשתי קור מקפיא וצמרמורת .(תחושה רעה מאוד) במקום זה , היה צבע הצ'אקרה .
עכור , דהוי עם גוון אפור .(ללא השפעת מדיטציית האפור שלך )לא חדלתי להזרים אנרגיה וצבע לאיזור.
בדמיוני . "המסתי את "האדנומה" ."חממתי" את המקום עד לתחושה נעימה .מעניין , שבצד השמאלי של הכיליה
הזרימה והתחושה היו נעימות.
עם סיום המדיטציה . חשתי תחושה נפלאה. רוגע. חיות וויטאליות והמון אנרגיה. .(ממליצה בחום גם לאנשים בריאים לחלוטין)
. לא ויתרתי לעצמי לרגע.המשכתי לפעול בכל תחומי עיסוקיי הרבים ללא שינוי.
בצורה זו . תרגלתי פעמיים ביום עד היום...

ברצוני לציין. שקביעתו של הפרופ' לגבי גודלה של האדנומה שקטנה מאז הבדיקה הראשונה שמחה אותי מאוד מאוד.
יחד עם זאת .אהיה כנה איתי ועימכם.
קיימות שתי אפשרויות : 1. היתה טעות במדידה הראשונה.(כל כך הרבה בדיקות .מה כבר יכול לשנות ,כמה ס"מ
לכאן או לכאן?)
  1. שאכן, העבודה האנרגטית עושה את שלה...
ימים יגידו. אשמח לשתף אתכם. הבדיקה הבאה בעוד 6 חודשים.
אודה לכם . אם תזרימו אלי אנרגיה.
אשמח להשיב על שאלותיכם.
נטע*
הצטרפות: 29 דצמבר 2002, 20:18

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי נטע* »

שלום טליה,
ברכותי וכל ההערכה לעבודה עם עצמך. כמה חשוב להאמין בעצמנו ובכוחות שלנו.
אני מתכוננת לתרגל את המדיציה ותודה על התיאור שלה.
שהכל יהיה טוב והרבה בריאות
נטע
טליה*

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי טליה* »

לנטע.
תודה .
מאחלת לך בהצלחה.
משה_אלבאום*

מדיטצית הצבעים

טליה הדרך בה את מתרגלת נראית מרשימה וטובה מאוד. מה דעתך על התוספת הבאה:
  1. כל ההכנה טובה מאודד.
  2. האנרגיה לצקרה הראשונה עולה כצינור אנרגיה ממרכז כדור הארץ. משם ממשיכה כצינור במרכז הגוף, העולה מצקרה לצקרה ועושה את פעולתה בכל אחת מהן. תמיד ממלא את גוף הצקרה ולאחר מכן את הקונוסים שלה.
  3. בכל פעם שמרכז צקרה התמלא, והוא מתחיל לנועה את תנועתו (לרוב תנועה סיבובית בכיוון השעון), התנועה מתחילה למרכז את האנרגיה של הצקרה המפוזרת בכל הגוף, אל תוך הצקרה. המרכוז של האנרגיה גורם לכך שהאנרגיה תתחזק, תתמקד, ותאפשר לרגשות הצקרה להיות במקומם ולא מפוזרים בכל מקום שאינן אמורות להיות בו. לדוגמא, במקרה ותעקבי אחר הצבע האדום, שהוא גם במקרה הצבע של הכעס, תוכלי לראות מעין עננים של צבע אדום מפוזרים במקומות שונים בגוף. לרוב זה יכול להתרחש כי הצבע התפזר בגלל הפסקת תנועת הצקרה. התנועה מחזירה את הצנטריפוגה של הצקרה וממרכזת את האנרגיה מחדש.
  4. כל איבר שנחלש או חולה, תקיפי אותו בכשבות אנרגיה של כל צבעי הצקרות, על פי הסדר העולה מהאדום ללבן.
  5. בסוף המדיטציה כשהצקרה הלבנה התמלאה וזורמת, האנרגיה של כל צקרה יוצאת מהצקרה העליונה (או שכל צבע יוצא מהקונוס שלו), ובונה שכבת הילה מסביב לגוף. גם כאן הסדר הוא מהאדום ללבן. כל שכבה מגדילה בשכבה אחת את ההילה.
תוכלי גם לבדוק את צורות הצקרות השונות, כל אחת קצת אחרת מהאחרות.
לפעמים, תמצאי שישנם כעין צינוריות מתדלדלות מהקצה החיצוני של הקונוס כלפי חוץ, ומחוברות לכל מיני מקומות בגוף. מומלץ להחזיר את הצינוריות אל תוך הצקרה, ולחזק את הצבע בצקרה עד שהצינורית הופכת לאנרגתית. כך היא תחזור לפעול את פעולתה.

אשמח לקבל תגובות לנושא. (())
טליה*

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי טליה* »

תודה ,משה.
נראה מעניין ונכון.
אוסיף זאת לתרגול היומי.
אנונימי

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי אנונימי »

טליה
רוצה לשתף בהתמודדות שהייתה לי, מקווה שיחזק את האמונה ביכולת האישית שלך להרפא.

לפני כחצי שנה הייתי נתונה במצב רגשי מאוד ירוד, בשיאו גיליתי גוש גדול בשד.
בגלל מצבי הרגשי התלבטתי אם ללכת להיבדק, לא היה לי כח להתמודד עם התוצאות, התסריטים הקשים ביותר עברו בראשי. לבסוף החלטתי ללכת. לאחר שביצעתי את כל הבדיקות הנדרשות התברר שזוהי ציסטה בגודל של 3 ס"מ.
הרופא די נבהל מהגודל והפנה אותי לבית החולים להתייעצות נוספת ולבדוק מהו הטיפול המתאים, הוצאתו,שאיבה וכו'.

כשיצאתי מהרופא החלטתי שאני לא הולכת עדיין. במשך מספר ימים חשבתי על משמעות המקרה, למה זה קרה לי, מה זה אומר לי, מה התפקיד שלו בחיי. דיברתי אליו, דיברתי אל הגוף והתחלתי להזרים אל הגוף אנרגיות חיוביות, הודעתי לו (לגוש) שמבחינתי תפקידו בחיי הסתיים. הסרתי את הפחדים והחרדות ע"י מדיטציית מח שלי עוזרת מאוד, מדיטציית שורשים (לא הכרתי את מדיטציית הצבעים של הצ'קרות), לאט לאט אפשרתי לגוף לרפא את עצמו. בשלב מסוים הפסקתי לחשוב עליו. לאחר כחודשיים שמתי לב שהגוש פשוט נעלם.

אז זאת אולי דוגמא קטנה אבל מקווה שיתן לך עוד קצת כח ואמונה בנוסף להתמודדות המדהימה שלך.
טליה*

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי טליה* »

לניצני _אור
התרגשתי לקרוא על החוויה הקשה שעברת .
כל התחושות, המחשבות והרגשות עליהן את דיברת מוכרות לי היטב.
עשית עבודה נפלאה עם עצמך.כל הכבוד.השתמשת ביופי של כלים. מכל מלמדיי השכלתי.
תודה על העידוד , ההתייחסות ותשומת הלב.
כל משפט מעודד מעלה את רמת האנרגיה.
מאחלת לך .בריאות כוח . תובנות והמון שמחת חיים.
משה_אלבאום*

מדיטצית הצבעים

ניצני אור - בתגובה הקודמת שלי לא היה לי זמן, לכן אכתוב פעם נוספת.
כל הכבוד ותודה לך, על הדרך בה בחרת להתמודד ועל ההצלחה המדהימה. השימוש במדטציית המוח ככלי לטיפול בנושאים שאינם קשורים לתפיסה מרחבית ולקורדינציה, חדש לי. אשמח לאמץ אותו ולבדוק לעומק את ההשלכות והאפשרויות של המדיטציה ככלי טיפולי במצבי מחלה או כחלק מתהליך ההבראה.
(כשפיתחתי את המדיטציה, התכוונתי שנוכל באמצעותה לשכלל את הקשר עם המוח ברמה מודעת והלא מודעת).
בהצלחה רבה בהמשך דרכך. (())
אנונימי

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי אנונימי »

למשה וטליה
התרגשתי מאוד לקרוא את התגובות
טליה הגדולה שלך לשתף אותנו איפשרה לי לתרום מעט מניסיוני.
מאחלת לך את כל הדברים הנפלאים שאיחלת לי, ניסחת זאת כל כך יפה

משה את הכלים הללו קיבלתי מלימוד השיטה שלך. "לצערי", דוקא בהתנסות הקשה מגלים את העוצמות שלהם.

תודה רבה לכם
טליה*

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי טליה* »

למשה .
תירגלתי את המדיטציה לפי ההוראות שציינת..
ההרגשה היתה טובה ונעימה . חשתי תנועה , חיות וזרימה בכל איזור ואיזור.כאילו "הכל נפתח לרווחה. מאוחר יותר , הרגשתי מלאת חיות ואינרגיה.
ההרגשה תוך עטיפת איזור הכיליה בכל צבעי הצאקרות .גרמה לי לתחושה של חמימות ,כאילו אני חובשת איבר בתחבושת אלסטית תומכת אך לא לוחצת..
לגבי הראש. הזרמת צבע הצ'אקרה הראשונה לאורך הגוף. גרמה לי לגודש באיזור הראש. חום רב מידי.הרגשתי כאילו פניי נעשים אדומים.(למרות שלא חל שינוי בצבעם.)
בנוסף .בהמלצת , ניצני _ אור. תרגלתי את "מדיטציית מוח" בצבעי כל הצא'קרות סביב הכליות בצורת 8.
הרגשה נפלאה. חוויה. התחושה היא: של חמימות ,רכות וכווץ. איך אפשר לתאר תחושה אנרגטית?
אני מתכוננת לבצע זאת בין כל אברי הגוף הזוגיים?
מה דעתך....??
משה_אלבאום*

מדיטצית הצבעים

דעתי טובה מאוד, כל הכבוד. בנושא החום בראש, האם את עדיין מכניסה אנרגיה מלמעלה? במידה וכן, הרי זו מתנגשת עם העולה מלמטה, וגורמת ללחץ רב. האנרגיה אצל האישה עולה מלמטה ויוצאת כלפי מעלה.
המשך הצלחה. (())
משה_אלבאום*

מדיטצית הצבעים

בנוסף, במידה והחום עדיין נמשך מעבר להרגשה הטובה, הרי שמה שמומלץ הוא להוריד קצת מהצבע האדום ולעדן אותו לאוורירי ומימי. בנוסף מומלץ לחבר את הזרימה לשמים ולאפשר לאנרגיה לזרום בחופשיות כלפי מעלה במעגל שלם מסביב לכדור הארץ. כאילו :-) ואת טוענת את הרקיע באנרגיה של כדור הארץ, דרכך.
טליה*

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי טליה* »

תודה משה.
הכנסת האנרגיה בוצעה מלמטה למעלה.
כנראה .שאבתי ממרכז כדור הארץ over .(חשבתי, לא עולה כסף ,ניקח..)
בהקדם. אחזיר לו את היתרה.....
משה_אלבאום*

מדיטצית הצבעים

נעים לחשוב בדרך של לקבל ולאחר מכן להחזיר אנרגיה מהאדמה ואליה, אך לא כל כך נראה שניתן להחזיר את מה שהזרמנו לתוכנו, כי מהאדמה הקבלה היא ההזרמה שלה וחלק מהדרך להחיותה מחדש בכל פעם קצת. כמו שבכל פעם שאנחנו מבצעים חישת אנרגיה לאחר, אנחנו מזרימים את עצמנו ומחים אותנו בכל פעם קצת.
נראה שמי שמקשיב לאדמה בזמן הקבלה ממנה, יכול להרגיש את חיותה ועד כמה היא מרוצה מההזרמה.
טליה*

מדיטצית הצבעים

שליחה על ידי טליה* »

אופסססססססססססס.
מקווה למנוע טעויות נוספות בדרך.
תודה.....
משה_אלבאום*

מדיטצית הצבעים

טליה, לא אופסססס ולא בטיח. סתם עוד מדרגה בדרך החתחתים הארוכה שלנו.
בהצלחה רבה בדרכך הנהדרת והאמיצה מאוד. הלואי שכולנו יכולנו לעבור שינויים יסודיים כפי שעברת ועדיין עוברת.
שליחת תגובה

חזור אל “שיטת אלבאום”