להשתמש באינטליגנציה אנרגטית לטובת האדם
-
אנונימי
דיון בהמשך לשאלתו של משה אלבאום: מה דעתכן, ניתן להשתמש באינטליגנציה אנרגטית באופן פעיל לטובת האדם ?
השאלה מופיעה כחלק מהדיון בדף מדיטצית האפור.
ראו גם: מדור אינטיליגנציות
השאלה מופיעה כחלק מהדיון בדף מדיטצית האפור.
ראו גם: מדור אינטיליגנציות
-
שרית_פ*
- הצטרפות: 18 מרץ 2006, 18:47
- דף אישי: הדף האישי של שרית_פ*
הי טליה ויופי שחזרת...
נראה לי שאת מאבדת את הפחד מהפחד... תמשיכי, וספרי חויות, במיוחד מהמדיטציה של כדור הארץ, אני ממש סקרנית את מי פגשת ומה היא אמרה?
( ידיד שלי פעם אמר לי, שמלאכים עושים ועוזרים לנו אפילו לדמיין,ולמעשה בכל דימיון יש מציאות)
ולשאלה אם
ניתן להשתמש באינטליגנציה אנרגטית באופן פעיל לטובת האדם אני חושבת שהאינטילגנציה האנרגטית מסתובבת בגלים בכדור הארץ ומחוצה לו, והזרימה של האנרגיה היא בתדרים משתנים. ואם ערים לתדר האנרגיה הקרוב הרגעי ניתן להשתמש בה לצרכים אישים ולשלוח לחברים. משהו יודע מה זה ריקי?
נראה לי שאת מאבדת את הפחד מהפחד... תמשיכי, וספרי חויות, במיוחד מהמדיטציה של כדור הארץ, אני ממש סקרנית את מי פגשת ומה היא אמרה?
( ידיד שלי פעם אמר לי, שמלאכים עושים ועוזרים לנו אפילו לדמיין,ולמעשה בכל דימיון יש מציאות)
ולשאלה אם
ניתן להשתמש באינטליגנציה אנרגטית באופן פעיל לטובת האדם אני חושבת שהאינטילגנציה האנרגטית מסתובבת בגלים בכדור הארץ ומחוצה לו, והזרימה של האנרגיה היא בתדרים משתנים. ואם ערים לתדר האנרגיה הקרוב הרגעי ניתן להשתמש בה לצרכים אישים ולשלוח לחברים. משהו יודע מה זה ריקי?
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שלום למשה פזית ולכל השאר.
סוף סוף נפטרתי מכל הסמרטוטים האפורים שעטפו אותי ועוד "מישהו"......
הצלחתי להתחבר לאנרגיית השמש יותר מכל......ששרפה ולא הותירה זכר. (לא רוצה להזכיר את השם)התחברתי בהמשך
למדיטציית שרשים.תוך הטענה ופריקה (לשני הכוונים) אני חשה מאוד אנרגטית(התבוננו מה השעה)
מקווה שמיציתי את עצמי בנושא(משה.אנה מחוק את הדףבנושא. שאינני רוצה לדבר עליו ולהזכיר את שמו עוד...הוא גורם לי הרגשה לא
טובה מעצם הימצעותו בפורום שלך.)
לגבי השאלה.האם ניתן להשתמש באיטלגנציה האנרגטית באופן פעיל לטובת האדם.?
אני מאמינה ביכולת זו ברמות השונות :ברמה הבסיסית .כאשר אדם מקרין וויטליות.שמחה.
אושר.עוצמה.(לא מתוך שליטה)אהבה. שלווה,נתינה.אמפטיה ניקיון פנימי. דובר א-מ-ת בליבו ומחשבתו ועוד....אדם זה מקרין סביבו
אנרגיה נפלאה .לעיתים רואים זאת בזוהר המקיף אדם זה.באור עיניו. עור פניו.הגוף שמשדר זאת. גוון קולו.אני מצליחה לעיתים להריח את
ריח הגוף הנודף מאדם זה.נפלא....
כיף להיות במחיצת אנשים כאלה.הם אלה שמטעינים אנרגטית.יוצרים שלווה.הרמוניה ועוד....אלה אנשים שניתן לחוש איתם תחושה
איטימית ברמות הגבוהות ביותר...זרימה. וצורך להיות במחיצתם עוד ועוד.....
באמצעות מדיטציית "שרשים"ניתן להתחבר אל בני אדם. לקבל מידע .ולהטעין.(אני עושה זאת
רק עם קבלת רשות מאותו אובייקט אליו אני מתחברת.)
ניסיתי להתחבר באמצעות מדיטציה זו לאלמנטים שונים בטבע כמו:בעלי חיים.עצים.פרחים .מקורות
מים ועוד....לקבלת מידע...אינני יודעת בוודעות האם התשובות והמידע שאני מקבלת הן אובייקטיביות. אמיתיות או פרי
מחשבה ודימיון.(אני חשה שאני מפספסת מקורות ידע בשל חשש זה.)
לדוגמא:בקרתי בחוות אלפקות . (למה)האלפקה יורקת על כל מי שמתקרב אליה.
לקחתי סיכון.התחברתי לשרשים.בקשתי רשות להתקרב אליה עם הבטחה שלא אגע בה לרעה.
עמדתי כ- 7 מ' ממנה. זו נעמדה התבוננה בי ולא זזה ממקומה. התקרבתי צעד אחרי צעד.
אנשים מסביב הזהירו אותי.לבל אתקרב. המשכתי להתקרב בבטחון מוחלט :כאילו
קבלתי הזמנה.כאשר הגעתי למרחק של כחצי מ'.היא כרעה ברך ,רבצה על האדמה.
המשכתיבהתרגשות עד למרחק של כ-20 ס'מ ממנה.נעצרתי.קבלתי הוראה ממנה(כך חשתי)
לרדת על ברכי וכך עשיתי.התבוננתי לתוך עיניה .המדהימות.קבלתי רשות לגעת בה.
היא הצמידה את פניה לתוך ידי .לצערי נאלצתי בשלב זה להיפרד ממנה.שאלתי אותה(אנרגטית)מאין הגיע לחווה? התשובה היתה:
שהיא ניצודה בדרום אמריקה.יחד עם חלק גדול מהעדר אליו היא שייכת. (נו באמת. כדי לאמת זאת.תארו לעצמכם מה הייתי צריכה
להשקיע?.שיהיה......
בטיפול באמצעות רייקי.(אנרגיה קוסמית)בו אני עוסקת בין השאר. הופך המטפל עצמו לכלי,צינור.ההמתחבר למקור
אנרגיה קוסמית.וממנה מקבל הטענה.אותה עליו להעביר למטופל.מבלי שתהיה לו שליטה בנושא.או צורך אישי.
ישנם קודים וסמלים אוניברסלים בהם משתמשים בטיפול.ניתן להעבי גם טיפול מרחוק.
מבקשים בקשה מאוד ממוקדת בהתאם לצורך המטופל.ניתן לחוש ו"לראות" אזורים חסומים. חורים למיניהם . גודש.חסר.צבעים שונים
באיזורים שונים בגוף ועוד......
תוך מגע באיזור מסויים עשוי המטופל לחוש חום.קור .זרימה עיקצוץ . לראות צבעים וכו'
בתום הטיפול חש המטופל תחושה ניפלאה. (ניסיון אישי שטופלתי) על ניפלאות הרייקי .בהזדמנות....
אנשים העוסקים בביו אנרגיה .ממקומות נכונים .עושים נפלאות.יכולים לאתר חסימות.
ובכך למנוע התפרצויות של מחלות. לטפל ולרפא.
אחד המפגשים המרתקים שהיו לי בנושא ,השתלמתי אצל :ד'ר נאדר בוטו.
קרדיאולוג.ומצנטר.כתב את הספר :החוש הששי.עוסק גם בביו אנרגיה.
הציל המון אנשים מניתוחים.טיפל בטראומות שונות. אדם מדהים...עם שם והצלחות בינלאומיות..
הפעם אסיים. עוד מעט יפציע השחר .אני מרגישה עירנית כאילו ישנתי כל הלילה.
יום נפלא לכולכם.
על חוויותי בתוך האדמה אספר בהמשך.
סוף סוף נפטרתי מכל הסמרטוטים האפורים שעטפו אותי ועוד "מישהו"......
הצלחתי להתחבר לאנרגיית השמש יותר מכל......ששרפה ולא הותירה זכר. (לא רוצה להזכיר את השם)התחברתי בהמשך
למדיטציית שרשים.תוך הטענה ופריקה (לשני הכוונים) אני חשה מאוד אנרגטית(התבוננו מה השעה)
מקווה שמיציתי את עצמי בנושא(משה.אנה מחוק את הדףבנושא. שאינני רוצה לדבר עליו ולהזכיר את שמו עוד...הוא גורם לי הרגשה לא
טובה מעצם הימצעותו בפורום שלך.)
לגבי השאלה.האם ניתן להשתמש באיטלגנציה האנרגטית באופן פעיל לטובת האדם.?
אני מאמינה ביכולת זו ברמות השונות :ברמה הבסיסית .כאשר אדם מקרין וויטליות.שמחה.
אושר.עוצמה.(לא מתוך שליטה)אהבה. שלווה,נתינה.אמפטיה ניקיון פנימי. דובר א-מ-ת בליבו ומחשבתו ועוד....אדם זה מקרין סביבו
אנרגיה נפלאה .לעיתים רואים זאת בזוהר המקיף אדם זה.באור עיניו. עור פניו.הגוף שמשדר זאת. גוון קולו.אני מצליחה לעיתים להריח את
ריח הגוף הנודף מאדם זה.נפלא....
כיף להיות במחיצת אנשים כאלה.הם אלה שמטעינים אנרגטית.יוצרים שלווה.הרמוניה ועוד....אלה אנשים שניתן לחוש איתם תחושה
איטימית ברמות הגבוהות ביותר...זרימה. וצורך להיות במחיצתם עוד ועוד.....
באמצעות מדיטציית "שרשים"ניתן להתחבר אל בני אדם. לקבל מידע .ולהטעין.(אני עושה זאת
רק עם קבלת רשות מאותו אובייקט אליו אני מתחברת.)
ניסיתי להתחבר באמצעות מדיטציה זו לאלמנטים שונים בטבע כמו:בעלי חיים.עצים.פרחים .מקורות
מים ועוד....לקבלת מידע...אינני יודעת בוודעות האם התשובות והמידע שאני מקבלת הן אובייקטיביות. אמיתיות או פרי
מחשבה ודימיון.(אני חשה שאני מפספסת מקורות ידע בשל חשש זה.)
לדוגמא:בקרתי בחוות אלפקות . (למה)האלפקה יורקת על כל מי שמתקרב אליה.
לקחתי סיכון.התחברתי לשרשים.בקשתי רשות להתקרב אליה עם הבטחה שלא אגע בה לרעה.
עמדתי כ- 7 מ' ממנה. זו נעמדה התבוננה בי ולא זזה ממקומה. התקרבתי צעד אחרי צעד.
אנשים מסביב הזהירו אותי.לבל אתקרב. המשכתי להתקרב בבטחון מוחלט :כאילו
קבלתי הזמנה.כאשר הגעתי למרחק של כחצי מ'.היא כרעה ברך ,רבצה על האדמה.
המשכתיבהתרגשות עד למרחק של כ-20 ס'מ ממנה.נעצרתי.קבלתי הוראה ממנה(כך חשתי)
לרדת על ברכי וכך עשיתי.התבוננתי לתוך עיניה .המדהימות.קבלתי רשות לגעת בה.
היא הצמידה את פניה לתוך ידי .לצערי נאלצתי בשלב זה להיפרד ממנה.שאלתי אותה(אנרגטית)מאין הגיע לחווה? התשובה היתה:
שהיא ניצודה בדרום אמריקה.יחד עם חלק גדול מהעדר אליו היא שייכת. (נו באמת. כדי לאמת זאת.תארו לעצמכם מה הייתי צריכה
להשקיע?.שיהיה......
בטיפול באמצעות רייקי.(אנרגיה קוסמית)בו אני עוסקת בין השאר. הופך המטפל עצמו לכלי,צינור.ההמתחבר למקור
אנרגיה קוסמית.וממנה מקבל הטענה.אותה עליו להעביר למטופל.מבלי שתהיה לו שליטה בנושא.או צורך אישי.
ישנם קודים וסמלים אוניברסלים בהם משתמשים בטיפול.ניתן להעבי גם טיפול מרחוק.
מבקשים בקשה מאוד ממוקדת בהתאם לצורך המטופל.ניתן לחוש ו"לראות" אזורים חסומים. חורים למיניהם . גודש.חסר.צבעים שונים
באיזורים שונים בגוף ועוד......
תוך מגע באיזור מסויים עשוי המטופל לחוש חום.קור .זרימה עיקצוץ . לראות צבעים וכו'
בתום הטיפול חש המטופל תחושה ניפלאה. (ניסיון אישי שטופלתי) על ניפלאות הרייקי .בהזדמנות....
אנשים העוסקים בביו אנרגיה .ממקומות נכונים .עושים נפלאות.יכולים לאתר חסימות.
ובכך למנוע התפרצויות של מחלות. לטפל ולרפא.
אחד המפגשים המרתקים שהיו לי בנושא ,השתלמתי אצל :ד'ר נאדר בוטו.
קרדיאולוג.ומצנטר.כתב את הספר :החוש הששי.עוסק גם בביו אנרגיה.
הציל המון אנשים מניתוחים.טיפל בטראומות שונות. אדם מדהים...עם שם והצלחות בינלאומיות..
הפעם אסיים. עוד מעט יפציע השחר .אני מרגישה עירנית כאילו ישנתי כל הלילה.
יום נפלא לכולכם.
על חוויותי בתוך האדמה אספר בהמשך.
-
משה_אלבאום*
- הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
- דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*
היי טליה
איזה כיף שאת נמצאת בדף הזה ובכלל. מהמקום בו את מגיעה, מי היה מאמין שזו את הכותבת? נראה כאחד מפלאי בעולם. לא נותר אלה להתפעל ולכתוב "כל הכבוד".
בנושא
האם ניתן להשתמש באינטליגנציה האנרגטית באופן פעיל לטובת האדם.?
נראה שאם קוראים את זה בקונטקסט שזה נכתב, זה יכול להיראות כשאלה רטורית עם חיוך רחב, לא?

נראה שהגיע הזמן שלא תפקפקי בידע המגיע אליך בדרכים אלה ואחרות. ידע זה ידע ולא כל כך חשוב מה אחרים ישבו עליו. ידע הנכון לאדם אחד הוא נכון, גם עם הוא לא בהכרח נכון לאחר. נראה שבהישגים שלך, את יכולה בהחלט להקשיב לקול הפנימי וללכת אחריו.
בכל מקרה, האלפקות מגיעות מדרום אמריקה. פרו צילה ובוליביה אם אינני טועה.
איזה כיף שאת נמצאת בדף הזה ובכלל. מהמקום בו את מגיעה, מי היה מאמין שזו את הכותבת? נראה כאחד מפלאי בעולם. לא נותר אלה להתפעל ולכתוב "כל הכבוד".
בנושא
נראה שאם קוראים את זה בקונטקסט שזה נכתב, זה יכול להיראות כשאלה רטורית עם חיוך רחב, לא?
נראה שהגיע הזמן שלא תפקפקי בידע המגיע אליך בדרכים אלה ואחרות. ידע זה ידע ולא כל כך חשוב מה אחרים ישבו עליו. ידע הנכון לאדם אחד הוא נכון, גם עם הוא לא בהכרח נכון לאחר. נראה שבהישגים שלך, את יכולה בהחלט להקשיב לקול הפנימי וללכת אחריו.
בכל מקרה, האלפקות מגיעות מדרום אמריקה. פרו צילה ובוליביה אם אינני טועה.
-
משה_אלבאום*
טליה
נראה שלא כל-כך נכון למחוק את דף התחבושות, הוא מהווה שיעור טוב מאוד לכולנו. מה היא טעות קטנה בדרך הנהדרת שבה את הולכת (למרות הזרת). הרי כולנו טועים, ואין דרך לא לטעות. העיקר שנעסוק בהעברת הידע האחד לשני.
נראה שלא כל-כך נכון למחוק את דף התחבושות, הוא מהווה שיעור טוב מאוד לכולנו. מה היא טעות קטנה בדרך הנהדרת שבה את הולכת (למרות הזרת). הרי כולנו טועים, ואין דרך לא לטעות. העיקר שנעסוק בהעברת הידע האחד לשני.
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שלום משה.
הדף שכתבתי אמש נמחק.משום מה....
מה שבקשתי בין השאר.למחוק את כל מה שכתבתי בתאריך:ה- 28.5 .
תודה מראש
חג שמח לכולם.
הדף שכתבתי אמש נמחק.משום מה....
מה שבקשתי בין השאר.למחוק את כל מה שכתבתי בתאריך:ה- 28.5 .
תודה מראש
חג שמח לכולם.
-
ת_מ_ר*
- הצטרפות: 27 נובמבר 2005, 11:41
- דף אישי: הדף האישי של ת_מ_ר*
הי טליה, יפה לך יקירתי.
האמת, קשה לי לדמיין אותך כורעת ברך עם האלפקה,
זוכרת את אחד המטופלים הראשונים שלך, אותו אחד שקשרת את עיניו.
נראה שעברו הרבה הרבה מים בנהר השליטה מאז. איזה יופי.
אכן שאלה ריטורית, ברור שכן, למרות שהמילה "להשתמש" מעוררת בי איזו התנגדות.
הייתי אומרת שאינטליגנציה אנרגטית פעילה - פשוט מפעילה טוב את האדם...וגם, את הסובב אותו (אך לא תמיד..).
חג שמח
האמת, קשה לי לדמיין אותך כורעת ברך עם האלפקה,
זוכרת את אחד המטופלים הראשונים שלך, אותו אחד שקשרת את עיניו.
נראה שעברו הרבה הרבה מים בנהר השליטה מאז. איזה יופי.
אכן שאלה ריטורית, ברור שכן, למרות שהמילה "להשתמש" מעוררת בי איזו התנגדות.
הייתי אומרת שאינטליגנציה אנרגטית פעילה - פשוט מפעילה טוב את האדם...וגם, את הסובב אותו (אך לא תמיד..).
חג שמח
הי, ת מ ר
כל הכבוד ליכולת הזכרון שלך.אם אני זוכרת מטופל שקשרתי לו את העיניים איך אפשר לשכוח?
לגבי האלפקות,הכל מתועד בצילום.כל השלבים .למי שמעוניין.
מה שברור לי,שחלק גדול מהחוויות שלי.הן בלימודים ,בטיפולים ובהמשך.......הן :"בלתי נשכחות.."
חג שמח גם לך ......
.
כל הכבוד ליכולת הזכרון שלך.אם אני זוכרת מטופל שקשרתי לו את העיניים איך אפשר לשכוח?
לגבי האלפקות,הכל מתועד בצילום.כל השלבים .למי שמעוניין.
מה שברור לי,שחלק גדול מהחוויות שלי.הן בלימודים ,בטיפולים ובהמשך.......הן :"בלתי נשכחות.."
חג שמח גם לך ......
.
-
משה_אלבאום*
טליה
נראה לי כחשוב להשאיר גם נושאים המראים על טעויות שלנו, לכן אני משאיר את זה. את מוזמנת למחוק, אבל צריך למחוק במקרה כזה גם את התשובות שלי, והן חשובות עבור אנשים רבים. את מוזמנת לבחור.
מצא חן בעיני שמעל לחלון הכתיבה שלי מופיע כרגע המשפט "הכל נכון- גם פרשנות לקויה" כנראה שאין שום מקרה גם ברנדומאליות של המחשב
אולי תספרו על קשירת העיניים ולא תשאירו אותנו מגורים לנושא?
חג שמח
נראה לי כחשוב להשאיר גם נושאים המראים על טעויות שלנו, לכן אני משאיר את זה. את מוזמנת למחוק, אבל צריך למחוק במקרה כזה גם את התשובות שלי, והן חשובות עבור אנשים רבים. את מוזמנת לבחור.
מצא חן בעיני שמעל לחלון הכתיבה שלי מופיע כרגע המשפט "הכל נכון- גם פרשנות לקויה" כנראה שאין שום מקרה גם ברנדומאליות של המחשב
אולי תספרו על קשירת העיניים ולא תשאירו אותנו מגורים לנושא?
חג שמח
-
שרית_פ*
- הצטרפות: 18 מרץ 2006, 18:47
- דף אישי: הדף האישי של שרית_פ*
הי טליה איזה סיפור מהמם, מתי את מזמינה לראות את "הטבע בשידור" ? 
ובנושא החלומות... גם לי יש בזמן האחרון חלומות מציאותיים,וכתבתי אותם בדף שלי, למי שמעונין שרית פ אני מאוד אשמח לתגובות
ובנושא החלומות... גם לי יש בזמן האחרון חלומות מציאותיים,וכתבתי אותם בדף שלי, למי שמעונין שרית פ אני מאוד אשמח לתגובות
-
משה_אלבאום*
שרית פ הוספתי רעיון בדף שלך בנושא החלומות המציאותיים.
בחלון החכם שלי מופיע כל הזמן "זה הזמן לעזוב את המחשב" למה אותו המשפט?
בחלון החכם שלי מופיע כל הזמן "זה הזמן לעזוב את המחשב" למה אותו המשפט?