הורים שמונעים גישה לילד

אנונימי

הורים שמונעים גישה לילד

שליחה על ידי אנונימי »

אני ממש עמוס רגשית כרגע
לפני כשלוש ארבע שנים ליוויתי ילד שהתאמן אצלי, בחששות של מעבר דירה לעיר חדשה, פרידה מחברים, הוא היה מתקשר אלי גם לחול כדי לדבר.
מסיבות טכניות נותק הקשר לשלוש שנים- במשך שלוש שנים אלו כול הזמן חשבתי מה שלומו, איך הסתדר, ורציתי שיקרה קסם ואני אפגוש אותו והקשר יתחדש.
זה לא קרה, כמעט התייעשתי.
אני יושב עכשיו מול המחשב ופתאום נכנס לאיסיקיו שלי מישהו שלא היקרתי (במקרה או לא במקרה)
הוא שאל מי אני (לא עניתי) אני שאלתי מי הוא (הוא לא ענה) פתעום עלה בי לשאול אם זה הוא הוא ענה "כן" חשבתי שהוא עובד עליי שאלתי מלא שאלות זיהוי על הקבוצה, אך הוא לא זכר כלום כבר חשבתי שזה לא הוא ואיזה פלא רק אותי הוא זכר במדוייק. מאוד התרגשתי, הוא מאוד התרגש כי לא חשב שאני אזכור אותו.
אך בהתגלגלות השיחה, הוא אמר לי שההורים שלו לא כול כך אהבו את זה שהוא דיבר איתי לפני שלוש שנים.
בניגוד למה שאני מעמין בו, (בגלל חויות כואבות עם הנושא) אמרתי לו באופן יפה שעם כול הכאב שלי ושלו, כדאי לשאול את ההורים אם מותר לו לדבר איתי
ואם לא נצטרך לנתק שוב את הקשר כי הם שאחרעים עליו והם שגועגים לו ואני לא רוצה לעשות זאת מאחורי גבם.
אני מקווה שהוא הבין הוא היה קצט מבולבל אבל עכשיו אני מחכה לתשובה.
זה מאוד קשה (סוג של נטישה שנייה) אני די יודע את התשובה וזה יותר קשה. אבל מה לעשות אי אפשר לשנות את העולם :-(
עצב, תסכול, חוסר עונים, בלבול, קבלה וחוסר קבלה, כעס, הסכמה וחוסר הסכמה, מחנק בלבול וכמעט דמעות, מול מחשבות שאומרות לי תרגע ותחזור למציאות, תפסיק להיות קיצוני (אידיות) העולם הוא לא כמו שאתה חושב/רוצה.
והאנרגיות.... אל תשאלו. טוב אחרי שהתבכיינתי לכם
תודה (זה קורה לי יותר מידי פעמים מתי זה יגמר אם זה בכלל טוב שיגמר) לא משנה אני והמחשבות/רגשות שלי. סליחה ולילה טוב
משה_אלבאום*
הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*

הורים שמונעים גישה לילד

שליחה על ידי משה_אלבאום* »

ל Y.P עצב העולם כבד, ומי שרגיש ונפתח (או נסגר לחלוטין) מרגיש אותו יותר. למזלנו גם את שמחת העולם ניתן לחוש באותה הדרך.
הזרימה מרגיעה ומאזנת
שליחת תגובה

חזור אל “שיטת אלבאום”