תגובות לגליון 37

פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

תגובות לגליון 37

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

הייתה לי תחושה שעם כל כמה שהגיליון ניסה ורצה לעסוק במין ומיניות היתה התחמקות מן הנושא אל נושאים אחרים, דומים, קרובים , נוגעים, אבל לא הנושא הזה ממש. בתור מי שקוראת את העיתון כמעט מן הרגע הראשון, ובתור מי שעדיין איננה אם, דווקא היו דברים רבים שרציתי לשמוע מכל אותם "מנוסים" בחיים של זוגיות ארוכה מלווה בשהיה אינטנסיבית עם הילדים לגבי מין ומיניות. איך שומרים על משיכה מינית אחרי כל כך הרבה זמן?איך מסבירים על מין לילדים?איך מסתדרים עם מין ועם לינה משותפת? חיכיתי לגיליון הרבה זמן ובסוף התאכזבתי, וחבל. אולי מישהו רוצה לפתוח את הנושא מחדש ולנסות להעלות עוד מחשבות ותהיות שיש בתחום הזה. יהיה מענין לשמוע
פלוני*
הצטרפות: 14 נובמבר 2001, 21:52

תגובות לגליון 37

שליחה על ידי פלוני* »

כפלוני אל פלוני הייתי רוצה לענות לך על כל השאלות אך יש לי תשובה רק לאחת:
מין ולינה משותפת פשוט אינם מתנגשים (אצלנו). התינוקות ישנים, ואנחנו ממש לידם.
אשתי מדי פעם בודקת שאני לא מועך איזה ילד.
צריך גם לשמור על שקט, או לחשוב על מקום אחר.
אם מישהו מתעורר, אז אנחנו מפסיקים מיד, אבל זה לא נורא, להיפך.
בכל אופן, כשהיו לנו בעיות, זה אף פעם לא היה קשור ללינה משותפת.
צפריר_שפרון*
הצטרפות: 04 יולי 2001, 00:31
דף אישי: הדף האישי של צפריר_שפרון*

תגובות לגליון 37

שליחה על ידי צפריר_שפרון* »

פלוני יקרה,
איך שומרים על משיכה מינית כל כך הרבה זמן? באהבה, בפתיחות ובפתרון בעיות.
איך מסבירים לילדים על מין? ראשית, קוראים לכל אבר בשמו, שנית לא מתביישים בגופנו, שלישית, מפגינים חיבה ונוגעים האחד בשניה או האחת בשני, נגיעות של חיבה, פה ליטוף שם נשיקה. ובאשר למין ולינה משותפת, זה לא כל כך מסובך, מסתדרים, תלוי בני כמה הילדים, כשהם קטנים ניתן לחגוג על ידם (גם אם יראו משהו לא יקרה כלום כי מיד מפסיקים), כשהם גדלים ניתן תמיד להיות יצירתיים וכפי שכתב קודמי זה לא כל כך מסובך.

ובאשר אלייך, חבל שאת מתאכזבת אבל התשובות האמיתיות לשאלותייך יתגלו לך מתוך תולדות חייך ולא מתוך תשובות של "בעלי נסיון" הרי אף אחד לא יכול להתנסות בחיים שלך.
שירה*
הצטרפות: 16 יולי 2001, 22:53

תגובות לגליון 37

שליחה על ידי שירה* »

יש לי שאלה שקשורה חלקית לגיליון האחרון, אך לא מצאתי מקום טוב יותר להציג אותה...
ראיתי את הפירסומת של ה- Tummy Tub - אמבטיה לתינוקות בצורת גיגית קטנטנה.
רציתי לדעת אם מישהו השתמש בה והאם זה מומלץ יותר מהאמבטיות הקונבנציונליות המפלצתיות משהו...
בקשר לתוכן העניני יותר של הגליון - זהו הגליון הראשון שקיבלנו, ובינתיים הכתבות הראשונות (שאינן מדברות על מיניות) מקסימות ומרגשות בצורה בלתי רגילה!
תודה על כתבות מקסימות והמון ידע חשוב!!! :-)
רחלי_ס*
הצטרפות: 01 דצמבר 2001, 01:16

תגובות לגליון 37

שליחה על ידי רחלי_ס* »

נסי לשאול את השאלה הזאת בדף האמבטיה. יש כזה.
שליחת תגובה

חזור אל “עלון באופן טבעי”