תגובות לגליון 65
-
סיפורי_פוגית*
- הצטרפות: 23 אוגוסט 2006, 22:37
- דף אישי: הדף האישי של סיפורי_פוגית*
תגובות לגליון 65
ויש עוד כמה שלא אמנה.
למה לא
גם המבקרים צריכים לקבל ביקורת.
גם אני נהניתי מאוד מה מקבץ צפוף כל כך של מאמרים מאירי עיניים
למה לא
-
POOH_והתוספות*
- הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 11:38
- דף אישי: הדף האישי של POOH_והתוספות*
תגובות לגליון 65
-
רסיסים_של_אור*
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
תגובות לגליון 65
גיליון מרתק בעיניי. גמעתי אותו בשקיקה ונהנתי מהכנות והפתיחות הרבה שהיתה בו:
תודה לחדוה על מילים חשובות.
תודה לדני לסרי על הארות והערות.
תודה לנהר ואור שליט על החפגת...
תודה למיכל שץ על מילים חשובות.
תודה לאורנה וחגית על התזכורת לגבי הנתיב המיוחד כל-כך שכל אחד מאתנו בורא לעצמו ולמשפחתו.
תודה לדרור גרין על השיתוף והתובנות.
ועוד תודות לכל שאר הכותבים שלא הזכרתי באופן אישי.

תודה לחדוה על מילים חשובות.
תודה לדני לסרי על הארות והערות.
תודה לנהר ואור שליט על החפגת...
תודה למיכל שץ על מילים חשובות.
תודה לאורנה וחגית על התזכורת לגבי הנתיב המיוחד כל-כך שכל אחד מאתנו בורא לעצמו ולמשפחתו.
תודה לדרור גרין על השיתוף והתובנות.
ועוד תודות לכל שאר הכותבים שלא הזכרתי באופן אישי.
-
לילה_טוב*
- הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
- דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*
תגובות לגליון 65
גם אני מאוד נהניתי. בייחוד אהבתי איך דני לסרי אומר תזניחו ואני מיד נוזפת בעצמי על עודף עיניים בסביבה אבל אז באה מיכל ואומרת תשקיעו ואני מייד נוזפת בעצמי על חוסר תשומת לב ולבסוף מגיעים נהר ואור ואני מיד מוציאה את הילדות לרוץ במגרש בשיא הקור כשכל מה שאני רוצה הוא לרבוץ על הפוף ליד התנור. חוסר חוט שדרה כזה לא נראה במחוזותיי כבר זמן רב..
וברצינות - רציתי להודות לחגית על המאמר על ברית המילה, ששחרר אצלי משהו בנושא, או כמו שאמר בקצרה ינץ לוי - "כשאתה צודק, אז תוותר".
הרשימה על הספר "כל דבר רע הוא טוב בשבילך" האירה את עיני בענייני מחשב וכו' שעלו אצלנו על הפרק ביג טיים לאחרונה. .
השאלון של טרכטמן היה גדול. המאמר של חדווה מעורר מחשבה.
תודה לכולם.
וברצינות - רציתי להודות לחגית על המאמר על ברית המילה, ששחרר אצלי משהו בנושא, או כמו שאמר בקצרה ינץ לוי - "כשאתה צודק, אז תוותר".
הרשימה על הספר "כל דבר רע הוא טוב בשבילך" האירה את עיני בענייני מחשב וכו' שעלו אצלנו על הפרק ביג טיים לאחרונה. .
השאלון של טרכטמן היה גדול. המאמר של חדווה מעורר מחשבה.
תודה לכולם.
-
פלונית_הפעם*
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2005, 01:52
תגובות לגליון 65
מאוד אהבתי את הגליון! מרתק למדיי.
מצאתי את עצמי מזדהה עם מיכל שץ בכתבתה על הגבול בין חינוך חופשי להזנחה. כאילו אני כתבתי זאת.
יש לי שכנים שאין לנו קשר מיוחד, גם הם מגדלים את ילדיהם בחינוך ביתי ואני רואה את הילדים מידי יום מסתובבים לבד. מחפשים תעסוקה, מחפשים חברה. איני רואה את הוריהם כלל. לבי נכמר. הילדים נראים לי אומללים. ואולי אחטא ואומר מוזנחים. אני נזהרת לא לשפוט אבל מנקודת מבטי נדמה כי ישנה התעלמות. כאילו אומרים לכו לכם לדרככם. תהיו חופשיים, שחקו והפעילו עצמכם והניחו לנו לעבוד. הילדים לעתים אוכלים ארוחת עשר איתי. גומעים בשקיקה קלמנטינות. קשה לי להעסיק אותם בעצמי מאחר ויש לי תינוקת קטנה ואני נפגשת איתם כשאני יוצאת לטיול או יושבת בחוץ ומקלפת פירות.
גם את הכתבה על ילדים בלי גבולות של אביטלי רונן אהבתי מאחר ואני רואה קשר ישיר בין כתבתה של מיכל שץ לכתבה הזאת. מאוד מקווה לשמור על גבולותיי ולהיות עם "יד על הדופק" שלי זה לא יקרה עם גידול ילדיי.
גליון מוצלח במיוחד. מאוד מעניין. תודה רבה!
מצאתי את עצמי מזדהה עם מיכל שץ בכתבתה על הגבול בין חינוך חופשי להזנחה. כאילו אני כתבתי זאת.
יש לי שכנים שאין לנו קשר מיוחד, גם הם מגדלים את ילדיהם בחינוך ביתי ואני רואה את הילדים מידי יום מסתובבים לבד. מחפשים תעסוקה, מחפשים חברה. איני רואה את הוריהם כלל. לבי נכמר. הילדים נראים לי אומללים. ואולי אחטא ואומר מוזנחים. אני נזהרת לא לשפוט אבל מנקודת מבטי נדמה כי ישנה התעלמות. כאילו אומרים לכו לכם לדרככם. תהיו חופשיים, שחקו והפעילו עצמכם והניחו לנו לעבוד. הילדים לעתים אוכלים ארוחת עשר איתי. גומעים בשקיקה קלמנטינות. קשה לי להעסיק אותם בעצמי מאחר ויש לי תינוקת קטנה ואני נפגשת איתם כשאני יוצאת לטיול או יושבת בחוץ ומקלפת פירות.
גם את הכתבה על ילדים בלי גבולות של אביטלי רונן אהבתי מאחר ואני רואה קשר ישיר בין כתבתה של מיכל שץ לכתבה הזאת. מאוד מקווה לשמור על גבולותיי ולהיות עם "יד על הדופק" שלי זה לא יקרה עם גידול ילדיי.
גליון מוצלח במיוחד. מאוד מעניין. תודה רבה!
-
חוט_השני*
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
תגובות לגליון 65
גיליון משובח!
תודה לכותבים{@
תודה לכותבים{@
-
מאמא_מאוהבת*
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2003, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של מאמא_מאוהבת*
תגובות לגליון 65
אני אהבתי במיוחד את המבחן "האם אתה "באופן". מזמן לא צחקתי כך ממשהו שהיה בגיליון רציני ועמוק כ"כ בדרך כלל 
<וגם לא מצאתי מישהו שיעשה איתי סחר חליפין על נקודות תמורת ניקיון הבית עם סודה לשתיה
כך שלא צברתי מי יודע כמה נקודות...>
תודה לכל הכותבות והכותבים! @}
<וגם לא מצאתי מישהו שיעשה איתי סחר חליפין על נקודות תמורת ניקיון הבית עם סודה לשתיה
תודה לכל הכותבות והכותבים! @}
-
ה_מערוך*
- הצטרפות: 02 מאי 2006, 22:45
- דף אישי: הדף האישי של ה_מערוך*