לנהגים מרוכבי האופניים

with_passion*
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

לנהגים מרוכבי האופניים

שליחה על ידי with_passion* »

כאן ניתן לבקש מנהגים החולקים את הדרכים איתנו, רוכבי האופניים, משאלות אלו ואחרות שיגרמו לנו לטיול נעים ובטוח יותר.. בתקווה שיקראו ויפנימו.

נהג\ת בבקשה...

• לא לצפור (למרות שלעיתים זה מתוך רצון טוב לעידוד והזדהות) אלא אם זה מקרה של חיים ומוות.. אני לא הולך לרדת מהכביש - ואני נוסע במהירות הנוחה לי - אתם יכולים לחייך אליי.. לגלגל את החלון ולהגיד שלום.. לעשות עם האגודל thumbs up.. אבל בבקשה בבקשה לא להקפיץ אותי עם צפירות, שאגות, צריחות.. זה ממש לא נעים.
  • כשאתם עוקפים אותי, בבקשה לא להתקרב אליי יותר ממטר.. בעדיפות שתעקפו אותי כמעט כמו שאתם עוקפים רכב אחר.. כשאתם נוסעים קרוב מדי, זה מלחיץ.
  • בבקשה סעו לאט.. אין צורך לעלות מעל 90 קמ"ש.. זה מאד מהר גם ככה - וגם sci]יעיל יותר update[/po].cfm?DocID=281 מבחינת נצילות דלק.
  • שימו לב לפילטרים שלכם - הריאות שלנו אוהבות אוויר כמה שיותר נקי.
  • אם אתם רואים אותי עוצר טרמפים עם אופניים - דעו שאפשר להכניס אופניים רגילות כמעט לכל אוטו - גם הקטנים הרגילים.. אני יודע איך ואני עושה את זה בלי ללכלך את הרכב שלכם ובלי לקרוע כלום..
יעלי_לה
הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה

לנהגים מרוכבי האופניים

שליחה על ידי יעלי_לה »

זכרו שאופניים הם רכב על הכביש כמו כל רכב אחר וזאת אומרת שצריך לתת להם זכות קדימה בדיוק כמו לרכב אחר.
יעלי_לה

לנהגים מרוכבי האופניים

שליחה על ידי יעלי_לה »

לדוגמא, אם רוכב אופניים הגיע לככר (מעגל תנועה ז"א), ולא הגיעה מכונית משמאל, כלומר היתה לו זכות קדימה, ואתם משתלבים בככר מימינו, והוא כבר בתוך הככר - אתם מתבקשים להניח לו לצאת מהככר ולא להתפרץ כאילו הוא לא שם תוך אילוצו לתמרן את עצמו בבהלה לשולי הככר המרוצפים.
יעלי_לה

לנהגים מרוכבי האופניים

שליחה על ידי יעלי_לה »

ז"א שאם הוא עומד בצומת מתומרר על דרך ראשית ומבקש לפנות שמאלה לדרך צדדית, והוא מחכה להפוגה בזרם המכוניות שבאות ממול כדי לפנות, ואתם מגיעים מאחוריו - אתם מתבקשים להבין ולקבל את המצב הזה כנתון כאילו היה שם רכב ממונע, ולא לצפור כאילו הוא אמור לרדת מהכביש, גם אם אתם נוהגים במשאית.
יעלי_לה

לנהגים מרוכבי האופניים

שליחה על ידי יעלי_לה »

אני לא הולך לרדת מהכביש
אופק, אתה רוכב במרכז נתיב הנסיעה?
נעה*
הצטרפות: 27 ינואר 2003, 09:36

לנהגים מרוכבי האופניים

שליחה על ידי נעה* »

אחרי שאתם חונים ורוצים לצאת מהאוטו (מהצד של הנהג), בבקשה בבקשה בבקשה תסתכלו במראה לפני שאתם פותחים את הדלת.
פעם עפתי ככה, ומאז גם כשאני נוסעת באוטו אני פוחדת מדלתות נפתחות.
with_passion*

לנהגים מרוכבי האופניים

יעלי, אם יש שוליים - אני רוכב שם, ואם אין אני לא רוכב במרכז - אבל גם לא על הגבול - אלא ביניהם.
יעלי_לה

לנהגים מרוכבי האופניים

שליחה על ידי יעלי_לה »

אם יש שוליים - אני רוכב שם, ואם אין אני לא רוכב במרכז - אבל גם לא על הגבול - אלא ביניהם
|Y|
with_passion*

לנהגים מרוכבי האופניים

עוד רעיון שצץ במהלך הטיול:
נהג/ת:
אם אתם רואים רוכבי אופניים בכביש לא אידיאלי - כזה ללא שוליים ו/או עם סיבובים מסוכנים או שכבר חושך - אפשר "לאמץ" את הרוכבים לחלק הזה של הכביש - כלומר להדליק את המשולש האדום - וליסוע מאחורי האופניים עד ששוב יש שוליים נוחים.
שליחת תגובה

חזור אל “דיוני עריכות עם אופק”