זקנה זה לא מילה גסה
-
טאו_להורות*
- הצטרפות: 02 מרץ 2008, 09:21
- דף אישי: הדף האישי של טאו_להורות*
זקנה זה לא מילה גסה
שיער לבן אפור ,קמטים , כרס מעט בולטת ,כתמים בעור ככה אני נראת .
פעם נחשבתי לאשה נאה והיום כשהזקנה קרבה אני רוצה לקבל באהבה את מה שקורה לי .
ההקשר השלילי לזקנה מדכא .
בעצם אני מרגישה מצויין , יותר מתמיד בטוחה במה שאני עושה .
תקופת המעבר בין הפוריות לחוסר האונים של התשישות והגסיסה היא ארוכה, ואפילו די מהנה .
הילדים גדלו , אני מרגישה חזקה ובריאה ורק כלפי חוץ נראת מזדקנת . אז מה?
רוב ה"באופנים" כותבים על בריאות , יצירתיות ופוריות .
בואו נדבר גם על איך נזדקן.
מה עושה לי המחשבה שבעתיד אני אהיה תשושה וזקנה , יתכן וגופי יבגוד בי ? הרי זה מה שצפוי ולשם אני מייחלת ..
פעם נחשבתי לאשה נאה והיום כשהזקנה קרבה אני רוצה לקבל באהבה את מה שקורה לי .
ההקשר השלילי לזקנה מדכא .
בעצם אני מרגישה מצויין , יותר מתמיד בטוחה במה שאני עושה .
תקופת המעבר בין הפוריות לחוסר האונים של התשישות והגסיסה היא ארוכה, ואפילו די מהנה .
הילדים גדלו , אני מרגישה חזקה ובריאה ורק כלפי חוץ נראת מזדקנת . אז מה?
רוב ה"באופנים" כותבים על בריאות , יצירתיות ופוריות .
בואו נדבר גם על איך נזדקן.
מה עושה לי המחשבה שבעתיד אני אהיה תשושה וזקנה , יתכן וגופי יבגוד בי ? הרי זה מה שצפוי ולשם אני מייחלת ..
-
שגית_רי*
- הצטרפות: 13 אוגוסט 2004, 19:49
- דף אישי: הדף האישי של שגית_רי*
-
יונת_שרון*
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
זקנה זה לא מילה גסה
ממליצה לראות: l1W069pG]ראיון עם סוזן וויד על גיל המעבר nI[/po]
-
טאו_להורות*
זקנה זה לא מילה גסה
נפלא , בדיוק מה שחשבתי . האנרגיה של גיל המעבר דוחפת אותנו לשינוי והעצמה.
לצערי לא היבנתי את כל שנאמר בראיון.
יש לך חומר כתוב של susen weed על הנושא?
המרגיעון שעלה "תפקידך הוא לחיות את חייך , לא להיות בשביל אף אחד ושום דבר , אלא פשוט לחיות את חייך" מדויק
לצערי לא היבנתי את כל שנאמר בראיון.
יש לך חומר כתוב של susen weed על הנושא?
המרגיעון שעלה "תפקידך הוא לחיות את חייך , לא להיות בשביל אף אחד ושום דבר , אלא פשוט לחיות את חייך" מדויק
-
יונת_שרון*
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
זקנה זה לא מילה גסה
בבקשה:
http://www.menopause-metamorphosis.com
"New Menopausal Years, The Wise Woman Way" Amazon:1888123036
http://www.menopause-metamorphosis.com
"New Menopausal Years, The Wise Woman Way" Amazon:1888123036
-
תמרוש_רוש
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
זקנה זה לא מילה גסה
או!
הדבר הכי הכי יפה בעיני, בעולם, זה ידיים של אשה זקנה. עם הקמטים והגידים הבולטים וכלי הדם והכריות של האצבעות שהוחלקו מרוב עבודה ואהבה. מה יותר יפה מזה? בכלל, נשים זקנות יפהפיות בעיני. כמה שיותר מקומטות - יותר יפות. מה יותר טוב מלראות את הטביעות והעקבות של כל הצחוקים והחיוכים מוטבעים בפנים, מקיפים במסגרת מעוטרת שתי עיניים שהתבונה והניסיון נשפכים מהן?
<שתי סבתות גידלו אותי, וכל אחת מהן יותר זקנה מהשניה. ויותר יפהפיה מהשניה. לעולם אזכור להן חסד זקנתן>
כשאני חושבת "זִקנה" ההקשר המיידי שעולה לי: זקן-השבט.
המישהו או המישהי עם הפרספקטיבה. עם הניסיון. עם הסיפורים על ימים עברו, עם האהבה הבלתי נדלית לצאצאים, ולבניהם, ולכל התינוקות החדשים, והידיעה שגם הם יגדלו ו...יבעטו. וזה בסדר. אלה החיים.
הדבר הכי הכי יפה בעיני, בעולם, זה ידיים של אשה זקנה. עם הקמטים והגידים הבולטים וכלי הדם והכריות של האצבעות שהוחלקו מרוב עבודה ואהבה. מה יותר יפה מזה? בכלל, נשים זקנות יפהפיות בעיני. כמה שיותר מקומטות - יותר יפות. מה יותר טוב מלראות את הטביעות והעקבות של כל הצחוקים והחיוכים מוטבעים בפנים, מקיפים במסגרת מעוטרת שתי עיניים שהתבונה והניסיון נשפכים מהן?
<שתי סבתות גידלו אותי, וכל אחת מהן יותר זקנה מהשניה. ויותר יפהפיה מהשניה. לעולם אזכור להן חסד זקנתן>
כשאני חושבת "זִקנה" ההקשר המיידי שעולה לי: זקן-השבט.
המישהו או המישהי עם הפרספקטיבה. עם הניסיון. עם הסיפורים על ימים עברו, עם האהבה הבלתי נדלית לצאצאים, ולבניהם, ולכל התינוקות החדשים, והידיעה שגם הם יגדלו ו...יבעטו. וזה בסדר. אלה החיים.
-
תמרוש_רוש
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
זקנה זה לא מילה גסה
אני כבר המון המון זמן רוצה נורא לאסוף כמה תמונות של נשים זקנות, כולל סבתא שלי, והאשה על עטיפת הדיסק של הפרוייקט (השני?) של עידן רייכל, ועוד כמה, ולתלות על קיר המשרדון שלי, תחת הכותרת "אשה יפה". שכולם יראו ויתעשרו (נפשית). אולי סוף סוף אני אעשה את זה?
-
ע_ע_ע*
- הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
- דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*
זקנה זה לא מילה גסה
יש גם דף הזיקנה ואני (לא בטוחה שהוא קשור)
-
אהבת_עולם*
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
זקנה זה לא מילה גסה
כמה שיותר מקומטות - יותר יפות.
גם גברים חושבים ככה?!
מי ירצה לעשות איתי סקס כשאהיה זקנה ומקומטת?
אולי רק גברים זקנים, שלא יהיו להם ברירות אחרות.
אז נניח שמילא שיהיו מקומטים ומילא הכרס המידלדלת והכול, אבל מה עם כוח הגברא?
בקיצור, אני רוצה להיות ולהיראות מינית ומושכת + לממש את המיניות שלי היטב - עד זקנה ושיבה.
לא בא לי להיות בתפקיד 'זקנת השבט', תודה רבה !
(אלא אם כן לזקנת השבט הזאת יש גם חיי מיטה שופעים, אז אדרבה...)
<המחכימון: 'ההגיון תוחם אזור ללא תחום; הדמיון הוא הנדרש לקפיצת הדרך'. אולי....
>
גם גברים חושבים ככה?!
מי ירצה לעשות איתי סקס כשאהיה זקנה ומקומטת?
אולי רק גברים זקנים, שלא יהיו להם ברירות אחרות.
אז נניח שמילא שיהיו מקומטים ומילא הכרס המידלדלת והכול, אבל מה עם כוח הגברא?
בקיצור, אני רוצה להיות ולהיראות מינית ומושכת + לממש את המיניות שלי היטב - עד זקנה ושיבה.
לא בא לי להיות בתפקיד 'זקנת השבט', תודה רבה !
(אלא אם כן לזקנת השבט הזאת יש גם חיי מיטה שופעים, אז אדרבה...)
<המחכימון: 'ההגיון תוחם אזור ללא תחום; הדמיון הוא הנדרש לקפיצת הדרך'. אולי....
-
עשב_השדה*
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
זקנה זה לא מילה גסה
שלום טאו יקרה ומרגשת,
פגשתי היום בפעם הראשונה את מילותיך כאן ובדף בית שלך
ומאד התרגשתי
קודם כל גם אני בין הנשים ששיבה זורקת בשערן, ביום שפתחת את הדף הזה היתה לי יומולדת (על סף הקידומת הותיקה) נו טוף 59
ואני יכולה לומר לך שאת מממשת חלומות שלי,שלא ממשתי עדיין,ועדיין חולמת
הייתי מתה להיות מיילדת , שעוזרת לנשים ללדת בכבוד ,
כנראה שבגילי אין הרבה סיכוי אבל תקני אותי אם אני טועה
חוצמזה באמת לא מילה גסה זיקנה,ויש לי רעיונות להקמת קהילה , חווה , שבה אפשר לחיות את החלק הזה של חיינו בעניין ובדרך שתתאים לאנשים שעדיין יוצרים
מציאות ומשפיעים על העולם, (אפשר להגדיר זאת 'באופנים') שבט של זקני השבט
אני מטפלת פאולה, ומחנכת אלטרנטיבית,ויוצרת ועדיין שואלת מה אני רוצה כל יום ומחדש,
עם שניים שעברו את גיל ההתבגרות וטובלים רגליהם במי נהר החיים שלהם בודקים עד כמה הם קרים או מסקרנים
אל חמדוליללה
נחמד בדף הזה , מעורר סולידריות ,
ודרך אגב אהבת יקרה
אין לאף אחד בשום גיל מונופול על מיניות או אהבה, ויש בהחלט גברים שרואים את הערך המשתבח עם הגיל של האישה שלהם,ואוהבים אף יותר
אפשר גם להיות זקנת שבט וגם מינית , תתפלאי,אם כי מקובל לחשוב כמוך
פגשתי היום בפעם הראשונה את מילותיך כאן ובדף בית שלך
ומאד התרגשתי
קודם כל גם אני בין הנשים ששיבה זורקת בשערן, ביום שפתחת את הדף הזה היתה לי יומולדת (על סף הקידומת הותיקה) נו טוף 59
ואני יכולה לומר לך שאת מממשת חלומות שלי,שלא ממשתי עדיין,ועדיין חולמת
הייתי מתה להיות מיילדת , שעוזרת לנשים ללדת בכבוד ,
כנראה שבגילי אין הרבה סיכוי אבל תקני אותי אם אני טועה
חוצמזה באמת לא מילה גסה זיקנה,ויש לי רעיונות להקמת קהילה , חווה , שבה אפשר לחיות את החלק הזה של חיינו בעניין ובדרך שתתאים לאנשים שעדיין יוצרים
מציאות ומשפיעים על העולם, (אפשר להגדיר זאת 'באופנים') שבט של זקני השבט
אני מטפלת פאולה, ומחנכת אלטרנטיבית,ויוצרת ועדיין שואלת מה אני רוצה כל יום ומחדש,
עם שניים שעברו את גיל ההתבגרות וטובלים רגליהם במי נהר החיים שלהם בודקים עד כמה הם קרים או מסקרנים
אל חמדוליללה
נחמד בדף הזה , מעורר סולידריות ,
ודרך אגב אהבת יקרה
אין לאף אחד בשום גיל מונופול על מיניות או אהבה, ויש בהחלט גברים שרואים את הערך המשתבח עם הגיל של האישה שלהם,ואוהבים אף יותר
אפשר גם להיות זקנת שבט וגם מינית , תתפלאי,אם כי מקובל לחשוב כמוך
-
דנה_ה*
- הצטרפות: 13 אפריל 2004, 22:21
- דף אישי: הדף האישי של דנה_ה*
זקנה זה לא מילה גסה
טאו להורות - אני יודעת איך את נראית ואני חושבת שאת יפיפיה...
ובכלל - שיער לבן, קמטים, גוף לא מושלם, נורא יפים בעיני ואני כבר מחכה לשערות הלבנות שלי שיגיעו. השבוע ראיתי משהו דמוי קמט בפנים שלי ונורא שמחתי.
(שלא תביני לא נכון, גם גוף צעיר וחלק יפה מאוד בעיני).
ולגבי בגידת הגוף - אני חושבת שזה עוד רחוק ממני בגילי הצעיר, אם כי את הניצנים כבר אפשר לראות ולהרגיש. אני יודעת שיש בי חלקים שמפחדים מזה, אולי כי הם החלקים שבאמת ימותו כשגופי ימות. אבל יש גם חלקים שלא מפחדים מזה, והם אולי מה שיישאר אחרי המוות של הגוף הפיזי.
ובכלל - שיער לבן, קמטים, גוף לא מושלם, נורא יפים בעיני ואני כבר מחכה לשערות הלבנות שלי שיגיעו. השבוע ראיתי משהו דמוי קמט בפנים שלי ונורא שמחתי.
(שלא תביני לא נכון, גם גוף צעיר וחלק יפה מאוד בעיני).
ולגבי בגידת הגוף - אני חושבת שזה עוד רחוק ממני בגילי הצעיר, אם כי את הניצנים כבר אפשר לראות ולהרגיש. אני יודעת שיש בי חלקים שמפחדים מזה, אולי כי הם החלקים שבאמת ימותו כשגופי ימות. אבל יש גם חלקים שלא מפחדים מזה, והם אולי מה שיישאר אחרי המוות של הגוף הפיזי.
-
טאו_להורות*
זקנה זה לא מילה גסה
אני לא רק מדברת עלינו , אלא, על כלבים זקנים , סוסות זקנות , פרחים זקנים ואפילו שיליות זקנות
בעברית צעיר נחשב לחיובי וזקן לשלילי.
השבוע הסברתי ליולדת, שהרופא טען שהשילייה שלה "זקנה" ולכן הוא ממליץ על זרוז,
היא הבינה ממנו שהשילייה חולה, לא מתפקדת, בעוד ששילייה אמורה להיזדקן על מנת שתהליך הטבעי של הלידה יתפתח.
בשבילי הזקנה היא תהליך איטי של פרידה מהמיניות ,הפוריות ומהיופי אך לא מהיצירתיות , לא מהשותפות ,לא מהיוזמה והנכונות להועיל ולעשות.
יתכן שאני מקבלת את הבדידות האינטימית בשמחה ?
הרבה כבר נכתב על המראה החיצוני ובאמת זה לא הנושא.
אותי מעניין המבט פנימה -
אני , עצמי זקנה .
ההשלמה וההנאה ממה שיש,
הויכוח עם המציאות נפסק ,
הכעס ותשוקה לשנות ולהפוך עולמות נרגע
התגלית של הבדידות האינטימית
בעברית צעיר נחשב לחיובי וזקן לשלילי.
השבוע הסברתי ליולדת, שהרופא טען שהשילייה שלה "זקנה" ולכן הוא ממליץ על זרוז,
היא הבינה ממנו שהשילייה חולה, לא מתפקדת, בעוד ששילייה אמורה להיזדקן על מנת שתהליך הטבעי של הלידה יתפתח.
בשבילי הזקנה היא תהליך איטי של פרידה מהמיניות ,הפוריות ומהיופי אך לא מהיצירתיות , לא מהשותפות ,לא מהיוזמה והנכונות להועיל ולעשות.
יתכן שאני מקבלת את הבדידות האינטימית בשמחה ?
הרבה כבר נכתב על המראה החיצוני ובאמת זה לא הנושא.
אותי מעניין המבט פנימה -
אני , עצמי זקנה .
ההשלמה וההנאה ממה שיש,
הויכוח עם המציאות נפסק ,
הכעס ותשוקה לשנות ולהפוך עולמות נרגע
התגלית של הבדידות האינטימית
- איזה שקט.
זקנה זה לא מילה גסה
מזכירה את הדף אישה מתבגרת. השיחה כאן דומה לשיחות שהתנהלו שם.
זקנה זה לא מילה גסה
היי טאו, קראת את הספר משהו עם המניפה הסודית? (באנגלית משהו כזה עם secret fan).
ספר שמסופר מפי גיבורה סינית בת מעל ל - 80. על החיים שלה בפרספקטיבה של הגיל שלה.
השלב שלה בחיים נקרא בסינית "אשה שעוד לא מתה" (אפשר לקרוא רק שלילי ואפשר לקרוא בצורות אחרות, לדעתי...)
כל קרוביה כמעט כבר מתו והיא נשארה ככה, נטו, היא.
אמא שלי אומרת שמעל גיל 65 זה יותר כיף, כי אין כבר מה להוכיח. אף אחד לא מצפה ממך לכלום. אפשר ליהנות ולחיות.
ספר שמסופר מפי גיבורה סינית בת מעל ל - 80. על החיים שלה בפרספקטיבה של הגיל שלה.
השלב שלה בחיים נקרא בסינית "אשה שעוד לא מתה" (אפשר לקרוא רק שלילי ואפשר לקרוא בצורות אחרות, לדעתי...)
כל קרוביה כמעט כבר מתו והיא נשארה ככה, נטו, היא.
אמא שלי אומרת שמעל גיל 65 זה יותר כיף, כי אין כבר מה להוכיח. אף אחד לא מצפה ממך לכלום. אפשר ליהנות ולחיות.
-
עשב_השדה*
זקנה זה לא מילה גסה
זקנה יכולה להיות חוויה של גזירה משמיים, אך גם של ככות(ככה )אינטימית ,ונראה לי שההבדל בין שתי הגישות היא מידה ההאחזות במוכר,
בכדי להיות בככות צריך לא לפחוד לפחוד, וגם לא לפחוד לחיות (שנייהם), פרחים זקנים הופכים לפירות לא?
ויש בעולם אנשים זקנים, מלאים כרימון חכמה והתפתחות אישית,שעברו קברת דרך ויכולים לעזור לצעירים שמחפשים דרכים טובות
וגם שעשו טעויות גדולות וחוו משברים והחכימו דרכם אף יותר,
כלומר כל עוד אני קמה בבוקר ויש בי חיים יש לי מה לתרום כאן וממה להתרם
אבל אני מודה שזקנה מופלגת ודמנזית נראית לי מפחיד ומיותרת (בשבילי) ושאני עדייין רחוקה משם בינתיים אז זה לא חכמה להיות אמיצה ופוטנטית
עוד לא החלפתי קדומת אפילו
בקצור יש הרבה עבודה פנימית בחלק זה של החיים .......
בכדי להיות בככות צריך לא לפחוד לפחוד, וגם לא לפחוד לחיות (שנייהם), פרחים זקנים הופכים לפירות לא?
ויש בעולם אנשים זקנים, מלאים כרימון חכמה והתפתחות אישית,שעברו קברת דרך ויכולים לעזור לצעירים שמחפשים דרכים טובות
וגם שעשו טעויות גדולות וחוו משברים והחכימו דרכם אף יותר,
כלומר כל עוד אני קמה בבוקר ויש בי חיים יש לי מה לתרום כאן וממה להתרם
אבל אני מודה שזקנה מופלגת ודמנזית נראית לי מפחיד ומיותרת (בשבילי) ושאני עדייין רחוקה משם בינתיים אז זה לא חכמה להיות אמיצה ופוטנטית
עוד לא החלפתי קדומת אפילו
בקצור יש הרבה עבודה פנימית בחלק זה של החיים .......
זקנה זה לא מילה גסה
כמתכוננת-ל 50 (כמו סאלי בהארי וסאלי (-; ) אני הוגה רבות בשאלות האלה.
לא רוצה לחיות את המשך חיי במנטליות של קרב מאסף נגד הזיקנה. הזיקנה היא חלק ארוך מהחיים, לא משהו מיותר שמודבק בקצה! היא ראויה שנשקיע בה ושנפיק ממנה מה שגלום בה, כמו כל שאר תקופות החיים (בכל גיל אלה דברים קצת שונים).
מה שכן, אני מוצאת שאין לי מודל . אין הרבה אנשים שמזדקנים באופן שמעורר בי השראה ותקוה.
אז אותם אני מנסה כיום לצוד: גם אם אני לא מתפעלת מכלל חייה של אישה מבוגר, אני נצמדת (מחשבתית ותחושתית) לאותם היבטים שאני כן רוצה גם, כשאהיה בגילה.
לפעמים זו בריאות טובה
לפעמים זו עצמאות מחשבתית וחופש, עם הרבה פחות חשבונות לאחרים
לפעמים זו היכולת ללמוד ולהמשיך להתקדם לתחומים חדשים
ולפעמים זו התבוננות נקיה על החיים, בלי ציניות ומרירות.
את הזקנה החכמה הארכיטיפת - זו מהאגדות - טרם מצאתי בחיים עצמם.
אני חושדת שזה כי אין לי עיניים לראות אותה- בתרבות שלנו לא סופרים חוכמה ונסיון. וכפי שאני רואה זאת, אני עושה עכשיו את העבודה הזו לא רק בשבילי אלא גם בשביל בתי והנשים הצעירות של העתיד: לזהות זיקנה איכותית, להכיר בה ולשאוף אליה.
לא רוצה לחיות את המשך חיי במנטליות של קרב מאסף נגד הזיקנה. הזיקנה היא חלק ארוך מהחיים, לא משהו מיותר שמודבק בקצה! היא ראויה שנשקיע בה ושנפיק ממנה מה שגלום בה, כמו כל שאר תקופות החיים (בכל גיל אלה דברים קצת שונים).
מה שכן, אני מוצאת שאין לי מודל . אין הרבה אנשים שמזדקנים באופן שמעורר בי השראה ותקוה.
אז אותם אני מנסה כיום לצוד: גם אם אני לא מתפעלת מכלל חייה של אישה מבוגר, אני נצמדת (מחשבתית ותחושתית) לאותם היבטים שאני כן רוצה גם, כשאהיה בגילה.
לפעמים זו בריאות טובה
לפעמים זו עצמאות מחשבתית וחופש, עם הרבה פחות חשבונות לאחרים
לפעמים זו היכולת ללמוד ולהמשיך להתקדם לתחומים חדשים
ולפעמים זו התבוננות נקיה על החיים, בלי ציניות ומרירות.
את הזקנה החכמה הארכיטיפת - זו מהאגדות - טרם מצאתי בחיים עצמם.
אני חושדת שזה כי אין לי עיניים לראות אותה- בתרבות שלנו לא סופרים חוכמה ונסיון. וכפי שאני רואה זאת, אני עושה עכשיו את העבודה הזו לא רק בשבילי אלא גם בשביל בתי והנשים הצעירות של העתיד: לזהות זיקנה איכותית, להכיר בה ולשאוף אליה.
-
אהבה_טהורה*
- הצטרפות: 18 יולי 2007, 09:49
- דף אישי: הדף האישי של אהבה_טהורה*
זקנה זה לא מילה גסה
הספר "שנה ליד הים" של ג'ואן אנדרסון מדבר על מציאת העצמיות מחדש בגיל הזה והגשמה
וגם נותן אחלה דוגמא את ג'ואן אריקסון [חברה של הסופרת] שהיתה בת תשעים וחיה יותר מרוב בני
השלושים פלוס שאני מכירה, סיפור אמיתי ומעורר על הכוחות והאומץ המחודשים בגילאים מבוגרים יותר,
הספר כתוב בכנות יפיפייה.
וגם נותן אחלה דוגמא את ג'ואן אריקסון [חברה של הסופרת] שהיתה בת תשעים וחיה יותר מרוב בני
השלושים פלוס שאני מכירה, סיפור אמיתי ומעורר על הכוחות והאומץ המחודשים בגילאים מבוגרים יותר,
הספר כתוב בכנות יפיפייה.
-
עשב_השדה*
-
אילה_א*
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
-
עשב_השדה*
זקנה זה לא מילה גסה
אילה ממש מעליב ולא נכון,חוה בת חיים היא חברתי ואני מעריכה ומעריצה אותה אבל יש ויש עוד הרבבבבבבבבההההה נשים וגברים כאן שחייהם מתקדמים בזמן והם עדיין שופעים כל טוב,
את חלקם אני לא מכירה ואשמח להכיר דרך הדף הזה או שכמותו
באופן לא נולד לו יום אחד משום מקום, היו כאן אנשים קודם שהגו רעיונות וחצבו את המדרגות בהר הבאופני,ושצמחו בתוך עולם שלא דיבר את השפה הזו שכל כך מובנת היום
גם הגברת לידלוף היא בערך בת גילנו,ולהזכירך שנות השבעים של המאה שעברה היו שנים של תעוזה , מהפכה תרבותית,ותחילת היווצרותו של הכפר הגלובלי בו אנו חיים היום.
את חלקם אני לא מכירה ואשמח להכיר דרך הדף הזה או שכמותו
באופן לא נולד לו יום אחד משום מקום, היו כאן אנשים קודם שהגו רעיונות וחצבו את המדרגות בהר הבאופני,ושצמחו בתוך עולם שלא דיבר את השפה הזו שכל כך מובנת היום
גם הגברת לידלוף היא בערך בת גילנו,ולהזכירך שנות השבעים של המאה שעברה היו שנים של תעוזה , מהפכה תרבותית,ותחילת היווצרותו של הכפר הגלובלי בו אנו חיים היום.
-
חוה_בת_חיים*
- הצטרפות: 12 מאי 2005, 22:58
- דף אישי: הדף האישי של חוה_בת_חיים*
זקנה זה לא מילה גסה
אבל יש את חוה בת חיים [-: ...
בצעירותינו , כשהגדולה שלי עוד היתה ממש תינוקת , הייתי בת 23 וכך גם האבא של התינוקת.
פעם היתה איזו הודעה בעיתון שהצחיקה אותנו כל כך עד שגזרנו והצמדנו אותה למקרר.
היה מסופר שם על צעיר בן שלושים אשר גנב רכב ונתפס .
הצחיק איך עם צעיר מתכוונים בעצם לבן אדם בן שלושים D-: בשיא הרצינות חשבנו שגיל 30 זה כבר עם רגל אחת בקבר ..
בצעירותינו , כשהגדולה שלי עוד היתה ממש תינוקת , הייתי בת 23 וכך גם האבא של התינוקת.
פעם היתה איזו הודעה בעיתון שהצחיקה אותנו כל כך עד שגזרנו והצמדנו אותה למקרר.
היה מסופר שם על צעיר בן שלושים אשר גנב רכב ונתפס .
הצחיק איך עם צעיר מתכוונים בעצם לבן אדם בן שלושים D-: בשיא הרצינות חשבנו שגיל 30 זה כבר עם רגל אחת בקבר ..
-
אהבת_עולם*
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
זקנה זה לא מילה גסה
האם אפשר לאחד עם הדף אישה מתבגרת?
-
ע_ע_ע*
- הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
- דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*
-
אהבת_עולם*