האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
הערות: הקו האנכי | נמצא ברוב המקלדות מעל הסימן \ שנמצא ליד ה-Enter. לפעמים זה מסומן כמו שני קוים אנכיים אחד מעל השני. אפשר להדפיס את הדף הזה כדי שרשימת ההבעות תהיה זמינה. אתם מוזמנים לשלוח אל [email protected] הבעות נוספות מהגיגי עכברכם, או לכתוב כאן רעיונות להבעות כאלו.
רק אם הן באות יחד עם ציור טוב שמתאים לסט ההבעות הקיים.
מה זאת אומרת? שמי שמציע צריך להביא ציור? איך זה אפשרי בשבילי?
או שזה צריך להיות דומה לאיזה ציור קיים?
או להציע סדרת מקשים מתאימה, כמו שהציע עודד לבנה?
לא הבנתי....
(אם זה צריך להיות דומה לציור קיים, אז נגיד 'נו נו נו' - אפשר לעשות דומה לציור של היד, רק עם אצבע פשוטה.
אבל למה כמו שיש פרח ואפרוח ולב, אי אפשר לעשות גם נר או בית?)
איך מציירים במחשב?
בתכנת ציור כלשהי. בכל מחשב יש תכנת ציור פשוטה בשם"צייר" / "painter" (התחל --> כל התכניות --> עזרים).
הבעיה שאני נתקלתי בה היא לצייר בגודל של אמונטיקון. אם אני מציירת גדול ואח"כ מקטינה, זה מתחרבש, הכל צפוף מדי ולא רואים כלום. ולצייר בקטן מלכתחילה נורא קשה, כי הפיקסלים גדולים מדי. לא יודעת איך עושים את זה... איך את עשית את זה?
שמרתי במחשב את התמונות של הפרצוף המחייך והפרצוף הבוכה, פתחתי אותם ב"צייר", גזרתי את החיוך מהפרצוף המחייך והדבקתי אותו על הפרצוף הבוכה. ומאיפה העלית את זה לאתר? מכאן
התעוררויות תכופות בלינה משפחתית
היי, אני חדשה פה ואשמח מאוד ליעוץ או רעיון לגבי לינה משפחתית.
אני וזוגתי ישנו עם התאומים שלנו מיום לידתם בלינה משפחתית.
היום הם בת ובן 10 חודשים (9 חודשים מתוקן)
אנחנו ישנות במיטה ענקית (שתי מיטות זוגיות מחוברות), בד"כ אנחנו ישנות יחד במיטה אחת, אחת הילדים ישן צמוד אל אחת מאתנו והשני קצת רחוק.
היו לנו ימים טובים בלינה המשפחתי ואפילו תקופות שישנו לילה שלם (בערך בגיל חמישה חודשים)
בחודשים האחרונים המצב הפך להיות בלתי נסבל...