דורי הורות טבעית
-
דורי_הורות_טבעית*
- הצטרפות: 29 מאי 2004, 16:20
- דף אישי: הדף האישי של דורי_הורות_טבעית*
דורי הורות טבעית
שלום לכולם. קוראים לי דורי, אני אמא לשלושה בנים, מקסימים. בעיסוקי, מייצרת ומשווקת מוצרים מפנקים לתינוקות והורים. במבחר- ערסלים, מנשאים, שמיכות, תיקים וכיוב'.
תוכלו לראות עוד באתר- HTV.CO.IL
אשמח לענות על שאלות בכל הנוגע ללבישה, תנוחות וכו' (מדובר על מנשאים...)
הנחה מובטחת לגולשי "באופן".
04-6399855
תוכלו לראות עוד באתר- HTV.CO.IL
אשמח לענות על שאלות בכל הנוגע ללבישה, תנוחות וכו' (מדובר על מנשאים...)
הנחה מובטחת לגולשי "באופן".
04-6399855
-
תבשיל_קדרה*
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
דורי הורות טבעית
הו!
אולי תפתרי לי את החידה -
למה "מנשא מאיה" שלך נקרא כך?
השם הזה מבלבל אותי מאוד, כי יש מנשא שונה לחלוטין שנקרא maya wrap.
אולי תפתרי לי את החידה -
למה "מנשא מאיה" שלך נקרא כך?
השם הזה מבלבל אותי מאוד, כי יש מנשא שונה לחלוטין שנקרא maya wrap.
-
סיגל_ב*
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
דורי הורות טבעית
האם יש מי שמוכר את המוצרים שלכם באזור המרכז כך שאפשר יהיה למדוד ולנסות את המנשאים?
-
מיכל_שץ*
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
דורי הורות טבעית
הי דורי!
ברוכה הבאה!
תהיתי למה את לא נמצאת פה!
אני מקוה שתבקרי לעיתים קרובות,
אני מאמינה שזהו ה דף בית אישי שלך,
אז קבלי זר
מסורתי לקישוט הסלון.
<אנחנו מכירות, תגלשי קצת, בטוח תביני מהיכן>
ברוכה הבאה!
תהיתי למה את לא נמצאת פה!
אני מקוה שתבקרי לעיתים קרובות,
אני מאמינה שזהו ה דף בית אישי שלך,
אז קבלי זר
<אנחנו מכירות, תגלשי קצת, בטוח תביני מהיכן>
-
דורי_הורות_טבעית*
דורי הורות טבעית
שלום לכן גילה והאפרסקים ואהלן לך מיכל אום תאיר...
באיזור המרכז אנחנו עובדים חזק מאד עם חנות זולה באופן מיוחד - ביבי שיק בקניון גבעת שמואל. המוכרות נחמדות ומסבירות. לא (!) לבוא בימי שישי כי מפוצץץץ.
למנשא כיס שלנו קראנו "מאיה" כי זה שם שאהבנו במיוחד. מכר אחד שלא ממש מכיר מנשאים, תרגם לנו את רעיון הכריכה לMAYA RAP. כמה ימים אחרי שהודפסו אלפי חוברות הדרכה נפגשנו עם הMAYA RAP האמריקאי המקורי.
בחוברות הבאות שלנו השם כבר לא הופיע / מופיע יותר ובאנגלית אני מתרגמת לMAYA CARRIER וכדומה.
אז בהצלחה עם הבלבול.
יומקסים
דורי
באיזור המרכז אנחנו עובדים חזק מאד עם חנות זולה באופן מיוחד - ביבי שיק בקניון גבעת שמואל. המוכרות נחמדות ומסבירות. לא (!) לבוא בימי שישי כי מפוצץץץ.
למנשא כיס שלנו קראנו "מאיה" כי זה שם שאהבנו במיוחד. מכר אחד שלא ממש מכיר מנשאים, תרגם לנו את רעיון הכריכה לMAYA RAP. כמה ימים אחרי שהודפסו אלפי חוברות הדרכה נפגשנו עם הMAYA RAP האמריקאי המקורי.
בחוברות הבאות שלנו השם כבר לא הופיע / מופיע יותר ובאנגלית אני מתרגמת לMAYA CARRIER וכדומה.
אז בהצלחה עם הבלבול.
יומקסים
דורי
-
סיגל_ב*
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
דורי הורות טבעית
תודה דורי, מכירה את החנות...
וברוכה הבאה!@}@}@}
וברוכה הבאה!@}@}@}
-
מיכל_שץ*
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
דורי הורות טבעית
האם הכתובת של העפיפוניה עוד רלוונטית? כי שלחתי לך מייל (עם מס' טלפון שרצית)
דורי הורות טבעית
או, דורי - הגעת בדיוק בזמן!
קניתי לתינוקי שלי את המנשק ויש לי שאלות:
קניתי לתינוקי שלי את המנשק ויש לי שאלות:
- את כותבת בפרוספקט שבתנוחת בטן אל בטן תינוקות יהיו עם הרגליים בפנים ו- פעוטות עם הרגליים בחוץ. האם אפשר לדעתך שגם תינוקות יהיו עם הרגליים בחוץ?
- ואם כן, האם יש הגבלה החל מגיל מסויים? כי תינוקי בן 3 ח'.
- כשתינוקות עם הרגליים בפנים - איך הן צריכות להיות "מסודרות"? מוצלבות? נראה לי לא נוח בבטן אל בטן. האם כל תנוחה אקראית שלהן תהיה בסדר?
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
דורי הורות טבעית
ברוכה הבאה. תתחדשי על הדף. את מייצרת אחלה מוצרים. [-:
-
תהיתי_למה*
- הצטרפות: 04 יוני 2004, 20:59
דורי הורות טבעית
שלום דורי, נכנסתי לאחרונה לבייבי-שיק בגבעת שמואל, שם הם מוכרים את המנשאים שלכם ב- 145 ש"ח. ראיתי באתר שלכם שאצלכם המחירים יותר גבוהים.
תהיתי למה.
האם בבייבי-שיק מדובר במנשאים מייצור אחר / עודפים וכדומה?
תהיתי למה.
האם בבייבי-שיק מדובר במנשאים מייצור אחר / עודפים וכדומה?
-
קרן_יער*
- הצטרפות: 19 מאי 2004, 11:08
- דף אישי: הדף האישי של קרן_יער*
דורי הורות טבעית
שלום דורי
מקווה שזה בסדר לשאול כאן שאלה "מסחרית". חלמתי תמיד על המנשק. כשגדולתי נולדה לפני שנתיים פלוס קיבלתי את מנשא המאיה שלכם ואני מאושרת ממנו. אחר כך קיבלתי גם את המנשק ולא הסתדרנו מהרגע הראשון. המנשק לא היה מעולם בשימוש- מדדנו אותו בבית וזה הרגיש כל כך לא נכון שתחבנו אותו לארון וזהו.
עכשיו עם הקטנה שלי לא ניסיתי אפילו. חברות שפגשתי ומרוצות חקרו איתי את הסוגיה והמסקנה היא שהמנשק שיש לי בבית כנראה גדול מדי וזהו.
עברו שנתיים. אבל הוא מעולם לא היה בשימוש. יש איזשהו סיכוי להחליף אותו אצלך?
(ואני ירושלמית)
מקווה שזה בסדר לשאול כאן שאלה "מסחרית". חלמתי תמיד על המנשק. כשגדולתי נולדה לפני שנתיים פלוס קיבלתי את מנשא המאיה שלכם ואני מאושרת ממנו. אחר כך קיבלתי גם את המנשק ולא הסתדרנו מהרגע הראשון. המנשק לא היה מעולם בשימוש- מדדנו אותו בבית וזה הרגיש כל כך לא נכון שתחבנו אותו לארון וזהו.
עכשיו עם הקטנה שלי לא ניסיתי אפילו. חברות שפגשתי ומרוצות חקרו איתי את הסוגיה והמסקנה היא שהמנשק שיש לי בבית כנראה גדול מדי וזהו.
עברו שנתיים. אבל הוא מעולם לא היה בשימוש. יש איזשהו סיכוי להחליף אותו אצלך?
(ואני ירושלמית)
-
דורי_הורות_טבעית*
דורי הורות טבעית
שלום לכולכם ותודה על הפניות
צר לי על העיכוב בתגובה.
ככה זה שמנהלים עסק ושלושה ילדים במושלמות...
אני מציעה ששאלות ספציפיות לגבי שימוש במנשא מכל סוג שהוא ( שלנו ואף שאינו שלנו ) אענה טלפונית. זה קצר יותר וברור יותר.
ובכל זאת:
תנוחת בטן אל בטן במנשק / SLING ודומיו:
תינוק קטנטן, בשבועות הראשונים לחייו יהיה כולו מעורסל כעובר בהתרפקות על החזה של ההורה, כאשר הבד של המנשק עוטף אותו מכף רגל ועד ראש ומצמיד אותו אל ההורה.
כאשר התינוק גדל וגופו מתארך, יותר נוח לו להיות עם רגלים ישרות ולא מקופלות כעובר ואז באופן טבעי הן תהיינה מחוץ למנשק, כאשר הרפידה התחתונה (הריפוד) יתמוך באיזור הירכים, ברכים.
העצה שאני תמיד אוהבת לתת בעניין המנשאים היא: א. עמדו מול הראי עם התינוק מעורסל בידכם בתנוחה הנוחה לו ביותר כרגע. כעת צלמו בעינכם את המיקום ביחס לגוף שלכם, את מנח הראש, הרגלים, הבטן, ורק אז הכניסו אותו למנשא. המוח צילם וזוכר והתינוק יתערסל במנח הדומה ביותר לאייך שהוא היה קדם לכן בזרועתכם.
המנשא הוא רק בד והוא אמור לתמוך בהורה ולא להפף, ולכן כל מנח שבו נוח לתינוק, הוא שקט ורגוע, זהו המנח הנכון עבורכם.
לגבי ביבישיק - ביבישיק היא מאותן חנויות דיסקאונט אשר מוכרות את הכול או כמעט הכול בעשרות אחוזים מתחת למחיר השוק ובזאת גדולתה. אני מפנה לשם הורים, לפחות 10 פעמים ביום, לגבי המנשאים שלי ולגבי כל מוצר אחר שמבררים עליו אצלי.
ביחס לשאר החנויות שאני עובדת איתן, רשת רבקט לדוגמא, המחיר שלנו הוא המחיר המומלץ 160 -180 תלוי במנשא.
קרן יער - אשמח שתתקשרי אליי ואני בטוחה שנמצא ביחד פתרון הולם לשימוש במנשק.
יומקסים לכולכם
דורי בר לב
הורות טבעית
6399855 04
צר לי על העיכוב בתגובה.
ככה זה שמנהלים עסק ושלושה ילדים במושלמות...
אני מציעה ששאלות ספציפיות לגבי שימוש במנשא מכל סוג שהוא ( שלנו ואף שאינו שלנו ) אענה טלפונית. זה קצר יותר וברור יותר.
ובכל זאת:
תנוחת בטן אל בטן במנשק / SLING ודומיו:
תינוק קטנטן, בשבועות הראשונים לחייו יהיה כולו מעורסל כעובר בהתרפקות על החזה של ההורה, כאשר הבד של המנשק עוטף אותו מכף רגל ועד ראש ומצמיד אותו אל ההורה.
כאשר התינוק גדל וגופו מתארך, יותר נוח לו להיות עם רגלים ישרות ולא מקופלות כעובר ואז באופן טבעי הן תהיינה מחוץ למנשק, כאשר הרפידה התחתונה (הריפוד) יתמוך באיזור הירכים, ברכים.
העצה שאני תמיד אוהבת לתת בעניין המנשאים היא: א. עמדו מול הראי עם התינוק מעורסל בידכם בתנוחה הנוחה לו ביותר כרגע. כעת צלמו בעינכם את המיקום ביחס לגוף שלכם, את מנח הראש, הרגלים, הבטן, ורק אז הכניסו אותו למנשא. המוח צילם וזוכר והתינוק יתערסל במנח הדומה ביותר לאייך שהוא היה קדם לכן בזרועתכם.
המנשא הוא רק בד והוא אמור לתמוך בהורה ולא להפף, ולכן כל מנח שבו נוח לתינוק, הוא שקט ורגוע, זהו המנח הנכון עבורכם.
לגבי ביבישיק - ביבישיק היא מאותן חנויות דיסקאונט אשר מוכרות את הכול או כמעט הכול בעשרות אחוזים מתחת למחיר השוק ובזאת גדולתה. אני מפנה לשם הורים, לפחות 10 פעמים ביום, לגבי המנשאים שלי ולגבי כל מוצר אחר שמבררים עליו אצלי.
ביחס לשאר החנויות שאני עובדת איתן, רשת רבקט לדוגמא, המחיר שלנו הוא המחיר המומלץ 160 -180 תלוי במנשא.
קרן יער - אשמח שתתקשרי אליי ואני בטוחה שנמצא ביחד פתרון הולם לשימוש במנשק.
יומקסים לכולכם
דורי בר לב
הורות טבעית
6399855 04
-
תבשיל_קדרה*
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
דורי הורות טבעית
דורי, אם זה בסדר מצידך, אשמח אם ימשיכו לשאול ותמשיכי לענות כאן - כך כולם (ז"א - גם קוראים שקטים) יצאו נשכרים.
תודה (-:
תודה (-:
-
פלוני_אלמונית*
דורי הורות טבעית
דורי
לשאלתך בדפי, אני מתעסקת בנושא כי הוא קרוב אלי מצד הבטיחות, מזעזע ככל שיהיה חשוב ליידע את ה"ציבור"
אחת מהסיבות שאני הייתי כ"כ נחרצת בתשובה היתה כי אני מכירה אותך. תודה שכתבת שם מה שכתבת.
(מיכל שץ ממחשב לא שלה)
לשאלתך בדפי, אני מתעסקת בנושא כי הוא קרוב אלי מצד הבטיחות, מזעזע ככל שיהיה חשוב ליידע את ה"ציבור"
אחת מהסיבות שאני הייתי כ"כ נחרצת בתשובה היתה כי אני מכירה אותך. תודה שכתבת שם מה שכתבת.
(מיכל שץ ממחשב לא שלה)
-
שירי_בן_דב*
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
- דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*
דורי הורות טבעית
דורי'לה שלום
במקרה נתקלתי בשם שלך . ד"ש וחיבוק
במקרה נתקלתי בשם שלך . ד"ש וחיבוק
-
פלוני_אלמונית*
דורי הורות טבעית
שלום קניתי לפני שבוע את המנשא ואני לא זוכרת אך לבצע את הקשירות יש איזו קלטת הסבר או משהו אחר
-
פלוני_מנצפון*
- הצטרפות: 23 מרץ 2005, 10:00
דורי הורות טבעית
שווה שווה לנסוע למרכז הארץ (גם במיוחד) עד לחנות ביבי שיק שבגבעת שמואל מכיוון שהמחירים כ"כ זולים והשרות מעולה
-
מיצי_החתולה*
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
דורי הורות טבעית
הי דורי
יש לנו מנשק, ויש לי תינוק בן 5 חודשים. מאיזה גיל אפשר לשאת אותו על הגב?
יש לנו מנשק, ויש לי תינוק בן 5 חודשים. מאיזה גיל אפשר לשאת אותו על הגב?