קורנפלקס ''אלופים''
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
קורנפלקס ''אלופים''
קורנפלקס "אלופים" .... זו רק אני או שבאמת אין שום דבר בריא בקורנפלקס הזה? הוא כל כך מזיק! הכי מזיק בו שהוא לובש תדמית בריאה.
כמה פעמים שמעתי אימהות אומרות לילדיהם :" לא. מספיק זבל אכלתם היום, עכשיו פרי או קורנפלקס צהוב"
כאילו שבו אין סוכר? אימא אחת פלטה לי :"אין בו סוכר כמו בדגנים אחרים" אה באמת? איך את יודעת? תגלי לי!!! הרי הקורנפלקסים לא כותבים כמה מתוך הפחמימות הם סוכרים, ולכן יש לנחש לפי הרכיבים ולפי סדרם!
והסוכר במקומות הראשונים בקורנפלקס הזה... אז מה אם הוא צהוב??? והוא מלא בחומרי שימור למינהם וEים מפחידים!
כמות המלח בו בלתי נתפסת בשבילי, אני אוכלת כמות כזאת בשבוע בלחץ...
אז היום הקטנה אומרת לי שאני יקנה לה את זה, כי "זה בריא ואנחנו אוכלים בריא במשפחה, נכון מאמה?"
"כן מתוקה שלי, אבל הקורנפלקסים שמיוצרים בארץ הם לא למאכל! הם מזיקים וגם הקורנפלקס הצהוב מזיק עמיתוש"
"מה? אבל הגננת אמרה שהוא בריא! הוא בריא אמא! הוא בריא!" שיהיה.
כמה פעמים שמעתי אימהות אומרות לילדיהם :" לא. מספיק זבל אכלתם היום, עכשיו פרי או קורנפלקס צהוב"
כאילו שבו אין סוכר? אימא אחת פלטה לי :"אין בו סוכר כמו בדגנים אחרים" אה באמת? איך את יודעת? תגלי לי!!! הרי הקורנפלקסים לא כותבים כמה מתוך הפחמימות הם סוכרים, ולכן יש לנחש לפי הרכיבים ולפי סדרם!
והסוכר במקומות הראשונים בקורנפלקס הזה... אז מה אם הוא צהוב??? והוא מלא בחומרי שימור למינהם וEים מפחידים!
כמות המלח בו בלתי נתפסת בשבילי, אני אוכלת כמות כזאת בשבוע בלחץ...
אז היום הקטנה אומרת לי שאני יקנה לה את זה, כי "זה בריא ואנחנו אוכלים בריא במשפחה, נכון מאמה?"
"כן מתוקה שלי, אבל הקורנפלקסים שמיוצרים בארץ הם לא למאכל! הם מזיקים וגם הקורנפלקס הצהוב מזיק עמיתוש"
"מה? אבל הגננת אמרה שהוא בריא! הוא בריא אמא! הוא בריא!" שיהיה.
קורנפלקס ''אלופים''
אני כל כך מזדהה!!!! השכנה שלי החליטה שהם עוברים לאוכל מזין יותר, וקנתה "אלופים" ... אמרתי לה שזה קורנפלקס נוראי בדיוק כמו הפיטנס המתיימר להיות בריא, ובעצם זה סוכר סוכר, קמח לבן עוד סוכר ועוד המון סוכר, ואז טיפה קמח מלא בשביל התווית "דגנים מלאים" ... עאלק! זה פשוט סוכר בקופסא כדי שאנשים ירגישו יותר טוב לאכול את זה. אני באמת לא מבינה.
אחיינים שלי, ביליתי איתם בפיקניק ובטיול כל היום, שום דבר בריא הם לא אכלו כל היום!!!! רק עוגי וחלב לבוקר,לאחר מכן 2 קוראסונים מלאים במרגרינה ובשומני טראנס, לחמניה לבנה עם שוקולד, ארטיק עם צבע מאכל כחול , נקניקיה מסרטנת בלחמניה לבנה עם המון קטשופ ,תעשייתי, ולאחר מכן בגלל שאכלו יפה את הנקניקיה ו"כל הכבוד לכם!!! אתם תהיו חזקים ובריאים" קיבלו שוקולד "פסק זמן"!!! ואני הבאתי לילדים שלי לאכול בפיקניק: תותים, מלון, אגסים, תפוחים, עגבניות, מלפפונים,גמבות, סלטי ירקות שחתכתי באותו בוקר, בננות , לחמניות מלאות שאפיתי עם טחינה משומשום מלא, קינואה לצהריים... כולם הסתכלו עלי כאילו אני המשוגעת!!! תראו במה אתם מאכילים את הילדים שלכם, עוד שנייה התקשרתי למשרדי הרווחה...
אחיינים שלי, ביליתי איתם בפיקניק ובטיול כל היום, שום דבר בריא הם לא אכלו כל היום!!!! רק עוגי וחלב לבוקר,לאחר מכן 2 קוראסונים מלאים במרגרינה ובשומני טראנס, לחמניה לבנה עם שוקולד, ארטיק עם צבע מאכל כחול , נקניקיה מסרטנת בלחמניה לבנה עם המון קטשופ ,תעשייתי, ולאחר מכן בגלל שאכלו יפה את הנקניקיה ו"כל הכבוד לכם!!! אתם תהיו חזקים ובריאים" קיבלו שוקולד "פסק זמן"!!! ואני הבאתי לילדים שלי לאכול בפיקניק: תותים, מלון, אגסים, תפוחים, עגבניות, מלפפונים,גמבות, סלטי ירקות שחתכתי באותו בוקר, בננות , לחמניות מלאות שאפיתי עם טחינה משומשום מלא, קינואה לצהריים... כולם הסתכלו עלי כאילו אני המשוגעת!!! תראו במה אתם מאכילים את הילדים שלכם, עוד שנייה התקשרתי למשרדי הרווחה...
-
טליה_אלמתן*
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
-
אנונימי
קורנפלקס ''אלופים''
רגע, אז איזה קורנפלקס כן בריא??
רק להגיש שזה לא טוב לא מספיק....
רק להגיש שזה לא טוב לא מספיק....
-
אישה_במסע*
- הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55
קורנפלקס ''אלופים''
למה לא?
סמים זה מזיק. האם צריך להגיד איזה סמים אפשר לתת לילדים או שמספיק להגיד שסמים זה מזיק?
קורנפלקס זה מזון מעובד. מזון מעובד ברמה כזו זה מזון שלא ראוי למאכל אדם.
אני לא מכירה קורנפלקס בריא.
סמים זה מזיק. האם צריך להגיד איזה סמים אפשר לתת לילדים או שמספיק להגיד שסמים זה מזיק?
קורנפלקס זה מזון מעובד. מזון מעובד ברמה כזו זה מזון שלא ראוי למאכל אדם.
אני לא מכירה קורנפלקס בריא.
-
דלית_ב*
- הצטרפות: 18 נובמבר 2005, 17:43
- דף אישי: הדף האישי של דלית_ב*
קורנפלקס ''אלופים''
רגע, אז איזה קורנפלקס כן בריא??
רוב הגרנולות פחות גרועות לדעתי, ואולי יש למצוא כאלו בלי סוכר. נראה לי שהן יותר יקרות. אבל לא ממש בדקתי.
אפשר בעלות נמוכה יחסית להכין גרנולה בסיסית פשוטה בבית (אפילו לקלות במחבת טפלון או כזו שלא צריך שמן), ולהוסיף פירות טריים ויבשים לפי המצאי. סוכר פחות מזיק, לפחות בשבילי זה סילאן, כזה שבא בצנצנת ש ב"מרכיבים" לא כתוב סוכר. רק לדוגמה.
הרעיון הוא לבדוק מה הכיף במוצר התעשייתי, שקיים שם גם מעבר ומבעד להתמכרות לסוכר מעובד, נגיד, הקרנצ'יות והמתיקות והשילוב עם נוזל? יופי, יש לנו שלושה מרכיבים, בואו נמצא מה יכול להתאים לנו, כלומר פשוט לשחק באוכל
לחקור, לפענח, ואז לייצר את השילוב המתאים ביותר לי כרגע, בהתחשב במשאבים הזמינים.
רוב הגרנולות פחות גרועות לדעתי, ואולי יש למצוא כאלו בלי סוכר. נראה לי שהן יותר יקרות. אבל לא ממש בדקתי.
אפשר בעלות נמוכה יחסית להכין גרנולה בסיסית פשוטה בבית (אפילו לקלות במחבת טפלון או כזו שלא צריך שמן), ולהוסיף פירות טריים ויבשים לפי המצאי. סוכר פחות מזיק, לפחות בשבילי זה סילאן, כזה שבא בצנצנת ש ב"מרכיבים" לא כתוב סוכר. רק לדוגמה.
הרעיון הוא לבדוק מה הכיף במוצר התעשייתי, שקיים שם גם מעבר ומבעד להתמכרות לסוכר מעובד, נגיד, הקרנצ'יות והמתיקות והשילוב עם נוזל? יופי, יש לנו שלושה מרכיבים, בואו נמצא מה יכול להתאים לנו, כלומר פשוט לשחק באוכל
לחקור, לפענח, ואז לייצר את השילוב המתאים ביותר לי כרגע, בהתחשב במשאבים הזמינים.
-
ריש_גלית*
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
קורנפלקס ''אלופים''
למרות הדיון המתפתח אני מבקשת רשות להעביר את זה לדף מה גיליתי ברשימת הרכיבים. מפריע לי לראות כותרת דף כזאת ב{{}}מה חדש.
-
בשמת_א*
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
קורנפלקס ''אלופים''
אכן, הדיון צריך לעבור לדף המתאים שכבר קיים. ריש גלית, תודה מראש על העריכה.