לגדול עם אב חורג
לגדול עם אב חורג
חיפשתי ולא מצאתי דף שמתייחס לנושא.
הייתי מאוד רוצה לשמוע חוויות מבנות שגדלו עם בן זוג של אמא שאינו אביהן הביולוגי. (עדיף מגיל רך ממש). בין אם האב הביולוגי נשאר בתמונה באיזושהי מידה או בכלל לא.
אודות מצב שבו מי שנמצא שם ביומיום, גידל ותפקד כאבא בפועל היה האב החורג.
הייתי רוצה לשמוע ממי שחוותה - האם קיימת אפשרות לקשר אמיץ וחזק, בעצם קשר אמיתי של אב ובת, עם אב חורג?
או שתמיד נשאר איזשהו תפר? חסך וחסר?
געגוע לאב הביולוגי, ממשי או מפונטז?
ואשמח גם לשמוע ממי שמכיר\ה את הסיטואציה מזוויות אחרות: הורים המגדלים ילדים חורגים, משפחות של מכרים וכו'
נחשו למה אני שואלת...
הייתי מאוד רוצה לשמוע חוויות מבנות שגדלו עם בן זוג של אמא שאינו אביהן הביולוגי. (עדיף מגיל רך ממש). בין אם האב הביולוגי נשאר בתמונה באיזושהי מידה או בכלל לא.
אודות מצב שבו מי שנמצא שם ביומיום, גידל ותפקד כאבא בפועל היה האב החורג.
הייתי רוצה לשמוע ממי שחוותה - האם קיימת אפשרות לקשר אמיץ וחזק, בעצם קשר אמיתי של אב ובת, עם אב חורג?
או שתמיד נשאר איזשהו תפר? חסך וחסר?
געגוע לאב הביולוגי, ממשי או מפונטז?
ואשמח גם לשמוע ממי שמכיר\ה את הסיטואציה מזוויות אחרות: הורים המגדלים ילדים חורגים, משפחות של מכרים וכו'
נחשו למה אני שואלת...
-
חוט_השני*
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
לגדול עם אב חורג
גדלתי עם אב חורג מגיל חמש בערך, (הביולוגי נהרג 4 שנים קודם לכן).
בשנים הראשונות הקשר היה אמיץ במיוחד. בתחילת גיל ההתבגרות כשהתחלתי לבעוט, בו בעטתי הכי חזק. מתקופה זו הקשר התרופף ונהיה מורכב במיוחד. הוא התחזק שוב שנים מאוחר יותר בעקבות בתי שנולדה ופתחה את ליבו בצורה שבכלל לא ידעתי שאפשר.
אחרי שלוש וחצי שנים הוא נפטר.
זה היה על רגל אחת וגם המסקנות:
אפשרי בהחלט קשר נפלא עם הורה מאמץ, נראה לי שתלוי באופי יותר מאשר באימוץ.
בשנים הראשונות הקשר היה אמיץ במיוחד. בתחילת גיל ההתבגרות כשהתחלתי לבעוט, בו בעטתי הכי חזק. מתקופה זו הקשר התרופף ונהיה מורכב במיוחד. הוא התחזק שוב שנים מאוחר יותר בעקבות בתי שנולדה ופתחה את ליבו בצורה שבכלל לא ידעתי שאפשר.
אחרי שלוש וחצי שנים הוא נפטר.
זה היה על רגל אחת וגם המסקנות:
אפשרי בהחלט קשר נפלא עם הורה מאמץ, נראה לי שתלוי באופי יותר מאשר באימוץ.
לגדול עם אב חורג
מניחה שאלה נסיבות יחסית נדירות. מצדי מקווה שעם הזמן כן יתווספו עוד קצת תשובות.
התשובה של חוט השני תרמה לי הרבה ותודה לה
התשובה של חוט השני תרמה לי הרבה ותודה לה
לגדול עם אב חורג
כמעט לא כתבתי, אבל בגלל שאני נעזרת פה בהמון סיפורים אישיים, אתן לך גם כן משהו מעצמי.
אני ממש לא רוצה לחשוף את עצמי יותר מדי בנושא הזה, מכיוון ש… הרבה סיבות.
אז אתן לך משהו קטן.
סיפורי דומה לחוט שני. אבא הרוג, ממנו אין לי שום זיכרון, ואבא חורג שאין לי רגע של זיכרון בלעדיו.
בניגוד אליה הוא דווקא היה זה שקישר ביני לבין אימי בגיל הנערות.
כשהייתי נערה הוא ואימי נפרדו. פרידה לא סימפטית, והוא היה הלא בסדר בכל העניין. בכל זאת שמרתי איתו קשר קרוב.
זה היה משבר מאוד קשה בחיי כשהוא עזב.
אני בטוחה שיש השפעה לכך שאין את האבא האמיתי בתמונה.
נחשו למה אני שואלת...
אם תגלי אספר לך עוד… (-:
אני ממש לא רוצה לחשוף את עצמי יותר מדי בנושא הזה, מכיוון ש… הרבה סיבות.
אז אתן לך משהו קטן.
סיפורי דומה לחוט שני. אבא הרוג, ממנו אין לי שום זיכרון, ואבא חורג שאין לי רגע של זיכרון בלעדיו.
בניגוד אליה הוא דווקא היה זה שקישר ביני לבין אימי בגיל הנערות.
כשהייתי נערה הוא ואימי נפרדו. פרידה לא סימפטית, והוא היה הלא בסדר בכל העניין. בכל זאת שמרתי איתו קשר קרוב.
זה היה משבר מאוד קשה בחיי כשהוא עזב.
אני בטוחה שיש השפעה לכך שאין את האבא האמיתי בתמונה.
נחשו למה אני שואלת...
אם תגלי אספר לך עוד… (-: