דף המשך לדף
האם אתם הייתם מבקשים כסף.
אוטוטו כבר שנה מאז הפעם הקודמת. הטיפול באיתמר נמשך והתוצאות בהחלט נראות לעין. מי שראה אותו בפארק ניגש אלי ואמר "מה, זה איתמר? הוא נראה מעולה. לא היינו מנחשים בחיים שיש לו בעיה." כל פעם שהמשפט הזה נאמר בית החזה שלי נמתח עוד קצת. זו המדליה שלי על המאמצים הבלתי פוסקים.
איתמר חי ונושם ושמח ומרגיש טוב. הוא ילד רגיל. אנחנו מנצחים את המחלה.
קל להתפתות להאמין לתמונה הזו. היא כל כך משמחת וממלאת את הלב. אבל האמת היא שהבריאות הנהדרת של איתמר מושגת בהרבה משמעת והקפדה על טיפולים ותרופות וגם באמונה גדולה ביכולתו של איתמר להיות כמו כל הילדים.
לפני שנה הדברים התגלגלו להם כך שקהילת באופן נרתמה ביוזמתה וגייסה כספים למען איתמר.
אני אודה שהיה לי קשה. מאד! הבטן התהפכה לי והרגשתי נבוכה ומגמגמת. זה לא קל לבקש כסף. גם לא מחברים.
עברה כמעט שנה ואנחנו מתחילים לראות את תחתית השק. על מנת להמשיך ולאפשר לאיתמר את הטיפול אנחנו זקוקים לכספים נוספים.
נשמח מאד אם מישהו יכול לחשוב על מקורות נוספים לתרומות. אולי מישהו עשיר שיהיה מוכן לתרום כסף למטרה הזו או חברה או קהילה בחו"ל שתסכים לערוך מגבית. כל רעיון שיעלה בראשכם.
וכמובן נשמח לתרומות אישיות.
מס' החשבון הוא 11464996
מס' הסניף 678
בנק מס' 10
זהו
חשבון נאמנות לצורך גיוס הכספים לטיפול של איתמר. זה אינו עו"ש.
הבנק הישיר הראשון (בנק לאומי) אינו גובה עמלות על הפקדה או העברה לחשבון הזה.
מי שמעדיף לשלוח צ'ק מתבקש לכתוב "איתמר לוין" בשורת המוטב. (כי אם רושמים את שמנו אנחנו צריכים להפקיד את הצ'ק בחשבון שלנו ואז לבצע העברה לחשבון הנאמנות)
ומי שרוצה ליצור איתנו קשר יכול לעשות זאת במייל:
[email protected]
או בכתובת הדואר שלנו:
משפ' לוין
יובלים 258
ד.נ. משגב
20142
תודה