נשמח לאמץ תינוק
-
נשמח_לאמץ_תינוק*
- הצטרפות: 16 פברואר 2012, 14:14
- דף אישי: הדף האישי של נשמח_לאמץ_תינוק*
נשמח לאמץ תינוק
נשמח לאמץ תינוק.
או תינוקת.
או פעוט או פעוטה
לגדל
ולטפל
ולאהוב
ולכלכל
ולחבק
ולנשק
ולהיות להם משפחה
והם לנו.
כי כבר אנחנו קצת בודדים.. וכבר הרבה שנים מנסים...
וכרגע אנחנו ברשימת המתנה. אז אולי זה יגיע משם
ואולי מכאן?
או תינוקת.
או פעוט או פעוטה
לגדל
ולטפל
ולאהוב
ולכלכל
ולחבק
ולנשק
ולהיות להם משפחה
והם לנו.
כי כבר אנחנו קצת בודדים.. וכבר הרבה שנים מנסים...
וכרגע אנחנו ברשימת המתנה. אז אולי זה יגיע משם
ואולי מכאן?
-
זאת_שלא_מלה*
- הצטרפות: 05 ינואר 2012, 13:50
נשמח לאמץ תינוק
איזה כיף לכם. לאמץ זו מצווה גדולה בתנ"ך הפרטי שלי 
נשמח לאמץ תינוק
וואו, המון בהצלחה!
מה לגבי אומנה?
שם ההמתנה קצרה משמעותית ונדמה לי שזה לא סותר המתנה לאימוץ, להיפך.
מה לגבי אומנה?
שם ההמתנה קצרה משמעותית ונדמה לי שזה לא סותר המתנה לאימוץ, להיפך.
-
לא_פוליטיקלי_קורקט*
- הצטרפות: 16 פברואר 2012, 17:16
נשמח לאמץ תינוק
אני חושבת שגם אם רוצים לאמץ ילד ממוצא אתיופי זמן ההמתנה מתקצר....
-
ליידי_באג*
- הצטרפות: 12 פברואר 2012, 21:07
- דף אישי: הדף האישי של ליידי_באג*
נשמח לאמץ תינוק
בהצלחה!!
נשמח לאמץ תינוק
אני חושבת שגם אם רוצים לאמץ ילד ממוצא אתיופי זמן ההמתנה מתקצר....
למשפחתי לא נתנו לאמץ ילד אתיופי... מעבר לקשיים הרגילים, הקשיים של אימוץ ילד עם צבע עור שונה הוא קשה יותר ולצערנו הרבה הרשויות לא ממהרות לאשר אימוץ כזה.
למשפחתי לא נתנו לאמץ ילד אתיופי... מעבר לקשיים הרגילים, הקשיים של אימוץ ילד עם צבע עור שונה הוא קשה יותר ולצערנו הרבה הרשויות לא ממהרות לאשר אימוץ כזה.
-
נשמח_לאמץ_תינוק*
נשמח לאמץ תינוק
לאמץ ילד גדול אין בעיה. לאמץ תינוק או פעוט לוקח זמן רב הרבה יותר.
-
נשמח_לאמץ_תינוק*
נשמח לאמץ תינוק
ולגבי אומנה
מדובר בתהליך של גידול ילד באופן זמני עד שימצא סידור הולם או עד שמשפחתו תוכל שוב לגדל אותו.
זה מקסים אבל
הרבה עוגמת נפש יכולה להגרם אם הרשויות מחליטות להפסיק את האומנה.
גם לילד וגם להורים...

מדובר בתהליך של גידול ילד באופן זמני עד שימצא סידור הולם או עד שמשפחתו תוכל שוב לגדל אותו.
זה מקסים אבל
הרבה עוגמת נפש יכולה להגרם אם הרשויות מחליטות להפסיק את האומנה.
גם לילד וגם להורים...
נשמח לאמץ תינוק
_אני חושבת שגם אם רוצים לאמץ ילד ממוצא אתיופי זמן ההמתנה מתקצר....
למשפחתי לא נתנו לאמץ ילד אתיופי... מעבר לקשיים הרגילים, הקשיים של אימוץ ילד עם צבע עור שונה הוא קשה יותר ולצערנו הרבה הרשויות לא ממהרות לאשר אימוץ כזה._
קרובי משפחה קרובים שלי אימצו תינוקת אתיופית כי התור לאימוץ תינוק 'רגיל' היה ארוך נורא ולתינוקות אתיופים אין ביקוש...
לא ידוע לי שהיתה איזושהי בעיה מבחינת הרשויות, להיפך.
ואכן אימוץ ילד עם צבע עור שונה זו התמודדות, אבל הרי התמודדויות יש כל כך הרבה בחיים האלה, ומי מבטיח לנו שיהיו בהכרח פחות התמודדויות באימוץ רגיל? או בהריון טבעי?
יש לא מעט משפחות בארץ שאימצו ילדים אתיופים ויש להם אפילו מן התארגנות כזאת של מפגשים של המשפחות.
ברוב המקרים אלה אימוצים מאד מוצלחים.
בקיצור בהחלט שווה לשקול את זה..
למשפחתי לא נתנו לאמץ ילד אתיופי... מעבר לקשיים הרגילים, הקשיים של אימוץ ילד עם צבע עור שונה הוא קשה יותר ולצערנו הרבה הרשויות לא ממהרות לאשר אימוץ כזה._
קרובי משפחה קרובים שלי אימצו תינוקת אתיופית כי התור לאימוץ תינוק 'רגיל' היה ארוך נורא ולתינוקות אתיופים אין ביקוש...
לא ידוע לי שהיתה איזושהי בעיה מבחינת הרשויות, להיפך.
ואכן אימוץ ילד עם צבע עור שונה זו התמודדות, אבל הרי התמודדויות יש כל כך הרבה בחיים האלה, ומי מבטיח לנו שיהיו בהכרח פחות התמודדויות באימוץ רגיל? או בהריון טבעי?
יש לא מעט משפחות בארץ שאימצו ילדים אתיופים ויש להם אפילו מן התארגנות כזאת של מפגשים של המשפחות.
ברוב המקרים אלה אימוצים מאד מוצלחים.
בקיצור בהחלט שווה לשקול את זה..
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
נשמח לאמץ תינוק
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
התמודדות למי בדיוק ?לילד שמרגיש תלוש ,זה מרגש לאמץ מישהו שחור זה להיות כמעט קדוש מעין שליחות משיחעת הגאוחה האמיתית לילד הוא להשאירו בבית הוריו אבל במדינה כמו שלהו שעושים הכל דפוק הילד השחור ישלח למשפחה לבנה קדושה ושם הוא יהיה הפאפי המשפחתי
התמודדות למי בדיוק ?לילד שמרגיש תלוש ,זה מרגש לאמץ מישהו שחור זה להיות כמעט קדוש מעין שליחות משיחעת הגאוחה האמיתית לילד הוא להשאירו בבית הוריו אבל במדינה כמו שלהו שעושים הכל דפוק הילד השחור ישלח למשפחה לבנה קדושה ושם הוא יהיה הפאפי המשפחתי
-
אבישג_א*
- הצטרפות: 25 נובמבר 2006, 22:44
- דף אישי: הדף האישי של אבישג_א*
נשמח לאמץ תינוק
פלונית היקרה, את צודקת שזה מתסכל היחס לאתיופים, הערצה לצבע הלבן די חולנית כאן ובכלל בחברה המערבית
ועדיין כל מקרה לגופו, יש מקרים שחייבים להוציא ילד, יש המון משפחות עם נתינה אמיתית, ההתמודדות היא גם של הילד וגם של המשפחה (אבל ברור שלילד הרבה יותר קשה, בלי שום פרופורציה). את צודקת שהמדינה מוציאה מהר מדי ילדים ממשפחותיהם וצריך לשאוף להשאיר אותם במשפחתם ולעזור להוריהם להתמודד, כללית אני חושבת שהמדינה צריכה להיות פחות מערבית ולתת מקום והערכה גם לתרבויות אחרות, יש לנו הרבה מה ללמוד מאחינו האתיופים.
בכל אופן שיחרור תסכולים כאן לא ממש יועיל (בעצם אולי כן, לפעמים זה עושה טוב על הלב), אם יש לך רעיון מה אפשר לעשות בנוגע למצב נשמח לשמוע.
ועדיין כל מקרה לגופו, יש מקרים שחייבים להוציא ילד, יש המון משפחות עם נתינה אמיתית, ההתמודדות היא גם של הילד וגם של המשפחה (אבל ברור שלילד הרבה יותר קשה, בלי שום פרופורציה). את צודקת שהמדינה מוציאה מהר מדי ילדים ממשפחותיהם וצריך לשאוף להשאיר אותם במשפחתם ולעזור להוריהם להתמודד, כללית אני חושבת שהמדינה צריכה להיות פחות מערבית ולתת מקום והערכה גם לתרבויות אחרות, יש לנו הרבה מה ללמוד מאחינו האתיופים.
בכל אופן שיחרור תסכולים כאן לא ממש יועיל (בעצם אולי כן, לפעמים זה עושה טוב על הלב), אם יש לך רעיון מה אפשר לעשות בנוגע למצב נשמח לשמוע.