יש לי רק שני צדדים

פלונית_אלמונית*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*

יש לי רק שני צדדים

שליחה על ידי פלונית_אלמונית* »

בקרוב בעזרת האל ילד שלישי. הילדים באים אלינו בלילה ותמיד ישנים משני הצדדים שלי - רק ככה נרדמים.
מה עושים כשמגיע ילד שלישי?
לא מצאתי פה דף על זה.
גם על להסתדר עם שלושה לא מצאתי.
אודה למי שיש לו נסיון בהבדלים בין 2 ל- 3 וקצת טיפים
תפעול כללי כשכבר אי אפשר לעשות הפרד ומשול ברגעים קשים כי יש יותר ילדים מהורים, וגם כשהגדולים רוצים להיות צמודים בלילה רק לאמא.
למה להתכונן??
תודה!
tאמא*
הצטרפות: 02 מרץ 2005, 16:22

יש לי רק שני צדדים

שליחה על ידי tאמא* »

לפלונית
ראשית בשעה טובה , לידה קלה בריאות לך ולילד.
חוץ מיזה יש לך יותר משני צדדים, הינוקא יהיה עלייך רוב הזמן (בהנחה שאת מניקה,אם לא אותך לאנשי באופן)
אין לי נסיון עם גידול שלושה ילדים, (אני מגדלת שתי בנות גלאי 6 ו 3.5) אך כפי שודאי יש לך ניסיון משני ילדייך(לא כתבת בני כמה הם) דברים מסתדרים בד"כ
לדוגמא הילדים יתנו לך מרחב מעצמם ברגע שיגיע הינוקא..
אצלי נהגתי להשכיב את בנותי כפי שאת מתארת כל אחת מצד אחד, כשהגיע בן אחותי ולן אצלנו אז הקראתי סיפור כשכל אחד מצד אחד ואחד עליי, בישיבה וכששכבו לישון אז הגדולה "נתנה" מרחב. והסכימה לישון במרחק ממני.
כנ"ל קרה גם כשעברה לחדר משלה, אני משכיבה את הקטנה סיפור.נשכבת לידה וכו... הגדולה בחדר שלה מחכה לי, או שמצטרפת לסיפור של הקטנה אח"כ מחליטה ללכת לישון לבד בלי עזרתי , הכל לפי התחושות שלה מבלי שאני אנטב את הדברים..
אבל מאידך יש לי שכנה עם שלושה ילדים שכל הזמן אומרת לי עד כמה החיים שלי "קלים" כי אני לא מבינה מה זה לגדל שלושה ילדים.
בקיצור החיים הם המורים הכי טובים שלך ושל הילדים, וכשתלדי בע"ה תראי עד כמה זה פשוט וביחד עם זה מאתגר וקשה, והכי חשוב שתהיו מאושרים.
מי_מה*
הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
דף אישי: הדף האישי של מי_מה*

יש לי רק שני צדדים

שליחה על ידי מי_מה* »

קודם כל בשעה טובה ושיהיה בהצלחה.
צודקת tאמא בכך שי לך יותר משני צדדים. אני זוכרת את עצמי עם התינוקת עליי והבנים משני צדי. מכרה שלי , שיש לה בן, בת ותאומים סיפרה לי שהיתה הולכת לישון אים עם תאום על כל שד וה'גדולים' תפסו רגל כל אחד. זה לא הכי נוח... אבל אחרי שנרדמים אפשר לשנות את הסידור.
חוץ מזה מה עם אבא? הוא פונקציה? אם כן, אפשר להתחיל לתרגל ולהתרגל כבר מעכשיו.
כל טוב לכם!
ארטי_שוק*
הצטרפות: 21 דצמבר 2004, 16:12
דף אישי: הדף האישי של ארטי_שוק*

יש לי רק שני צדדים

שליחה על ידי ארטי_שוק* »

בשעה טובה לכם.
אני אמא לשישה ילדים והשלשית שלנו הכי זורמת(אני חושבת שיש להרבה "שלשיים"במשפחה-את התכונה הזאת) . היא יודעת בדיוק מה היא צריכה וגם יודעת לבטא את זה.
מה שכן (בעיקר בעבר)-כשהיא שמעה שמישהו מקבל מחמאה,היא היתה צריכה לשמוע ,שאומרים את זה גם עליה. בקיצור-היא יודעת איך לקבל את ה"צד שלה"
שיהיה לך בהצלחה
אוד_ליה*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2007, 19:58
דף אישי: הדף האישי של אוד_ליה*

יש לי רק שני צדדים

שליחה על ידי אוד_ליה* »

עם תאום על כל שד וה'גדולים' תפסו רגל כל אחד
אצלי אני שמה כרית על הירך והקטן ישן עליה... פשוט מאלתרים לפי המצב.
וחוץ מזה, באמת שדברים נוטים להסתדר. פתאום הילדים שלי (רבע לארבע ושנתיים ורבע) משחקים ביחד בלעדי... הגדול ממש מטפל בקטן, מוציא לו אוכל ושתיה, משחק איתו (מה שלא היה בהריון). הקטנה נוחה להפליא, חייכנית ומתוקה וישנה בלילות (טפו טפו). יש אמנם ימים מטורפים, אבל לתדהמתי הרבה פחות מאשר כשהיו שניים... המעבר משניים לשלושה היה הרבה יותר קל מהמעבר מאחד לשניים.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

יש לי רק שני צדדים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

מה הגילאים? יש מצב שהקטן/ה בינך ובין הגדול/ה?
אצלנו לפעמים הם אחד מעל השני. הקטנצ'יק מחובק איתי, והקטנה שיותר גדולה מתחתיו, מחבקת את הרגליים והבטן שלי...
<ניצן אמ>
אישה_במסע*
הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55

יש לי רק שני צדדים

שליחה על ידי אישה_במסע* »

_דף למחיקה ? או אולי לאחד את התוכן המועט שיש פה לאנשהו?
אישה_במסע*

יש לי רק שני צדדים

לאיזה דף התכוונת? הקישור שנתת שבור, אין דף כזה.
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

יש לי רק שני צדדים

שליחה על ידי בשמת_א* »

כן, ראיתי עכשיו שזה מדור שלם...
לא יודעת לאיזה מהדפים זה מתאים. זה דף על לוגיסטיקה במיטה המשפחתית. לצערי אין לי זמן לחפש בכל הדפים ולראות איזה מהם מדוייק לתוכן הנ"ל.
אישה_במסע*

יש לי רק שני צדדים

טוב, אז אני אתייג את זה בינתיים שם, ובינתיים זה דף לעריכה
(שאגב, זה דף שצריך לערוך. הוא כל כך מבולגאן שאני לא משתמשת, והוא לא ממש שימושי, בניגוד לדף-למחיקה.
שליחת תגובה

חזור אל “ילדים מרביצים להורים”